|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
31.7.2007 15:47:56   
Urša
Ja, Tina je.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5726
31.7.2007 20:40:36   
petarda
user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5727
31.7.2007 21:02:12   
NinaŠ

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5728
31.7.2007 21:02:43   
NinaŠ
user posted image user posted image kaj še vse pospravljate?

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5729
31.7.2007 21:02:50   
petarda
Nikjer nobene?user posted image

A ste vse v fotoknjigah?user posted image user posted image user posted image ...Joj kaj se jaz matramuser posted image ...čeprav je res zanimivo kako ti sam razporedi fotke...pa kolk dobro naslovnico izbere user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5730
31.7.2007 21:03:27   
NinaŠ
Jaz se bašem z dinjo in psihično pripravljam, da malo po kuhinji pospravim user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5731
31.7.2007 21:04:36   
NinaŠ
Jaz sem pa sklenila, da naredim fotoknjigo iz fotk naslednjega vikenda - če bom seveda utegnil dovolj poslikat user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5732
31.7.2007 21:06:09   
ada2
Dober večer!

Paštetka - če jutri nimaš v planu kaj večjega (mislim kak porod ali kaj podobnega), bi se jaz jutri dopoldne oglasila pri tebiuser posted image .

zdaj pa da vam povem: sem se spravila k "delanju" tiste fotoknjige.......in prosim ne nasedajte tistemu, ko piše v 3 minutah, jaz sem porabila več kot 3 ureuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5733
31.7.2007 21:13:35   
amy26
in prosim ne nasedajte tistemu, ko piše v 3 minutah, jaz sem porabila več kot 3 ure

tudi jaz se matram že cel dan da nekaj skupi spravim, pa se sploh ne morem odločiti katere slike dati delat, ali vse odkar je Ela prišla na svet al samo slike iz morja, al skupneuser posted image  tko da imam tok enih albumčkov vendar noben se mi ne zdi še tisti tapravi.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5734
31.7.2007 21:14:11   
NinaŠ
.......in prosim ne nasedajte tistemu, ko piše v 3 minutah, jaz sem porabila več kot 3 ureuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ja v 3 minutah si gotov, ko imaš zbrane vse fotke, ki jih želiš inmeti not in ko že dobro poznaš program in vse njegove fore

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5735
31.7.2007 21:16:51   
petarda
Jaz bom za probo dala delat fotoknjigo letošnjega dopusta...user posted image ...ampak tisto malo fotoknjižico...za začetekuser posted image ....slike sem že zbrala zdaj pa jih urejam in dodajam ozadjauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5736
31.7.2007 23:23:30   
Urša
Ste me okužile in sem danes uspešno pospravila celo stanovanje. user posted image
Sem pa ravno nazaj iz kina-je bil stric varuška. user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5737
31.7.2007 23:24:36   
Urša
Aja, pa dohodnina je kooončno prišla!user posted image  Komaj že čakam dopust! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5738
1.8.2007 0:05:41   
petarda
No...taka okužba zmeraj prav pride user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Kaj sta pa šla gledat v kino? Jaz bi tudi v kratkem šla mal predahnit.user posted image ....

Evo do zdaj sem delala fotoknjigo, zdaj si pa sploh ne upam it pogledat, če jo je res shranilouser posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5739
1.8.2007 7:27:37   
ada2
Evo do zdaj sem delala fotoknjigo, zdaj si pa sploh ne upam it pogledat, če jo je res shranilo

meni je ni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa.... dobro jutro!

Paštetka???????????????????????????

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5740
1.8.2007 7:27:39   
amy26
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5741
1.8.2007 7:28:58   
amy26
sem se odločila da bom tudi jaz naredila prvo albumček od letošnjega dopusta, sam mormo še kam itiuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5742
1.8.2007 8:04:33   
*bubi*
Dobro jutro!

Jaz sem tisto knjigico bolj na hitro naredila. V eno mapico sem dala zreducirane fotke iz dopusta in pustila programčku, da je opravil svoje. Potem pa sem kar nekaj časa rabila, da sem pogruntala, kje lahko samo izberem postavitev slik na strani in ozadje user posted image , tak da em še to malo popravila. Za začetek ne bom kaj preveč komplicirala, da vidim, kak sploh izpade. Edino petardine fotke še vstavim user posted image

Moram it..... bubi bi se cartal. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5743
1.8.2007 8:35:02   
amy26
kje je paštetka, že dolgo se ni pofočkala

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5744
1.8.2007 8:51:36   
Urša
Oooo, Paštetka bo avgustovska! user posted image user posted image user posted image  Mi je bolj všeč, če je datum rojstva bolj na začetku meseca kot na koncu.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5745
1.8.2007 8:53:25   
Urša
Kaj sta pa šla gledat v kino?

Harryja. user posted image user posted image user posted image  Sva šla še vsak del gledat in tud tega, zarad tradicije.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5746
1.8.2007 8:56:57   
ada2
no, jaz grem na sprehod, če bodo kake novice s Paštetko mi naj ena javi na telefon.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5747
1.8.2007 9:59:31   
Anonimen
sem mogla M odpeljat v varstvo, v trgovino iti, kuhinjo spucati...nič še ne bo. Zadnjič bi komot lahko šla rodit, zdaj pa nobenih krčev, nobenih popadkov...mislim, meni tudi paše user posted image

Ada, čakam te user posted image .

Amy, tale mail, ko si pošiljala okrog: Starši leta. Naj mi nekdo prosim pove, da zmagovalec ni naš Sergej od Naty user posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5748
1.8.2007 10:06:08   
*bubi*
Amy, tale mail, ko si pošiljala okrog: Starši leta. Naj mi nekdo prosim pove, da zmagovalec ni naš Sergej od Naty

user posted image user posted image user posted image  Jaz mislim, da ima Sergej bolj odgovorne starše user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5749
1.8.2007 10:06:09   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

Amy, tale mail, ko si pošiljala okrog: Starši leta. Naj mi nekdo prosim pove, da zmagovalec ni naš Sergej od Naty user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim da neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?