Anonimen
|
Jest ti bom pa napisala resnico, ki ti jo nobena očitno noče. Poglej punca. Še ko si bila noseča, si pisala o težavah z njim. Pišeš, kako si resna...vendar naj ti povem samo en primer. Ko je bila moja sestra stara 18 let, je nenačrtovano zanosila. Pri 19 letih in 4 mesecih je rodila. Že med nosečnostjo niti približno ni razmišljala kot si ti. Bila je popolnoma zrela oseba, ki je vedela zakaj živi. Po rojstvu je bila ista. Njeno mišljenje zelo zelo zrelo. Niti malo ni razmišljala kot si ti. Imela je tudi probleme s partnerjem, s to razliko, da sta se pred rojstvom poročila. Zdaj sem ponosna moji dragi nečakinji, katera gre v 3 razred OŠ. In sestrin zakon pelje zelo zelo dobro. Kljub vsem padcem in vzponom so še vedno družina. Naj ti omenim, da sta sestra in njen mož oba stara enako. Tudi mož je bil zelo zelo mlad, vendar je imel službo, svoj avto, ki pa ni bil ves v spojlerjih, feltnah, ves nališpan... Takoj ko sta izvedela za moje sestre, sta se izkazala za zelo odgovorna človeka pri rosnih 18 letih. Čeprav je bila naša mala frajla nenačrtovana, je bila še kako neverjetno zaželjena, zelo močno zaželjena. Pa boš mogoče mislila, da sta se poročila, ker je prišlo do ? Delček že, vendar sta se obojestransko odločila, ker sta se ljubila. In čeprav je moja sestra tudi falirala srednjo šolo, prav tako njen mož, sta še kako pri velikem denarju. Vesta zakaj živita, čeprav nimata šole. Kaj ti hočem povedat? Kot pišeš se imaš za zrelo žensko, vendar ji nisi niti malo podobna. Zrela ženska ne načrtuje s totalnim bebcem kot je bil ta tvoj. Ker si vedela že ko si seksala z njim, kakšen je. Ne si lagat!!! In zrela ženska se drugače izraža in obnaša. S svojimi izpadi tukaj gor na RR si prevečkrat pokazala, iz kakšnega testa si. Kako si govorila o svojem partnerju, starših... Očitno ti je bil samo semenarna, ker drugače do otroka nebi mogla oz. bi še dolgo čakala. Pokazala si, da še kako drži rek: otrok ima otroka. Mati se ne obnaša tako, ne govori takih otročarij. Odrasla ženska ve kaj hoče in tako naredi. Ti pa preveč živiš v ironiji, da bo verjetno prišel nazaj in kako bo spet lepo. Kako lepo, če sploh nikoli ni bilo??? Otroka se načrtuje, vsaka odrasla ženska ima razčiščene pojme, da za otroka je treba imeti vsaj osnovne pogoje, da lahko živi. Od ljubezni se ne da živeti, nikoli se ni. Od kar pomnim, govorijo že mlada dekleta, da je treba vsaj službo imet, pri starših je pa samo zasilni izhod, da imaš streho nad glavo. Ker pa je ta tvoj mali škratek Patrik prišel nenačrtovano, lepo prosim, prihrani ga trpljenja in se začni obnašat kulturno, kot prava mati, ki je polna energije in ki zmore tudi brez partnerja. Pa oprosti, ni bil napad nate, vendar mislim, da jih je tukaj kar nekaj gor, ki so istega mišljenja kot jaz. Že po postih pred tvojim rojstvom Patrika je bilo marsikateri jasno, da boš zelo zelo kmalu sama, brez partnerja. Sploh tista tema od igric, ki jih je igral tvoj dragi, do sosedov, s katerimi si imela konflikte, do tega, ko so ti punce še na začetku govorile, da si res zelo otročja, premlada, zelo premlada za družino. Mislim, da je čas, da dokažeš, da zmoreš. Sama, brez njega! Hočem ti samo odpreti oči, da začneš malo bolj realno gledati na svet in na vse čase pred rojstvom tvojega škrata. Punca zlata, življenje je krompir! Bolj ga boš pekla, bolj bo zažgan! Veš pa sama, da zažgan krompir ni dober. Srečno, pa upam, da mi ne zameriš, vendar ti ne morem lagat o vsej resnici, kot vse ostale.
|