|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prostitucija
28.7.2007 17:07:35   
Anonimen
Ali mislite, da je tega pri nas dosti? Morda se vam bo zdelo čudno, vendar jaz razumem žensko, ki je ostala sama z otrokom ali otroci in nima za preživetje, da gre z nekom zaradi denarja, da lahko preživi.Takšne ne obsojam, obsojam pa tiste, ki to delajo zaradi tega, da se lahko lepo zrihtajo in nosijo po modi.
Poznate kakšen primer in kaj mislite o tem? Upam, da bomo lepo sodelovale, da nas ne zbrišejo.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prostitucija
28.7.2007 17:08:25   
Anonimen
Poznam. Oz. sm poznala. Moja najboljsa frendica (zdej pokojna) je to delala. Zato, da bi si kupila stanovanje. Zal je prej umrla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2007 17:09:27   
Anonimen
Mislim, da je še dovooooooolj drugega dela in dost drugih panog, v katerih se da zaslužit za preživetje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2007 17:10:02   
Anonimen
Je, ja. Ampak zakaj ne bi zasluzu 500 eurov na dan, ce pa lohk? No, ja, sam mors bit karakter za to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2007 17:15:49   
Anonimen
Opala, kera je imela jajca to odpretuser posted image

Jaz sem bila temu zelo blizu, moja kolegica je to delala, jaz sem bila velikokrat zraven v stanovanju, še telefon sem ji dvigovala kadar je bila ona v akcijiuser posted image  in ji rihtala urnikuser posted image .
Fuuul denarja je služla s tem........Samo da ne govorimo o temu kaki moški tja prihajajo, moraš bit res karakter in imet želodec in jekla.
Pa šefa je imela kar dobrega, ni kaj veliko težiluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2007 17:16:25   
Anonimen
Benti, Srcek, a se midve poznava? Jst sm bla na istem pr moji kolegici. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.7.2007 17:19:32   
Anonimen
Kerensa, saj vem kako to gre...ti si bila moja prijateljica, jaz sem bila tvoja prijateljica, delali in služli pa sva mastne dinarčke obe, samo alibije si sedaj tukaj dajevauser posted image . Zato pa imava sedaj vse to bogastvo, ki ga imavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.7.2007 17:20:23   
Anonimen
Ne, jst te to resno sprasujem. A govoriva obe o Ljubljani al...?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.7.2007 17:23:10   
srki
Pojma nima, koliko je tega pri nas, nekako ne odobravam tega,pa tudi če je velik zaslužek, ne bi mogla tega delat zaradi sebe, zaradi lastnega sramu, kaj šele, da se nek zanikrn dec po meni vleče oz. da se moram jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.7.2007 17:23:49   
Anonimen
Tko, kt je Adi Smolar reku... vse za dober biznis, vse za velik dnar... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
28.7.2007 17:26:39   
Anonimen
Jaz govorim o MB.

Meni pa se zdi isti šmorn iz kakšnega razloga to delaš. Ali to delaš zaradi preživetja ali zaradi luksuza. V končni fazi prodajaš svoje telo za denar, če izve za to tvoja mama je prav eno figo pomembno zakaj......

Bolj luštno je razmišljanje moških ki tja hodijo v prepričanju, da je dekle ki to dela vsa voljna in vlažna zaradi njega, da je čisto iz sebe od sreče da je on sedaj tja prišel, da je tisto hlinjeno vzdihovanje in hlinjen orgazem resničen in na koncu ko jo vpraša če ji je pasalo še pove da ja, fuuuul. V resnici pa samo dinarčke šteje in se ji rit smejiuser posted image .
Čeprav sploh smešno ni, ker pridejo tja takšni osebki, da ti res želodec obrača.........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.7.2007 17:27:58   
Anonimen
No, po MB pa jst res nism nikol hodila, tko, da se ne poznava. user posted image

Ampak se pa strinjam z napisanim, ja. Svasta od folka se tja narise, ja. Najhujs je pa, k res misljo, da so ne vem kaksni ****ci in to tut se potem, k jim po 5 minutah pride. Bajbi se pa itak ****a, k za pet minut dobi 100 eurov. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.7.2007 17:36:36   
Anonimen
Ko sem študirala v kopru je blo tretina mojih sošolk v tem. So si tako plačevale šolo, obleke, stanovanje....v glavnem niso tega delale zaradi preživetja ampak zaradi luksuza. Za preživetje so jim dajali starši in vse so imele štipendijo. Večinoma so bile iz revnejših družin in skoraj vse so bile iz MBuser posted image

Ni mi pa jasno kako starši niso pogruntali, ker ena si je po 7ih mesecih faksa kupila novega Peugeota 206 in doma rekla da kelnariuser posted image

Mislim da nobena ni diplomirala, za dve vem da ste se poročili v Italijo, za druge pa ne vem kje so sedaj in kaj počnejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.7.2007 17:42:22   
Anonimen
user posted image  to je pa tudi res. On je imela kao za pol ure ali pa za eno uro. In seveda tip naroči za 1 uro, kao da je velik ****č in pol jo vidiš, ko pride po 15 minutah že iz sobe, vse zrihtanouser posted image .
Pa koliko bi se tukaj dalo napisat o temi kakšni vse tipi hodijo tja.....mislim da bi se pol žensk tukaj iz RR križalo če bi vedele da tja hodijo čisto isti primerki kot so njihovi možje. Največ dela je okoli 15 v mescu ko so plače, pa konec meseca ko so penzije.
Pa ful veliko jih je hodlo iz LJ v MB, so klicali že en dan prej da imajo naslednji dan poslovni sestanek v MB in kdaj imajo čas. In svašta, 96% vseh naročenih res pride tja. Od kravatarjev, penzijonistov, samskih, velika večina poročeni...in pol tam razlagajo v svojih ženah, da jim ne dajo, da niso več privlačne, da nočejo delat stvari ki bi jih oni radi.........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
28.7.2007 17:46:38   
Anonimen
Sam tukaj na obali pa je res tega veliko med študentkami. Samo jaz poznam bolj take, ki so ljubice od profesorjev in jim oni plačujejo stanovanje, pa malo za šoping in te zadeve. Ženi pa doma rečejo da bodo na obali prespali, da se ne vozijo utrujeno v LJ, v resnici pa se furajo okoli z ljubico in večerjice, pa na barkico itd.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.7.2007 18:02:21   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pojma nima, koliko je tega pri nas, nekako ne odobravam tega,pa tudi če je velik zaslužek, ne bi mogla tega delat zaradi sebe, zaradi lastnega sramu, kaj šele, da se nek zanikrn dec po meni vleče oz. da se moram jaz.

Se podpišem.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.7.2007 18:10:58   
Anonimen
Poznam eno tako.. Ona je to počela zato, da je imela denar.. Bila je brez očeta, prvič pri devetih letih posiljena, nato pri dvanajstih in petnajstih letih.. Pri 16.letih je začela s tem.. Mama je bila revna, zato se je ta punca odločila, da bo dala pičko za denar.. Sedaj ima enega fanta, misli pa na nekega bogataša iz Holandije.. user posted image Vse za denar...

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.7.2007 18:51:26   
Anonimen
Grooozn je tole s študentkami!!!!! Pa sm raje revež med študijem, kot pa da bi počela take packarije! Ni šans! Morjo bit pa močni karakterji tele pupe.
Ok če jim je fajn..tut prav, men je to čist mim in preveč nagravžno.
Nism tok močn karakter user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.7.2007 18:58:29   
pika74
Jest tud mislm, da ga ni dnarja, da bi šla v to. Sej ne vem, kaj vse pripelje ljudi do prostitucije... mislm... lahko pišem kaj bi pa kaj ne bi... sam pomoje mora bit človk res globoko v dreku, da mu pride taka ideja na misel. To je poden od podna in pomoje ni poti nazaj. Je samo one way ticket... to hell.

Skratka... raj mam bicikl, kot pa pežo 205...

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
28.7.2007 19:16:22   
daddy

nekako ne odobravam tega,pa tudi če je velik zaslužek, ne bi mogla tega delat zaradi sebe, zaradi lastnega sramu, kaj šele, da se nek zanikrn dec po meni vleče oz. da se moram jaz.

Mislim, da ni point vprašanja, če bi to počela ti ali ne, ampak ali odobravaš ( sprejemaš ) na splošno.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 20
28.7.2007 19:25:01   
Anonimen
Moja prijateljica je tudi s prostitucijo služila žepninouser posted image ... Jaz, koza, pa tega nisem pogruntala dolgo, dolgo časa... Res me je skoraj kap, ko sem dojela. Njen "tajnik" je bil pa DJ iz enega izmed ljubljanskih diskačev... Ona je tako spoznala sedanjega moža (Italijana), s katerim sedaj živi v Italiji in ima z njim 2 otroka.

Ne glede na to, da moraš res imeti želodec, da se dol daješ z vsakim, ki pride mimo, je moje mnenje, da je to lahek zaslužek in da je na svetu veliko drugih možnosti, da zaslužiš denar.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
28.7.2007 19:25:50   
Anonimen
Jaz ne poznam nobene oz. nobenega - tudi moški to delajo, veste user posted image

Me pa zanima, kje se ženske oglašujejo? V Salomonovem vem, da je en kup takih oglasov, ampak, a je to vse res, ali je polovica "nateg" ?
Jaz odobravam tisto prostitucijo, ki je na nivoju...se pravi spremljevalke (al kako se jim reče) in jasno, da bi bile legalne.
In tudi za to sem, za legionalizacijo...tako bi se izognili boleznim in posolstvom....

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
28.7.2007 19:49:47   
Anonimen
Poznam ne.

Glede na to, da je prostitucija (baje) najstarejša obrt na svetu že mora biti kakšen dober razlog, da je je preživela do danes i da se po napisanem zgoraj da z njo dobro zaslužiti tudi v času, ko je na voljo veliko drugih, tudi dobro plačanih del.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
28.7.2007 20:44:45   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

nekako ne odobravam tega,pa tudi če je velik zaslužek, ne bi mogla tega delat zaradi sebe, zaradi lastnega sramu, kaj šele, da se nek zanikrn dec po meni vleče oz. da se moram jaz.

Mislim, da ni point vprašanja, če bi to počela ti ali ne, ampak ali odobravaš ( sprejemaš ) na splošno.

Ja, vem da ne. Sem pač povedala tako mnenje.

Kaj pa ti, to odobravaš (sprejemaš)?

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.7.2007 21:11:26   
Anonimen
Jaz pa mislim da to ni lahko zaslužen denar.....ko bi si le predstavljale kakšni vse moški tja hodijo...niso to samo mladci, to so špehasti 180 kilski dedi, penzijonisti pri 75 letih, pijanci, perverzneži, nagnusneži.......kaj vse tam leze na njih....brrr, me kar zmrazi ob misli........pa dnar gor ali dol.......

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!