Tia27
|
Jaz pa nimam nič proti prostitutkam, pač služijo denar na tak način, jaz osebno ne bi bila sposobna to početi,sem pa da ta posel postane legalen, ker veliko je poročenih gospodov ki si jih privoščijo, če si jih pa že, naj bodo vsaj zdrave, da družina potem ne trpi.Več al manj vsak moški pomisli da bi si jo kdaj privoščil(prostitutko mislim).Men se to ne zdi tolk narobe, tisti enkraten seks kot ena ljubezenska veza in večna prevara z npr. ženino najboljšo prijateljico.Moški so pač tega sposobni, dol se dat s prostitutko in imeti radi samo svojo ženo.To ne govorim iz lastnih izkušenj, ampak iz izkušenj bližnjih. Poznam pa tudi par, ki nima spolnih odnosov, skupaj sta za imidž(skupna hiša, bogastvo, otroci) mož si pač plačuje prostitutko, da izživi svoj spolni nagon, z ženo imata pač tak dogovor in so drgač srečna happy family, se razumeta.Ne trpi nihče. Kokr komu paše, men paše moj mož, moja družinica,želim si da bi moji otroci povzeli moje navade, ne morem pa tega zahtevati ali pričakovati, za drugo, če se kar na drevesu jahajo, mi dooool visi.
|