|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
31.7.2007 17:38:16   
klepetka
dobrodošla sani1!

ja ,verjetno res ni bilo nobeni izmed nas prizanešeno s slabostmi,ampak to spada zraven.Pa minilo je .
Super ,da je s tabo zdaj vse vredu.

Glede naročevanja preko neta pa naj povem da jaz nisem še nikol nič ,ampak kot sem prebrala na RR in na MON_U,so punce kar precej kupovale preko le tega .zato jaz mmislim ,da prav komot naročiš preko neta.

Aja ,Raja pa se nič ne javlja ,upam pa da se bo tud ona še kaj nam oglasila.

Vsem želim lep dan.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   [Brisano sporočilo]
31.7.2007 18:14:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1427
31.7.2007 23:20:33   
muzika
Zdravo januarčice! user posted image  

Ko sem vas našla, sem si mislila, da bom lahko vse prebrala. Jok! Lahko sedim tu do jutra.
Torej glede na to, da imam rok 17. 1., se mi zdi, da spadam zraven. Na začetku nosečnosti sem imela vse opisane težave, sedaj pa je že vse ok.
Kar pa se tiče seniork, sem ena izmed njih pri svojih letih (37). V ponedeljek me čaka ac in moram priznat, da se zaenkrat še ne upam prepustit nosečniškemu filingu. Vidim pa, da ste nekatere že v nakupovalni mrzlici za vozičke. Jaz na to še pomislila nisem in mi je prav žal, ker vem (doma že imamo enega nadobudneža), da je to prekrasen filing. Po rezultatih ac pa upam, da bo tudi to prišlo.

Brrr, ponoči sem prišla z morja in pojma nisem imela, da me tu čaka takšen mraz.

Lep pozdrav vsemuser posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
1.8.2007 0:26:15   
raja
Evo mene,

da se čisto na hitro javim, sem bila zelo zaposlena s službo in našim ta velikim razgrajačem tako, da vas par dni res nisem nič pogledala user posted image , pri nas drugače nič novega jutri imam pregled user posted image in upam, da bo vse OK, računam tudi na UZ ampak bomo videli, če bom lahko gin.prepričala, da ga naredi.

Glede 3D UZ- jaz sem bila v prvi nosečnosti in sem bila zelo zadovoljna, tako, da bomo šli tudi sedaj, prvič sem bila v 23 tednu pa se je vse super videlo, še posebno obrazek in mali si je bil,ko se je rodil res zelo podoben kot na filmčkih iz 3D UZ.

Sani 1 res imam PDP 14.1., ampak drugače pa nisem iz LJ, ampak iz gorenjske-Radovljice. Bom pa najverjetneje rodila v LJ, če ne bo kaj nepredvidenega. 

Sedaj pa se za par dni poslavljam, prijateljica me je povabila na user posted image , tako, da jutri z našim sončkom odhajava za par dni uživat in se cerkljat v slovensko primorje.

Pazite na svoje trebuščke in se beremo in tipkamo, ko se vrnem.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
1.8.2007 7:53:14   
koala
Jutro sonosečke!

A uživate v ohladitvi? Jaz definitivno. Bo pa jutri spet vroče.

Doborodošli novi januarčici, upam, da se bosta dobro počutili med nami.

Jaz na 3D uz ne bom šla, no zaenkrat je tak plan.

Kupujem pa še nič, čeprav me kakšna majhna oblekica že pošteno zamika. Samo ker se bova pustila presenetiti, bo kar težko, saj se mi zdi, da je vse al roza al pa modro. No mojedete bo vsekakor nosilo tudi modro, ker jo oba z mojim dragim naravnost obožujeva.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
1.8.2007 8:17:41   
Lunca1
Meni se pa počasi bliža naslednji pregled (8.8.), pa upam da ne bom spet pozabila vprašat za spol.

A imate ve že kaj izbrana imena, midva o tem trenutno še nič ne debatirava.

O Raja, nisem vedela da si iz Radovljice, jaz drugače tudi, samo da zdaj živim v Kranju.user posted image

Drugače pa dobrodošle vse novinke, tudi tiste, ki imate enega ali več user posted image  doma.

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
1.8.2007 10:23:43   
piškamiška
Pa smo jih začutili - prve brcike! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer ne vem, kateri od obeh je bil tak "nogometaš", ampak so bile pa sigurno brcike in ne moja prebava.user posted image
Zvečer smo šli spat in nekako sem se naštimala ležat na "pol trebuh" user posted image in očitno se je eden od tamalih razburil, ker ga je verjetno kaj tiščalo  user posted image pa me je mal opozoril, da to pa njemu že ne paše. user posted image Povem mojmu user posted image kaj sem začutila, pa je takoj skočil, da bi še on čutil, ker komaj čaka, da kaj začuti.  Pa seveda takrat ni bilo nič.

Sicer pa komaj čakam, da bo kej bolj konkretnega, čeprav si res ne znam predstavljat k te en špikne tja pod rebra, drugi pa tja nekam v mehur.  user posted image Stavim, da bo še pestro!

lep pozdravkeč od piškemiške user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
1.8.2007 11:55:02   
klepetka
muzika ,dobrodošla med nami.

raja ,tebe pa dolgo ni blo na "spregled".Lepo ,da si se vrnila.

piškamiška ,kao lep občutek ,kajne ,ko začutiš prve brcike.In ja ,bo še pestro ,včasih na sbodo prav boleče še zbrcali tile naši fuzbalerji.

In kako ste kaj?Mene danes nekam zebeuser posted image .Drgače sem pa kar vredu..Zjutraj se mi je tako zoprno zvrtelo v glavi ;verjetno sem mal prehitro pokonc skočila iz postelje.

Lep dan vam želim

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
1.8.2007 12:57:42   
sasa78
 user posted image Povem mojmu user posted image kaj sem začutila, pa je takoj skočil, da bi še on čutil, ker komaj čaka, da kaj začuti.  Pa seveda takrat ni bilo nič.

Tudi moj je čakal celo noč sam da bi ga čutil. No pa ga je po 2 urah čakanja. Pol je bil pa tako navdušen da sploh ni dal več roke z mene. Aja čas sva mela, ker sva bila takrat ravno na poročnem potovanju - pa sva se imela čas cartat.

Punce uživajte - jaz sem prišla samo spomine obujat!!!

Želim vam prijetno nosečnost in zdrave, vesele user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
1.8.2007 14:38:06   
mml
Dan,

pri nas vse po starem, se pravi dobro user posted image . Danes sem popoldan sama, manca je do sobote pri moji mami, user posted image  dela cel dan...sploh nimam pojma kaj bom počela user posted image .

Je pa danes v službi norišnica, se pozna, da je "smena" jujiljski dopustniki so prišli v službo, avgustovski so se odpravili na dopust, redke izjeme še vedno visimo v službi user posted image

muzika in sani lepo dobrodošli user posted image  mend januarskimi čvekami user posted image

muzika a greš na AC zaradi let? Ker jaz bi naj šla zaradi let, ker izvidi NSin DHT so OK, tako da sem sedaj malo v dvomih...

piškamiška lepo uživaj v teh nežnih prvih brcah in premikih user posted image

kupovanje preko neta jaz sem par stvari kupila pri Babycentru in kakšne računalniške program in tehnično robu tudi v tujini, pa ni bilo nobenih problemov ali zapeltov. Znanka je naročila tudi otroški voziček in ga brez zapletov dobila iz Nemičije. Tako da večjih problemov ne bi smelo biti.

Vse ostale lepo se imejte in uživajte user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 17:37:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 17:38:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1437
1.8.2007 21:45:07   
urssyy
Pozdravljene muzika in sani med nami, lepo da sta se nam pridružili.

Čestitke vsem, ki že čutite prve brcike, ostale pa nas to veselje še čaka. Noro.

Tudi jaz sem naročila nekaj preko neta in preko kataloga, pa ni bilo nobenih problemov.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1438
1.8.2007 21:48:58   
mml
Čer,

moja ta velika deklica spi spanje pravičnega (sem ravno govorila z mojo mamo po telefonu in se imata lepo), jaz sem zlikala celo goro perila in čakam, da pride domov user posted image , vmes pa še malo blodim po RR user posted image

Lepo in mirno noč vsem

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
1.8.2007 21:59:30   
mala pikica
Sani in muzika dobrodošli med januarčicami in vse čestitke user posted image user posted image user posted image  Upam, da bomo prijetno klepetali še teh pet ali šest mesecev.

Jaz še nimam izkušenj z nakupovanjem preko neta, edino angelsound sem pred kratkim naročila.

Kar se brcik tiče... jaz vsako večer držim roko od dragega na mojem trebuhu, zraven pa mu pravim: pa kako nič ne čutiš?!? čutiš?!? zakaj ne? user posted image user posted image user posted image  Saj vem, da še ne more navzen nič čutit, to premikanje zaenkrat samo me občutimo. No, pa ga zato vsako večer poslušava, kako brca in razgraja po mamičinem trebuhu user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
1.8.2007 22:07:40   
mala pikica
              user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PDP; nick (starost); število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol

1.1. klepetka (33), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana   
       sonček balonček (31), user posted image  + user posted image , Slovenj Gradec ali Celje, user posted image
       zasanjana (25), user posted image  + user posted image   + user posted image , user posted image
       ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana  
2.1. tinci babinci user posted image  
4.1. mala pikica (27), user posted image , Ptuj
       minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image
5.1. maksito (34), user posted image  + user posted image   
6.1. katee (28), user posted image , Ljubljana
        martinka (28), user posted image
        karatina (29), user posted image , Maribor
7.1. kikina user posted image   

lunca1 (33), user posted image  + user posted image , Jesenice ali Kranj 
       sunny morning (32), user posted image
8.1. domen03 user posted image  + user posted image
        gagy85, user posted image
9.1. lejla14 (35), user posted image  
        nana35 user posted image , Maribor 
        mateja80 (26), user posted image
10.1. bekica1 (29), user posted image  + user posted image    
          pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
          martinca (22), user posted image , Maribor 
11.1. nussy (26), user posted image , Ljubljana 
          ursulina (27), user posted image , Ljubljana
          žogicanogica, user posted image  + user posted image  
12.1. unika (28), user posted image  + user posted image , Celje
13.1. alejinad (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
          lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
14.1. raja (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
          sani1, user posted image , user posted image
15.1. klaja (26), user posted image  + user posted image , Maribor  
          meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
          katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
16.1. lusa (28), user posted image + user posted image  + user posted image , Murska Sobota  
          piškamiška user posted image user posted image (dvojna nosečka!!!), Ljubljana
          tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana
17.1. tinča1 (28), user posted image , Maribor 
          muzika (37), user posted image  + user posted image
18.1. golobček, user posted image user posted image  + user posted image , Celje
          urssyy (31), user posted image
19.1. lejla (35), user posted image
20.1. nalinRR (25), user posted image  + user posted image    
          amna user posted image
21.1. katrin (31), user posted image + user posted image  
          lillygmail user posted image
23.1. ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  
24.1. tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
          ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 
25.1. barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana
26.1. gajči (23), user posted image
          alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
          damo (29), user posted image , Ptuj 
27.1. mml, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
28.1. butara, user posted image + user posted image , Maribor
          koala (27), user posted image , Maribor, user posted image  
29.1. sarina, user posted image  + user posted image
30.1. bajsa (25), user posted image , Kranj 
          piba, user posted image  + user posted image
          puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? nastygirl user posted image     
? deja01 user posted image   
? blacky* (35), user posted image  

Sani in muzika user posted image user posted image user posted image

Trenutno nas je januarskih user posted image  62 (od tega imamo eno dvojno user posted imageuser posted image user posted image user posted image , doma nas že razveseljuje 38 user posted image , čuva pa nas tudi že nekaj user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
1.8.2007 22:25:09   
Lusa
Ojla
Jaz pa se samo na hitro javim,ker sem že zelo zaspana.

Muzika dobrodošla med nami in v ponedeljek se bove spoznale ,če seveda greš na AC v Lj.Baje vse punce ,ki imamo tisti dan AC ležimo skupaj v sobi.
Se že veselim ,da bove te tri ure skupaj klepetale.

Ostale pa lepo se imejte!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.8.2007 23:08:52   
klaja
Lepo pozdravljene nove sonosečke!

Včeraj sem imela pregled in sem se ginekologu zasmilila, da je naredil še en UZ. Predvsem mi je pokazal kje je posteljica, da bi se lažje odločila za AC. Predlagal mi je počitek in mirovanje, ker je videl, da se maternica malo krči, pa tudi sama sem čutila krče in bolečine. Drugače je vse vredu, tudi srček sem poslušala, pravi pa da imam bolečine zaradi raztezanja maternice. Pa da naj jemljem magnesol ali kaj podobnega ali pa tudi Donat.

Po dolgem premisleku sem dokončno prišla do odločitve, da ne grem na AC, pa bo kar bo. Saj tudi če bi mi rekli, da bo otrok imel DS, ne vem kaj bi naredila. Če pogledam hčerkico, ki je pravi sonček in si potem zamislim, da bi odvzela življenje nekomu, ki bi ga v vsakem primeru imela rada in bi skrbela zanj, pa četudi bi imel kromosomsko napako, bi si verjetno vse življenje očitala in si tega ne bi oprostila.

Verjamem pa, da ti Lusa (in tudi ostale) gledaš na to nekoliko drugače, saj si doživela marsikaj krutega in ti  verjamem, da nebi želela, da se ti kaj takega zgodi še enkrat, ko usoda preprosto posega tja, kamor nebi smela. Želim ti, da poseg AC uspe in da bodo izvidi pokazali, da je vse vredu.

Sicer pa sem zasledila, da tudi AC ni več 100% zanesljiva.

Kako pa je s tem 3D UZ, kakšna je cena?

Drugače pa imena že imama izbrana. Stvari pa tudi ne rabim kupovat nič, saj imam še vse od prve hčerkice, razen če bo fantek, takrat si lahko privoščim kak pohod po otroških trgovinah.

< Sporočilo je popravil klaja -- 1.8.2007 23:09:42 >

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
2.8.2007 7:46:03   
klepetka
pozdravljene !

punce ,dajte mi povedat ,če še kateri otrdeva trebuh ali sem samo jaz spet tista "srečnica"user posted image ?Sem mislilain upala ,da se tokrat izognem temu ,pa me očitno to spremlja vsako nosečnost.

Muzika in Lusa držim pesti za dobro opravljeno AC.Se v ponedeljek  sigurno spomnim na vaju in držim pesti.

klaja,če si se tako odločila glede AC ,potem bo že vredu,.ti sama najbolje veš kaj je prav ,kajne?

Pri nas še nič točno dorečenega glede imen,mislim da bo december tukja,pa še vedno ne duha ne sluha o izbranih imenihuser posted image .Vsaj tako je bilo v prvih dveh nosečnostih.

Glede 3D UZ ,jaz sem tudi mislila iti ,pa vejetno kar ne bom šla,ne vem še točno.

Glede opreme,jaz iemm tudi že vse stvari ,razen voziček bom verjetno nov kupila.Kaj pa ve ,že kaj gledate za vozički?Kateri vam je kaj všeč?Meni je všeč Jane slalom pro ,al pa od cam-a trikolesnik,al pa pegperegov trikolesnik.Sam za Jane pravijo ,da ni najbolj vredu ,ker otrok ne more biti čist v sedečem položajuin da zna biti to dokaj moteče.Da bi se moglo  hrbtišče bolj pokonc dati kakor se.
No ,bomo vidlil,itak je diploma glede vozičkov neizogibnauser posted image user posted image

lepo bodite ,držte se v senci ,danes naj bi bilo baje spet vroče.

.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
2.8.2007 7:48:53   
barbas
user posted image Dobro jutro!
Še en dan do pregledauser posted image  sem tako neučakana kot bi bila prvič nosečauser posted image
Ali je katera že dobila 3d posnetek svojegauser posted image  na CD? Upam, da bom jutri dobila ta posnetek, da pokažemuser posted image  še moji ta večji razgrajački. Pa lahko samo upam tudi, da bi izvedela spol.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
2.8.2007 8:58:45   
koala
Jutro sonosečke!

Midva vozička ne bova kupovala, ker mi ga bo posodila sestrina prijateljica in to prav takega kot sem ga jaz hotela kupiti, pol se mi pa zdi brezveze denar stran metat, raje malčku kaj drugega za ta denar kupim.

Glede imena za fantka že imava izbrano ime, za punčko bo pa malo težje, mi je vsak teden kaj drugega všeč.

Aja 3D UZ pri dr.Pelkičevi stane 80eurov.

barbas, naj ti ta dan hitro mine in naj pregled izpolni vsa tvoja pričakovanja.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
2.8.2007 9:13:38   
nana35
Pozdravljene!!
Tudi meni na čase otrdeva trebuh,pa me zanima če bi morala to omeniti ginekologu ali je to pač pojav pri nekaterih nosečnicah in ni panike??
Sicer je le neprijetno,drugače pa ne vem kako bi se tega rešila.To se mi dogaja ob večerih,čez dan je dobro.

Jaz pa ravno za punčko vem,kako bi ji dala ime,sva se z mojim dragim o tem pogovarjala,pa sva se nekako zedinila.Saj sva tudi za fantka izbrala (ni pa nujno ne za enega ne za drugega da bo tako,kaj pa vem še),vendar za fantke sta mi morda všeč dva imena,za punčke pa je toliko lepih imen.

Sama nisem za neka novodobna imena,saj si sebe nikakor ne morem zamisliti,da bi lahko klicala mojega otročka tako in tako po menu.Če poskusim mi je prav smešno.Tako da bo moje detece imelo bolj vsakdanje ime,lepo,vendar nič ekstravagantnega.

O vozičku še ne razmišljam,kupila ga bova konec leta,kakšnega bova pač takrat želela in si ga nagledala.Nisem obremenjena s tem,čeprav mi je pomembno kakšen bo,ampak za to je še čas.Sem pa pobarvala sobo na novo (vse ostale prostore sem že pred 2.mesecema)in malo polepšala,zdaj še spiva midva v njej,jeseni pa si bova naredila novo spalnico in to prepustila otročku.

Pridne bodite in pišite zanimive stvari.Aja!Bila sem na testu ČHT (30.7.),vandar nekaj dni traja-tako je rekla dr.Pelkič,da bodo izvidi prišli po pošti,če pa bi bilo nujno,pa bi poklicali.Upam,da je vse ok in se tolažim,da bi me verjetno že kaj klicali.Papa.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
2.8.2007 9:22:24   
nussy
Dobro jutro!

Jaz sem pa tako zaspana.....vsako noč grem najmanj dvakrat na WC in pol ne morem nazaj zaspat. Pa še tooooolk me prsi pečejo in bolijo. Sploh desna. Zadnjič sem se zbudila ponoči, tolk me je bolela. Ali katera ve, kaj pomaga? user posted image

Drugač sem pa v redu, trebušček se že kar pozna, brcik pa še ne čutim. Prvi razlog je to, da nism glih pr tasuhih, drugi pa je ta, da posteljica leži spredaj. Bo že, enkrat ga bom že začutla, saj je baje zelo živahen.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
2.8.2007 9:47:24   
puri
Ojla!

Sem vas prišla samo malo pozdravit. V ponedeljek smo prišli z morja,.......samo nisem imela še časa vse prebrat.

pri meni nič novega, razen to, da so pikice izginile. Zgleda, da je pomagala morska voda, zdravnica je pa rekla, da bo vse samo še poslabšalauser posted image .

tudi jaz že komaj čakam prve brcike,...še malouser posted image

se še beremo

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
2.8.2007 9:48:14   
mml
Živjo,

pa smo spet en dan bliže koncu tedna user posted image . Jaz se po svoje že prav veselim, ker me po tem 2 tedna ne bo v službo in se stvari lotevam bolj tako z levo roko user posted image .

klepetka meni otrdeva trebuh samo, če se mi ne da na stranišče in imam čisto poln mehur user posted image , tako da zaenkrat ni panike in upam, da tako tudi ostane. Tebi pa želim, da še tudi malo počakaš z otrdevanjem

klaja amniocenteza pokaže kromosomske napake z 99.9% verjetnostjo, biopsija horionskih resic pa 99%. Nobena od teh dveh preiskav pa ne pokaže drugih prirojenih napak (recimo metabolnih, nevroloških, srčnih,...). Te pa povsem razumem, da ne greš na AC, če se ne bi odločila za ukrepanje, če bi bil izvid slab user posted image

lusa in muzika  lepo se naklepetajta v ponedeljek user posted image , naj vama čas čim hitreje mine in glejta, da bosta napisali kako in kaj, da vem, kaj me bo čakalo naslednji torek

nussy jaz v nasprotju s tabo sicer odlično spim in tudi če moram na stranišče, po tem zaspim skorajv trenutku. Me pa tudi zadnje čase spet tišči in boli v desni dojki, sploh če ležim na desnem boku, čez dan me niti ne moti. Kaj dosti mislim, da ni za narediti, dojke se pač pripravljajo na novo funkcijo user posted image . Po mojem se bo v kratkem spet umirilo...

kar se imen tiče pri nas se ve samo to, da bo na M, ker smo že vsi trije na M, dokončna izbira bo pa enkrat decembra, za fantka ni problem, malo bolj zakomplicirano bo, če bo vseeno punčka user posted image

vozička ne bom kupovala, ker je še star čisto dober, moram ga samo dati na servis, da malo pogledajo zakaj se sprednja kolesa tako slabo vrtijo...je pa še vgaranciji, tako da če bo kaj narobe bodo pač popravili. So mi že enkrat zamenjali podvozje, ker se ni dal dobro zlagati. Mi imamo Hartan-a 4 koelsnik, z vrtljivimi sprednjimi kolesi in smo več ali manj zadovoljni, napaka je da je precej težek. Mi je pa super, ker gre po vsakem terenu, je zelo okroten, športni del se da spustiti čisto v ležeči položaj (kar se ne da pri nekateri, vem sigurno za Quinny-a) in po tem se anslonjalo tudi dvigne dao 90 stopinj, tako da otrok lepo sedi, nastavljiv je tudi podaljšek za noge. Če bi še enkrat kupovala voziček, bi pa bolj natančno pogledala Mutsy-a. Skratka v prejšnji nosečnosti sem največ časa porabila, da sem se odločila kateri voziček bomo kupili user posted image , vse ostalo je bilo enostavno

Spet sem se razpisala, ko me boste imele dovolj, kar povejte

Uživajte

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

izbrani ginekolog
photo

Je vaš ginekolog ...

moški (38%)

ženska (62%)

Število vseh glasov: 569

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!