Suzi*
|
Dobro jutro v tem mrzlem in meglenem dnevu! Upam, da bo kaj sončka, ker imam zdaj na sebi dva dolga rokava. Sredi poletja, pa je zunaj 9 stopinj. No, moje težave s slabostjo so se izgleda čist poslovile, jih ni blo na vidiku že nekaj dni. Utrujenost je pa še prisotna, sam sem ugotovila, da sem bolj utrujena, če sedim in počivam, kot če sem aktivna in kaj počnem. Včeraj sem skuhala kosilo, potem pa še celo popoldne tajala našo skrinjo, ker jo je blo res treba, pa se s tamalim zraven preganjala. Pa sem bila čist uredu, še prav fajn se počutim, ker sem nekaj koristnega naredila. Glede vozička....midva ga imava že od prvega . Imamo pa CAM štirikolesnik 3v1 s košaro in lupinico in vsemi mogočimi strehicami, ruzakom pokrivali in "pregrinjalom" za dež. Meni je bil takrat všeč (sva ga kupila v Grazu), ful je praktičen, je bež-rdeče barve (takrat nisva vedela kaj bo, pa sva to barvo vzela, pol je bil pa dečko .....ampak saj je itak vseeno glede barve). Tako da novega nimamo v planu, ker je ta kot nov. Se pa štirikolesniki zložijo na manj prostora kot tricikli - za te rabiš velik avto...midva sva takrat rabila čim manjšega, ker vsa imela eno bolho od avtomobila. Tako, kaj boste danes počele?? Jaz imam začuda kar nekaj volje in energije. Se mi popoldne delajo štruklji in tiramisu.....njamsi, njamsi. Upam, da bom po službi tudi še v filingu. Kaj pa imate na jedilniku? Kakšne obroke jeste? Jaz ponavadi zjutraj kaj malega doma pojem, kakšen Actimel al pa kos kruha s sirnim namazom. V službi pojem kar dosti sadja, pa kakšen paradižnik z mozzarelo in kruh al pa si prinesem testeninsko solato, pojem jogurt in še kaj zraven,... Popoldne pade kakšno hitro kosilce, zvečer pa še kaj. Včeraj sem večerjala skledo zelene solate s koruzo in zraven v kosih kuhan krompir....to je meni zdaj tako mljack, bi lahko čist vsak dan jedla. Pa začuda mi ful paše kruh z maslom in marmelado, zraven pa mleko. Zdaj bom pa napadla pehtranovo potičko z rozini in šalico mleka zraven. Evo, malo luštov, da boste lažje jedle. Aja, pa včeraj smo rezervirali za "pred-dopust"...gremo 15.8. za en teden na Krk, v en apartma v Vantačiče. Upam, da bo ok, sicer je pa itak glavno da malo okolje zamenjamo. Lep dan!