sončnica13
|
Ojla! Kaj štrajkate tle Mi2 sva se včeraj vrila s pediatrične, vsi izvidi do sedaj so ok. , čez 3 mesece ima še ultrazvok, pol pa upam, da me pediarične ne vidi,...... Je pa stanje na pedistrični obupno- kot prvo so naju sprejel v sobo, kjer so bile 4 prazne postelje in 3 otroške posteljice(le 1 zasedena, p še to le dop., čez noč sta s mamico hodilidomov spat, ker sta bili z Lj.), no pa mi spet najprej rečejo, da zame ni prostora, ker so vse postelje zasedene-pa pogledam une 4 razne zraven-in, da če hočem ostati z malim lahko dobim ležalnik. Pa so ga mi res pripeljal, torej sem 3 noči spala na ležalniku zraven 4-ih praznih postelj . Kot drugo ičem wc, ki je sicer blizu sobe, pa ga lahko porablajo le pacienti in osebje- ga sicer ni potreboval, le blato sem hodila stresat tja, jaz pa sem morala hodit na wc, k vratarju-2 nadstropja nižje,............. za po p........, pa za jest mi tud ne pripada, ker ne dojim polno in je mali dobil 4 obroke. Pol pa berem na oglasni deski pred sobo klnika prijazna za otroke in njihove starše,.....pa res,......pa pravice otrok-ena od teh je, da ima vsak otrok pravico, da je en od staršel ves čas ob njem,....najbrž res, ko pa prideš bi te pa najrajši čimprej domov poslal,...res ne vem zakaj,.... a se res ne zavedajo, da imajo pol manj dela z , če je en od staršel ob njem,........... no, mi je koj mal lažje pri srcu, ker sem se vam izpovedala. In kako ste kaj ve? goda-sem slišala, da si me pogrešala
|