|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
22.7.2007 22:26:03   
goda13
Še mal slikc
Se jezim v vozičku

user posted image

Nono mi je posodil klobuk, ki ga ima v avtu
user posted image

Mmmm, dobra čokolada
user posted image

Mamin neuspel poizkus slikanja mene z Mašouser posted image  ( bambina upam, da ne boš huda)

user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
23.7.2007 11:14:20   
sončnica13
Pozdravljene!

Mi smo se včeraj ponoči srečno vrnili, slikic pa še nimam, ker so na aparatu od sestre, ko jih dobim pa bom kero pripopala.

Za nazaj mi še ni uspelo prebrat, bom drugič. Kaj je novega?

goda- Kako ste se imeli na morju?imate že kakšen zob? mi smo na morju dobil 5. prvi dan pol pa še čez 2 dni enga in takrat je dobil vročino 39,6, je bil prav bogi.

A je kateri že shodil?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
23.7.2007 11:16:48   
goda13
Oj sončnica!

Lepo, da ste nazajuser posted image . Kolk zob?????? Mi smo še vedno brezzobiuser posted image , nardili smo dva korakauser posted image . A smo ble pridne s pisanjemuser posted image . Kako ste se imeli? Gotovo bolje kot mi. Sva bla ful razočarana nad tem kolk smo dali in kaj smo dobiliuser posted image . Ampak mali je pa ful užival. Važno, je sam to, da je blo njemu fajn. Jaz pa sigurno ne grem več v Umag

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
23.7.2007 11:25:36   
sončnica13
Ojla!

Zdaj imamo 6 zob!

Mali je ful užival, sicer se je pa tud naš dopust slabo začel, še sreča, da smo šli za 14 dni, drugače bi blo user posted image .

Najprej ko smo prišli do apartmajo so rekli, da imajo vse polno, ker so nekaj apartmajev prodal, zato smo bli prvi teden v drugem apartmaju in smo se potem moral čez en teden selit. In za začetek sem bla jaz prvih 5 dni user posted image , 2 dni sem bruhala, pol sem pa čist pisana ratala-ne vem od česa?! kot da bi me komarci popikal, sam bi jih moral bit ene sto, glede na to kašna sem bila,...vsa zatečene okol oči, pa komolca in kolena, pa zapestja in joške tud (razen po bradavicah), pol je pa kar počasi izginilo.

Sem bila pa tud ful razočarana nad depilacijo, naslednjič pridem na primorsko.

No v glavnem, ko se je stanje pri meni umirilo smo pa uživali naprej 100/h, Nik je bil najbolj zadovoljen, če je bil v vodi ali ob njejuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
23.7.2007 11:29:09   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Oj sončnica!

Sva bla ful razočarana nad tem kolk smo dali in kaj smo dobiliuser posted image .

Koliko ste dali? In kaj ste dobil?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
23.7.2007 11:32:50   
goda13
Smo dali 700 eur za apartma. Ko si zaprl vhodna vrata so bla še ene pol cm odprta. Kuhinja je bla velika en meter, da še za skuhat nisi imel placauser posted image , soba tolk velika, da se je od tamalga postelja držala najine, ko sva jo odmaknila, da sva mu jo sploh lahko postavla. Morje umazano ful, bazen glih malo manjuser posted image . Ma, se je najbolje pozabit...

Ja, vidim, da tudi vam od začetka ni blo ravno najbolje, sam da ste pol uživaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
23.7.2007 11:34:21   
sončnica13
no, grem zdaj tamalga spat dat, pol pa še mal pospravt!

Upam, da bom imela zvečer več časa, da vas mal za nazaj preberem.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2507
23.7.2007 12:42:54   
lampica
Oj!

trenutno čakam, da mi sodelavc na klofa neke stvari da jih pol poštemplam.

Drgač pa Sončnica naš mali je shodu točno na 11 mesecev. Sem bila tulk srečna.

goda tole so pa velki dnarji za tak apartma. Midva sva prišla pol ceneje skoz pa sva šla v hotel za 4 dni. Samo v toplice in v Sloveniji.

Dans je kar malo boljše žvet, ko ni tak vroče.

no daj pa grem!

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2508
23.7.2007 14:30:34   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image Lampica za malega! A ti že kar delaš? Jaz še mislit nočem na to.

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
23.7.2007 15:06:11   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

Malo z zamudo

NIK VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV

user posted image

Hvala!  Tud malo z zamudouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111

Tamali ima Fisher price sandalčke, spredaj zaprte, Hotela sem mu kupit spredaj odprte adidasove z ježekovimi pasi pa ni in ni pustu .da jih obujem, ko pa sem mu jih ,pa si jih je odpel in vrgel po trgovini in se drl ne nebom jih mel.

Pozdravljena Barbara111!
Mi imamo adidasove sandale z ježki pa jih kar lepo nosi

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
23.7.2007 22:24:44   
goda13
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2511
   [Brisano sporočilo]
23.7.2007 22:26:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2512
23.7.2007 22:31:41   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

no danes smo tudi mi naredili nekaj samostojnih korakov user posted image user posted image user posted image  mala še ne spi mi v naročju nagaja.

gpda - mam pa lepe noge user posted image

user posted image user posted image user posted image  Maša

user posted image  Vsaj tvoje noge se lepo vidijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
24.7.2007 16:05:36   
sončnica13
user posted image user posted image user posted image Maša!

Pa še na prvo stran nas spravimuser posted image user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
24.7.2007 22:03:18   
beba76
Na hitro se vam javim, ker sem na službenem laptopu od mojega in je za pop....delat s tem. Gre vse bolj počasi user posted image

Pri nas je novo zo, da Tia kar na lepem ne greveč spat ob 7. ampak je fuuul aktivna do 21. ali pa še čez. Ja, zaj pa mam, kaj sem se pa toliko hvalila, kak je pridna s spanjemuser posted image  Poleg tega pa še zaspati noče tak pridno, kot je in mamo zmerom pred spanjem (čez dan in zvečer) muziko. Včeraj je tulila skoraj eno uro, tak da sem mislila, da bo kar stoje zaspala, saj sem jo zmerom, ko sem ji šla dat dudo, našla ob ograji. Kruta mama pa ni popustila in se je naposled le vlegla in zaspala do jutra, ampak samo do 5.45. No, kot vidite, je pestro pr nas zadnje dni.

LAMPICA, ta program se mi ni nekaj vredu naložil in se zdaj nikak ne morem prijavit - mi ne prime gesla, tak da sem si danes naložila tega od DM-a in sem že malo eksperimentirala in je kar šlo. Drugače se mi pa zdi super zadeva to user posted image user posted image user posted image  Vam se pa dogaja letos - iz dopusta na dopustuser posted image  Sicer pa mi zaj gremo tudi tretjič na morje user posted image

BAMBINA, noge so vredu, maš pa japonke Spar barve kontra mojim user posted image user posted image user posted image

GODA, a hoja že kaj napreduje? Pri nas še ne, ob opori pa prehodi vse!user posted image

Ma, se čudim, kak sem na tej kibli sploh toliko napisala. Grem. PA-PA

Neposredna povezava do sporočila: 2515
25.7.2007 6:35:54   
beba76
Dobro jutrooooo!

Hitro iz postelj in ven ne zrak - je še tak fajn sveže zaj. Sploh ne vem, zakaj sem že pokonci, ko pa še vsi otroci spijouser posted image  Ma, ponoči je enkrat štrom vzelo in je seveda ura crknila, zdaj pa nisem vedla, koliko je in sem vstala ter šla pogledat. Pot me je vodila mimo računalnika in....tu sem. Nisem mogla, da ne bi. Sicer sem zdaj že ene par stvari prebrala, tak da sem že kar fajn budna.

Pište kaj, da mi ne bo dolgčas. Ja, počasi bo konec našega veselja, ker nam službe že za vrat skačejo. Jaz začnem 24.9. Kaj pa ve??

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
25.7.2007 13:29:48   
tiasha77
Hej punce!

Goda13 - luštne slikiceuser posted image  (ps - dej mi povej, če si dobila moje družinske - sem ti poslala takrat kot bambini, pa se mi zdi, da ni šlo skozi)

Sončnica13 - WB, sej veš kako pravijo - slab začetek, dober konecuser posted image

Todi - slikice ti pošljem zdejle takojuser posted image

Beba76 - mi smo že začeli z uvajanjem ta teden, v ponedeljek pa jst začnem zaresuser posted image

Torej ta teden imamo uvajanje Zoje, pa jutri pregled za eno leto, pa v soboto fešto za eno leto, pa urejamo sobico, pa ... vam probam sledit, pa zvečer sam še padem v postljouser posted image user posted image user posted image .

Mejte se!T

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
25.7.2007 13:32:12   
tiasha77
Bambina - čestitke Maši user posted image user posted image user posted image  za prve korake

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
25.7.2007 13:39:47   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: tiasha77

Hej punce!

Goda13 - luštne slikiceuser posted image  (ps - dej mi povej, če si dobila moje družinske - sem ti poslala takrat kot bambini, pa se mi zdi, da ni šlo skozi)

dobilauser posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
25.7.2007 22:17:09   
beba76
GODA, sem pozabla tvoje slikice pohvalit user posted image  Tista s klobukom je taboljša!!user posted image  Ma, Kimi je itak faca, samo zob še nima. Zaj sem pa že ziher, da ga bo naša Tia prehitela, ker ji zobka (spodnji enkici) že vidim, samo čakam še, da pokukata na plano. Menda bo to že jutriuser posted image  - mater, sem pametna...user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
25.7.2007 22:19:58   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

Ma, Kimi je itak faca, samo zob še nima. Zaj sem pa že ziher, da ga bo naša Tia prehitela, ker ji zobka (spodnji enkici) že vidim, samo čakam še, da pokukata na plano. Menda bo to že jutriuser posted image  - mater, sem pametna...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm tut jaz pametna že od četrtega meseca ko sem mu vidita spodnji enkiciuser posted image , sam očitno jh bomo sam gledaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
25.7.2007 22:41:30   
beba76
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne me strašit zaj!! A si nam kaj fauš teh zobkov?user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
25.7.2007 22:43:13   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: beba76

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne me strašit zaj!! A si nam kaj fauš teh zobkov?user posted image

Ja itak da sm faušuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej veš, da sm se sprijaznila, da jih bomo imeli šele v osnovni šoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
25.7.2007 23:04:57   
beba76
Totih 5 let boš še pa ja vzdržala, če si do zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se odločla, da grem na depilacijo nog - veš. da sem te zadnjič spraševala o tem. Pa so mi rekli, da morajo biti dlake dolge vsaj 5mm in sem zaj v tej vročini in kratkih hlačah taka ko medo. Tak da ko kam grem, mam 3/4 hlačeuser posted image . Crkneš!! Pa šele 31.7. gremuser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
25.7.2007 23:25:19   
beba76
Ja, ene pač nimate te sreče, da bi do polnoči se je**** s papirji in mate pač status. ODSOTEN. Srečnice!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč; mogoče se bom pa zaj je**** še s čem ali kom drugim....user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.