|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
26.7.2007 8:13:01   
KBM
Dobro jutro tudi tebi,Tea!user posted image

Romana, lušten avatar imaš, kako si pa potem pomanjšala slikco, me zanimauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
26.7.2007 8:52:46   
Anonimen
Ojla punce..

Evo, še jaz sem mal javljam, ker itak nimam drugega dela. Maile sem pregledala, RR tud... user posted image

Lunca: nisem še nič sprobala tistega programa.. Včer sem šla 1,5 ure prej domov, pa sm pršla nazadnje skor tko domov, kot, da bi šla normalno iz službe.. Sem šla v trgovino in v knjižnico, pa sem bla ful pozna.. Pol se mi pa ni dal na računalnik..

Jutri pa na morje.. Komaj čakam!! Čeprav se mi ne da vstati ob 4.30 user posted image user posted image , ampak ok.. Držte pesti, da mi ne bo rit odpadla do dol..user posted image user posted image Drugač se nam je načrt mal spremenil, ker na Šolti gori, tko, da jo letos ne bomo videli..user posted image

aja, a katera ve, kje naj dobim tisto plastiko - za modrček - da zadaj zapneš..user posted image Se mi je zlomila, pa bi ravno te kopalke rada s seboj vzela..

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3952
26.7.2007 9:07:54   
Bubamaraa
Dobro  jutro...

danes punce se bom gibala okrog Špara in če je kateri do kufeta naj me pokličeeee......user posted image ..

Slikico mi je pomanjšala kot tudi vse ostale naša Hotka.....user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
   [Brisano sporočilo]
26.7.2007 9:14:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
26.7.2007 12:22:48   
lunca2
Lepo pozdravljene!

Biba sej ni panike. Tud jz nisem še neč sprobavala. Jz mam še velik časa, ker se še ni našlo stanovanje. Še kr čakamo, pa čakamo pa rito namakamo.user posted image user posted image user posted image U pol se pa fajn mejta na morju, pa uživajta. A kej veš kje se ajna skriva?
Romana ful lep avatar in ta barva las ti zelo pristoji.user posted image

Men je tud zmeri Hothien pomanjšala slikice zdej si jih pa kr sama in sicer v slikarju.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
26.7.2007 12:49:17   
lunca2
Dekleta a imate glasbene vrtiljake na posteljic? Kako se obnese in katere imate?
Jaz ga nameravam kupiti zato malo sprašujem. Naciljanega pa imam tegale  user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
26.7.2007 12:53:56   
KBM
Mi smo ga imeli tudi, samo ni bil dolgo časa zanimiv!
Ta, ki si ga pa prilimala je pa fletkan!!user posted image
Mi smo imeli rožice in čebele!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
26.7.2007 12:59:28   
KBM

user posted image  

Naš je tkole zgledal , samo da je namesto figuric, čebele in cvetje!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
26.7.2007 13:12:43   
lunca2
A lahko pritrdim glasbeni vrtiljak na prenosno posteljo?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
26.7.2007 13:25:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Lahko, če bo šlo. user posted image  Na stajico ne gre, ker ni nikjer lukenj za zapet.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
26.7.2007 13:40:34   
lunca2
Prenosna posteljica tud nima lukenj za zapet. Le ob strani ene male luknjiceuser posted image . Ful mi je všeč in bi ga kupila sam ne vem kam bi ga zapela. najbolš da ga dam kr na omarcouser posted image user posted image user posted image A ma katera na prenosni posteljici ta vrtiljak?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
26.7.2007 13:52:48   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

aja, a katera ve, kje naj dobim tisto plastiko - za modrček - da zadaj zapneš..user posted image Se mi je zlomila, pa bi ravno te kopalke rada s seboj vzela..

Jaz sem si zadnjič kupla v Galantu - sem dala 2,5€, pol sem si pa drugi dan v Mani kupla kopalke za 3€.user posted image Pa so mi še najboljše od vseh Beti in Lisc. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
26.7.2007 14:34:08   
lunca2
Moj user posted image ima pa danes popoldan službo tako, da sva z Ažbetom sama,no pa še moja mami ko pride iz službe.
Upam, da bo mali priden da bom lahko mal pospravla.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
26.7.2007 14:36:27   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: lunca2

Lahko, če bo šlo. user posted image  Na stajico ne gre, ker ni nikjer lukenj za zapet.

da ne bi slučajn kakih lukenj v stajici jaz mela.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
26.7.2007 14:38:15   
KBM
lunca, na prenosno ga boš težko montirala, razen če narediš zraven kakšen stojalček!user posted image ,al pa kar na omarco tko kot si rekla, sam da bo Ažbe videl kako se vrti!user posted image Upam, da ti bo ratal uštimat, da bo fajn!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
26.7.2007 14:55:02   
F*S*M
Lunca Janja ma tazga kakršnega si ti nalimala pa mislim, da Eli ni ravno zanimiv, mislim, da ga sploh ne uporabljajo, jo bom vprašala al pa sama jo daj če jo boš kaj videla.

Mi imamo čist navadnega ki ga je potrebno na roke navait pa je zakon tako se je navadil zaspat ob tej muziki da ga še vedno uporabljamo, sej lunca sonček in zvezdica ter oblak niso sploh nič zanimivi samo da zaspi ob  muziki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta pa je zakon

izgleda pa takoleuser posted image

vsem ki pa greste v naslednjih dneh na morje pa želim noro dober dopust in predvsem takšno vročino kakršno smo imeli mi prejšnji teden da še dihat ne moreš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
26.7.2007 15:00:53   
lunca2
F*S*M dej vpraši Janjo prosim, ker jaz jo bol malo vidim. Pa vpraši če ga proda in za koliko. Hvala! user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
26.7.2007 17:03:43   
lunca2
A mogoče katera od vas rabi prsne blazinice? Imam še en čisto cel paketek, ki ga ne rabim več. So pa od babylove.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
26.7.2007 17:15:41   
kapesanta
Ja Lunca, kako pa da ne dojiš več? A zarad krčkov? Sori če si že napisala.

Mi imamo tak vrtiljak z malimi letečimi medvedki in so malemu že od malega zlo zanimivi. Nekaj časa, ko sma ga dajala čuječega spat jih je gledu in zaspal zraven - so mu sence na steni blazno zanimive. Zdej ga pa gledama in poslušama ko se spravljamo spat (zizikat), pa zjutraj ko se zbudi je obvezno treba eno odšpilat. Dalinc je pa mal blesav - moraš prej prižgati na gumbu, da lahko pol ko odpoje prižigaš - tko da zjutraj ko se zbudi moram vseen vstat in jt prižgat... bolj poredko porata da še od večera dela. Ga pa ni treba pritrdit na posteljco - lahko ga imaš tudi na omarici zraven - ne pritrdiš navoja gor, pa se zloži in stoji. Če ti ga bo dala kolegica in ne boš imela navodil se javi - jih bom poiskala, sigurno so nekje v eni škatli.
Če ne boš mela kam z blazinicam, jih lahko tud men daš, jaz jih ponoči še uporabljam - zadnje čase me vsi nekam debelo gledajo, ker še dojim, zgleda da bo počasi čas da tud jaz malega odstavim...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
26.7.2007 17:19:10   
kapesanta
Aja lunca - sem pozabla - mali je nor na dalinca, ker je gumb zlo mehek in ga kamot pritiska in se lučka prižiga. Če pa slučajno še vrtiljak prižge je pa itak zakon - pol ga pa prižiga in ugaša in prižiga in ugaša in...

l.p. Mateja

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
26.7.2007 17:40:57   
lunca2
Sej ta vrtiljak mi je takoj v oči padel. Sem rekla tazga morm kupt, ker je res tko lepi.user posted image

Blazince dobiš, se morva enkret dobit ampak čimprej v roku dveh tednov če si zauser posted image . A ti že v službo hodiš al si še doma? Ne dojim več, ker sem imela premalo mleka, je bil user posted image pravi lakotnik. Vmes sem si še neki izbrizgavala in tako ga je počasi zmanjkalo. Zdej pa smo na HIPP1.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3971
26.7.2007 18:06:19   
kapesanta
ja sej se menimo že kake dva meseca, ne? ti lepo javi kdaj bote popoldne v trbovljah pa se lahko dobimo - al se pa kar do nas oglasite, pa boš lahko še vrtiljak sprobala user posted image . Pa ne knjige pozabt!
Mene je pa patronažna rešila - sem tud začela dodajat, ker je bil mali lačen, pa je rekla, da če hočem mleko obdržat, da naj ga magari skoz mam prikuplanga, da bojo zizke začele delat tako kot je treba - no par dni je blo približno tko kot je napovedala, od takrat naprej pa ni več problemov - pa na obeh sem ga od takrat dojila, čeprav so vsi govorili, da mora enkrat na eni, enkrat na drugi.

l.p. Mateja

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
26.7.2007 18:07:47   
KBM
lunca, mi imamo pa takšnega!

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3973
26.7.2007 18:14:18   
lunca2
Kapesanta a si ti doma pri polni luni?
K*B*M tud ta vrtiljak je luškan. A se ga da postaviti na mizico.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
26.7.2007 18:16:15   
kapesanta
jou, čist nad njo - una ta zaraščena novooblečena hiša (sem glih danes gledala kakšno šavje se je razraslo na našem gradbišču)

l.p. Mateja

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.