Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:48:55
|
|
|
|
atena777
|
...jaz se že zaj režim od tvojega posta LU_LU! Kr solze mi tećejo od smeha..
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:49:48
|
|
|
|
LuLu
|
atena777 sem prav vidla na januarčicah, da si 1.1.75 rojena? zanimivo...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:50:32
|
|
|
|
malecka_mateja
|
sem žetukaj! če pa je tako mrlo da bom bundo počasiiz omare vzela uapm da bo na morju bolj toplo bomo vidli atena mali ti spi???
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:50:58
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Kaj pa svinje za zakol, ko pred tehtanjem tri dni stradajo, a to pa velja? Ta pa je huda saj sploh ne vem kaj naj napišem Upam, se režiš. To mi je moja mami zadnjič pravla, kok je bil dedek jezen, ker mu je ena gospa prodala prasca, ki je imel polna čreva hrane, ko ga je razrezal..Ga je pitala do zadnjega, še na vagi verjetno...Baje ni po pravilih. Da ne bi kake analogije z nami iskala. Sem že zadnjič eno tako usekala, da sem imela pol kr slabo vest, kako to izgleda, težki ko sloni, ko smo šli bolnico... oprostite moji nerodnosti...!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:51:42
|
|
|
|
LuLu
|
malecka_mateja, za kolk dolgo greš na morje?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:52:10
|
|
|
|
atena777
|
atena777 sem prav vidla na januarčicah, da si 1.1.75 rojena? zanimivo... IZVIRNO SPOROČILO: LuLu atena777 sem prav vidla na januarčicah, da si 1.1.75 rojena? zanimivo... prav, prav. Pa aj32 tudi, sam je sedaj občepela, kot sama pravi na januarčicah. Jah nima kaj ni velik takih speedijev kot sem jaz da morem vse obletat... Ampak se pa res narežim tukaj. To pomaga k hujšanju zagotovo!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:52:50
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja sem žetukaj! če pa je tako mrlo da bom bundo počasiiz omare vzela uapm da bo na morju bolj toplo bomo vidli atena mali ti spi??? spi spi, drugi zobek ga je polegel! Še malo pa bo zunaj! Prvi je pa oster kot britev!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:53:48
|
|
|
|
LuLu
|
kaj pa te kolumbo, ko je vse o kravah in dojenju pri njih pisala... pa smo se tam našle
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:54:26
|
|
|
|
malecka_mateja
|
lulu ti očala kupim ZA DESET DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! malo heca!sem že prej napisala! ali ti je čokolada zameglila pogled na moje poste atena ti pa se ne smej tolko bodo kile začele gor it in ne dol
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:55:09
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu kaj pa te kolumbo, ko je vse o kravah in dojenju pri njih pisala... pa smo se tam našle sej res! Jest kr ne morem verjet kok smo odprte in nezamerljive! SUPER SMO!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:56:14
|
|
|
|
malecka_mateja
|
atena ste pa res hitro z zobki začeli!te že kaj grize ko se dojita???? kje je tabali kaj???joj pogrešamo!ma margit se ni še javla danes!pa ribica??pa kolumbo??? kje ste babe??? višnja prid sem pa nehaj se basat z čokolado
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:56:41
|
|
|
|
LuLu
|
ona tudi 1.1. jaz pa 3.3. aja moj mali je včeraj imel 5 mesecev
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:56:41
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja atena ti pa se ne smej tolko bodo kile začele gor it in ne dol ka pa zej foušijo zganaš?! Sej si ti najbolj v prednosti -20 kg!!! a lohk še jest rposm kšno deko shujšam, da ne boš sam ti seksi! Veš jest bi tut še kej rada .
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:58:02
|
|
|
|
LuLu
|
kaj ko se napiše "kolumbo" se pri njej PC oglasi in jo pokliče? Je že tu...
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:58:47
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja atena ste pa res hitro z zobki začeli!te že kaj grize ko se dojita???? kje je tabali kaj???joj pogrešamo!ma margit se ni še javla danes!pa ribica??pa kolumbo??? kje ste babe??? višnja prid sem pa nehaj se basat z čokolado hitr, hitr! Zdej morem še to povedati, čeprav vnaprej opozarjam, da mi fuuul ni blo všeč, ko je to mama izjavila. David se je začel pred kake 14 dnevi postavljati na vse štiri. No in potem se ziblje kot zajček. In babi kot babi seveda vsem v službi razlagat da kok je pa naš napreden...Potem ji pa en reče; Ja atija je vidu... No tok.. Glede zobk - jah upam, da ne bodo slabi kot pravji, dlje traja, da pridejo ven, boljši so!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 12:59:48
|
|
|
|
malecka_mateja
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja atena ti pa se ne smej tolko bodo kile začele gor it in ne dol ka pa zej foušijo zganaš?! Sej si ti najbolj v prednosti -20 kg!!! a lohk še jest rposm kšno deko shujšam, da ne boš sam ti seksi! Veš jest bi tut še kej rada . ti samo hujšaj da boš epa!sam ti si že zdaj sexi in ti prav nič ne manjka valda faušija ne sej ne se hecam!samo da smo same s sabo zadovoljne! in naši dragi seveda! joj babe mate kaki recep da bi se meni začel luštat ker moj si bo ančko kupo ker meni ni pa še boli me še vedno ko hudič!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:00:04
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu ona tudi 1.1. jaz pa 3.3. aja moj mali je včeraj imel 5 mesecev Bravo, Bravo!!!! Ej mislim, da ima še ena 3.3. Naša januarka Manca12! jo boš lahko spoznala septembra!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:01:16
|
|
|
|
LuLu
|
to je meni dr. tudi rekla, da kasneje pridejo, boljše je... najpogosteje med 6-8 mesecem, njenima hčerama so prišli ven pri 13. mesecu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:03:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:03:36
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Bravo, Bravo!!!! Ej mislim, da ima še ena 3.3. Naša januarka Manca12! jo boš lahko spoznala septembra! ja ima ja, samo je 2 leti starejša od mene... a septembra pridejo januarčice tudi na srečanje? sem kaj zamudila? to nas bo polno... fajn
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:04:14
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumboj e pobegnila!ti ti kolumbo!te bomo po riti! ja jza tudi upam da pridejo čimpozneje!mapak enkrat pa morejo! lulu naša pa je bila en dan pred tabo 5 mesecev jutri pa od metuljčice!
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:04:49
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja samo da smo same s sabo zadovoljne! in naši dragi seveda! Moj je strog glede tega. Mal je vodnarski, nimaš kaj. Moj foter je bil isti ko on - vodnar- idealist. Sej jest pa včasih tudi tak puritanc, da se je zazmešat. Ampak sedaj sem malo bolj skulirana glede kil, sem bolj ponosna, da sem mama kot pa to, da bom za vsako ceno suha!!!!Da se razumemo! Je pa res, če gre dol, zakaj pa ne, sej je boljš za sklepe in kosti! joj babe mate kaki recep da bi se meni začel luštat ker moj si bo ančko kupo ker meni ni pa še boli me še vedno ko hudič! recept rabi tvoj ne ti . Naj preštudira 100 in eno predigro pa bo! ančko?' ha ha Mene je tudi bolelo v začetku, potem sva neki cajta kondome z lubrikanti uporabljala, sedaj pa se je izboljšalo. Večkrat bosta lažje bo. Se ti ne bo nazaj zarastlo . Zdej sem pa že perverzna
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:05:36
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu to je meni dr. tudi rekla, da kasneje pridejo, boljše je... najpogosteje med 6-8 mesecem, njenima hčerama so prišli ven pri 13. mesecu aha zato je pa to rekla, njena hči bo imela zobe do 90.leta. Ziher. Vprašaj jo čez 10 let!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2007 13:05:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 3.8.2007 13:07:02
|
|
|
|
malecka_mateja
|
kolumbo s eoproščam nisem vidla tvojga posta!se oproščam a datum smo že določle???pa kje...?? dajte par predlogov??
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.