|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
28.7.2007 19:31:30   
sandra85
lahko bi mal razturale in danes načvekale do 250. straniuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6126
28.7.2007 19:34:02   
Anonimen
Eh no, saj je "samo" še 5 strani.

No, Sandra, daj temo.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6127
28.7.2007 19:36:15   
sandra85
to sva se danes na srečanju z srčkom pogovarjale: ČESA SE BOLJ BOJITE porod, ali po porodu? 

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6128
28.7.2007 19:39:31   
Anonimen
Definitivno poroda... Ma ne da se bojim samega poroda in bolečine (itak bom z EA no user posted image ). Bojim se tega, da bi šlo kaj narobe pri samem porodu, kakšne poškodbe itd. Pa me zame sploh ne zanima. Naj bom rezana in šivana, samo da bo user posted image  prišel lepo in zdravo do konca.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6129
28.7.2007 19:41:05   
Anonimen
Ej, zdaj me je klical user posted image , da je od njegovega sodelavca žena rodila fantka z 58cm in 5200g. Ma to je full a?? In to 3 tedne pred PDP.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6130
28.7.2007 19:45:03   
sandra85
js se bojim porod (bom rodila brez EA) pa ne da bi bilo kej narobe-ker glede tega hočem in moram čimbolj pozitivno razmišljat!

po porodu pa se mal bojim, da kej nebi vedela-znala ko bom prišla domov...
to je moja 1.user posted image in nevem, kako zgleda...

moj mi je učeri rekel, da sem že dosadna s tem trebuhom (pa ne v slabem smisluuser posted image )
pol je rekel, da bi rad user posted image že enkrat objel in ga cartal, ne pa sam v moj trebuh gledal...fouš mi je, ker on ne čuti teh brcik tak kot jsuser posted image ...on lahko sam roko gor položi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6131
28.7.2007 19:46:13   
sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Ej, zdaj me je klical user posted image , da je od njegovega sodelavca žena rodila fantka z 58cm in 5200g. Ma to je full a?? In to 3 tedne pred PDP.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
velikanček!!! sej najin se bo tut tko velik rodil, sigurnouser posted image

velik in težek je kar precejuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6132
28.7.2007 19:46:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js se bojim porod (bom rodila brez EA) pa ne da bi bilo kej narobe-ker glede tega hočem in moram čimbolj pozitivno razmišljat!

Se bojiš bolečine al kako?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6133
28.7.2007 19:46:29   
lumpa6
ja sladkornauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6134
28.7.2007 19:47:59   
dorotea
ajoj lumpa, sem pozablauser posted image ...ne bom več pravla...v bistvu sploh ni dobra sladica!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6135
28.7.2007 19:48:06   
Anonimen

po porodu pa se mal bojim, da kej nebi vedela-znala ko bom prišla domov...
to je moja 1.user posted image in nevem, kako zgleda...

Saj to je tudi moja 1. nosečnost, ampak bomo že. Boš videla. Tudi mene včasih zaskrbi, če bom znala, pa kako to in tisto, ma... Vse se bomo naučile. Pa saj nismo same.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6136
28.7.2007 19:49:32   
lumpa6
ja čestitke za velikanauser posted image user posted image user posted image

jaz se tudi samega poroda bojim ko premišljujem o njem, sej pol k si tam pa kar gre ,delaš pač tisto kar ti rečejo pa jeuser posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6137
28.7.2007 19:51:03   
sandra85

bolečine, jauser posted image ...pa da nebi bil CR

sej vem-vse bo spontano prišlo...
js se že vidim kako prve dni ne bom spala, ker bom vedno poslušala, če user posted image še diha...user posted image -mislim, da bomo s tem imele vse probleme

Se bojiš bolečine al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6138
28.7.2007 19:51:52   
sandra85
zaj sem pa prejšnje sporočilo vso pomešala-vrstni red....user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 6139
28.7.2007 19:52:09   
lumpa6
dorotea  ja sigurno ni dobra, sam tolažiš meuser posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6140
28.7.2007 19:52:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jaz se tudi samega poroda bojim ko premišljujem o njem, sej pol k si tam pa kar gre ,delaš pač tisto kar ti rečejo pa jeuser posted image user posted image

Ja saj jaz vse to vzamem v zakup. Ampak saj veš... Lahko ti delaš vse kar ti rečejo, pa gre kaj narobe, pa nisi ti nič kriva...
Z bolečino oz. ne bolečino sem se itak sprijaznila, saj brez EA ne bom rodila. Mene res bolj skrbi tisto, kar gre lahko narobe, pa mi ne moremo pomagati oz. preprečiti, ampak...
Pozitivno naprej!!!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6141
28.7.2007 19:55:57   
lumpa6
nič se sekirat takrat se oglasi materinski čut in vse prau naredišuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6142
28.7.2007 19:56:26   
Anonimen
Ja, jaz se bolečine fulllll bojim. user posted image

Npr. raje sem se filala s tabletami, kot pa da grem 1x k zobozdravniku. Zdej, hvala bogu nimam težav z zobmi, ampak... Ko sem bila tam, sem vedno zahtevala full inekcij proti bolečinam, da sem sploh držala usta odprta. Sem kot majhen otrok.user posted image
Tako da, hvala bogu, da je EA.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6143
28.7.2007 19:57:53   
Anonimen

js se že vidim kako prve dni ne bom spala, ker bom vedno poslušala, če user posted image še diha...user posted image -mislim, da bomo s tem imele vse probleme

Jaz tudi. user posted image user posted image user posted image  Drudi teden grem po Angelcare, ma se mi zdi da tudi tej napravi ne bom zaupala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 6144
28.7.2007 19:58:22   
Anonimen

nič se sekirat takrat se oglasi materinski čut in vse prau naredišuser posted image

Iz tvojih ust v Božja ušesa.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6145
28.7.2007 20:01:08   
lumpa6
vem da boli sem dala to že 4krat skozi ,vendar pa takoj po porodu nanjo pozabišuser posted image , pri zadnjem otroku sem se v porodni sobi premislila sem si rekla da mam dost da s negrem več kot da igram neko igro, so so mi vse sestre smejale vključno z zdravnikomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6146
28.7.2007 20:02:59   
Anonimen

vem da boli sem dala to že 4krat skozi ,vendar pa takoj po porodu nanjo pozabiš

To pa verjamem, zato pa komaj čakam, da dobim v roke moj zakladek.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 6147
28.7.2007 20:05:44   
lumpa6
grem pod  tuš, se tipkamouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6148
28.7.2007 20:07:57   
dorotea

pri zadnjem otroku sem se v porodni sobi premislila sem si rekla da mam dost da s negrem več kot da igram neko igro, so so mi vse sestre smejale vključno z zdravnikomuser posted image user posted image

Jaz se pa korajžno delam ...ma mogoče se bo ravno tko končalo...user posted image ...da bom rekla, da se ne grem večuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6149
28.7.2007 20:10:38   
Anonimen

user posted image
Tole je pa bolelo - in to ZELO... Upam, da je rodila s CR... Aučuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?