|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
20.7.2007 13:46:59   
itata
Amaya: Sem šla prav še enkrat računat: 40 tednov od zadnjega dne menstruacije. Ampak to si tud jaz tko razlagam kot Polonca. Tko se definira trajanje nosečnosti in predvidi datum poroda glede na dobo 40 tednov, ker je pa ovulacija in oploditev pač po tem, ko se začnejo šteti tedni nosečnosti in ne more bit pri vseh enaka, ti pa pol glede na velikost ploda (=dejanska "starost" ploda) še bolj natančno lahko določijo PDP.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 676
20.7.2007 14:14:11   
Suzi*
Maja 80, dobrodošla. user posted image

Meni je PDP obakrat določila po prvem dnevu zadnje M, od takrat 40 tednov. Na posameznem UZ se pa parametri lahko precej razlikujejo, enkrat je glavica večja kot je "normalno" za tisti teden, pa je obseg trebuščka manjši, pa velikost prava, že naslednjič se pa lahko vse spremeni. To je čist normalno, saj se vsak otroček različno razvija.  Tako da na podlagi tega meni ni spreminjala PDP, ampak to merijo zato, da vidijo razvoj otročka, ni pa treba na podlagi tega spreminjat PDP. Izjema je verjetno res takrat, ko nosečka ni imela rednih M, pa potem PDP določajo na podlagi meritev z UZ.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 677
20.7.2007 15:06:14   
ella79
Maja dobrodošla in čestitke. user posted image user posted image user posted image
Jaz sem si zdej ogledala in pomoje tudi že kar odločila za voziček. Bi tudi takega z velikimi, tremi kolesi. Tole sem našla na italijanskem ebayu: http://www.ebabycom.it/product_info.php?cPath=65_45&products_id=1299. Poštnina je še dodatnih 54 EUR, če pa naročiš dva kosa je pa pomoje sam ene 5 EUR dražje. V primerjavi s cenami v slo ( http://www.soncek.si/si/chicco-trio-s3-top-race-vozicek-kosara-avtosedez-nahrbtnik-celoletna-narocnina-na-revijo-moj-malcek-i7624.shtml), je res ugoden.
Kakšne ste pa ostale kaj gledale?

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 678
20.7.2007 18:58:36   
BEJBI T.
Živjo srečke nosečke!

Za enkrat sem se bolj malo javljala... Tri tedne sem ležala in počivala, vsake toliko malo pokukala na forum in se bala kaj se dogaja z najino pikico.
Včeraj sva bila na pregledu in vse je ok! Tako srečna in sproščena že dolgo nisem bila in sedaj samo občudujem slikico in čakam na NS da jo bom spet videla.
Hvala bogu mi ni nic slabo, in mi je res hudo ko berem kako je z nekaterimi. Če vas mogoce kaj tolaži moja G. mi je rekla da vsaka slabost, utujenost in vsi podobni spremljajoči znaki samo potrujejo da hormočki delajo!

Uživajte v vikendu

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 679
20.7.2007 19:02:08   
brina2006
Prosim dodaj še mene !
      starost 30 let
rodila bom v Šemptru pri Gorici
spola se ne vemo
PDP: 04.02.2008
Zadnji pregled(ns)18.07.07

(odgovor članu BEJBI T.)
Neposredna povezava do sporočila: 680
20.7.2007 19:31:58   
itata
Zmeraj več nas je user posted image  Super!!

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 681
20.7.2007 19:49:22   
mlavla
tudi jaz se vam po dolgem času oglašam...zaenkrat se slabosti še niso umirile, bruhanje (vsaj zdi se mi) da pa počasi pojenja..komaj čakam na pregled, ki ga imam v torek..

danes sem se po nekaj tednih tudi s tehtala in ugotovila, da so mi šle dol kar 4kg...user posted image nevem kaj bo rekla ginekologinja?!

no, vidim, da imate kar vse več ali manj težave z likanjem..tudi jaz sem se danes po dolgi pavzi spravila za likalnik..pa ni bilo preveč prijetnouser posted image ..a zdaj je pa prijetno ko pogledam zajeten kupček zlikanih cunj

se še kaj oglasim...

Polonca ti si pa tako pridna evo eno user posted image !!!

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 682
22.7.2007 14:33:27   
polonca78
  seznam glede na datum pregleda:

23.07. bobika81
23.07. p@tricij@
23.07. tamala_82

24.07. polonca78 (pregled,NS)
24.07. mlavla
24.07. Lancy (NS)
25.07. itata (NS)
25.07. Janey
27.07. mojani
27.07. pina-1
30.07. Mbee (NS)
31.07. zoya24 (NS)
01.08. katka37
01.08. torcica
02.08. Minky
02.08. srečka nosečka
03.08. livia (NS)
06.08. mary_lou
06.08. misar (NS)
07.08. listek1
08.08. Meti7707
08.08. Lejči
09.08. lara76
10.08. mojani (NS)
10.08. Lanchy
13.08. nuka(NS)
13.08. torcica (NS)
16.08. dolenjka (pregled,NS)
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. nuka

bobika81, p@tricij@ in tamala_82 držimo pesti!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 683
22.7.2007 14:50:16   
polonca78
  PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:?
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled(NS):31.07.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (?) pregled:?
02. nizy, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
04.
Lanchy, 27let, 1. user posted image (A+) pregled:10.08., NS: 24.07
04. brina2006, 30let, ?.user posted image (?) pregled: ?
05. itata, 29let, 1.user posted image (?), pregled (NS): 25.07.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (?) pregled:02.08.
05. maja80, ?let, ?.user posted image (?) pregled:?
06. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:25.07.
06. polonca78, 28let, 1.user posted image (A+) pregled:24.07.,NS:24.07.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:23.07.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. misar, 25let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 06.08.
11. Mbee, 24let, 1.user posted image (?) pregled:?,NS: 30.07.
11. katka37, 37let, 4.user posted image (?) pregled:01.08.
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:(NS) 03.08.
14. listek1, ?let, 1.user posted image (?) pregled:07.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. mary_lou, 23let, 1.user posted image (?) pregled:06.08.,
15. mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.07.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (0+) pregled:16.08.
17. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:?
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: 27.07.,NS: 10.08.
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 18.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: (NS) 13.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (?) pregled:17.08. , NS:17.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 27.07.
29. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:01.08, NS:13.08.
29.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 23.07.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:23.07.
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.

maja80 in brina2006 dobrodošli!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 684
22.7.2007 16:29:15   
anandrej
Zdravo, punce! Kako ste, pogrešate kaj moško družbo? user posted image

Z ženo vas že skoz spremljava, ampak se nama (mi) ni ljubilo registrirat, danes mi je pa malo dolgčas, ker se žena slabo počuti in spi, pa malo po forumih bluzim. Žena je namreč noseča (PDP 9.2.) in sva šla včeraj na eno pizzo in ji je blo po njej ful slabo. Ne me vprašat, kako sem ugotovil, sam povem, da sva na poti domov morala do konca odpret okna v avtu user posted image No potem jo je celo noč šraufalo, da skoraj nič ni spala, razen proti jutru, ko pa se je zbudila pa je bila kot ena cota, jo boli vse od glave do križa, pa neki jo špika v trebuhu. No, upam, da bo proti večeru, ko se malo shladi boljše z njo. Drugače so ji pa nosečniške slabosti že minile, edino vožnje z avtom ne prenese preveč dobro, aja pa utrujena je kr dost.

Pa še malo zgodovine nosečnosti, da nadoknadim, ker se prej nisem nič oglašal user posted image . Na začetku 6.t je imela malo rjavega izcedka in sva šla h ginekologinji, ki ji je naredila UZ, potrdila nosečnost v maternici in opazila nek hematom al karkoli, predpisala dabroston in počivanje. Potem sva šla na kontrolo v 8.t in se je že vidlo bitje srca, hematom pa se je manjšal, no v 10.t pa je popolnoma izginil, na UZ pa so se že videle rokice od user posted image in premikal se je ko zmešan. Tako da zaenkrat vse v redu, ta torek pa greva še na NS.

Tak, zdej grem pa tudi jaz likat user posted image . Ja, tak je to, če more moški prevzet gospodinjstvo (kuha, pere, pomiva, lika,  čveka na internetu user posted image ). Drugač se pa glede na rezultate likanja ne bi glih priporočal, pač zlikam, da ni glih čist zmučkan user posted image .

Aja, pa oprosti, polonca78, ker se nisem kake 2 uri prej oglasil, da ti ne bi bilo treba seznama še enkrat popravljat  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
22.7.2007 21:33:24   
amaya
uh...a še delajo take moške al kaj?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečnicauser posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 686
23.7.2007 7:03:24   
Mateja81
 Dobro jutro vsem skupaj.

tudi mi smo dali skozi prvi pregled. Vse je ok bebica je velika 2,4 cm in je bila ful pridna (upam da bo tako tudi kasneje)user posted image . Drugače sem pa bila ful razočarana, ker moj dragi ni mogel zraven ga ginekolog ni spustil notuser posted image . On si je pa sam zato fraj vzel oz. je šel kasneje v službo. Tak da upam da bo na NS ki jo imam 8.8. pa le lahk zraven.

Drugače pa samo popravim da imam PDP 18.02.

Lp

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 687
23.7.2007 8:12:54   
polonca78
Mateja81, si imela mogoče še vaginalni pregled? namreč jst sem na prvi pregled tudi vzela dragega sabo, samo mi je G obrazložila, da je prvi pregled še vaginalni in zato ne pustijo moških zraven, na vseh ostalih (sploh na nuhalni) pa so dobrodošli (ker niso več vaginalni). sem bila tudi malo iz sebe, pa me je dragi potolažil, da me je vsaj nasmejano videl pridet iz ordinacije in sem mu lahko takoj povedala kako pa kaj in pokazala slikico.

anandrej in draga prisrčno dobrodošla in čestitke!!! user posted image user posted image user posted image za seznam se sploh ne sekiraj, ker ga non-stop obnavljamo. user posted image priden si, da tako pomagaš dragi, ko se slabo počuti. sicer bi pa tako počasi moralo miniti.

mene zdele časa neko mučno službeno delo, se mi je celo noč sanjalo o tem. najbolje da ne odlašam in se takoj tega lotim. jutri zjutraj imam pregled in priznam, da kar malo cvikam kaj mi bo rekla. sem se trudila čimbolj počivat in upam, da je bilo to dovolj. zase sem mislila, da so že minile slabosti, pa sem v noči iz sobote na nedeljo ugotovila, da se krepko motim. user posted image čveke in čvekač uživajte!

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 688
23.7.2007 8:42:05   
pina-1
dobro jutro.....

najprej čestitke vsem novim srečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa na čvekača ne smem pozabit.... doborodošli med februarske čveke....

kako ste preživeli vikend? no meni so se slastne pojedine kar dobro maščevale in so se vrnile slabostiuser posted image user posted image user posted image  tako da nič več tartufov, nič več folpov na solato.... samo lahka hrana še pride v poštev...
moj trebuh je kar lepo obilen, tako da je danes skrajni čas da se dokopljem do moje šefice in ji povem veselo novičko. Od danes naprej sem srečka nosečka tudi za vse še nevednežeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

grem zdej malce delat pa se še kaj oglasim...

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 689
23.7.2007 8:43:30   
Suzi*
Dobro jutro!!!!

Anandrej, dobrodošel. Res, kapo dol, da tako pridno pomagaš ženkici!! Le tako naprej.

Mlavla, revica.....saj če se bo G jezila, lahko prideš k meni pa ti šenkam kakšno kilco, tud 4 ti lahko dam!!!! user posted image user posted image  

Mateja, čestitke za pregled. user posted image  Glede samega UZ, vaginalnega, pa je čist od G odvisno....pri prvi user posted image  je šel moj mož zraven tudi na prvi UZ, ki je bil vaginalni, še G je bila ful vesela, da je prišel. Zdaj žal ni mogel it uaradi službenih obveznosti. user posted image  Mislim, saj če tako pogledaš, je čist mimo, da jih ne bi pustili zraven, saj so že kdaj videli nas gole, konc koncev so oni otročka naredili, pa pri porodu bodo še marsikaj "hujšega" videli, če bodo zraven.....meni je to res čist mimo, da moških ne pusti zraven. user posted image  user posted image user posted image   Na NS ga pa kar pod obvezno vzemi s sabo! Se res splača!!!!  Pa potem okoli 24 tedna na morfologijo tudi!!!!!!!

Drugače sem pa jaz kar uredu, samo spala bi nonstop, kar je že prav nadležno! user posted image  Pa občasno me kakšen krč pod popkom zagrabi, pa se moram ful sprostit pa je potem boljše.

Me je pa mož včeraj vprašal, če mi je že jasno, da bomo imeli še enega user posted image . user posted image user posted image  Pa mi je zdaj, ko sem ga videla na UZ, res postalo jasno, da bomo spet imeli dojenčkast jok v hiši....user posted image .......njemu pa mislim, da še ni čist jasno.....saj bo, čez par tednov, ko bo šel z mano na NS.... user posted image ........če ne prej pa takrat, ko bo treba it rodit, pa bo spet eno zmečkano malo bitje v naročju držal. user posted image

O likanju pa sploh ne bi več razpravljala..... user posted image  To je pa edina stvar, ki se je moj mož ne loti....tle pa res nimam kej praskat. user posted image user posted image user posted image   Raje bi šel zmečkan v službo..... user posted image

Uživajte, pobožajte pikice v trebuščkih.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 690
23.7.2007 9:21:20   
pina-1
suzy jaz sem pa včeraj tako lepo obesila cunje in pobrala, da jih nio blo treba likatuser posted image user posted image user posted image  he he je cobil možek vrečkico lepo zloženih in nepolikanih cunj za v službo in je blo čisto ok... če mi danes uspe še eno urco likat bom skoraj na konju. no ja nekaj bom dala eni dobri duši da mi v četrtek polika user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 691
23.7.2007 9:43:59   
amaya
JAZ PA SEM TAKO PODOČNJAKASTA, da prav grozno izgledam. Malo spim ponoči in veliko čez dan: a se že pripravljam?user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 692
23.7.2007 10:01:53   
ŽogiMarogi
Ola punce!

Vidim da ste pridno čvekale. Javljam se po dolgih dveh tednih, saj sm bla tako slaba od slabosti in bruhanja, da sem samo ležala in nič drugega. V službi so se že spraševali kaj mi je, pa sem mogla mal lagat, saj nočem, da se že zve, dokler ne bo mimo pregled NS. Shujšala sm 5 kg, tako da sm v faco prav grozna, bleda, podočnjaki,... user posted image  Še dobro, da obstajajo kreme.  Sm prebrala, da niste kaj preveč navdušene nad likanjem. Se vam kar pridružujem. Na srečo mi je prišla mama zlikat, ker nism mogla na nogah stat, pa tolk strojev cunj se je že nabralo, da moj kmalu več ni imel kaj oblečt. Jah likanje mu glih ne gre od rok.

Ta vikend sem se pa končno najedla, saj so se slabosti umirile in sm lahko malo zadihala.  Upam da je tega konec, sploh pa ker me čaka enotedenski dopust. Tako že pogrešam morje!!!

Pred dopustom imam pa še en pregled, da vidim kako  user posted image  srček bije, prejšni teden sm imela UZ in dobila slikico. Sm pa v 11 tednu. Po dopustu pa še  pregled NS.  Upam da bo tokrat vse OK.

Tolko, zdej pa moram še kaj narest, da me šefe ne bo grdo gledu, saj sem do zdej samo maile prebirala in vas prebrala.

Dobrodošle vse nove user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 693
23.7.2007 10:35:53   
Janey
Kukuc babike. Kak ste? Jaz sem imela zdaj 4 dni fraj :) me ni bilo za dobit. Sem se tako spočila. Še vedno mi je slabo :( pa vsi pravijo kak mi bo pa bolše pa nič ni bolše. V službi sem zakopana z delom, tako da sploh ne vem kje naj začnem. Sem si raje vzela 5 min časa :)
V sredo vidim moje sončece. KOmaj čakam

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 694
23.7.2007 11:34:43   
anandrej
Glede vaginalnih UZ jaz tudi ne vem, kaj nekateri komplicirajo. Moji ženi je prve tri UZ vse naredila vaginalne in sem lahko bil prisoten, res pa da je prvič ginekologinja nekoliko oklevala, a potem vseeno dovolila in zgleda, da ji res ni bilo nič groznega, ker naslednjič me je brez problemov zraven spustila user posted image . Konec koncev potem partnerji tudi pri porodu ne bi smeli bit zraven, al kok?

Likal pa tudi jaz ne bi, če se ne bi cote sušile v sušilnem in pol so majice res, ko da bi jih iz riti potegnil. Sicer se osebno ne bi sekiral, da bi tak zmučkan okrog hodil, sam me potem žena nadere in mi ne preostane drugega, kot da parkrat z likalnikom potegnem user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 695
23.7.2007 12:25:33   
polonca78
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

01. mala_pikica,?let, 2.user posted image (?) pregled:?
01. zoya24, 28let, 2.user posted image (B+) pregled(NS):31.07.
02. user posted image ella79, 28let, 1.user posted image (?) pregled:?
02. nizy, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
02. bleščica, 29let, 2.user posted image (?) pregled: ?
03. pajkica, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
04.
Lanchy, 27let, 1. user posted image (A+) pregled:10.08., NS: 24.07
04. brina2006, 30let, ?.user posted image (?) pregled: ?
05. itata, 29let, 1.user posted image (?), pregled (NS): 25.07.
05.
srečka nosečka, 30let, 1. user posted image (?) pregled:02.08.
05. maja80, ?let, ?.user posted image (?) pregled:?
06. Janey, 22let, 1.user posted image (0) pregled:25.07.
06. polonca78, 28let, 1.user posted image (A+) pregled:24.07.,NS:24.07.
09. p@tricij@, 28let, 3.user posted image (0+) pregled:23.07.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. misar, 25let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 06.08.
09. anandrej, ?let, ?.user posted image (?) pregled: (NS) 24.07.
11. Mbee, 24let, 1.user posted image (?) pregled:?,NS: 30.07.
11. katka37, 37let, 4.user posted image (?) pregled:01.08.
13.
livia, 31let, 2. user posted image (?) pregled:(NS) 03.08.
14. listek1, ?let, 1.user posted image (?) pregled:07.08.
14. ŽogiMarogi, ?let, ?user posted image (?) pregled:?
14. mary_lou, 23let, 1.user posted image (?) pregled:06.08.,
15. mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled:24.07.
15. Meti7707, 24let, 1.user posted image (AB) pregled: 08.08.
17. dolenjka, 30.let, 1.user posted image (0+) pregled:16.08.
18. Mateja81, 25let, 1.user posted image (0+) pregled:(NS) 08.08.
19. Minky, 28let, 2.user posted image (?) pregled:02.08.
22. melanija, 28let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. Suzi*, 31let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. Lara76, 30let, 1.user posted image (B-) pregled: 09.08.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. mojani, 28let, 1.user posted image (?) pregled: 27.07.,NS: 10.08.
25. Kuba, 30let, 1.user posted image (?) pregled:(NS) 18.08.
25. nuka, 31 let, 3.user posted image (AB+) pregled: (NS) 13.08.
26. amaya, 29let, 1.user posted image (?) pregled:17.08. , NS:17.08.
27. pina-1, 29let, 2.user posted image (0+) pregled: 27.07.
29. torcica, 30let, 2.user posted image (A-) pregled:01.08, NS:13.08.
29.
tamala_82, 24let, 1. user posted image (?) pregled: 23.07.
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled:23.07.
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled:?
? Lejči, 31let, 2.user posted image (?) pregled:08.08.

anandrej in ženka, dobrodošla!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
23.7.2007 12:27:06   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

23.07. bobika81
23.07. p@tricij@
23.07. tamala_82

24.07. polonca78 (pregled,NS)
24.07. mlavla
24.07. Lancy (NS)
24.07. anandrej (NS)
25.07. itata (NS)
25.07. Janey
27.07. mojani
27.07. pina-1
30.07. Mbee (NS)
31.07. zoya24 (NS)
01.08. katka37
01.08. torcica
02.08. Minky
02.08. srečka nosečka
03.08. livia (NS)
06.08. mary_lou
06.08. misar (NS)
07.08. listek1
08.08. Meti7707
08.08. Lejči
08.08. Mateja81
09.08. lara76
10.08. mojani (NS)
10.08. Lanchy
13.08. nuka(NS)
13.08. torcica (NS)
16.08. dolenjka (pregled,NS)
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. nuka

bobika81, p@tricij@ in tamala_82 držimo pesti!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 697
23.7.2007 12:52:16   
dolenjka
No, pa še nekaj mojih vrstic:
drisko sem v soboto zvečer uspela ustaviti, vendar pa še vedno hodim na veliko potrebo po  3x na dan. Upam, da otročiček vseeno kaj dobi od mene user posted image
Danes bom zopet začela s sadjem, saj razen banan nisem upala ničesar. Upam, da se user posted image  ne bo vrnila, ker sem popolnoma brez energije in zelena ko trava user posted image
Grem papat, ker sva lačna user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 698
23.7.2007 15:11:38   
polonca78
hej čveke in čvekač! takole, ko berem kaj pišemo, malo razmišljam in ugotavljam, da sem navadna trapa. nam mi bo oproščeno, ker je to moja prva nosečnost in ker nimam okoli sebe nobene, ki je dala nosečnost že skoz in bi jo lahko opazovala in pa ker sem tako hitro zanosila, da še nisem imela časa premislit kako si predstavljam nosečnost.

vedno sem si predstavljala, da je najtežji del nosečnosti zanositev. tukaj že vem, da imajo ljudje probleme in da zna bit to za marsikateri par zelo dolgotrajen in mučen postopek. ampak ko ti enkrat uspe in zagledaš tisto dodatno črtico na testerju je to to. si na konju. dobiš tisti "blažen", "sijoč" izraz na obrazu in si neskončno srečna. spontani splavi zaradi napake v razvoju so zeelo redki oz. jih ni, ostale komplikacije so pa droge in alkohol, kar je pa itak pet svetov stran od mene. no, vsa lepa in blažena in vedno z nasmehom na obrazu, brez kakršnih koli skrbi počakaš tistih 9 mesecev in po 5 minutah kričanja v porodni dobiš lepega otročička. zraven bom pa še 100% delala doma in v službi, faks delala, imela prosti čas za športanje in zdravo življenje ...sej tako kažejo v filmih, a ne?

kaj sem se motila!!! user posted image user posted image user posted image dejstvo je, da nas je skoz strah, praktično vsaki je slabo in je vsaj kdaj bruhala, če ni še dosti hujš, ene hujšajo, druge se redimo, čustveno smo nestabilne (ene bolj, druge manj - da ne bo katera zamerilauser posted image ), 1001 vprašanj in dvomov imamo, ne spimo, smo non-stop utrujene, opazujem spodnjice za sumljive fleke kot da sem motena, kompliciramo glede hrane in pijače, da je za znort, ....a se lepo user posted image razvija, a bo vse v redu na naslednjem UZ, zakaj je 1 teden manjši, ... v glavnem, če je potrebno znam cel dan traumirati in se sekirati.

zadnjič sem se pogovarjala s kolegico, ki še nikakor noče imet otrok in me je spraševala kako zgleda nosečnost (je imela isto "ameriški filmi" predstavo o nosečnosti kot jaz) in me je ravno dobila v slabem, zaskrbljenem trenutku in zdej samo upam, da je nisem dokončno odvrnila od otrok.user posted image user posted image user posted image user posted image jo moram en dan na kavo povabit in popraviti vtis.

no, pa uživajte še naprej ;).

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.7.2007 15:29:51   
pina-1
polonca user posted image user posted image user posted image  to si pa tako dobro napisla, kot bi mi brala misli... se danes nekam čudno počutim...mi zopert hoče bit slabo oz. me želodec že boli in slabost je že tu... nič mi ni za jest, pa vem da bo s hrano bolje. samo ko pomislim na hrano se mi že vse dviguje......user posted image user posted image user posted image user posted image  pa sem se te nosečnosti veselila kot prve.... ampak ju niti približno ne morem primerjat..... namesto, da bi se veselila vsakega dne že nestrpno čakam kdaj bo tisti magični 12t da mi že neha bit slabo.... pa se spomnem sodelavke ki ji je bilo še tri dni po porodu slabo...me kar žalosti vse to in sem vsa razburjena in živčna in slabe volje, skratka se počutim prov za en drek. pa oprostite na izrazu....user posted image user posted image user posted image

sedaj se počasi odpravljam domov.. sem se morala malo skašljat ker če ne bo vse moja Mia skasirala in bogi otrok si tega ne zasluži.

bodite dobro in pobožajte svoje bušije....

vsaki posebej pa tudi za moškemu delu  pošiljam en user posted image  preprosto zato ker ste tukaj in ker ste brali moj izpad... je eden od najslabših dnevov do sedaj, v tej nosečnosti seveda.....

grem.... adijo

Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?