Alina_alin
|
Manca: za otročka in porodnice za čas bivanja ne rabiš v porodnišnici oblek. Vse je tam. Torej tudi za dojenčka ne. Anastasia: za kg nisi edina, ki se lepo rediš. Sem tudi v tej kategoriji. S tem, da se mi zdi, da se kar brzdam. Pa vseeno šibajo kg gor. Da pa kg potem s porodom, dojenjem gredo kar dol - hja, temu jaz ne verjamem. Meni v 1. kg niso šli zlahka dol. Verjetno kak komu. Se pa ne obremenjujem preveč s tem - bo že. S tem se bom ukvarjala potem. Kaj pa morem, če imam taaaak apetit. nayya28: okrog 23-24 t se dela morfologija, ki je ni treba delati samoplačniško, ampak nam pripada. Ker pa se ravno v tem obdobju najlepše vidi, nekatere gredo/mo še na 3d UZ - samoplačniško. Oziroma nekatere gredo še po drugo mnenje za morfologijo. Seveda pa ni nujno...Tvoj G te pošlje oz. naredi morfologijo. Ilije - kako to misliš, da je rekel, da ne bo nič videl? Pa saj če se ne vidi - če je taka lega otročka, potem ponavadi moraš prit malo pozneje, po kakem sprehodu, da je otrok v drugi legi in se vidli. A te je kar odslovil, brez da bi pogledal, kar je nameraval? Tisto blazino sem pa jaz pri 1. nabavila - za dojenje mi ni prav prišla - se z njo nisem mogla naštimat, mi je bolj ustrezalo sprva leže, potem sede, podloženo z majhnim navadnim pojštrčkom. Mi je pa bila uporabna, da sem položila med njo (zvito v U). Torej za moje pojme ni nujno potrebna. že35:ko ne boš mogla spati, se potolaži, da nisi edina. Mene enkrat zbudi, ker moram lulat, nato pit, nato lulat, potem pa še naš drugi , ki se še vedno zbuja.V glavnem pestro. Najbolj sladko pa spim zjutraj - še dobro, da sem v bolniški, da se ne rabim prav zgodaj vstajat, ampak je dovolj ob 8h, da ta malo spravim v varstvo. Pa še po kosilu grem malo ajoajo, preden dvignem našo malčico, ker potem je akcija. Tantra: za vas. Držim pesti, da boste jutri doma v polni postavi. Sem že imela otroka v bolnici in si predstavljam, kako se počutiš...Mogoče si že prej napisala, pa nisem vse za nazaj brala, pa zato sprašujem: koliko pa imaš staro hčerko? Nič, lepo bodite, se pišemo.
|