|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
30.7.2007 11:22:24   
petarda
Pa kaj je zdaj???? Bo kera kaj čvekala z mano, al čem it naprej pospravljat user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5501
30.7.2007 11:23:20   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

PETARDA!!!!!!!!!!!

Jaz lepo pucam in se držim dogovorjene pavze, ti pa takole.....user posted image

Daj ne razburjaj se, če Petarda puca računalnik.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5502
30.7.2007 11:23:51   
ada2
sicer pa sem jaz tudi 10 minut prej zaključila, ker se mi je zvrtelo, ko sem se s poda dvignila....smo nekam zapravili tisti ročaj za mokro krpo in sem tako po starinsko na kolena pa krpo v roke.... očitno mi je cuker padel, bo treba kaj pojestuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5503
30.7.2007 11:24:05   
*bubi*
Aja, petarda, sem ti še to hotela enih 5 strani nazaj povedat..... ko že imaš tolko fotk, bi bilo najboljše foto knjigo naredit. Jaz sem si dol potegnila program in nekaj probala, pa se mi zdi ful lušna zadeva. Pa vse je sam naredil. Zdaj pa se bom bolj resno lotila in eno super malo knjigico naredila. Pa če drži, da bo brezplačna promocija.... go for it!

Tu je še debata:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1699033

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5504
30.7.2007 11:25:31   
petarda

PETARDA!!!!!!!!!!!

Jaz lepo pucam in se držim dogovorjene pavze, ti pa takole.....user posted image

kak se te držiš, če si deset minut prej prišla gor??? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5505
30.7.2007 11:25:49   
ada2
Nej.... kaj praviš, da bi se midve ta teden 1x popoldne dobile na kavi? 100 let te že nisem videla....pa dopust imam....pa 1x bo itak treba na Ptuj, ko moram za Nušo knjige nabavit....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5506
30.7.2007 11:25:52   
catja2
KAj te danes vse z nekimi metlami in cotami norite-a je dan čarovnic??????????user posted image

Jaz sem si danes samo praške in čistila nabavila, in sedaj bodo čakali, da jih kdo v roke vzame... user posted image

Nasvet za čiščenje oken: če nimate kakšnih mastnih odtisov rok potem jih pošpricajte z mešanico vode in kisa in potem se lepo sušijo in jih ni treba obrisati čisto do suhega; če pa so kakšni mastni odtisi pa pošpricajte z mešanico vode, kisa in ceta!!!
JAz oken več ne čistim s tistimi čistili za okna, ker je s kisom lažje in hitreje... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5507
30.7.2007 11:27:25   
Nej

Nej.... kaj praviš, da bi se midve ta teden 1x popoldne dobile na kavi? 100 let te že nisem videla....pa dopust imam....pa 1x bo itak treba na Ptuj, ko moram za Nušo knjige nabavit....

jaaaaaaa- v petek- jaz delam do 13 in še lep dan je napovedan-
sicer pa tak bi bilo najboljše v Q..... - tam so igrala za deco

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5508
30.7.2007 11:27:26   
ada2
aja catja......ta teden bi lahko tudi prišli k vam sprobat gugalniceuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5509
30.7.2007 11:27:43   
petarda
aja....mal z zamudo mi vrže vaše poste user posted image user posted image user posted image user posted image ...ada pol ti je pa oproščenouser posted image .....

bubi bom pogledala zvečer user posted image ....če ti praviš, da je lušna zadeva, bo ziher držalouser posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5510
30.7.2007 11:30:08   
petarda
JAz oken več ne čistim s tistimi čistili za okna, ker je s kisom lažje in hitreje

s čim pa pucaš? Z viledo? Krpo? Papirnato brisačo?user posted image

Jaz uporabljam steleks in papirnato brisačo in je čist kuluser posted image ...

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5511
30.7.2007 11:30:11   
ada2
jaz pa danes nič ne kuham.....je še od včeraj lazanja ostala, juho bo moja mama skuhala, samo malo paradajza in paprike narežem, pa v solato zmešam, pa bouser posted image

samo moram ujeti trenutek ko neha deževat, da na vrt skočimuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5512
30.7.2007 11:31:02   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

JAz oken več ne čistim s tistimi čistili za okna, ker je s kisom lažje in hitreje

jaz pa sesalec

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5513
30.7.2007 11:31:46   
catja2
Ada gugalnic glih ne bo možno sprobati, ker nam je 1x en s tovornjakom skoraj brajda podrl, tak da niso več za gugalnice...
Lahko pa pridete na obični obisk, pa bomo tudi kakšno igračo našli user posted image
Prejšnji vikend sva te s tvojo prijateljico glih vlačli po zobeh user posted image user posted image

SEdaj pa mi še hitro razložite kako oz. s čim perete cote, na katerih so madeži sadja, kakava,... Ker jaz bom počasi popiz... ker vedno vzamem tak umazane cote iz pralnega, kot da jih sploh ne bi prala... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5514
30.7.2007 11:32:39   
ada2
Prejšnji vikend sva te s tvojo prijateljico glih vlačli po zobeh

no krasno.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5515
30.7.2007 11:32:41   
petarda

jaz pa sesalec

user posted image user posted image user posted image user posted image  za okna pucat? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5516
30.7.2007 11:34:57   
catja2
petarda jaz sem jih tudi čistila tako kot ti; ampak imam ogromno oken in preden vsako pobrišeš do suhega pač traja; sedaj imam neko obično krpo, ki jo rahlo navlažim potem pa okno pošpricam z vodo in kisom in pobrišem tiste muhje kakece in to je to, potem se pa okna sama posušijo do suhega in ni črt!! user posted image

Ada razloži kako to gre s sesalcem-kaj maš delfina al kaj???

(odgovor članu catja2)
Neposredna povezava do sporočila: 5517
30.7.2007 11:35:16   
petarda
SEdaj pa mi še hitro razložite kako oz. s čim perete cote, na katerih so madeži sadja, kakava,...

imam podobne probleme kot ti...ko se pa spomnim, dam pa na madež Meglio...pred pranjem in je potem čistouser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5518
30.7.2007 11:35:16   
ada2

jaz pa sesalec

user posted image user posted image user posted image user posted image  za okna pucat? user posted image user posted image user posted image user posted image

japuser posted image

batagel igea practic (se mi zdi da se tako reče) - ima super nastavek za pucanje okna. sam našprica, potegneš po oknu, sam posesa tekočino in osuši. čist enostavnouser posted image , pa zelo hitro gre, pol pa samo umazano vodo v wc zliješ, pa je.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5519
30.7.2007 11:35:42   
*bubi*

jaz pa sesalec

Verjetno parni

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5520
30.7.2007 11:37:23   
*bubi*
ada, ful se fajn sliši..... si za kako demonstracijo? user posted image user posted image user posted image

Jao, jaz imam tolko oken, samo se jih ne nameravam spravit pucat. Edino če bom šla čez rok, pol baje to pomaga user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5521
30.7.2007 11:37:49   
catja2
jaz sem pa ravno prejšnji teden delfina v najtemnejši kot kleti fliknila, ker tak nikdar z njim nisem pucala, ker se mi ga ni dalo sestavljati... za čisčenje oken pa bi ga mogoče res kdaj vzela iz kleti user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5522
30.7.2007 11:38:18   
ada2

SEdaj pa mi še hitro razložite kako oz. s čim perete cote, na katerih so madeži sadja, kakava,...

imam podobne probleme kot ti...ko se pa spomnim, dam pa na madež Meglio...pred pranjem in je potem čistouser posted image

za to pa jaz uporabljam dr. Bekman limonino galsaife (user posted image upam, da je prav napisano). še tisti zasušeni madeži iz morja so šli vsi ven, pa tudi krvavi madeži od Adamovega padca so izginili, s tem, da sem jih najprej s tem namazala, potem namočila v hladno vodo in po 2 urah dala v stroj.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 5523
30.7.2007 11:40:11   
ada2
jaz sem pa ravno prejšnji teden delfina v najtemnejši kot kleti fliknila, ker tak nikdar z njim nisem pucala, ker se mi ga ni dalo sestavljati... za čisčenje oken pa bi ga mogoče res kdaj vzela iz kleti

saj.... jaz za navadno sesanje tudi več ne uporabljam tega, sem si en čisto navaden sesalec kupila za vsak dan, ampak za pošteno čiščenje ga pa rada v roke primem, sploh za okna.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5524
30.7.2007 11:42:08   
petarda

jaz pa sesalec

japuser posted image

batagel igea practic (se mi zdi da se tako reče) - ima super nastavek za pucanje okna. sam našprica, potegneš po oknu, sam posesa tekočino in osuši. čist enostavnouser posted image , pa zelo hitro gre, pol pa samo umazano vodo v wc zliješ, pa je.

matr si ti ena gospa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Catja bom probala s kisom...enkrat...danes bodo okna na straniuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 5525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  219 220 [221] 222 223   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?