tintara
|
Zivijo punce (a o fantu ni vec glasu?) Uf, vidim, da me res ze dolgo ni bilo, da ste me ze pogresale vmes. Hvala vam, to je lepo obcutit. No, pravzaprav tudi meni ni bilo vec jasno, ali se pridem nazaj ali ne, ampak ocitno sem se odlocila in vam sledim. Vmes smo mal racunalnik postimal (vsaj upam, ker je bil na mojem servisu), pol sem se pa mal odvadila, pa skoz smo okrog letal in cajt kar bezi. Ce sem prav ujela, imamo novo nosecko. Vilma cestitke! A je eden ali sta dva? In kdaj je rok, saj vem, da si ze gotovo pisala, ampak ne me matrat z branjem za nazaj. Sedite in kobacate tudi ze. No, mi tudi. Prva fajn siba naokrog, ceprav ji mora biti na poti ena stvar zanimiva. Smo se probal ze igrat lovljenje, pa ni prisla prav dalec. Ampak do Gasperja in njegovih igrac pa vedno pride. A se vasi tudi non stop dvigajo?? Ma meni je to ze kar mal noro, sploh je nimam kam odlozit. Povsod najde oporo, ampak stamnje ji se ne gre najbolje ima se kar mehka kolena. Ampak punca bi se dvigala ze kar sama. Iz kobacanja da rito v luft in zgleda da se hoce kar sama dvignit. Pa ji seveda se ne uspe. Ampak ob robu posteljce pa ze kar veselo masira. Paradizinik: nasa ga je surovega in ji gre kar v slast. Nima pikic in mislim, da je ok. Vecinoma ga imajo otroci kar radi, se posebno poleti ko je vroce. Glede skut pa takole, nasa se je odlocila, da ne je vec pasiranega, stlacenega ali kakorkoli mehkega. Je krhlje breskev, marelic, banane, kruha... In od takrat naprej ji skuta s sadjem ne gre vec v slast. Zadnjic sem pa pri babi poskusila s tisto od Lj. mlekarn je pa cudezno sla. Ta cudez najbrz naredi sladkor ali pa morebitni Eji. Tako da uzivajte, dokler vam jedo navadno skuto. A se res ze menite za ZOO? Vprasanje kolko bom jaz na netu, ko se zmenite, me prosiiiim obvestite po sms- ju. Moj.-moj, te lahko zadolzim? Shorty, upam da pozdravite soor. Tudi nasa dva in jaz smo bolni. Danes sta imela oba 38 vrocine, NAdja na koncu 38,4. Tuid jaz kiham in smrkam, ampak vseeno v Kolpi se je bilo pa fajn namakat. Nic treba bo spat. Saj vem, kaj boste rekle, pol pa pride, pol pa spet naklada... CAu, bau, se bom poboljsala glede pogostnosti oglasanja, vsaj upam. Mejte se, T
|