|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
26.7.2007 10:41:42   
sandra85
no, zaj pa sem prebrala vse...
najprej hvala punce in tebi duc za čestitke....tako olajšanje je zaj, ko vem da se lahko odpeljem ko meni paše in ne rabim več fehtarit za prevozuser posted image

sva pa glih učeri kupila motor (ne unga za noret!) ampak takega - malo boljši skuter (potovalni) da se bo v službo peljal, ker je izračunal, da ima potne stroške na mesec z avtom 300€ , z motorjem pa 60€ user posted image tko da se splača....pa še poleti ko je gužva greš lepo mimo, se ti ni treba gužvat

pa še meni avto ostaneuser posted image
glih pravi dan sva motor kupila...
zaj bom pa js za bencin vs dnar porablauser posted image

sem peljala učeri zvečer kolegico v portorož na pijačo...

srček, zakaj misliš da bom pred guppy rodila?user posted image
sej se nebi branila...učeraj pa se je pri nas začelo samo še boleče brcanjeuser posted image
tako brca v rebra in boke, da skori ni več prijetno...in mislim, da se je spet na drugi bok obrnil...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5951
26.7.2007 10:43:00   
sandra85
zoya...dihalne vaje?user posted image
sej pa nam ni povedala da bomo imeliuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5952
26.7.2007 10:43:22   
lumpa6
CUKERČEK VSE NAJ NAJ TEBI IN TVOJI DRUŽINICI user posted image   user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5953
26.7.2007 10:45:16   
lumpa6
sandra čestitke za opravljen izpit user posted image  

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5954
26.7.2007 10:46:03   
sandra85
AJA PA ŠE NEKI!!!!!!!

PRIMORKE! user posted image kdaj bomo pa me imele to slavno srečanje!?!?
ljubljančanke so se že 2x dobile, celjanke se dobijo danes, a me??? ma smo pravi lenuhiuser posted image

se bojo še gorenjke, prekmurke pa dolenjke dobile pred namiuser posted image

zaj pa zares!!!  datum?????????????'

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5955
26.7.2007 10:46:12   
Zoya27
ja, smo imele danes 8.15. o tem je govorila na enih 2-3 predavanjih. smo se pogovarjale in trenirale, jaz sicer nisem mogla bit do konca, ker sem morala v službo. mogoče so še kr tam. oprosti, sem mislila da veš. tud helene ni bilo, ampak ona je že v ponedeljek rekla, da ne pride

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5956
26.7.2007 10:46:37   
sandra85
lumpa ta je dober....tak nekako zgledam js za volanomuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5957
26.7.2007 10:48:41   
sandra85
ona je sam nam povedala, da imamo ogled porodnišnice 6.8. in predavanje o EA 13.8.

za to danes pa res nisem vedela, ker bi prišlauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5958
26.7.2007 10:48:49   
Zoya27
od srede 1.8., je meni vseeno kdaj, lahko kadarkoli, ker končno nastopim par dni dopusta, pol pa porodniško. je pa res, da potem ne bom mogla več tako pogosto dostopat do interneta, tako da bo moj vir informacij bolj helena pri telovadbi

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 5959
26.7.2007 10:50:57   
Zoya27
sandra, a veš da so meni sestre gor v bolnici rekle, da je predavanje o EA kar takoj po ogledu porodnišnice, tako da ne rabiš hodit gor 2x

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 5960
26.7.2007 11:17:50   
sandra85
se pravi je oboje 6.8.?
ti boš šla?

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 5961
26.7.2007 11:21:41   
Zoya27
tako so mi rekle sestre, ko sem bila na pregledu pri G. ja jaz bom šla, G mi je tudi napisala napotnico, jo menda rabiš za predavanje. sicer se za EA verjetno ne bom odločila, me pa vseeno zanima, kaj bodo povedali

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5962
26.7.2007 11:24:53   
sandra85
js bom itak šla verjetno samo na ogled porodnišnice, ker hočem brez EA rodit, če bom pa šla poslušat, ko bojo govorili kak lajša bolečine in bla bla bla,pa se bojim da si bom premislilauser posted image

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 5963
26.7.2007 11:25:16   
zvezda71
Dobrodošla Klara in Aljaž na naši zemljci, naj vama v življenju teče vse kot po maslu pa dosti potrpljenja z nami ta starimi vama želim!(seveda želim isto tudi vsem našim bebicam, ki so še v nasuser posted image )Cukrček in ostali njeni,čimbolj uživajte z novima zemljanoma isto kot njima vam želim!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5964
26.7.2007 11:26:49   
bodoča
Cukerček in familija, še tukaj vse naj, naj in čestitke!!!

Sandra, bravo za izpit!!!

Guppy in možek, čestitke za obletnico poroke!!!

Uf,upam, da nisem pozabila še komu kaj čestitat,se že vnaprej opravičujem user posted image .

Jaz sem bila včeraj na kontroli pri moji G in me je kar malo šokirala (čeprav so mi že namigovali), še 4 tedne pa moram v bolnico, kjer bodo počasi začeli sproževat porod, drugače vse OK, malo imam vnetja, sem dobila tele svečke za v nožnico, pa ogromno količino železa, zopet bila na CTG, mi kar solze tečejo, ko ga poslušam, kontrola čez 14 dni.

Letos je res naval v porodnišnicah, je glih včeraj babica v porodni sobi rekla, da jim je unih pojstlic za dojenčke zmanjkalo tolk jih je rodilo.

Lumpa, nama se pa vidi, da sva na "sladki" dieti, mislim pri KG, ti si jih tudi ful malo pridelala. A greš ti tudi prej rodit, glede na sladkorno? Jaz komaj čakam, da rodim in bom končno držala mojega user posted image  v naročju in pa da ta sladkorna zgine.  

mojeustvarjanje

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 5965
26.7.2007 11:27:04   
Anonimen
Ko sem prebrala da je cukerček rodila mi je kar na user posted image  začelo iti od ganjenosti. Jaz bi tudiiiiiiii, mene kar prime za pritiskat.........user posted image

Zoya, a res ste imele vaje za dihanjeuser posted image . Pa meni ni več nič jasno. Ko sem bila jaz v prejšnji rundi na predavanjih ni bilo ne čustvenih sprememb in še manj kake vaje za dihanje. Pa na to bi pa 100% šla. Nam je kar na prvih predavanjih dala tisti list z navodili kako se diha, malo je pokazala in rekla da je prehlajena in da bomo pol raje kdaj drugič in sploh nismo. Čisto mimo so meni bila vsa predavanja. Sedaj sem si bukve iz knjižnice nabavila o negi, razvoju, dojenju, dodajanju.....in se naučila 50x več kot tam. Sedaj si prav izpiske delam iz knjig, tisto kar me najbolj zanima, pa nekaj si bom še šla fotokopirat. DIhat pa itak ne bom znala tam v vsej panikiuser posted image .

Sandra, pojma nimam zakaj sem rekla da boš šla še pred Guppy, nisem nič slabega mislila. Verjetno zato ker imaš velikokrat neke alarme, pa slabo počutje, pa kake bolečine, na hribu si bila že 2x.......pol pa si včeraj pisala naj držimo pesti in sem očitno jaz edina butara sklepala da držimo pesti da ali še ne greš ali pa da greš rodituser posted image .
Srečanje pa je lahko kadarkoli. Meni je gladko vseeno, sem tak vedno doma. Pa lahko bi se dobile kje drugje kot v Izoli, ker je res čisto nič ne poznam, ne vem niti kje parkirat, tudi orientirat se ne znam na nič..... Lahko se en dan zmenimo in se dobimo v Luciji kje v TPC, naprimer v Blue baru, tega bi tudi ostale sigurno našle pa stoli so udobniuser posted image , če pa druge nimajo časa pa se dobiva samo midve, če ti je v interesu....

Guppy, ti ves čas govoriš o babici kaj ti je rekla...a govoriš to o svoji babici ali o babici porodničarkiuser posted image . Ker meni pa moja babi ves čas napoveduje 15.9., torej 2 dni po pdpuser posted image .

(odgovor članu Zoya27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5966
26.7.2007 11:32:25   
lumpa6
bodoča koliko prej so tebi rekli da ti bodo sprožili porod

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5967
26.7.2007 11:33:06   
lumpa6
aja meni do 14 dni sicer pa vsakič mal drgač povejo

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5968
26.7.2007 11:35:23   
Anonimen
Nick, trajanje user posted image ,  pridobljeni kg, pridobljeni cm, trenutni obseg

Guppy,              user posted image 35t,      +15kg, +30cm     (130cm)
Pikica pokica,   user posted image 35t,       +12kg, +32cm      (97cm)
Misska,             user posted image 34t4d,  +11kg,
Jst86,                user posted image  34t,      +15kg,                  (105cm)
Duskamb,         user posted image 34t,       +12kg,                   (108cm)
Žabonka,          user posted image 34t,      +10kg,  +29cm      (101cm)

Nana27,            user posted image 34t,     +13kg,                   (104cm)
aljab                 user posted image 34t,      +12kg,  +25cm      (100cm)
_mala_ ,           user posted image 34t,      +11kg,                    (100cm)

Bodoča ,            user posted image  33t5d, +6.5kg, +30cm      (128cm)
Mateja82,         user posted image 33t,    , +12kg,                   (101cm)  
Sandra85,         user posted image 32t6d,  +9kg,    +25cm     (100cm)
Nefretiti,           user posted image 32t5d,  +10kg,                    (101cm)
Srček,               user posted image  33t,  +10kg,     +12cm    (131cm)
Cuma,               user posted image 32t3d,  +10kg,                     (102cm)

Buškica,            user posted image  32t,     +11kg,                     (102cm)
Helenav            user posted image 32t     , +15kg,                    (100cm)
dorotea,            user posted image 31t6d,  +7-8kg,   +20cm       (96cm)

mony79,           user posted image  31t5d,  +8kg,       +25cm     (100cm)
nalLa                 user posted image 31t1d,  +10.5kg,                  (101cm)
Lina31,             user posted image 30t4d,  +9kg,       +26cm     (100cm)
Tanja Lina        user posted image 30t1d,   +7kg,                         (96cm)

Lumpa6, a daš še ostale podatke da te dam na seznamček?
misska, javi koliko cm obsega imaš sedaj....

Poskušajte približno 1x tedensko javljat nove mere, da lahko posodabljam seznamčekuser posted image . In da vidimo kako se redimouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5969
26.7.2007 11:38:12   
sandra85
srček....aja zato si napisala, da bom prej rodilauser posted image ...sem te mal zmedlauser posted image

meni še bolj ugaja lucija user posted image ker imam izole že vrh glaveuser posted image ( ne me slabo razumet) ampak sem se zaj  3 tedne skori vsak dan vozila v izolo na avtošolo...pa pol po največji vročini čakala VEDNO bus več kot pol ureuser posted image
tko da, JA lahko bi se v luciji dobile...

ajde probam user posted image :(že tretjič)

SREČANJE PRIMORK V SOBOTO, 28.07. OB 10. URI ALI OB 19.URI (ko ni vroče) V LUCIJI V BLUE BAR-u (ta bar je v TPC-ju, na vogalu)

zaj pa KERA SE JAVI???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5970
26.7.2007 11:43:49   
lumpa6
joj srček sem se zmerila pa mi je kar nerodno saj imam največji obseg dosedaj, to je kar 139cm, no ja sem ga že prej nekaj več imela tako da ni panike,,,  

• po porodu pa predlagam novo temo z naslovom
HUJŠANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5971
26.7.2007 11:45:31   
sandra85
user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5972
26.7.2007 11:45:53   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

bodoča koliko prej so tebi rekli da ti bodo sprožili porod

Ja meni so rekli isto kot tebi, približno 14 dni pred PDP- jem, če se ne bo mali že prej sam odločil ven it. Ma, jaz že res komaj čakam, saj mislil, da smo vse na istem, s tem pričakovanjem.

mojeustvarjanje

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5973
26.7.2007 11:46:20   
sandra85
kaj ni dober....?user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5974
26.7.2007 11:48:28   
bodoča
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

• po porodu pa predlagam novo temo z naslovom

HUJŠANJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta je pa dobra, HUJŠANJE, (only for septemberke 2007)!

mojeustvarjanje

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 5975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?