|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
20.7.2007 23:16:26   
beba76
Kaj sma midve kot zgleda najbolj aktivne med nami čvekami. Ali?user posted image
No ja, eni menda že spijo (Tanyka), eni pa sexajo (Bambina)user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
20.7.2007 23:17:35   
beba76
Eh, tu pred mano so (tekoči mesec), pa sem neke papirje čez nametala, da ne vidim te svinjarijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
20.7.2007 23:18:11   
beba76
Stran 100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
20.7.2007 23:28:16   
goda13
user posted image user posted image user posted image user posted image  smo pa pridneuser posted image . Ti ne odgovarjam tako hitro, ker moj z enim kolegom iz Indiane govori, pa ne uhitim priti do računalnikauser posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
20.7.2007 23:30:32   
goda13
grem jaz spat, ker  glih, da še gledam

lahko noč

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
20.7.2007 23:33:42   
beba76
Ni panike, jaz bom menda zaj počasišla tja, kjer so že vsi moji, le jaz še vztrajam. Vse je že v horizontali.

Je Tia mela danes spet svoj dan - čez dan je spala dobro uro s tem, da je vstala zjutraj malo pred 8. Zvečer pa sem jo po 21. fliknila v posteljo, ker je bla že čist skomirana, pa je pol ure stala v kotu postelje in tulila. Vsake toliko sem ji šla dat dudo in čaj ter jo poležala. Dolgo je vztrajala, naposled pa le obupala.
Zdaj ma spet eno obdobje, da ne bi spala in izsiljuje, kolikor gre. Pa je mamica bolj trmasta. Saj je ni fajn poslušat, prenašat tako zaspano ali pa po rokah nosit je pa še huje.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
20.7.2007 23:34:09   
beba76
Vidva mata pa daleč prijatle...

Lahko noč!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
21.7.2007 13:55:16   
goda13
No, pa sm jih nardilauser posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 14:14:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.7.2007 15:07:39   
goda13
oj, bambina

A vam je kej vročeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 19:08:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.7.2007 22:40:38   
goda13
No, pa smo končno prišli domov. Smo bili na praznovanju rojstnega dne in se je malo zavleklo. Kimi je bil glavna zvezdauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2487
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 22:43:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.7.2007 22:46:40   
goda13
Zakaj

Neposredna povezava do sporočila: 2489
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 22:51:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2490
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 23:09:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.7.2007 23:15:11   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Moj pa gas na pivo.

user posted image user posted image user posted image

Mojadva sta šla pa spat, pa ne vem a spita oba

Neposredna povezava do sporočila: 2492
21.7.2007 23:15:48   
goda13
Zgleda, da spi sam en, ker je en šundr v sobi

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 23:33:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2494
21.7.2007 23:33:49   
goda13
Fajn se naspi. Se grem tudi jaz.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2495
22.7.2007 11:40:23   
lampica
Ojla!

Beba a si z neta vlekla program za MOJO ČEWE fotoknjigo? Jz ga imam in sem dobila dve knjige narejene iz slik. Eno imam od dopusta slike notr drugo pa od praznovanja. Ful dobr je, res. Ko si lahk sma zbereš kako knjigo bo š imel, koliko slik bo notr, kako bodo stale.  Tka da Goda če bi imela kako tako varjanto, ti jo priporočam. Škoda da že prej to ni obstajalo preden sem jz razvila že 500 slik za malega.

Drgač pa blagor tebi bambina, če ti tale vročina ugaja. MEn je za znoret vroče. Vsepovsod dol teče. zadnjič sem se šla pr enih kolegih kopat kar oblečena. Je blo tak fajn.

No naš mali pridno koraka, odkriva nove stvari. Zobka sta še pa vedno samo dva.

no lep dan in bolj hladnega.

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
22.7.2007 12:07:18   
TODI
Halo babnice a ste ve čist user posted image  me en teden ni pa vas moram tolk prebrat user posted image  user posted image  user posted imageuser posted image  user posted image  user posted image  za čveke, mi smo prišli iz Dalmacije za dva dni domov, da se operemo, potem pa jutri spet za en teden v kamp pri Puli, tako da se beremo, oz vas bom prebrala za nazaj, ko se vrnem!!!

Lep čvek še naprej, mogoče se kaj oglasim zvečer, če bo čas dopuščal, ferbec me pa že zdaj prosi da kaj preberemuser posted image  user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
22.7.2007 12:23:30   
goda13
Ojla Todi

Vi ste pa pravi dopustnikiuser posted image . A ste se imeli lepo? Kje v dalmaciji ste pa bli? Upam, da nism preveč ferbčnauser posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
22.7.2007 13:22:46   
TODI
No pa mi user posted image  babji ni dal mira in sem mogla brat user posted image  user posted image , no kar lepo ste preživljali dneve, ko me ni bilo.

Tiasha, še meni prosim slikce vaše družinice, na tisti mail, na katerega si pošiljala dieto!!

Goda bili smoi na Murterju zame osebno najboljši kraj v Dalmacijiin na Hrvaškem, sam se je letos tudi tam poznalo, da je vročina in pretoplo morje, tako da so se pojavljale tu pa tam tudi pene na vodi in malo trave, ki je drugače tu sploh ni bilo.

Eko sedaj me pa že moj preganja, da če nimam nič pametnega za počet!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
22.7.2007 22:23:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.