|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
25.7.2007 15:09:20   
Jessy
user posted image  Mater, Tia! A ne morš malčk počakat, da povem, da sem slike naložila? user posted image  Se hecam...
Ja, naš apartma je bil takole na sončku, vendar na nasprotni strani hiše, tkao da smo imeli sonček samo do 12. ure, pol pa nič več, pa klimo smo tudi imeli, ja! Hvala bogu zanjo!
Tudi pralni stroj smo imeli, vendar mi ni bilo potrebno nikoli prat, ker smo imeli zadosti cunj in brisač.
Za v vodo smo ji kupili take čeveljčke, ki so jih dol prodajali in so strašno mehki. So bili kar ostri kamenčki in pri njeni hitrosti me je skrbelo, da se poreže. Jih je pa zelo rada nosila, tako da sploh ni bil problem!

Ne, od dude pa ne odvajamo prehitro, ker druge kot vzet in ne dat je ni! Za takšno odvajanje ne rabi ne kahlje niti školjke! user posted image  Kaj pa more, če nima dude? Edin prsta ne sme najti, pa bo! user posted image  Ti pa k men pridi, pa te odvadim kajenja user posted image ! Ti jih vzamem in proč vržem!user posted image

Tia, glede nostalgije te čist razumem! Mi smo danes tudi imeli enga dojenčka na obisku, ki ima 2 meseca. Res so tako cartkani, da bi ga takoj imeli! Pa ker mi nimamo s tem težav, da ga moj ne bi želel, ga bomo enkrat že nardili - upam!

Za tiste, ki še ne veste....slikce sem dala v album in si jih lahko ogledate....najdete jih v podpisu....

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
25.7.2007 15:19:34   
Tiamo
Jessy, a lahko objavim tukaj sliko, ki sem jo naredila za primerjavo Neje in Demi. K mi vsi govorijo kok je črna in velika. Po takole narejeni sliki je res temna napram Neje, samo velike sta isto, se mi zdi da je pa malo bolj suha Demi od Neje.....

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
25.7.2007 15:30:51   
Jessy
Tia, ti sam objavi! user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
25.7.2007 15:32:04   
Tiamo
evo naš apartma in pogled iz njega zvečer

user posted image
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
25.7.2007 15:33:56   
Tiamo

evo lepotice
user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
25.7.2007 15:37:22   
Jessy
Super si to nardila!

Neja je še vedno kar močna, sploh nogice so špehate! user posted image  Ji pa počasi izginja. Se pozna, ker zadnje čase precej manj poje.
Demi je res črna kot zamorka! user posted image  Neja je k sreči vseeno temnejše polti kot jaz. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
25.7.2007 15:45:34   
Tiamo
Jessy, pa se mi zdi, da imata kar en špehec na nogah...Neja ima tudi bolj okroglo obliko glave in zato zgleda močnejša, Demi ima večji trebuh...je pa Demi čisti fantek proti Neji, Neja je prava pupa, nežna, Demi pa k en pobalin..

grem eno dudo v usta vteknit, hehe...še dobro Jessy, da si na drugem koncu SLO, da mi jih nebi vzela.....

Jessy, a te moram vprašat, če lahko slike pogledamuser posted image  Jaz sem vidla samo link in sem jih že gledala in zdraven pisala..

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 25.7.2007 15:46:01 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
25.7.2007 15:52:39   
Kety
Jao, sem pogledala vse slikice in nisem šla nič počivat, zdej pa mam,....pa še kuhat bom mogla začet,....kriza, men se pa nič ne da, razen tle gor viset!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, Demi in Neja sta pa krasotici in pol. Pa res sta enako veliki. No, se mi zdi, ko sem gledal vse vaše albumčke, da je naš Timon ful en drobižek proti vašim korenjakom. Aljaž je res zrastel in še vedno takoooo blondi. Luškan!
Petri!!!! Tvoj Benjamin pa res rad je! Ma je bucko in pol, pa tolk lepe očke ima, ful lepe modre. David je pa poglavje zase. Se pa vidi, da se super razumeta.

Ste pa vse na rokavčke navalile in kot je videti so jih malčki ful obvladali. Bo treba tudi pri nas kupit.

Tia, dons je bilo pa luštno, bi bila pa luštna mamica še z enim takim user posted image , tko, da ti želim, da se ti želja uresniči in se tvoj omehča!!!!!

Šibam počivat!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
25.7.2007 19:05:54   
zoya24
Ojla,

Demi je pa res en zamorček user posted image user posted image , kje je pa dobila tako barvo, sploh ne morem verjet, da je lahko otrok tako rjav. Naš Žiga je bolj podoben Neji po barvi, mogoče še malo svetlejši. Kety, kar se pa drobižkov tiče, mislim, da po preboleli virozu Timon tudi Žiga šibne, ker ima Žiga komaj okoli 11,7 kg.

Drugače sem jaz bolje, že pet dni ne krvavim, niti nimam izcedkov, sploh ne morem verjeti, zdaj pa upam, da se je zadeva res umirila. V torek imam pregled pri svoji zdravnici, poročam, kako in kaj. Mi je pa ta teden zopet nekaj slabo, vsak dan, sploh bolj popoldan in zvečer, eh bo že.

Vam pa prav zavidam tole morje, jaz komaj čakam, da gremo, seveda je malo odvisno tudi od mojega stanja, verjetno bomo šli pa nekam blizu, mogoče na Krk in sicer konec avgusta, upam, da bo vreme zdržalo.

Kar se dude tiče imamo pa tudi mi sedaj probleme, preden so še naše vzgojiteljice na dopust, jo je imel le še za spanje, potem so pa prišle ene študentke v vrtec, pa se je ful jokal, pa valjda je dobil dudo, pol je pa še prejšnji teden zbolel, pa sem mu jo tudi pustila, zdaj bi jo pa imel vsako minuto, skoz prosi zanjo, če mu jo slučajno vzame, ma res kriza, gre meni že pošteno naživce. Bomo morali tudi mi malo presekat.

Nič zdaj sem se pa že čist preveč razpisala, lepo se imejte!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
25.7.2007 19:23:07   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Tia74

Jessy, a te moram vprašat, če lahko slike pogledamuser posted image

Ja, seveda! Kako si pa ti to predstavljaš??? user posted image

Ne, ne, sam malce si me presenetila, da si jih že pogledala, ker sem jih v bistvu takrat še urejala. user posted image  Si pač hitra, kaj čem!

Tiste dude pa ne dajaj v usta, ker pol boš imela probleme! user posted image  

Neja dude sploh še ni omenila odkar je vstala. user posted image user posted image user posted image  Bomo vidli, kako bo zvečer, ko bo čas za spanje.

Drgač se mi pa zdi, da demi sploh nima nobenga trebuščka! Neji je v zadnjem mesecu špehec po njem tudi izginil, na nogah in rokah ga je pa še nekaj, ampak se tudi tisti topi!
Drgač je Neja res prava punčka, nežna, muckasta, atijeva ljubica. Je pa res, da dolgi lasje velik pripomorejo k takemu videzu, ker če bi bila na kratko postrižena, bi tudi Neja na pogled zgledala bolj fantovsko.
Drgač ima pa Demi strašno lepe kopalke! Tiste s štrički! Kje si jih nabavila?

Zoya, to je super novička, da se je krvavenje ustavila! Naj tako tudi ostane! user posted image user posted image user posted image  Saj slabosti bodo pa tudi kmalu izginile.

Kety, ti kar nabavi rokavčke, ker so čist zadosti veliki in jih takoj obvladajo. Neja je prva dva dneva bolj po nizki vodi čofotala in se stalno enga držala, ta tretji dan pa je ugotovila, da rokavčki pa res gor držijo in pol je kar sama hodila po vodi in plavala tudi v globjo vodo, kjer ni mogla več stati na tleh. Ko je to obvladala, sva midva veliko več sedela na kopnem in jo samo gledala, ker sva vedela, da se ji ne more nič narediti.

Mi gremo zdaj pa moji najboljši prijateljici voščiti, ker je v ponedeljek praznovala! Mejte se, pa se še kaj tipkamo!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
25.7.2007 21:13:30   
petri85
Jessy, Neja pa res tako odrasla zgleda! Pa vidim, da je tudi sama  plavala z rokavčki!user posted image

Rokavčki so res fajn, ker je pol manj skrbi, da bi se otroku kaj zgodilo. David je v vodi ful korajžen in je tekal in skakal  v toliko globoki, da mu  je segala do vratu...brez rokavčkov mu to zagotovo ne bi dovolili.

Zoya, super, da se je stanje izboljšalo!

Jessy, držim pesti, da ste uspešno odšravili dudo!

Demi je res prava zamorka!

Mi še ne vemo, kdaj bomo praznovali, ker imamo takrat cel kup stvari na kupu.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
25.7.2007 22:07:37   
Jessy
Da poročam o trenutnem stanju z dudo. Neja je spila flašo mleka in pravi "dudo dej", pa ji poveva, da je ni, da so jo odpeljali smetarji. Zatem utihne, nabere svoje igračke za spanje in zdaj leži, a ne kliče dude. Po moje smo zmagal! user posted image

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
25.7.2007 22:55:11   
Jessy
Je brez najmanjšega problema zaspala brez dude! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
26.7.2007 6:52:12   
tina104
Jessy, res lepo, da vam gre tako gladko pri odvajanju od dude! Le naj bo še naprej tako.

Nam pri odvajanju od zize gre bolj slabo. No, v bistvu se je včeraj vsega skupaj dojil samo 2x, ampak večino časa nisva bila doma. Ko nisva doma, kar pozabi na zizo. Ko sva doma, se hitro spomni. Zvečer sem mu jo dala in potem rekla, da ziza ponoči spi. No, ob pol petih zjutraj se je ful jokal in sem popustila. Ma, saj pravim, ko se bom enkrat trdno odločila, da želim prenehat dojit, bom že nepopustljiva, mislim vsaj. 

Demi je res ful rjava proti Neji, ampak je Neja prav tako lepa. Res so pogumni ti vaši sončki in sončice,  da tako plavajo! Jaz sicer verjetno bom kupila rokavčke, ampak nimam ravno upanja, da bo kaj plaval v njih. On je najbolj srečen, če samo roke in stopala namaka v vodo.

Petri, tudi tvoja dva sta cukrčka. Meni se zdita še vedno zelo podobna. Ful sta lepa tam, ko se tako gledata drug drugega.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
26.7.2007 7:26:18   
Tiamo
Jutro,

Jessy pohvali Nejo, bravo punca, zdržala brez dude user posted image

Demi ima tak pigment, lansko leto je bila še bolj črna. Kopalke sem pa kupila v Sparu, čist pocen, pa te florstenčne barve ji pašejo zaradi temne polti.

Glede rokavčkov so zakon, Demi je takoj dojela pomen, drugi dan postala prava plavalka, brcala z nogami, hrbtno plavala, cca 5 dan je ugotovila da gre plavanje še hitreje če z rokami mahaš, da o skakanju v vodo ne govorim, ker je prava skakalka, sem jo mogla prepričevat, da mi s pomola ni skakala. Če se je potunkala, je bila čist srečna in govorila, Demi se je tunkala. S seboj sem imela tudi obroče, ki pa niso bili zanimivi, en dan že potem je bil pa samo še za igranje. Najbolj je uživala, če jo je od kolegice sin peljal z blazino, tok je bila važna.... iz trajekta nam sploh ni hotela it dol, tak jok za znort.

Včeraj smo se zmenili, da gremo sept. verjetno še za en teden na morje, tja kjer smo bili zdaj. Kmaj čakam user posted image

Kety, sem poslala mojemu slikico k si me slikila z Filipom, prva reakcija Kaj mi to pošiljaš...potem sva šla na pijačo, mi še enkrat pokaže kako na njegovem gsm-ju izgleda slika in pravi, kok ima pa lask in kok je majhen user posted image

Zoya držim pesti, da ne zakrvaviš user posted image , pa poročaj ko boš od G.

Grem na kavo...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
26.7.2007 9:06:46   
Jessy
Dobro jutro!

Kako ste kaj spale? Jaz prvi del noči zelo fajn, ta drugi del mi je postalo pa vroče, ker sem zvečer oblekla ta dolgo pižamo, saj se mi je zdelo, da me bo zeblo, ker je bilo tako hladno. Pol sem do konca dvignila rolete, da je prišel hladen zrak noter, pol je postalo pa svetlo, sem jih pa spet dol spustila, pa je spet toplo ratalo...v glavenm, en kup kolobocij.

Neja stoji zraven mene in pravi, da se je pokakala, za tem pa še reče, "more se kakat", ker ji stalno govorim, da je kakat treba, saj se je lotila zadrževati. In zdaj mi prav pošteno smrdi tle zraven.

Dudice pa ne pogreša, ker je ne omenja. Očitno se je res sprijaznila. Hitro je bilo to. Sem pričakovala kakih 5 dni joka in pregovarjanja. No, pa še tolk bolje.

Tia, po moje se bo tvoj res omehčal. Mu boš mogla še kakšno slikco pokazat, pa bo! Držim pesti, da se omehča!
Nanka, vi pa zdaj začnete delat novo user posted image , če sem si prav zapomnila! Da vam čimprej rata eno lepo, zdravo detece! user posted image

Grem zdaj to smrduljo preoblečt.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
26.7.2007 9:19:01   
Tiamo
Jessy upam ,da si smrduljo že preoblekla!! hehe

Ti si imela pa res dela ponoč, jaz sem spala k top in me je zbudila šele ura.

Zdaj k ni tok dela v službi, tuhtam kaj naj naredim za rojstno dnevno zabavo za Demi.

1. naredila bom, če mi rata Pinato
2. najela trampolin (nanka, pri vas imate tak trampolin za Zojo, če se ne motim? A imate velikega z mrežo?)
3. radio bo itak in otroške pesmice
....

Zdaj tuhtam kaj naj naredim še za jest poleg torte in mojih polnjenih kruhkov. Imate kakšne ideje, da otroci radi jedo, pa je lahko ta jed na zraku oz. zunaj na mizi dalj časa in se ne pokvari. Imate še kake ideje za igre, pa take da jih bo Demi dojela?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
26.7.2007 10:49:39   
Jessy
Tia, glede hrane je težko kaj svetovat. V bistvu so tudi pice lahko zunaj, pol pa razni čipsi, smokiji, palčke, grisini. Ostalo pa bolj težko stoji.

Jaz sem tudi že naredila seznamček, kaj moram kupiti za zabavo. Jutri bom delala torte, v soboto bom pa še francosko solato in tzatziki naredila tik preden gremo. Za meso je sestra poskrbela, pa še makaronovo solato bo naredila, pol smo pa na konju.

Za igre pa tudi ne vem povedat. Običajno se otroci kar sami zamotijo in si izmislijo kakšne igre. Demi bi zagotovo znala igro spomin, vendar s sličicami obrnjenimi navzgor, pa da samo pare išče in prepoznava.
Drugače jim pa vodene barvice daj, pa bodo čarali, kakšen plastelin ali Das maso. user posted image

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
26.7.2007 11:45:18   
tina104
Tia, kaj je to pinata?
Kot Jessy pravi, so primerni razni slani prigrizki (čips, smoki, palčke, preste), mogoče kaki keksi, po možnosti brez čokolade, ker če je to na toplem, vse teče.
Potem so fajn mogoče kaki kifeljčki, lahko narediš slane, pa npr. polniš s sirom, šunko... ali pa sir na vrh, mak, sezam... Lahko so seveda tudi sladki nadevi. Kaj pa vem drugega, nič kaj ne sme predolgo stat na mizi, sploh če je ful vroče. Ko imamo mi kake piknike, je sicer celo popoldne npr. na mizi naslednje: čevapčiči, ražnjiči, pečene perutničke (v zaprti posodi), paradižnik, paprika, čebula. Je pa res, da tega ravno ne jejo vsi otroci. Aljaž ponavadi na pikniku sicer poje nenormalno količino paradižnika in perutničk (samo meso, brez kože), potem pa dva tedna več ne je mesa doma.user posted image

Zoya, tudi jaz držim pesti, da bo vse v redu!

Tia, tebi pa seveda tudi želim, da se tvoj dragi omehča.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
26.7.2007 11:56:52   
Nončika
Živjo družba!

Fajn je gledat slike z vaših dopustov in se seveda veseliti svojega dopusta. Še par dni in tudi mi gremo malo na oddih.

z dopustom nastopim 30.7-pravzaprav z koriščenjem nadur, s tem, da moram delat še nedeljo popoldan-nato pa dopust.

Jessy: Noemi ma točno taka očala, s tem, da je če ima pod vprašanjem, kajti zadnje čase zna nekam pospravit svoje stvari in jih znamo iskat tudi po dva dni. in seveda čestitke za odvajanje od dude. user posted image user posted image user posted image ti pripeljem mojo Noemi in mi njo tudi odvadi. user posted image .znam biti jezna, ko user posted image ko ji moram naokoli iskati njeno dudiko. ko je več ne rabi (po njenem mnenju-po mojem je sploh ne bi rabila) samo pljune in nima več v ustih.

Vaši malčki so full velki, moja pa je proti vašim pravi drobižek. no se bom na morju potrudila in posnela N v podobni pozi kot sta Neja in Demi. za primerjavo. spadamo med ta manjše. (a ne Nanka?)

Noemi že veselo plava z rokavčki, vsaj na bazenu je. lani se je samo špilala z lopaticami, kanglicami, kamenčki. tu pa tam se je malo namočila, to je bilo vse. letos bo pa treba na njo pazit ko .... je prava porednica, živa je za tri fante. eno sekundo je tu, drugo že tan.

Tia: Želim ti, da se tvoj čim prej omehča in da štartate na bebi. pri nas pa je ravno obratno. moj bi bil takoj za, jaz pa ne ravno. (finance).

lp,klarika

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
26.7.2007 11:58:29   
tina104
Nanka, pozabila sem ti odgovoriti. Ja, Aljaž ima jogi spuščen čisto nizko. Stranice smo ostale 3 tako visoko naredili, ker v tej postelji spi že od 11. meseca in takrat smo se bali, da bi preko nizkih stranic plezal in padel. Aljažu postelja zgleda ustreza. Le redko se zgodi, da pobegne iz postelje. Zvečer gre kar sam v posteljo, no jaz moram prit zelo hitro za njim. Če mu dam zizo, ponavadi zelo hitro zaspi. Če pa mu je ne dam, se dere, kdaj je že tudi ušel iz postelje. Zjutraj tudi včasih pride k nama v spalnico, ampak večinoma me kar tja kliče.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
26.7.2007 12:05:23   
Tiamo
tina pinata je lutka, v katero daš bombone in jo potem slavljenec s palco razbije, da ven popadajo bomboni...

npr. tale pajek
user posted image

narediš ga pa s servitno tehniko, papir, mekol...rabiš balon za trebuh, katerega oblečeš (lepiš z mekolom)  s servieti ali papirjem, ko se strdi vse skupaj, naredš gor luknjo in predreš balon, v lukno daš bombone in lukno zakriješ, prebarvaš in to je to.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
26.7.2007 13:58:00   
nanka
Čao bejbe,

sem že nekajkrat hotela odgovoriti, pa me vedno nekaj prekine, upam, da mi zdaj uspe.

Jessy, mi bi že stopili v akcijo ,pa še vedno nisem dobila odgovora iz zadnjega razgovora, sicer slutim, da bo negativen samo bi vseeno počakala, da pride, da kasneje  nebi izpadla kot nekdo, ki ....kaj pa jaz vem.

Tia, ne mi nimamo trampolina, Zoja ima oziroma bolje rečeno je imela grad, ki se napihne na treh starneh malo ograjen, gor se pa super skače, samo ga ni več ker so ga starejši otroci prepičili. ( skakali so v čeveljih), sem takoj kupila drugega, tega pa je Matic prevrnil na drevo in se je prepičil. Sicer spodnji del za skakat je še cel, zgoraj pa ni več uporaben. Je pa Zoja uživala tristo na uro in zelo rada je skakala.

Violinski si kaj boljša?

Klarika ja najini sta ultra lahki, pa zato zelo živahni. Nama je uspelo prilezti do 8700, tako da počasi napreduje navzgor. Obljubim, da bom tudi jaz posnela kakšno sliko na morju, sem se tako polenila, da kar pozabim slikat.

Še vedno ne vem ali bom lahko nastopila drugi teden planiran dopust, bomo videli kako se bo razpletlo.

Zoya super da je boljše in da si nehala krvaveti.

Zoja je pa odvisnik od dude in zaenkrat ni variante, da sploh začnem kaj težiti,no ja sva pa brez plenic, to pa tudi nekaj šteje, Tjaša je tudi bila odvisna od dude, pa jo je pri treh sama vrgla stran, tako da bom počakala do drugega leta.

A sem še kaj pozabila? Slikic si še nisem ogledala, tako da bom kaj pokomentirala ko si jih ogledam, vem pa že zdaj da so tako ali tako vsi cortki.

Mi bomo imeli za praznovanje piknik, to je tri vrste mesa na žaru, paradižnik v solati, kruh ina kakšni piškoti, in pa torta. To je vse tako da se z nabavo nič ne obremenjujem.

Tia tole je pa ful dobra ideja, pinjata, samo kaj ko se meni ne da , tako da pri nas je ne bo.

No že zvoni telefon.....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
26.7.2007 19:37:28   
Kety
Se samo na hitrco javim, ker sem fuuul zanič. Včeraj zvečer se mi je namreč začel delat mastitis na levi joški pod pazduho. Groza, kar naenkrat me je začelo bolet in sem imela takoj čist razboleno joško. Sem dala gor vroč termofor in pomasirala, pristavila tamalega, zraven pa jokala, ker je bolelo kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ponoči me je zakuhala še vročina na 39 stopinj. Zjutraj je bilo že bolje, joška je mehka ampak razboljena. Sem klicala v porodnišnico in so rekli, da če bo huje naj pridem, drugače pa naj počnem tako kot do sedaj. No, danes mi je vročina padla na 37,5, samo sem pa čist povožena. Boli me vsak košček kože na telesu.

Grem počivat, če mi bo Filip dovolil....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
26.7.2007 20:45:38   
Jessy
Ojoj, Kety! Grozno! Saj ne morem verjet! A ti ne popije vsega mleka al kaj? Kakorkoli že, naj bolečina hitro mine in da se pozdraviš!!! user posted image user posted image user posted image

Midve z Nejo sva imele danes športni dan. Sva šli v ŠK. Loko po tičino maso za torto, pol sva pa še v Črnuče zavili, da bi šli v Vrhniško pekarno, oz. njihovo trgovino, jo pa ob 16h zaprejo, midve sva bili tam pa ob 17h. Smola! Me pa prav fajn glava zdej boli. Se mi bliža user posted image , pa se takoj pozna.

Nanka, očitno sem zamešala s temi odgovori in sem sklepala, da si odgovor že dobila, ker si zadnjič nekaj omenjala, da razgovori niso uspešni al nekaj takega. Pol bom pa še vedno stiskala pesti in upala, da se ti le nasmehne sreča!!!

Saj nimam časa klepetati. Morem it pospravljat.
čau

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.