Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 12:20:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
višnaj popravi mojo težo in težo tjaše zaj iz bolnice ven je tolko torej pri 5 mesecih jetolko vagala
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 12:30:49
|
|
|
|
LuLu
|
Naš je pa zeleni zmaj... mamici bo lahko cigarete prižigal s tistim faracajkom v roki
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 12:53:36
|
|
|
|
malecka_mateja
|
FEBRUARČKI Nejc 65,5 cm, 9000g, mami 70 kg (+10 kg) Tjaša 67 cm, 9200, mami (-20 kg) Matic 67,5 cm, 7520g, mami (+1kg) David 66,5 cm, 7920g, mami 66,4 kg(+3 kg) Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg(+13 kg)
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 13:00:54
|
|
|
|
malecka_mateja
|
VIŠNAJ POPRAVLA SEM AVGUST ZATO KER NIMAMO OD VSEH MER V AVGUTU SI JEZNA??joj sori črkre!pa moje kg sem spremenila! no jaz sem že skoraj vse spakirala napol že skuhala!Mater sem pridna!zdaj glih stekleničke in cuclje prekuhavam!pa tko! pol pa grem malo v bolnico pogledat kolegico ki je rodila tjaša pa bo z atijem doma da mama malo misli uredi! no naša je res vidno bolje!zdaj si glih poje na postelji in se valja sem ter tja grem pa bom sproti čekirala če je katera gor! kolumbo kje si???tabali???ribica????margit????jasna???nobene nikjer
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 13:07:28
|
|
|
|
LuLu
|
malecka_mateja ti še malo zakompliciram? Tudi nismo vsi februarčki !!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 13:09:34
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja VIŠNAJ POPRAVLA SEM AVGUST ZATO KER NIMAMO OD VSEH MER V AVGUTU SI JEZNA??joj sori črkre!pa moje kg sem spremenila! jaz sem full vesela, da si kr sama uredila. Kako si si ti zračunala tole težo -20 kg. Koliko kil si mela, predno si zanosila???? Jaz sem jih imela 60, zato sem zdaj +10 kg. Nisem sigurna, če gremo vse po istem sisitemu? lp
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 13:13:29
|
|
|
|
malecka_mateja
|
aha to težo!sam kaj pa če nevem!in napišem od teže od poroda imam -11 bom te raje to napisala!od takrat ko sem domov prišla!ok! lulu sevda smo februarčki po duši!
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2007 15:32:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 15:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
kolumbo malo smo se prelahki oz premladi....mamo danes komaj 4mesece ....z sva izkoristila njegov regres in ga kar nabavila....tak,da se bo neki cajta v cakanju....
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 15:52:18
|
|
|
|
LuLu
|
FEBRUARČKI Nejc 65,5 cm, 9000 g, mami 70 kg (+10 kg) Tjaša 67 cm, 9200 g, mami (-20 kg) Matic 67,5 cm, 7520 g, mami (+1 kg) David 66,5 cm, 7920g, mami 66,4 kg(+3 kg) Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg) Maj 65 cm, 8100 g, mami 82 kg (- 1 kg)
< Sporočilo je popravil LuLu -- 2.8.2007 16:03:09 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 16:07:30
|
|
|
|
LuLu
|
OK, zdaj sem nehala... malo sem se špilala s seznamom, pa Tjašino slikico zamenjala Bolj punčkasta mi je ta slika, pa grame sem hotla dati.. Pa skoraj sami pubeci so tukaj Tjaša PAZIII SEEEE!!!
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 16:34:13
|
|
|
|
atena777
|
Evo dan je ugledal prvi zobek ! S tatijem smo ze nazdravili, sva sla kar k njemu v sluzbo pa na kosilo... Pa ze meseka je jedel z njim, ja smo morali malo krstiti, pojedel je 1cm2 purana .
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 16:42:33
|
|
|
|
atena777
|
Pupe bravo za seznam, lepo napredujE!!!! Edino mislim, da bi morale pisati koliko vam je kil ostalo od pred zanositvije, ne od poroda. Ker roditi smo še itak vse težke kot sloni, sedaj pa se želimo približati prednosečniški teži, a ni tako? No in tiste, ki boste imele minus na seznamu boste velikeeeee srečnice, ker boste celo pod svojo idelano težo npr. Če pa vztrajate od poroda imam pa jaz takole situacijo: 66,4 (-17) Aja pa še to, a mamic pa ne boste napisale? A bo v šifrah zaradi kg?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 16:50:05
|
|
|
|
LuLu
|
Jaz razumem te številke tako: Pred zanositvijo sem jih imela 70 kg, zdaj imam 83, torej +13 kg. Mislim, da samo malecka_mateja ruši sistem, ker je shujšala od svoje prednosečniške teže Ona se je zredila v nosečnosti samo 4 kg, a ne? Imena mamic? Si bomo pač morale zapomniti katero ime kateri mamici spada
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 17:18:04
|
|
|
|
atena777
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Jaz razumem te številke tako: Pred zanositvijo sem jih imela 70 kg, zdaj imam 83, torej +13 kg. Mislim, da samo malecka_mateja ruši sistem, ker je shujšala od svoje prednosečniške teže Ona se je zredila v nosečnosti samo 4 kg, a ne? Imena mamic? Si bomo pač morale zapomniti katero ime kateri mamici spada he he he, Lu_Lu ti si prav zvita . Dobr je met takega v timu, da pazi na credo ! Malecka_Mateja kdaj pa prides z morja? Tjaša pomojem že komaj čaka morje, zato je take volje . Malecka_Mateja bravo za kg potemtakem. Dobra si! Pa Metuljcico pozdravi, upam, da pride septembra na meeting. DOsti zgodaj ji povej. Kdo bo pa zacel zbirati prijave za septembrski meeting A cmo ze kar datum postaviti. Jaz vglavnem ne morem pred 10.9., ker bomo spet na morju. Pa-pa dečve.
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 17:22:07
|
|
|
|
atena777
|
Včeraj sem omenila, da je David dobil rdeče lišaje po celem telesu. Veste kaj je bilo? GRAHHHHHH! Ne morem verjeti. Sem danes dobila vprašalnik glede alergenih snovi, ker greva na kliniko se cepiti in je bil gor grah. Takoj mi je vžgalo. Jaz sem ga jedla, ne on za info. Danes je že ok! Pa-pa
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 17:41:04
|
|
|
|
atena777
|
Visnjaaa a mas spet cokolado v rokah, da nic ne tipkas? Jaz sem imela pa kornet pred nekaj minutami .
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 18:27:42
|
|
|
|
atena777
|
Jest ima ze drugi kornet v rokah . nekaj me zanima koliko obrokove za date svojim ?
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 20:04:47
|
|
|
|
visnjaaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Visnjaaa a mas spet cokolado v rokah, da nic ne tipkas? Jaz sem imela pa kornet pred nekaj minutami . o atena777 si mi take lušte nardila s kornetom, da bom takoj enga pojedla ...čokolada mi ne gre več u rit, sem se jo čist prenajedla . Mi imamo 2 obroka...sadnega in zelenjavnega...morem si neki umislt za včerjo...kašic kupljenih ne mara....ima katera kakšno idejo, kaj bi mu dala za večerjo? lp Malecka_mateja kdaj greš na morje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.8.2007 20:10:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 21:02:06
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! jutri ponoč gremo na morje za 10 dni v pakoštane to je 6 km iz biograda! tjaša je ok! jazs em cel dan pakirala in čekirla če sem kaj pozabla!jutri spakiramo v avto in gremo! jaz naši nardim juhico za obrok zelenjavno ali pa kako skuto al pakaj takega!sam zdaj sma v bolnici jedle zdaj pa nič!bomo na morju spet! lulu 7 kg zredila!sem zadji mesec 3 pridelala! pa hvala za zamenjano lsikico joj pa res edina deklina!daj tabali oglasi se da nebom edina pa ribica! atena bravo za prvi zobek kolumbo mi se vozimo v sedežu že dva meseca!sam mi mamo onega od 0 sej veš!jaz še vedno za tega navijam!ker je dlje varen in meni to ful pomeni!tako da!pa ful se da v ležeči položaj!čisto skoraj!In je zakon! zdaj pa grem spat! se tipkamo zjutraj!papa
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 21:48:55
|
|
|
|
ribicau
|
Alo! bravo babe za zgornji seznam. Mi imamo atija doma na dopustu, pa sem šele zdele vidla kaj ste naredile. Naša lahkokategornica Eva ima trenutno ene 7kg (jutri zjutraj jo bom stehtala in točno povedala) in 67,5cm! Mamica ima 57kg, torej -4kg (pred nosečnostjo 61kg, rodit sem šla z 71kg, sedaj 57kg)! IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa Mi imamo 2 obroka...sadnega in zelenjavnega...morem si neki umislt za včerjo...kašic kupljenih ne mara....ima katera kakšno idejo, kaj bi mu dala za večerjo? Visnjaaa a si že poskusila samo kakšen navaden rižolino od Podravke? Milupa in Bebivita imajo v svojih kašicah ponavadno že kakšne sadne dodatke, mogoče če bi mu dala navadnega....a si že poskusla? Naša Eva ga ima ful rada. Jaz pa rabim kakšen nasvet glede sadja, Eva ga nič kaj preveč nima rada. Zelenjavo obožuje, sadje pa tko, tko! Atena777 ja jaz Evi dajem rižolino, pa ni nič boljše s tem polivanjem. Bom vprašala še P, ko bova imeli 3. cepljenje, če bo kej pametnega predlagala! Še glede čokolad in kornetov....hm, jaz pa nič ne smem, ker je Eva alergična na kravje mleko in je v vsej čokoladi ponavadi mleko v prahu, sirotka...bla, bla, bla . Sem pa ugotovila, da lahko papcam indijančke , tiste iz Hoferja, ko so pakirani s temno čokolado. Te pa lahko vse pojem, samo spodaj piškot moram pa pustit, ker je margarina al nekej tacga notri. No glih za silo je. Aja, pa tud sorbet lahko jem, samo ga je pa zajeban dobit .
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 21:56:18
|
|
|
|
ribicau
|
Aja, še glede sedežev...mi imamo brevijovega od 0-18kg! Tega imamo v moževem avtu, lupinico imamo v mojem avtu. Zdej za kratke ture, je brevijev čisto OK, samo če gremo pa dlje in ko pa Eva tam zaspi, pa ni glih fajn, ker ji glava dol pade....stolček je pač bolj pokončen kot lupinica (tudi če ga damo v kao ležeči položaj) in potem ji glava v spanju opleta sem in tja! Res morajo naši še malo zrasti.
< Sporočilo je popravil ribicau -- 2.8.2007 21:57:40 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 22:05:24
|
|
|
|
LuLu
|
FEBRUARČKI Nejc 65,5 cm, 9000 g, mami 70 kg (+10 kg) Tjaša 67 cm, 9200 g, mami (-20 kg) Matic 67,5 cm, 7520 g, mami (+1 kg) David 66,5 cm, 7920g, mami 66,4 kg(+3kg) Jani 64 cm, 6030 g, mami 83 kg (+13 kg) Maj 65 cm, 8100 g, mami 82 kg (- 1 kg) Eva 67,5 cm, 7000 g, mami 57 kg ( - 4 kg)
< Sporočilo je popravil LuLu -- 2.8.2007 22:06:48 >
|
|
|
|
RE: Februarčki in Februarčice 2007 2.8.2007 23:22:21
|
|
|
|
atena777
|
Čekiram kok ste ble kej pridne, kr! Joj kolumbo ti maš tak smisel za humor...Maj je zgleda plaval v akvariju.... Jaz sem tudi slišala, da je od Podravke ruls Lino. Je po okusu ok, ker milupa je plastika. Še nisem probala, bom pa jutri nabavila. Pa Plasmon piškotke za Davidovo prvo tortico. Se vidjamo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.