Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:08:29
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Tole s pumpco in -3 dkg na vagi mi je pa ušeč , bom šla vibratone zamenjat za električno aventovo črpalko, ker na roko se mi ne da več pumpat, čeprav verjetno več kalorij pokurim zraven ja ja to to Kolumbo, sam paz da si nauš še kej druzga ven pocuzala, ker jaz si samo mleko in ga ne pride 3 dag ven!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:09:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:10:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:10:33
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja a datum smo že določle???pa kje...?? dajte par predlogov?? malecka, da ti tud kake čokolade na šverc ne ješ in se ti oči meglijo??? Ker včeraj sem pisala, da začnimo datum izbirati, da midva pred 10.9.2007 ne moreva, pa da bi bilo dobro že kaki seznam skup spacati. Ja januarke bodo prišle zraven, ker so nekatere tudi živeče na štajerksem. In potem se boste lahko še ve mal povohale Zdaj smo že pri
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:10:44
|
|
|
|
malecka_mateja
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 joj babe mate kaki recep da bi se meni začel luštat ker moj si bo ančko kupo ker meni ni pa še boli me še vedno ko hudič! recept rabi tvoj ne ti . Naj preštudira 100 in eno predigro pa bo! ančko?' ha ha Mene je tudi bolelo v začetku, potem sva neki cajta kondome z lubrikanti uporabljala, sedaj pa se je izboljšalo. Večkrat bosta lažje bo. Se ti ne bo nazaj zarastlo . Zdej sem pa že perverzna kondom ne pridejo v pošev ker mojemu ne pride tri dni če ma to stvar gor!in potem lahko jaz zraven umrem ne sej ne gre za predigro mpak mi ni ker me ful boli in zato verjeno nočem! večkrat ja sej to moj tudi pravi sam če pa ni veselja!sej bomo zdaj na morju probal mal večkrat če bo učinkovito!jaz se že tud bojim da bo kaj nazaj zarastlo
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:10:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:11:32
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Moj je strog glede tega. Mal je vodnarski, nimaš kaj. Moj foter je bil isti ko on - Enako pri meni...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:11:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:12:39
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo seveda ga nisi vidla ko pa vsake 20 sekund ena kokodaka Pravi živalski vrt, zdaj že kokoške!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:12:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:13:59
|
|
|
|
atena777
|
Zdaj pa kliče. Ne zna še mama rečt ampak neki tazga kot: naiiii..
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:14:31
|
|
|
|
LuLu
|
Erotika? Ej pa res tipkamo... ne folgam brat
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:14:33
|
|
|
|
malecka_mateja
|
15.9 bi šlo je sobota??? kje se dobimo v celju ali v mb?? ja verjetno bo res sneg ker je tako mrzlo! višnja kje si???mati kje ste????? joj še dober da moj ni vodar je devica eh če jim laj ni všeč naj bek pogledajo! kolumbo ti bom dala kokodakamo me mjavkamo
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:16:04
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Mamo mi očitovega ratca Vodnarja...da se ti sfuka, on pa žena sta kot fižolovi prekli to je to. Isto pri moji teti- on vodnar, oba sta bila suhljata cel lajf. Moj je začel po 10 km tečt, sam da bo bolj fit. In je shujšu tip iz 80 kg na 72!! Kmal bo mene dohitu. Men ni preveč všeč, da bi bil suh, ampak ma svojo pamet. Mene pa včasih mal spomne, da mam še kak kos bržole viška...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:16:39
|
|
|
|
malecka_mateja
|
atena pa čimprej nazaj da neboš kaj zamudla!naša pa se dere ejjjjj ejjjj!Milsim halo!reči mama lulu id po čokolado bo lažje folgala
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:17:33
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja 15.9 bi šlo je sobota??? kje se dobimo v celju ali v mb?? Ti jaz bi raje v Celju, če je mogoče. Bo pa enkrat morda tudi MB na vrsto prišel!!! ajde Malecka seznam startamo!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:18:51
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja atena pa čimprej nazaj da neboš kaj zamudla!naša pa se dere ejjjjj ejjjj!Milsim halo!reči mama lulu id po čokolado bo lažje folgala a veš, da se januarke na enem drugem forumu že menijo, da rečejo jjihovi mama! Dve mamii sta rekli! Tko, da ne bo dolgo pomojem! Decembrke se pa menijo, da so jim mali vstali v postelji... no vidis, da mi je dolgcajt!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:18:56
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Aja glavno stvar sem pa pozabila povedat! Zjutraj je vaga prvič pokazala 66,1! Nimam pojma kako to, ker sem se BASALA s sladoledi in podobnim stuffom! Mleka imam tudi zadosti 160 ml sem načrpala ko keks včeraj, David je pomangial kosmiče z njim in spal do jutra! Pomojem bom mogla mal pazit na to dieto, da ne bo šlo preveč dol. Visnjaaa a si ze precekirala to dieto za krvne skupine? LPA. čak mal ti atena777...zdej ga pa ne seri s tem hujšanjem.....pa to ne velja jaz sem gledala to dieto.. me pa zanima, koliko ti na dan poješ....koliko obrokov imaš, kdaj nazadnje ješ...dej prosim malo napiši. Če jaz prav razumem, ne smem jesti samo nekatera živila...sem B pozitivna....no dej mi malo svetuj, ti imaš to dieto u nulo naštudirano. Kake kosmiče je david????? Malecka_mateja jaz te bom zelo pogrešala.... Kmalu pridi...in še enkrat...lepo se imejte...pa zvizni kako pivičko še za nas. lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:18:58
|
|
|
|
malecka_mateja
|
1 malecka_mateja 2 kolumbo(nikol ne manjka) 3 atena 4 lulu???more prit je obljubla! 5 višnjaaa je obljubla! zdaj pa potrdite torej v celju!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:19:22
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Erotika? Ej pa res tipkamo... ne folgam brat ITAQ - DANES JE NA FEBRUARKAH TEKMOVANJE V HITROSTNEM TIPKANJU!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:19:41
|
|
|
|
LuLu
|
moj vodnar je tudi zeeloo suh... a je to značilno za vodnarje? malecka_mateja, nič čokolade pred 19. uro. Ni haska... zdaj sem še vedno na kavi in cigareti
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:20:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:21:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:21:27
|
|
|
|
atena777
|
CELJE; 15.9.2007, ura: , gostilna: 1 malecka_mateja 2 kolumbo(nikol ne manjka) 3 atena - Potrjujem! 4 lulu???more prit je obljubla! 5 višnjaaa je obljubla!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:21:29
|
|
|
|
LuLu
|
ooo mati visnjaaa... zdaj vem zakaj imaš tri A-je
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.