Majchi
|
Levči, naša Lana je v prvem mesecu zrasla iz 51 na 60 cm. Pediatrinja nam je na pregledu rekla, da je povprečje za trimesečnika 59,5. Po tem sklepam, da je res dolga, ampak zdaj vidim, da ni edina . Eca, ne vem iz katerega materiala je naš hladilnik. Sorry, se ne spoznam tok . Sem šla še v priročnik gledat in brat, pa nisem nič našla. v bistvu se lahko vidim noter in ni takšen mat, ampak je gladek. Model ARC 6700 (Whirlpool). Drugače super hladilnik, ima namreč tudi funkcijo "party", ki jo vklopiš in na hitro ohladiš pijačo . V bistvu sem to zdele iz priročnika zvedla . Felicia, naša je tud včasih tok razburjena in objokana, da sploh ne more joške zagrabit. Sem pogruntala, da je to ponavadi od utrujenosti. Jaz pač mal vztrajam, pa nežno jo mirim zraven, pa kar gre. Dude pa flaške pa nikakor ne prime . Moram skoz zizo ven vlečt . Putka, v soboto moj spet neki sanja za en dan za na morje. Pa ne vem, če ne bi bla rajš doma. Ful se mi ne da rint, sploh če bo vroče. Moram še mal vreme in temperature za vikend naštudirat. Če bom doma, bi z veseljem šla v Mostec. Vsekakor ti javim do jutri pop. enkrat. Sem že prejšnjo soboto punce snubla, če bi katera šla, pa so šle zgleda vse na lepš . Na koncu pa tud jaz nisem šla, ker sem cel dan stanovanje pospravljala po obrokih (ko je Lana po 20 min spala). Aja, plastični kirurg je bil pa od moje mami sošolc, pa me je na hitro vzel. Drugače se dlje časa čaka. Ja, znamenje bom skor ziher dala odstranit, ampak se moram navadit na idejo. Brazgotina se bo pa ziher poznala. Je rekel, da ker imam še mlad in napet obraz, se bo tudi brazgotinica bolj poznala. Se bo pa skoraj skrila v smejalno gubo na licu. Pa še fora je v tem, da brazgotina rabi skoraj leto dni, da postane kožne barve, prej je pa rahlo rdeča in počasi bledi . Na obrazu se koža baje lepo brazgotini, medtem ko po rokah in nogah ponavadi nastanejo keloidne brazgotine. Punce, dons se bom pa probala spravit na orbitrek... Javim, če uspe .
|