|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
1.8.2007 20:04:36   
Ilije
potepinka - jaz sem klicala v ponedeljek in so mi rekli, da pride naslednji teden dr. ocvirk z dopusta in da naj v sredo zjutraj pokličem, če bo v sredo že delala, ker bom kao že isti dan na vrsti. Tako da bom v sredo klicala, kdaj točno lahko pridem. Drugače so mi pa razložili, da delajo 3D vse do 30. tedna, se pravi, da imam še kakšen mesec časa.
že 35 - kar se spanja tiče, tudi jaz ne spim ne vem kako dobro, predvsem zato, ker spet hodim lulat 100 na uro. Pa še trebuh si nekako ne morem naštimat tko, da bi blo prav. Razmišljam o nakupu one blazine, ki se lahko kasneje uporablja tudi za dojenje. Ima mogoče katera izkušnje z njo? 
No ponavadi nadoknadim spanec popoldne, ko me zraven Iris kar zmanjka za uro in večuser posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
1.8.2007 20:20:06   
Dajica
Ali ve redno cutite brcike? Jaz jih ne, se mi zdi, da jih ze od vceraj nisem cutila. G mi je rekla, da imam posteljico spredaj in da jih verjetno ne bom tako dobro cutila, ampak do zdej sem jih. Baje da se jih kasneje bolj cuti... Ali mislite, da bi lahko bilo kaj narobe??user posted image Sem pa 23 teden.

LP,D.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
1.8.2007 20:27:08   
tago
Čao, da se tudi jaz malo javim.
Ko smo že pri kilogramih pridne user posted image Lea 14, pa po moje jih še kakšnih 8 dobim do svečanega prihoda.
Sem v 22/6t in naša mala tako pleše ko ji dam cd mozart za otroke, ali pa otroške pesmice Sparky, da se jaz sprostim in skoraj zjočem ob poslušanju.
Spanje moje je zelp slabo ker sem večino na wc-ji in pod pipo( sem vedno žejna cca. na dan 5l).
Bolečino sem pa danes občutila v popku in medenične kosti... Upam da je to vse v redu.
Pregled imam v ponedeljek 6.8. in 3D pri Darji Strah v Domžalah.Bog nama naj da zdravja in veselja.
Kar se pa tiče opreme- voziček traxx štirikolesnik ice,nekaj bodijev pajackov kapic ,duda, glavniček, steklenička1x no upajmo da do konca nam bo uspelo zbrati vse.
Moj rok poroda je 30. 11. 2007. V ljubljani .Pravijo da bo naša Lea plesalka.

Se še kaj pišemo, vedno pa vas berem in občudujem. Ja no mene je malo strah te nosečnosti ko pogedam nazaj slike moje mldosti in razigranosti, zdaj pa vem da bo odgovornost velika in zahtevna vsaj na začetku ko je vse prvi in ne vem kako in kaj.
No ampak upajmo da bo vsaj zdravja in dobre volje predvsem obilo smeha v naši hiši.Lp vsem bodočim mamicam.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
1.8.2007 20:58:11   
ajtak
Naraščaj priporocam ti dr. Smole v ZD- zelo prijazna, da na vse preizkave, ne komplicira z bolniskimi!!

Drugace sem pa ravno z uradne morfologije pri svoji G. vse je BP in se krasno razvijamo, izmerila mi je celih 650g. Tako, da bomo imeli kar velikega fantica, ce bo slo tako naprej in ce ne bom prezgodaj rodila...

Torej, lulcek se nas se kar drzi in bo gotovo user posted image .

Naj se jaz napisem malo o svojem spanju... Zvecer imam tezave zaspat, ker mali brca ko zmesan in me okrog 1h ze vse boli od obracanja in iskanja ugodne pozicije, potem le zaspim in spim do cca 4h ko moram na wc, potem me to spet caka okrog 8h ko gre moz v sluzbo in nato v miru polezim do 9h, pol 10h - ker sem doma si to lahko privoscim user posted image  Navadno najlepse spim ravno tisto zadnjo urico, ker je otrok miren telo pa spocito!

Da ne pozabim...
Danes sem dobila vozicek!!! Tako da smo pa sedaj skoraj pripravljeni na nasega migeca. No, samo se kaj za oblect bo nucal, ker nimam se niti enga bodija...

Torej lahko noc!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
1.8.2007 21:33:51   
TANTRA
Pozdravljene,

ste se pa danes razpisale...user posted image  Jaz pa sem dan večinoma preživela v bolnici pri hčerki, ki je bila operarirana zaradi žrelnice.  Jutri gre domov in komaj čakam, da bomo spet družinica..
Sem pa šla danes gledat en rabljen Quinnyev voziček z vso opremo od globoke  košare, lupinice, zelo ugodno, pa sva ugotovila, da morava še sprobat moj prtjažnik...Mislim pa da ne bo problemov in bom že jutri imela ta problem rešen...
Sem kupila tiste bodije v Leclercu, moj prvi nakup...

No, jaz bi dodala k seznamu, da si kupite škatli baby soft krpice od tosame, so enkratne za umivanje ritke pri previjanju in za enkratno uporabo.
Pa ležalnik za bebiko, ki ga lahko postaviš na mizo, ko kaj skuhaš ali kamorkoli...Kasneje pa na njem sedi...Jaz sem ga kupila od Lemija v Arielovi akciji za 20 eur.....
Sicer bomo pa še kombinirale in dodajale...
Pozdravček vsem in lepo se cartajte...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
1.8.2007 21:40:20   
TANTRA
Punce sem se spomnila, da vzemite s seboj v porodnišnico kako mastno kremo za telo, ker se spomnim, da sem imela ful odrgnjeno kožo od tistih trdih rjuh...user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
1.8.2007 21:44:17   
nemrak
user posted image user posted image ,
naraščaj, jaz oz. naša user posted image  imam pediatrinjo v otroškem dispanzerju v Celju.
Dr. Mojca Kosi je pa tudi predstojnica. Mi smo zadovoljni z njo. Moram pa potrkati, je nismo veliko rabili v teh slabih 4 letih. 
Sem jo pa zadnjič vprašala, če bo sprejemala še nove male paciente konec leta, pa je rekla, da ni problema.
Mi bomo vse kakor ostali pri njej.

Že35 jaz spim tako, tako. Zaspim težko, ker sem navajena spati na trebuhu. In zato se včasih še res uležem na trebuh ( hvala bogu še ni tako velik).
KO pa user posted image  ne paše več, pove to konkretno z brcami. user posted image
Drugače pa brez problemov spim.  user posted image  je glede spanja zelo, zelo priden. Upam, da tako tudi ostane v nosečnosti in tudi potem.

Potepinka, če boš kaj v Celju se javi!!!!
Sedaj grem pa malo počivat, saj je za mano dolg dan!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
1.8.2007 21:45:29   
potepinka
že 35-Joj oprosti nisem zasledila glede spanja se ti tudi jaz pridružujem da cele noči samo dremam ne morem spat ko pa gre proti jutro bi pa spala

ilije-super ja do 30 tedna je čas.Jaz komaj čakam da grem na #D,je bila kolegica in je to res super stvar pa še spomin imaš skozi,filmčke

Dajica-pri meni je bilo enako ,se je zgodilo da cel teden nisem čutila brcik zdaj pa ful močno vsak dan so bolj močne.Ne se sekirat saj se bo to uredilo da bodo brcike redne.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
1.8.2007 21:48:19   
potepinka
nemrak in vse Celjanke kaj ko bi po dopustih naredile eno srečanje.
Zdaj pa nas je že kar nekaj v okolici Celja.Bi bilo super da se spoznamo.

Seveda se boste lahko tudi ostale pridružile!!!!

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
1.8.2007 21:53:02   
Alina_alin
Manca:  za otročka in porodnice za čas bivanja ne rabiš v porodnišnici oblek. Vse je tam. Torej tudi za dojenčka ne.
Anastasia: za kg nisi edina, ki se lepo rediš. Sem tudi v tej kategoriji. S tem, da  se mi zdi, da se kar brzdam. Pa vseeno šibajo kg gor. Da pa kg potem s porodom, dojenjem gredo kar dol - hja, temu jaz ne verjamem. Meni v 1.user posted image kg niso šli zlahka dol. Verjetno kak komu. Se pa ne obremenjujem preveč s tem - bo že. S tem se bom ukvarjala potem. Kaj pa morem, če imam taaaak apetit.
nayya28: okrog 23-24 t se dela morfologija, ki je ni treba delati samoplačniško, ampak nam pripada. Ker pa se ravno v tem obdobju user posted image najlepše vidi, nekatere gredo/mo še na 3d UZ - samoplačniško. Oziroma nekatere gredo še po drugo mnenje za morfologijo. Seveda pa ni nujno...Tvoj G te pošlje oz. naredi morfologijo.
Ilije - kako to misliš, da je rekel, da ne bo nič videl? Pa saj če se ne vidi - če je taka lega otročka, potem ponavadi moraš prit malo pozneje, po kakem sprehodu, da je otrok v drugi legi in se vidli. A te je kar odslovil, brez da bi pogledal, kar je nameraval? Tisto blazino sem pa jaz pri 1.user posted image nabavila - za dojenje mi ni prav prišla - se z njo nisem mogla naštimat, mi je bolj ustrezalo sprva leže, potem sede, podloženo z majhnim navadnim pojštrčkom. Mi je pa bila uporabna, da sem user posted image položila med njo (zvito v U). Torej  za moje pojme ni nujno potrebna.

že35:ko ne boš mogla spati, se potolaži, da nisi edina. user posted image Mene enkrat zbudi, ker moram lulat, nato pit, nato lulat, potem pa  še naš drugi user posted image , ki se še vedno zbuja.V glavnem pestro. Najbolj sladko pa spim zjutraj - še dobro, da sem v bolniški, da se ne rabim prav zgodaj vstajat, ampak je dovolj ob 8h, da ta malo spravim v varstvo. Pa še po kosilu grem malo ajoajo, preden dvignem našo malčico, ker potem je akcija.
Tantra:user posted image za vas. Držim pesti, da boste jutri doma v polni postavi. Sem že imela otroka v bolnici in si predstavljam, kako se počutiš...Mogoče si že prej napisala, pa nisem vse za nazaj brala, pa zato sprašujem: koliko pa imaš staro hčerko?
Nič, lepo bodite, se pišemo.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
1.8.2007 21:54:28   
Dajica
Potepinka, hvala za tolazbo, upam, da bo res vse vredu. Malce me je strah, ker kot sem ze nekaj casa nazaj napisala, da moja prijateljica, ki je bila v 32 (34?)tednu nosecnosti, ni vec cutila brcik, na UZ niso zaznali srcka, detece je bilo mrtvo. Tega me je strah, da se ne bi isto ponovilo se pri meni, ker ne bi mogla prenesti. user posted image
Upam, da se bo res uredilo!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2536
2.8.2007 7:25:02   
DEBELUŠKA30
Dajica,
tvoj strah je popolnoma razumljiv, ampak ne misli na to kar se je zgodilo tvoji kolegici! Tudi jaz sem v 23 tednu, pa se zna naresti, da otroka od popoldneva pa vse do naslednjega dne nič ne čutim, potem pa spet začne! Že sama lega otroka ti onemogoča, da bi ga čutila kot tiste, ki ga imajo bolj spredaj.
Tiste, ki pa smo zdajle v službi, pa vas povabim na eno belo user posted image !

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
2.8.2007 8:30:59   
ajtak
TANTRA user posted image , upam, da bo s tvojo pupo vse OK in boste sli lahko domov!!

Dajica ti se pa nikar ne sekiraj!!! Meni je ginekologinja rekla, da se ze med nosecnostjo vidi otrokov znacaj. To, da te ne "zbrca" vsako uro user posted image  je torej samo pozitivno, ker bos imela bolj mirnega user posted image , ki se ne bo toliko jokal, ki bo vec spal...

Me, ki jih pa ze sedaj cutimo bolj ali manj cel dan bomo imele pa male user posted image user posted image .

Tako, da nikar si ne risi crnih scenarijev, ker je in bo vse OK!! Mi bomo skupaj do konca NOVEMBRA, spomladi pa vse z vojzeki na piknik user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
2.8.2007 8:36:39   
barika
dobro jutro! jaz sem imela pa pestro noč. najprej nisem mogla spat, pa sem šla v posteljo šele okoli 1.zjutraj. potem so mojga komarji motl, trebuh mi je boil v napoto... ko končno zaspim pa mali zareže pod rebra, da sem bla v sekundi dvajset pokonciuser posted image . želim zaspat nazaj, pa me zgrabi user posted image krč (kaj čem, zmanjkalo mi je magnesola). tka da sem že od 7. pokonci.
tiste  ko pijete magnesol....kolko na dan jih vzamete, jaz imam navado 2, zjutraj in zvečer.

glede brcik, če jaz malega ne čutim predolgo časa, se malo uležem na hrbet, pa začne v parih minutah ful brcat, če ležim na desnem boku, mi kr neki kruli pod rebrami, na levem je pa za 1x znosno in se da počivat.

če smem vprašat, kolko pa nas je celjank..vidim da nas je kr nekajuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2539
2.8.2007 8:59:14   
Tanayya29
jutro!
evo,ravnokar vstala!spala okej,če ne štejem,da sem šla 2x lulat vmes in pit in ne vem kaj še..!
user posted image user posted image
ajatakuser posted image se pravi bojo naši živahni,če so že zdle taki brckoti.....;)))jst mojga čutim skoz,zdj k sm vstala je miren,drugače pa....user posted image user posted image
ja,jst pol bom šla tud na 3d Uz,če vse pravite kok je super!**
jst sm iz Lj..potem najbolje da grem k Pušenjaku?kje še to delajo?mal mi pomagajte...sm bila pri njemu na NS,in že takrat sm mela 3d Uz...

aha,punce,katere ste pa iz LJ?Lahko bi se me tut kej dobile.....

lep dan,danes bo še toplo,jutri pa ohladitve...user posted image

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
2.8.2007 9:21:05   
Ilije
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Ilije - kako to misliš, da je rekel, da ne bo nič videl? Pa saj če se ne vidi - če je taka lega otročka, potem ponavadi moraš prit malo pozneje, po kakem sprehodu, da je otrok v drugi legi in se vidli. A te je kar odslovil, brez da bi pogledal, kar je nameraval?

Najprej sem čakala dve uri in pol, da je sploh začel delat in da sem prišla na vrsto. In JA potem je še preden je sondo pristavil na trebuh rekel, da ne bo nič videl pri moji trebušni steni. In po dveh minutahl je preprosto napisal svoje mnenje moji ginekologinji, da nič ne vidi in ne more opraviti morfologijeuser posted image  o kakšnem sprehodu in kasnejšem pregledu ni bilo ne duha in ne sluha, ravno zaradi tega sem razočarana nad celjsko porodnišnico, ker so korektno obravnavani samo tisti z vezami in poznanstvi.
Drugače pa hvala tudi za tvoje mnenje glede spalne blazine. Bom še razmislila ali si naj jo nabavim ali še bolje bom prosila prijateljico, če jo ima slučajno za posodit, ker se mi zdi, da jo je v 1user posted image  imela.

Pridno pišite še naprej in seveda lep dan želim vsem skupajuser posted image  

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
2.8.2007 9:52:15   
potepinka
Dobro jutro!

Ja spala sem za silo ,zdaj pa pod tuš in lase si moram oprati potem pa na Klinični center:Držite pesti da bo vse vredu.Ko pridem nazaj pa vam poročam kako in kaj

Pa pa

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
2.8.2007 9:54:25   
Tanayya29
potepinka držim pesti,dobro opraviuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
2.8.2007 10:16:51   
naraščaj
Ajtak, super hvala. Se bom pozanimal, če se da še prit do nje.

Nemrak, za njo sem že slišala, da je ok. Kaja pa dr. zupanceva. Baje je tud ok. A kera kaj ve??

Ja tudi jaz ponoči slabo spim. Nonstop na Wc, sicer zadnja dva dni je mal boljš, prej ko je bilo pa tak vroče sem ful pila nato pa letala na wc.

Jaz sem bila ponovno na 3d. zgleda da nima sreče.  user posted image  ima tako lego, da ne more kaj dost pokazat, zato me je naročil še enkrat po dopustu.

Kar se pa srečanja tiče v CE- bi se tudi jaz pridružla, čeprav nisem Celjanka, ampak sem redna obiskovalka Celja.

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
2.8.2007 10:26:54   
naraščaj
Ej, hvala za kavico. Jaz grem pa zdaj počas na malco. Upam, da bo kaj dobrga. Všasih je prava groza

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 2545
2.8.2007 12:13:38   
ajtak
bom odprla novo temo za kavico v Celju!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
2.8.2007 12:49:47   
sonchek
Ojla...novembrske user posted image ..

Kar se tiče brcik...men je prijateljica povedala da če poješ kaj sladkega  se mali user posted image  skoraj takoj odzovejo..in vam povem, ker sem itak bolj sladkosnedna da se mi zdi da je to res..no, ja vsaj pri meni je tako....
...takoj ko pojem kaj sladkega me začne mala user posted image  brcat....
...kaj naj rečem za probat je user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
2.8.2007 14:14:20   
nikkita10
Živijo vsem, spremljam vaš forum že nekaj časa, danes imam pa malo več časa, da se vam tudi sama pridružim. Rok: 5.11. menda user posted image
pa pa do naslednjič

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
2.8.2007 14:17:38   
Tanayya29
hoj Nikita!
lepo,da si se nam pridružila...

lp.

(odgovor članu nikkita10)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
2.8.2007 14:56:40   
hruškica84
čao...kok ste se razpisale....

jst sm že zadnč prosla da mi popravte leta na 23...drgač bom mela pa fantka Filipa....

čestitam vsem novim in pa vsem za uspešno opravljene preglede...

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?