|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.7.2007 11:50:33   
sandra85
aja,se mi je zdelo da sem neki pozabilauser posted image

guppy!!! čestitke ob vajini obletnici
user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5976
26.7.2007 11:53:30   
lumpa6
JA SAMO ZA NAS user posted image user posted image , septemberke 2007

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 5977
26.7.2007 11:59:39   
Anonimen
sandra85 čestitke za vozniško! pa ti bom napisala to kar je meni inštruktor rekel ko sem naredila:
Pazi, ker so norci na cesti!

Guppy, vse naj za obletnico, naj jih bo krat10

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5978
26.7.2007 12:04:16   
sandra85
hvala misska....
sej vem-norcev je dostiuser posted image
js pa sem itak rekla da ne bom norela, zaj KER SEM NOSEČA in pol KER BOM V AVTU VOZLA user posted image
vem pa. da se moram pazit,ker je dosti takih

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5979
26.7.2007 12:06:01   
lumpa6
guppy čestitke še od meneuser posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5980
26.7.2007 12:08:06   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: misska

sandra85 čestitke za vozniško! pa ti bom napisala to kar je meni inštruktor rekel ko sem naredila:
Pazi, ker so norci na cesti!

Meni je moj inštruktor rekel nekaj podobnega :
Na cesti moraš pazit na tri osebe, na norca pred sabo, na norca za tabo in nase.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5981
26.7.2007 12:16:47   
lumpa6
ja pa name da me ne spregledaš kar je pa skor nemogočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 5982
26.7.2007 12:19:44   
bodoča
Ha, ha , ha, Lumpa, saj, ko hočem it jaz čez cesto s svojimi zavidljivimi 130 cm obsega, mi tud že na daleč vsi vozniki ustavljajo tolk sem vidna. No, še ena od nosečniškiš prednosti. user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5983
26.7.2007 12:26:07   
guppy

Ta je pa dobra, HUJŠANJE, (only for septemberke 2007)!

Hahahahahaha :))

Srček, mislim na svojo babico, ki je btw ravnokar klicala in preverila stanje user posted image

Ooo, zlate ste, hvala za čestitke za obletnico!!

Jaz se kar zamislim vsakih pol urice in razmišljam kok mora bit fajn našemu cukrčku, ko pestva svoja dva navihančka. Jojjjj, mamice bomo kmalu!
user posted image

bodoča in lumpa, tudi do mene so zdaj bolj uvidevni, ko imam kilometrski trebuh. Zadnjič mi je v Leonišču baje lumpikina hči ustala, da se usedem, pa sploh nisem registrirala. Lumpa, a je možno, da je nisem vidla od trebuha user posted image user posted image user posted image

Najbolj sem se pa nasmejala, ko je lumpa na srečanju rekla "oo, po trebuhu sodeč si ti zihr guppy"
user posted image

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 5984
26.7.2007 12:31:37   
Anonimen
Lumpa, dajva midve znova....koliko si user posted image , koliko kg+ in koliko imaš obsega. No, za slednjega sedaj vemuser posted image .
Drugače pa potem obvezno seznamček z podatki koliko smo shujšale po porodu. In potem me bo kap, ker bodo vmes takšne, ko bodo prišle že iz porodnišnice takšne kot takrat ko so zanosile. Jaz pa bom imela še 30kg od prej za oddelatuser posted image .

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5985
26.7.2007 12:31:55   
Anonimen
punce

uradno sporočam da danes NISEM v pisarni.

Delam doma.

od predvčerajšnjim so se mi namreč pojavile nenormalno bolečine v predelu medenice, križa in moje tamale. Težko hodim, težko stojim, težko sedim. Izgleda se rodilni aparat pospešeno pripravlja... Danes zjutraj še glavobol in slabost. Zato sem z laptopom v postelji (itak). Mož se je probal s sinom zmenit, da počaka še ene 10 dni, da zaključiva še vsa najbolj nujna dela v firmi... Bomo videli če ga bo ubogal, ali je že zdaj bolj nagajiv....

A ma katera tudi te simptome? Mene "tam spodaj" špika, hkati pa imam tako topo bolečino, ne morem definirat a so kosti, a je mišica, kaj je... V križu pa tudi.

najhuje je da se ne spomnim, če se mi je prvič to dogajalo.... mislim da ne?  

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5986
26.7.2007 12:58:59   
nana 27
Misska, meni so pa tvoji znaki zelo SUMLJIVI user posted image  Pridno počivaj, ampak po opisu sodeč se nekaj pripravlja..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5987
26.7.2007 12:59:51   
Anonimen
Mene križ boli konstantno, tudi krči v nogah se ne nehajo. Na srečo ne zatekam in nimam zgage. JUHEJ!!!
Včasih se mi zdi, da ko hodim, da mi bo vse skupaj zlezlo dol - drugače brez težav, edino mi hoče mlček včasih potisnit roko ven in ne pusti me jest in delat za računalnikom. Upira se mi z vsemi štirimi in me hoče raztegnit. Na srečo bom v službi še samo malo.....
Zelo sem že radovedna kako napreduje v teži in komaj čakam ponedeljkov UZ. Hčera je bila rojena 16 dni prej in je bila 3.660/51, sin pa na rok in 4.240/51. Zdravnica hoče preverit, če bo ta naš lump tudi tako velik kot prva dva.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5988
26.7.2007 14:00:10   
buškica
Cukrček čestitke tebi in tvoji družinici, prav sem napovedala.

Vsem ki ste imele obletnice Čestitam!
Vsem ki ste naredile izpit Čestitam.

Jaz sem pa včeraj diplomirala.

Upajmo da naša pupa počaka še par tednov, včeraj je bila full aktivna ponoči. po vsej verjetnosti je nazdravljala z mano mojo diplomo. (da ne bo pomote: jaz sem nazdravljala samo z vodouser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5989
26.7.2007 14:11:32   
lumpa6
čestitke buškicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5990
26.7.2007 14:21:49   
Anonimen
BUŠKICA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 5991
26.7.2007 14:27:58   
nana 27
Čestitke, Buškica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5992
26.7.2007 14:38:50   
Anonimen
no danes je pa res dan za čestitke!

Buškica čestitam za diplomo!

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5993
26.7.2007 14:46:25   
Anonimen
Buškica čestitke za diplomo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5994
26.7.2007 15:00:42   
nora
Ooooo, danes je prav lep danuser posted image samo lepe noviceuser posted image
Čestitke CUKRČKU ob rojstvu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitke guppy ob vajine obletnice user posted image user posted image user posted image user posted image
Buškica, tudi tebe čestitke za diplomouser posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5995
26.7.2007 15:02:44   
Anonimen
Buškica, čestitke za diplomouser posted image .

Guppy, čestitke za obletnicouser posted image .

Midva sva pa imela v torek 9 obletnico odkar sva skupaj, pa sploh zdaj več ne veva kaj praznovat, ali obletnico poroke novembra ali obletnico odkar se prenašavauser posted image .
Meni slednja več pomeni kot pa obletnica poroke, pa pojma nimam zakajuser posted image . Poroke je bila počasi že samoumevna, mu drugega itak ni preostalouser posted image , da pa se že 9 let prenašava pa ni ravno samo po sebi umevnouser posted image . Še sploh ker sva bila stara na začetku 18 in 19 let.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5996
26.7.2007 15:16:04   
nora
Joj zdaj  sem šele prebrala kaj sem napisala. Se opravičujem za slov. napakouser posted image Guppy še enkrat čestitke ob obletniciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5997
26.7.2007 15:22:59   
buškica
hvala za čestitke!!!

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5998
26.7.2007 15:46:01   
lemavrica
Guppy čestitke za obletnico user posted image user posted image

Buškica, čestitke za diplomo user posted image user posted image

Srček še moje mere
34t, + 7 kg, obseg trebuha 99 cm

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5999
26.7.2007 16:27:46   
Anonimen

Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Guppy,              user posted image 35t,      +15kg, +30cm     (130cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t,       +12kg, +32cm      (97cm)
Misska,             user posted image 34t4d,  +11kg,
Lemavrica         user posted image 34t,        +7kg,                    (99kg)
Jst86,                user posted image  34t,      +15kg,                  (105cm)
Duskamb,         user posted image 34t,       +12kg,                   (108cm)
Žabonka,          user posted image 34t,      +10kg,  +29cm      (101cm)

Nana27,            user posted image 34t,     +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,      +12kg,  +25cm      (100cm)
_mala_ ,           user posted image 34t,      +11kg,                    (100cm)

Bodoča ,            user posted image  33t5d, +6.5kg, +30cm      (128cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    , +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 32t6d,  +9kg,    +25cm     (100cm)
Nefretiti,           user posted image 32t5d,  +10kg,                    (101cm)
Srček,               user posted image  33t,  +10kg,     +12cm    (131cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,  +10kg,                     (102cm)

Buškica,            user posted image  32t,     +11kg,                     (102cm)
Helenav            user posted image 32t     , +15kg,                    (100cm)
dorotea,            user posted image 31t6d,  +7-8kg,   +20cm       (96cm)

mony79,           user posted image  31t5d,  +8kg,       +25cm     (100cm)
nalLa                 user posted image 31t1d,  +10.5kg,                  (101cm)
Lina31,             user posted image 30t4d,  +9kg,       +26cm     (100cm)
Tanja Lina        user posted image 30t1d,   +7kg,                         (96cm)

Lumpa6, a daš še ostale podatke da te dam na seznamček?
misska, javi koliko cm obsega imaš sedaj....

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?