Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 1.8.2007 21:32:37
|
|
|
|
ally1
|
shorty in nika hvala za komplimente . Tudi mi gledamo vaše slikice in vidimo da je vaša sončica pravi mali raziskovalec . Pa lahko in mirno noč vsem tudi iz moje strani.
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 1.8.2007 21:42:24
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Še moj sonček.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 1.8.2007 21:52:19
|
|
|
|
TanjaS
|
L_P super slikce, pa enkratne superge
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 1.8.2007 22:13:48
|
|
|
|
Naja30
|
shorty, ti pa res ne smeš manjkat! Z moje strani je 2. teden septembra l_p, res je sonček! BTW, koliko pa imajo vaši št. čevljev? Jaz moji včeraj nisem spravila na nogo št. 16-17 Sicer so malo čudni čevlji in mogoče se nisem dovolj potrudila z natikanjem gor Ampak vseeno?
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 8:08:17
|
|
|
|
TanjaS
|
Naja, jaz nimam pojma, kot ima št. čevljev, ampak mislim, da bi mu bili tudi premajhni 16-17, ker je imel ene spomladi s to št in so mu bili takrat glih prav. Mi smo spali spet klasično, bolj slabo. Ampak tokrat je Maks še kar nekako spal, se ja pa Kaja nekaj zbujala, pa pol prišla k nam, skratka, še čakamo na kako lepo prespano noč
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 8:20:08
|
|
|
|
crci06
|
spet, spet, spet se bom zagovorila, ampak: A veste, kakšen lep občutek je zbuditi se, ker te joški tiščijo? In ugotoviš, da je ura čez 4, da se zadnje dni otrok do takrat 3x zbudi, danes se pa ni? Pa še ob 4h je malo zacvilil, čibam k njemu, še prej lulat, in ko pridem do tja, je on že spal, sicer na 3/4 obrnjen, zataknjen med prečke, ampak spal je pa le. Če to odštejem, lahko s ponosom napišem 21.30 - 5.00 Bravo moj Nejc!!! takega te ima mamica še najraje!!!! Pa tudi sicer jih imamo rade, vstajanje gor ali dol, sej se že pol tolk navadiš, da si -kot jaz danes- kar presenečen, ko se naspiš. Zdaj pa greva PA-PA! L_p: slikce so pa svetovne! Men so decembrski trojčki še najlepši, trikrat lepši od ostalih (POZOR: SEŠTETO; DA NE BO KAKŠNE ZAMERE)... A ko bo ZOO na sporedu bosta prišla? Sej res, še nikol se nismo pohvalile, da imamo Decembrčice TROJČKE!!! Ja, če jih pa imamo!
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 8:45:57
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
v zoo PRIDEM, ČA PRESTAVITE VSAJ NA 3TEDEN V SEPTEMBRU! Saj takrat je še ful sonca, pa fino in OH in SPLOH Prej so izpiti, konec avgusta - morje
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 8:46:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
BRAVO NEJC ZA SPANJE
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 8:55:19
|
|
|
|
frufru
|
Naš Lovro je pa SPAL CELO NOČ od 8h do pol7h Ob 4h je malo cmevkal, ko se je R rihtal za službo, pa mu je dal malo vode, je 3x potegnil in spal naprej. Ja mojmoj so res trojčki, zgleda tudi kar se spanja tiče. Jaz sem se tudi zbudila, ko so me joški tiščal. Pa je bilo včeraj tako bogo. Je bilo za večerni rižolino le 60 ml spumpanega iz obeh. Pol pa jok, ko je dobil umetno. L_P mi gremo tudi konec avgusta na morje. Tako, da se da vse zment ne? Zdaj moram pa neki stuhtat za darilo. Mata naša 2 obletnico poroke.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 9:07:15
|
|
|
|
crci06
|
mi vse stare pošljemo v toplice - če sta to "naša dva" - stara dva
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 9:10:16
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris v zoo PRIDEM, ČA PRESTAVITE VSAJ NA 3TEDEN V SEPTEMBRU! Saj takrat je še ful sonca, pa fino in OH in SPLOH Prej so izpiti, konec avgusta - morje Jutro z moje strani velja tudi trtji teden L_P a si sigurna da na ta drugi sliki ni Nejc? jz nisem čist. No očitno je luna nehala trkat čeprav smo se zbudili ponoči 3x prinčipesa še spi no zaspala je ob 23:00 No takoj ko se zbudišibava k prababici v center in ko ati konča naju pripelje domov. Danes se bom legalno vozila z autobuso brez doplačila za voziček sej drugače sem ga pa švercala pa mi noben nikol nič rekel. no šibam se zrihtat pa se tipkamo popoldne oziroma zvečer
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 9:39:56
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: shorty L_P a si sigurna da na ta drugi sliki ni Nejc? jz nisem čist. našga ne boš mogla zamenjat, je postrižen, ker se mu drugač temence delajo pa švica kot
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 9:50:54
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: frufru IZVIRNO SPOROČILO: shorty L_P a si sigurna da na ta drugi sliki ni Nejc? jz nisem čist. našga ne boš mogla zamenjat, je postrižen, ker se mu drugač temence delajo pa švica kot hočem slikico z novo frizuro
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 10:04:11
|
|
|
|
frufru
|
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 10:37:29
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 12:49:56
|
|
|
|
ally1
|
evo naš sonček že spi celo uro in pol , tako da sem jaz lahko naredila že marsikaj. Sam veste kaj me pa ne vleče delat... lahko ugbate ... ja res je .. likanje. Ma ni in ni volje za to delo , pospravila sem že celotno hišo in pripravila za kosilo, ampak do kupa cunj pa ne pridem. Mislim da ima še marsikatera take probleme, kajne . Pa dober tek, če ravnokar jeste ali pa še boste
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 15:20:16
|
|
|
|
Naja30
|
Dober dan! Kako je lepo vreme danes. Na plažo gremo moj_moj za lepo prespano noč. Jaz se pa ne bom nič hvalila. Rekla bom samo, naj tako ostane l_p, moramo se spoznati - 3.teden septembra. Ima že katera idejo, kateri datum? frufru, a je treba sploh kej rečt, kako je Lovro cortkan? ally, si kaj zlikala? Te čisto razumem. Jaz vedno čakam na ogromen kup perila, potem pa klejem zraven, ko je tak velik. In vedno rečem, da zdaj bom pa sproti... pa se spet nabere kup
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 15:22:29
|
|
|
|
ELA06
|
Dan. Ela počiva, jaz pa moram nadoknadit... Danes so se že začele priprave na morje , tako da bomo letos kar 20 dni na morju vsega skupaj. Tako si pa že dolgo nismo privoščil. Moj dragi je že 2. dan na porodniški, jaz koristim dopust. In že 2. dan sva z Elo cel dan sami doma. Mislim, da je moj mal narobe zastopil tole porodniško!! Sem hudo v zamudi z odgovori: kar se rezancev tiče ji jaz tudi dajem juho z domačimi rezanci (je babi tako pridna in naju sproti oskrbuje s svežimi rezančki- v paparici piše, da lahko rezance, čeprav vsebujejo tudi jajca), po gh nimamo težav s kakanjem, prav nasprotno, pokaka se še vedno 4-5 ali celo 6x na dan. Obvezno pa med vsakim hranjenjem. Hvala bogu zelo rada je, tako da mi ni problem vsak dan kuhat zanjo, ker vem, da bo tudi pojedla ful veliko. Ima pa zelo, zelo rada juho kar je bolj redko, da hitro steče v želodček je najboljše. Zmrznjeno imam špinačo pa zelenjavo, pol pa samo še kombiniram z mesom/krompirjem/ rižem. Tistih E-jev je pa ful, bom rabila 3 dni v trgovini bit, da bom vse to prečekirala! Ne vem če se mi bo uspelo še kaj javit jutri, ker bom cel dan likala, pa pakirala. V slučaju, da se ne, uživajte naslednji teden, jaz mislim, da se bomo mi imel super..... lp
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 15:52:15
|
|
|
|
ELA06
|
ŠE NEKAJ NAŠIH SLIKIC!
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 17:24:50
|
|
|
|
nena82
|
Ejla! Mater so cotkani ti vaši malčki, jaz sem pa tako leeeeenaaaaa, da bi skropucala skup ta album . Ja, pa še mojo boljšo polovico moram počakat, da naloži na računalnik nove slikice. Ravno z bazenčka smo prišli, tamala že spi, mama pa na rr
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 18:41:27
|
|
|
|
ally1
|
Naja3 - nisem prišla do kupa cunj, kot da ima eno negativno energijo . Ela06 - Tvoja lepotička je pa res pravi sonček. Tudi jaz mojem dajem juhico z malo rezanci. In tudi pri nas nimamo problemov s kakanjem, ravno nasprotno. Ko smo bili samo na mleku, smo imeli redno probleme s tem, sedaj pa zgleda da se je normaliziralo in smo prišli na pravi tir s to prebavo. Ko smo pri nas začeli z GH opažam, da bi najraje non stop jedel po žlici, mamlo manjka pa bi še mleko in čaj jedel po njej , ampak s tem vztrajam, da bo pil po flaški .
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 19:55:26
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Hitro poročilo: Moj mulc je danes razvil poseben način plazenja. Da obe roki na tla, eno nogo ima pokrčeno, z drugo se pa poganja???
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 20:53:16
|
|
|
|
Ženkica
|
Čao čvekice. Kaja je šla pred nekaj minutami ajat, očija ni, ker je šel s frendom na pivo, jst pa takoj hop na računalnik, da se mal odpočijem. Skratka; dans smo mel pedija, naše nove točne mere so 8.800 g-jev in 74 cm-jev . Spet smo bili pohvaljeni, kot ponavadi; imeli smo sicer celo predavanje s strani pediatrinje (sicer ni naša taprava, naša je na morju) glede hranjenja; je npr. odsvetovala gluten do 9. meseca, Kaja je glutenske stvari že kar nekaj časa in je vse ok. Jutri gremo pa na "dopust" v Bruselj - sem že kar malo živčna in sicer zaradi aviona; pa še gor se ne sme nič odnest, baje ful težijo. Pa še dež je napovedan, skratka bad . Ne maram letenja. Me prou zanima, kako bo Kaja vse skupaj prenesla; upam da ok, ker je res neustrašna in "divja" punca . A so vaši tut že taki razbojniki; mene tok nasmeje s svojim razturavanjem po hiši; ne zna še govorit, ne zna hodit, ampak za neumnosti počet je pa taprava; namazana že zdaj z vsemi žavbami. Zaenkrat se ji sicer samo še smejim, vprašajte me čez kakšen mesec. A veste kaj je naš oči včeraj rekel: "Nikoli si nisem mislil, da ima človek lahko nekoga tako majhnega tako zelo rad!" Res ima tako rad svojo malo hčerko, da dol padeš. Moram ga pohvalit, da je dober očka. No, dosti cukra. S spanjem je še vedno vse ok, ampak o zobkih pa še nobenega sledu, tako da se že kar psihično pripravljam kaj bo; baje da, kasneje pridejo, hujše je. Upam, da je to samo vraža in da ni res. Zdele grem pa gledat Na kraju zločina Miami, pol pa pod tuš pa ajat. Nimam še nič spakirano za jutri. Se pišemo čez 1 teden. Btw: za tiste ki ne veste, Barbk je na morju, se mi zdi da še vedno. pa pa ženkica
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 21:04:32
|
|
|
|
Ženkica
|
Aja, še to: kar se ZOO-ja tiče; midve se bove z veseljem pridružili, ampak v prvi polovici septembra imamo v planu morje, tako da kar se naju tiče, navijava za drugo polovico septembra.
|
|
|
|
RE: December (ke/čki) 2006 2.8.2007 21:14:23
|
|
|
|
Shorty_
|
Lovro sexy frizura Ela je pa lepotička da ni kaj Nočko babnice
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?