Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 12:53:11
|
|
|
|
LUNA06
|
Ej Aja32 a tisto z vodo si misnla resno?Sej se mi strga! Naja pa prou uživa u gugalnci!Naš ni tok navdušen.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 12:55:30
|
|
|
|
zima07
|
Sva šle na pasji sprehod - z Oto in Bučo..... Ja in je bilo super...tik-tak so minile skoraj 3 ure ...Edini minus celega sprehoda je bila ena sama blatna luza, v kateri se je Buca seveda "namocila"...in mi naredila dodatne pol ure dela, ko sva prisli domov-no, sedaj stusirana pociva na svojem prostoru ... No, kaj je zdej punce, gremo v cetrtek proti Kresnicam ali ne?! LP
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 12:57:15
|
|
|
|
zima07
|
Ej Aja32 a tisto z vodo si misnla resno ???????????
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 12:59:20
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ej Aja32 a tisto z vodo si misnla resno?Sej se mi strga! Naja pa prou uživa u gugalnci!Naš ni tok navdušen. Ja, čista resnica... Samo če boš izdržala - je pa precej nezdravo tole početi...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:02:29
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ej Aja32 a tisto z vodo si misnla resno?Sej se mi strga! Naja pa prou uživa u gugalnci!Naš ni tok navdušen. Ja, čista resnica... Samo če boš izdržala - je pa precej nezdravo tole početi... Ne sej ne mislm.Sm enkrat probala, pa sm bla dva dni čist fertik.Bom pa vztrajala na solatkah in kšni juhci.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:04:02
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: zima07 Sva šle na pasji sprehod - z Oto in Bučo..... Ja in je bilo super...tik-tak so minile skoraj 3 ure ...Edini minus celega sprehoda je bila ena sama blatna luza, v kateri se je Buca seveda "namocila"...in mi naredila dodatne pol ure dela, ko sva prisli domov-no, sedaj stusirana pociva na svojem prostoru ... No, kaj je zdej punce, gremo v cetrtek proti Kresnicam ali ne?! LP No, samo se morava pohvaliti, da sva se v Mostecu ustavile samo za 15 minut (hranjenje+kavica+voda), potem sva pa ves ostali čas hodile...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:04:35
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 IZVIRNO SPOROČILO: zima07 Sva šle na pasji sprehod - z Oto in Bučo..... Ja in je bilo super...tik-tak so minile skoraj 3 ure ...Edini minus celega sprehoda je bila ena sama blatna luza, v kateri se je Buca seveda "namocila"...in mi naredila dodatne pol ure dela, ko sva prisli domov-no, sedaj stusirana pociva na svojem prostoru ... No, kaj je zdej punce, gremo v cetrtek proti Kresnicam ali ne?! LP No, samo se morava pohvaliti, da sva se v Mostecu ustavile samo za 15 minut (hranjenje+kavica+voda), potem sva pa ves ostali čas hodile... Aja - Zima, sem si ti pozabila zahvaliti za kavico in vodo... Naslednjič sem jaz na vrsti...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:05:48
|
|
|
|
LUNA06
|
Ja kje sta pa pikice pustile?Sta zdržali tok časa z vama na šetkanju? Pismo, mate pridne otroke!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:07:50
|
|
|
|
Aja32
|
Ja, z nama sta bile... Pride obe...Brina je sicer odspala svojo kitico, Naja je pa zaspala malo pred domom....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:11:12
|
|
|
|
LUNA06
|
Ma super res! No sej midva tud že dolgo nisva šla na tak sprehodič.Mogoče bi pa celo zdržu, če bi biu sit seveda. A boste dans kej kuhale?Sem zdej najdla en recept za bučke z belim nadevom, sam smola k se more pečt v pečici, pa bo spet vroče....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:14:10
|
|
|
|
Aja32
|
Odpri okna potem in naredi prepih... Zunaj ni ne vem kako vroče... Pa bo OK... Dala sem vem iz zmrzovalnika zrezke, pa jih bomo popekli proti večeru na žaru... Kaj bo pa zraven pa še ne vem... Lp A
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:27:33
|
|
|
|
Manca12
|
No, super ene s sprehoda, druge iz kavice (sicer bolj pasivno ampak glih tak paše) Takle vreme je pa kar fajn, samo bi se ga spet hitro verjetno naveličala, če nebi bilo sonca dolg cajta. Ampak se da vsaj kofetkat. Potem velja za četrtek ob 10 v Kresniških poljanah??? Moram kakšen dan prej Georginah sporočiti, če slučajno pol dneva ne pogleda telefona tak kot zadnjič. Jaz bom kar en nov recept sprobala (nekaj z listnatim testom in repki kozic, špinača....), ki je bil namenjen za včeraj pa smo bili v "časovni stiski" in je potem nazadnje ati kuhal . Ja, se zgodi.....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:33:15
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 No, super ene s sprehoda, druge iz kavice (sicer bolj pasivno ampak glih tak paše) Takle vreme je pa kar fajn, samo bi se ga spet hitro verjetno naveličala, če nebi bilo sonca dolg cajta. Ampak se da vsaj kofetkat. Potem velja za četrtek ob 10 v Kresniških poljanah??? Moram kakšen dan prej Georginah sporočiti, če slučajno pol dneva ne pogleda telefona tak kot zadnjič. Jaz bom kar en nov recept sprobala (nekaj z listnatim testom in repki kozic, špinača....), ki je bil namenjen za včeraj pa smo bili v "časovni stiski" in je potem nazadnje ati kuhal . Ja, se zgodi..... Ja kakšen dan res paše takole vreme. Da te popravim, niso Kresniške Poljane, je Vernek.Je pa blizu Kresnic ja. No se priporočam za kak receptek.Sem se odločla da bomo kar dušeno blitvo in krompir.To lahko je tudi Mark.Pa ne bo treba dvakat kuhat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:44:49
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Ja kakšen dan res paše takole vreme. Da te popravim, niso Kresniške Poljane, je Vernek.Je pa blizu Kresnic ja. No se priporočam za kak receptek.Sem se odločla da bomo kar dušeno blitvo in krompir.To lahko je tudi Mark.Pa ne bo treba dvakat kuhat. Kdaj pa, ob 10h? Boš dala še navigacije? Al greš kar v smeri Dol-a? Ja, naše kosilo res ne bo za Žaka, pa še jajca bodo not. Bo pa samo špinačko in krompirček (posebej kuhano).
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:46:15
|
|
|
|
Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 Potem velja za četrtek ob 10 v Kresniških poljanah??? Moram kakšen dan prej Georginah sporočiti, če slučajno pol dneva ne pogleda telefona tak kot zadnjič. Jaz in Zima sva obe ZA!!! Sva se že na sprehodu pogovarjali, če velja ali ne!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:47:18
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 No se priporočam za kak receptek.Sem se odločla da bomo kar dušeno blitvo in krompir.To lahko je tudi Mark.Pa ne bo treba dvakat kuhat. Tegale ti lahko v četrtek prinesem, imam sicer na roke prepisanega (hm, moja pisava sicer - težko berljiva... še dobr, da so izumili PC )
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:50:13
|
|
|
|
Aja32
|
Manca12 - se sprobali Flipperja? Drugače je pa Naja ravnokar pojedla cel aventov lonček kuhanega korenjčka in kolerabe... Do danes je bila namreč zelenjava fuj, fuj in še enkrat fuj... Potem sem ji pa zraven ploskala in govorila, bravo Naja, bravo Naja - pa se je seveda vsa umazana okrog ust, smejala in kričala, tako da je še ležalnik od korenja... Da o njej ne govorim - sem jo kar v umivalnik postavila....
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:52:32
|
|
|
|
LUNA06
|
No prou, sej jst rabm sam idejo, pol že 'spacam' kej skup! Ja se bom poglobila v navigacijo....ampak res ni težko najdt...če pozorno bereš navodila seveda!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:57:08
|
|
|
|
LUNA06
|
Sej res Manca12 kako flipper? Sem lih dans zjutri tuhtala ja, da bi rabla tak slinček za čez celo mizo. Razmišlam, da bi prte kar dol vrgla, k mali tok muva med hranjenjem.Sej ko dobi žličko v usta, še gleda lepo naravnost, potem pa glavo takoj obrne v eno stran in mu zihr kej iz ust pade.Pol je pa usran najprej on, potem bumbo, prt 'za jest' in še un ta lep prt.Tako da.... A jih maste še v ležalniku?Sem prej pospravlala in ga gledam, po moje ga bom kr pospravla, k že celo večnost ni biu u njem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 13:59:54
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 Manca12 - se sprobali Flipperja? Drugače je pa Naja ravnokar pojedla cel aventov lonček kuhanega korenjčka in kolerabe... Do danes je bila namreč zelenjava fuj, fuj in še enkrat fuj... Potem sem ji pa zraven ploskala in govorila, bravo Naja, bravo Naja - pa se je seveda vsa umazana okrog ust, smejala in kričala, tako da je še ležalnik od korenja... Da o njej ne govorim - sem jo kar v umivalnik postavila.... Ne boš verjela, nismo ga sprobali. Nekako me je fant že čez dan tako "znerviral", da sem imela tako glavo kot zvon od tega sitnarjenja, kar se je proti zvečeru še stopnjevalo. Potem je pred Tjašo konččččččččnooooo zaspal in ga sploh nisva skopala, ker bi se čisto predramil. Še Tjaša se je samo tuširala. Danes pa res, že komaj čakam, sigurno bo užival. Ga je pa Tjaša že včeraj čisto za svojega vzela in se je preostanek dneva pridno zbasala v njega, enkrat celo ven ni mogla... nova igrača. Itak mora vse ona tudi sprobati kar je za Žaka. Mi je bilo pa ful žal, da sem mogla Tjaši odreči guncanje včeraj, mogoče bomo danes popoldan kaj skočili do tja, ko ni vroče (samo zaradi guncanja - če bo ati pri volji in če ne bo dežja). Kaj boste počeli popoldan? Če bomo že tam bi se mrbit Tjaša lahko kej z Lukcem poigrala. Včeraj ga je namreč zvečer skoz klicala, medtem ko ni bil flipper aktualen. Kasneje mi je šele potegnilo, kateri Luka je to... se spomniš, ko sem ji rekla v Mostecu, da imaš ti Lukca in je tud tako velik kot ona.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 14:04:41
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06 Sem lih dans zjutri tuhtala ja, da bi rabla tak slinček za čez celo mizo. Razmišlam, da bi prte kar dol vrgla, k mali tok muva med hranjenjem.Sej ko dobi žličko v usta, še gleda lepo naravnost, potem pa glavo takoj obrne v eno stran in mu zihr kej iz ust pade.Pol je pa usran najprej on, potem bumbo, prt 'za jest' in še un ta lep prt.Tako da.... A jih maste še v ležalniku?Sem prej pospravlala in ga gledam, po moje ga bom kr pospravla, k že celo večnost ni biu u njem. Mi imamo rešen problem, sploh nimamo prta in to zato, ker hočmo že dalj časa menjat mizo... in je še nismo in tudi prta še nimamo. Saj res, Luna06 kako ste zadovoljni z bumbotom? Ležalnika sploh nismo rabili pri Tjaši, ker je hotela biti skoz pokonc od ranega začetka. Nam je pa ful odtehtal bumbo. Žak je začel kasneje sedeti, ampak je zdaj že čisto zadovoljen v njem. Prej sem ga kar odlagala na sedežno, posteljo, na tla na blazinco in on tudi ni kazal posebno željo zelo hitro, da bi bil pokonci.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 14:07:09
|
|
|
|
Urša08
|
Ojla! Aja32 da vama je ratalo tud zelenjavo osvojit Midva imava pa očitno obdobje ko mu sadje ne diši več. Par žličk pa ma dost. Zelenjavo pa mljacka k tavelik. Dons mi je celo posodico krompirja z bučko pojedu. Naj pa zelenjavo je. Drugače kar lepo napredujemo, sedaj imamo dva obroka goste hrane, ostalo se še dojiva. Drugače pa nejc najbolj uživa na tleh da lahko puza, večinoma še zmer v rikverc, ke pa sm gre pa mal naprej. Sem ga pa včer dala v čebriček tko kot ponavadi in se je lepo z igračkami igral, jaz sem pa izkoristila in na hitrco posesala hodnik - saj ga mam skoz na očeh, nakar pride moj da ga bo pazil in neki čvekava , v tistem pa Nejca pogledava in on stoji v čebričku, drži se za rob in naju gleda, potem se je pa revež ustrašu sesalca k sem ga v kopalnico obrnila in je padu s čebričkom vred v banjo sem se tok ustrašla, ampak na srečo razen tega da se je ustrašu vse ok. Mam pa še eno vprašanje. A je katera že svojga prestavila v svojo sobico? Kako se obnese? Midva planirava da bi ga sedaj, ko bo moj na dopustu v svojo sobico preselila, pa me zanimajo vaše izkušnje. A mislite, da je še prezgodi? En lep dan vam želim, pa po dolgem času se spet da dihat. papa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 14:07:33
|
|
|
|
Aja32
|
Kako ima dober spomin... Bravo Tjaša!!! No, mi imamo naslednji plan za popoldne - ob petih moramo peljati corsico (naš mali avto) na servis na Brod - torej nam to vzame cca. pol ure... Nato smo pa frej... Kdaj imate vi namen priti? No, če se bomo videli, boš videla kaj pomeni imeti "neubogljivega hudička" doma - tvoja Tjaša je že skoraj preveč pridna...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 14:14:37
|
|
|
|
Aja32
|
Mi jo imamo še kar v ležalniku - na pol v ležečem položaju... Pa ji je zaenkrat še všeč... Bumbota pa ne obrajta najbolj - mi dviguje rito in se nazaj meče, tako da me je strah, da ne bo nazaj padla... Tako, da je pri nas Bumbo na omari... Zdaj jo je sicer moj že dvakrat hranil Dondolinotu, pa ji je všeč... Tako, da bomo počasi morali Luku kupit nov stolček, pa bo ona tukaj... Premišljujemo pa o Slex Brevi stolčku, se ga dobi v Pikapolonici...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2007 24.7.2007 14:16:15
|
|
|
|
Manca12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Drugače pa nejc najbolj uživa na tleh da lahko puza, večinoma še zmer v rikverc, ke pa sm gre pa mal naprej. Sem ga pa včer dala v čebriček tko kot ponavadi in se je lepo z igračkami igral, jaz sem pa izkoristila in na hitrco posesala hodnik - saj ga mam skoz na očeh, nakar pride moj da ga bo pazil in neki čvekava , v tistem pa Nejca pogledava in on stoji v čebričku, drži se za rob in naju gleda, potem se je pa revež ustrašu sesalca k sem ga v kopalnico obrnila in je padu s čebričkom vred v banjo sem se tok ustrašla, ampak na srečo razen tega da se je ustrašu vse ok. Mam pa še eno vprašanje. A je katera že svojga prestavila v svojo sobico? Kako se obnese? Midva planirava da bi ga sedaj, ko bo moj na dopustu v svojo sobico preselila, pa me zanimajo vaše izkušnje. A mislite, da je še prezgodi? En lep dan vam želim, pa po dolgem času se spet da dihat. papa Da sploh ne omenjam, kolikokrat nam je Tjaša s tavelke postelje padla na tla. Enkrat je celo padla iz bumbota, ki je bil na mizi (sva glih končale jesti) na tla medtem ko sem si šla jaz le 5 korakov vstran obrisati roke v kopalnico. Vsakič se je na srečo srečno končalo. Tjaša je bila itak kaskader, da ne omenjam kolikokrat je dobesedno "skočila - se je vrgla na glavo" iz posteljice s kar visoko ograjo (njej do podpazduhe), če ji ni bilo kaj prav, da ji nisva ustregla. Še sreča, da smo imeli za blazino za igrat, da ni pristala na trdem. Jaz bi Žaka dala takoj v Tjašino sobo, samo da se nebi ponoč več zbujal. Verjetno bi bila tudi Tjaša bolj zadovoljna. Nikakor ni prehitro. Nekateri jih dajo že pri enem mesecu - vsaj za moje pojme. Lahko pa, da bo negativna reakcija, vsaj kakšen dan, ampak če vztrajaš se bo že navadu.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......