|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
19.7.2007 20:21:33   
ella79
Ja, prstki se res super vidjo in res se jih šteje, pa nogice tudi, pa rokice tudi user posted image Za spol midva sama ne bi znala sama razbrat iz monitorja, sam je sama rekla da se lepo vidi in da lahko pove, če naju seveda zanima. Mene je, ravno to najbolj ganilo, ko je povedala, da je user posted image . So kar solzice mal stekle. user posted image Res je NS nekaj posebnega. Nisem vedla, da me bo tok ganilo.
Amaya, men se že od nekdaj mal vrti, k imam zelo nizek pristisk, tako da morš vse bolj na počasi delat; sej k je tko vroče itak hitr sploh ne morš. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 651
20.7.2007 7:36:41   
pina-1
dobro jutro.....

elle user posted image user posted image user posted image  za dobre rezultate NS i n seveda za user posted image .  naša prva češplja pri NS ni hotela pokazat nič. je skozi imela rokice med nogami. je pa pol v 28t lepo dala noge narazen... sedaj pa noge skupaj do 20 letauser posted image user posted image user posted image .

polonca si se najedla... na vsezgodi bom jaz tebi delala sline... jaz bom pa danes zvečer jedla rezance... sej veš s čim neuser posted image user posted image user posted image

vse ostale bodite fajn in v cvetju..... naj vas vročina ne pokosi preveč

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 652
20.7.2007 7:44:59   
polonca78
seznam glede na datum pregleda:

20.07. Suzi*
20.07. Mateja81

23.07. bobika81
23.07. p@tricij@
23.07. tamala_82
24.07. polonca78 (pregled,NS)
24.07. mlavla
24.07. Lancy (NS)
25.07. itata (NS)
25.07. Janey
27.07. mojani
27.07. pina-1
30.07. Mbee (NS)
31.07. zoya24 (NS)
01.08. katka37
01.08. torcica
02.08. Minky
02.08. srečka nosečka
03.08. livia (NS)
06.08. mary_lou
06.08. misar (NS)
07.08. listek1
08.08. Meti7707
08.08. Lejči
09.08. lara76
10.08. mojani (NS)
10.08. Lanchy
13.08. nuka(NS)
13.08. torcica (NS)
16.08. dolenjka (pregled,NS)
17.08. amaya (pregled,NS)
18.08. Kuba (NS)
20.08. nuka

Suzi* in Mateja81, držimo pesti za vaju danes! Pol pa hitro poročat kako je bilo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 653
20.7.2007 7:59:19   
polonca78
pina, uf rezanci s tartufi!!!!! pred enim tednom sem si jih v gostilni privoščila. pojedla sem celo porcijo, pa sem bila že na polovici sita in pol me je tkoooo želodec bolel in slabo mi je bilo. sam mi pa ni bilo žal.user posted image user posted image user posted image ko smo ravno pri hrani imam eno vprašanje ali so morski sadeži prepovedani ali je problem samo, če so surovi? danes bi rada naredila rižoto, pa me zanima, če jo smem pol pojest. user posted image
pa nej vam bo čim manj vroče!
sem vedla, da sem neki pozabila! vse imam zlikano. user posted image user posted image user posted image kaj sem pridna. user posted image

< Sporočilo je popravil polonca78 -- 20.7.2007 8:04:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 654
20.7.2007 8:33:11   
pina-1
polonca, ma pomoje tiste zrznjene lahko jemo, ker so itak že enkrat oparjeni in jih še enkrat skuhaš.... jaz bi jih, če bi jih jedla.

polonca je pa pridna likarca... pridi na primorsko še malo dej!

Neposredna povezava do sporočila: 655
20.7.2007 10:11:03   
polonca78
kje pa ste danes čveke? nameravam cel dan samo počivat, da se malo odkupim za prejšnje dni in se začenjam že dolgočasit. a je katera lačna? jst jem tak doooober sendvič z svežim belim kruhom, mozzarello, pelati in baziliko. mmmmmm kaj je dober! zdej si grem pa še ledeno limonado narest. očitno me začenja minevati slabost, ker samo še o hrani razmišljam. no sicer mi je bilo včeraj v trgovini tako slabo, da sem napadla še neplačane žemlje. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 656
20.7.2007 10:27:05   
pina-1
polonca! zopet mi delaš gušte user posted image user posted image . jaz sem ravno kar en mali ego ruknila pa mi nič kaj ni pasal... zdej pa tuhtam kaj imam pri roki da popravim okus... pa nič pametnega ne najdem....

drugače se pa meni full po hrani lušta. neke čudne fore imam: bi jedla pohane sardele s krompirjevo in zeleno solato,  pa peperonato s pire krompirjem in eno filano papriko, pa ,.... ahhh ne smem kaj dosti mislit. danes je itak dan od pašte- za kosilo pašta, za večerjo pašta in seveda JUHA. to bi pa jedla non stop.....

Neposredna povezava do sporočila: 657
20.7.2007 10:44:42   
polonca78
pina, uspešno se mi maščuješ! user posted image user posted image user posted image vse kar si naštela bi z velkim veseljem zmazala (no, razen unega egota user posted image neki mi ne pašejo jogurti). si mi dala par dobrih idej in zdej ne vem, če se mi je rižota za kosilo! user posted image tok se mi sline cedijo, da bom kmalu slinček rabila. user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 658
20.7.2007 10:46:42   
Suzi*
Dan, čveke! user posted image  

Jaz se javljam, sem prišla s pregleda.  user posted image   Naše detece je čist po pravilih za 9tuser posted image , veliko 23 mm, srček tako lepo tik-taka, videla sem nogice, noska, očke....sem se skor zjokala tam na postli. user posted image   user posted image   No, pa dobila sem materinsko knjižico, eno krasno slikico, pa ene 5 epruvet krvi sem dala, pa urin....izvide zvem naslednji teden, pa bris mi je vzela, ker je ravno 3 leta naokrog, za te izvide izvem pa šele septembra.
Tako da sem zelo vesela in srečna, se mi je mali kamen odvalil iz srca...

Likala še vedno nisem.... user posted image  Polonca, vse pohvale!!!!

Drugač pa ste mi naredile ful lušte s to hrano. Se mi kar sline cedijo. user posted image   Zdaj vam bom pa mal kontra dala.....za malico imam s sabo v službi paradižnik in mozarelo in kruh s semeni, doma za kosilo ali večerjo bo pa tatziki, pa verjetno meso na žaru, pa še kakšna solata zraven. Njami njami....user posted image   Glede morskih sadežev pojma nimam. Jaz jih normalno jem. Problem glede hrane je samo pri tistih, ki nimajo protitelesc za toksoplazmozo....te naj ne bi jedle surovega mesa ali podobnih reči. Drugače pa lahko vse jeste. Blagor vam. Jaz se moram oz mi je priporočeno, da se malo pazim glede prehrane, ker sem imela v prvi user posted image  gestacijski diabetes.....torej čim manj sladkih zadev in zadev iz bele moke. user posted image user posted image user posted image   ...ma bo že. V 24. tednu me bo pa G dala na tadolgi test za glukozo (fuj, fej), pol pa da vidimo, če bomo spet hujšali. user posted image

No, sem se precej razpisala. Uživajte vse po vrsti in pobožaje bušije potem ko jih boste napolnile z dobro hrano!  user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 659
20.7.2007 10:51:17   
Kuba
ella79 pohvale za malo user posted image  user posted image , jaz sem se sicer odločla da ne bom vprašala, ampak ne garantiram da me bo na koncu firbec povozu... user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 660
20.7.2007 10:55:05   
Suzi*
Skor pozabila.....Ella....čestitke za user posted image  in za res lepo nosečnost. user posted image user posted image   Jaz tudi še ne vem, če bom tokrat vprašala za spol, pri prvem nisva hotla vedet. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 661
20.7.2007 11:04:17   
dolenjka
No, da se vam še jaz javim in malo pojamram:
V sredo zvečer me je začrvičilo in sem se zdriskala (se opravičujem ampak tko je blo) in sploh se ni nihalo še celo noč in potem sem včeraj ostala doma, poskusila s čajem in prepečencem pa je šlo spet vse vem. Potem nisem  nič jedla, nič pila dokler ni prišel moj domov na kosilo in mi skuhal na vodi riž. Potem sem v čaju stopila oglje in vse zbruhala... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Tko me je blo skrah za otročička in še zdaj me je user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Malo sem spala ampak čim sem se premaknila je šlo spet vse ven iz mene user posted image  ! Zvečer sem reskirala in spila 3 dcl kokakole in se najedla riža in ponoči sem šla samo 1x na WC. Ob 9h sem se priklatla v službo in pred pol ure pojedla celo 1 banano in zdaj čakam kaj bo user posted image
Sem pa čist adijo in brez energije. Ima katera kako idejo kaj še lahko pojem in kako naj počasi začnem normalno jest?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 662
20.7.2007 11:07:22   
amaya
Jaz sem pa s hrano en dan ful skjregana, drugi dan pa ponoči sanjam, da kuham in kaj bom jedla. Danes je dan, ko sem skregana.
Pina: jaz in ti bi lahko skupaj šle na juho...jaz tudi samo to jem...mnjami...pa malo parmezana, pa limone, korenček...uh...slabouser posted image ..danes ni dan
včeraj zvečer...okoli polnoči pa sem tako bruhala, pa še sama ne vem zakaj, saj nisem v želodcu imela popolnoma nič...tako sem se napenjala, da me je potem prav malo stiskal trebušček in sem se ustrašla (trebušček zato, ker ga ni videt skoraj nič)
Sem pa zadnje dni ful razdražljiva, tečna in utrujena...že cel teden sem telesno počutim slabo: kot da bi imela virozo. Potem se pa spomnem, da sem noseča in da to spada zraven user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 663
20.7.2007 11:11:20   
amaya
jaz imam eno vprašanje: ne vem al sem mona la kaj, vendar nimam pojma, kako se šteje ta nosečnost. Na tem koledarčku, mi kaže da sem v 9 tednu, na enem, da sem v 8t in 3 dni...kako za enega vraga se to gleda? potem imam eno knjižico kamor si zapisujem in je valda zopet nekaj tretjega. kako se štejejo meseci? ah...kvantna fizika brez rezultatauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 664
20.7.2007 11:29:09   
Kuba
user posted image  meni je G reku da se kot prvi teden šteje tisti, v katerem je bil prvi dan zadnje user posted image  sicer malo čudno, ampak tako to oni gledajo ...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 665
20.7.2007 12:10:47   
ella79
dolenjka - Pomoje si tole fasala od vročine, pa če velik sadja in zelenjave poješ, pomoje to ni nič narobe. Najbolje je, da začneš z lahko hrano, ne jest solate in sadja. Potem se ti bo želodček nazaj navadil pa še bolje se boš počutila. Sem že od velikih slišala, da so po cel teden jedli prepečenec in pili čaje, pa ni bilo nič bolje. Ko pa so začeli jest spet normalno, je bilo pa ok. Za pikico se ne bat, je na varnem.
Joj, jaz imam tudi skoz ene posebne želje po hrani. user posted image Se zapičim v nekaj in to je treba skuhat za kosilo, pa če tudi se bom potila pred štedilnikom dve uri.

Suzi - midva sva tudi pred nosečnostjo govorila, da ne bova nikoli vprašala. Sam da sem zanosila, sva se takoj premislila. Men je tok fajn, k vem kaj nosim pod srčkom. Filing je meni popolnoma drugačen, kot prej, ko nisem vedela al je user posted image ali user posted image . Poznam  pa eno, ki so ji 2x rekli, da bo punčka, na zanjem UZ pa da je fantek. Zdej čakamo, kaj bo prijokalo na svet.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 666
20.7.2007 12:24:48   
itata
Amaya: Men je G rekla, da se šteje od 1. dne zadnje menstruacij. Pa sem šla pol zračunat (pač zame od 1. maja) od tega dne 40 tednov in pride glih na moj PDP 5.2. ki mi ga je G napisala v materinsko knjižico. Pa tudi v eni knjigici, ki opisuje nosečnost skozi tedne, piše kao za 1. teden "nosečnosti" še teden, ko imaš zadnjo menstruacijo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 667
20.7.2007 12:39:25   
pina-1
amaya... po moje je najbolj tono kar ti pokaže UZ. Meni so v prvi nosečnosti tako določli rok in so ga zadeli. no sem rodil 4 dni prej.

Punce a ste že kaj gledate okoli za stvari za user posted image . Jaz imam sicer vse od prve pupike ampak že iščem en voziček na tri kolesa. Bi rada enega dobrega druge roke dobila pa poceni.user posted image  Tam pri nas je veliko nesfaltnih poti pa bi mi bil tak najbolj praktičen.....

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 668
20.7.2007 12:43:03   
nuka
No tud jaz imam vse polikano. Sem včeraj vztrajal pozno v noč, ko se je že prijetno shladilo.
Danes pridejo domov moji mulčki user posted image . Jih že tako težko čakam.
Dolenjka tudi mene je v torek nekaj napadla in  sem bila vsa slaba. Sem pa veliko bruhala in spala. V sredo sem si naredila ajmoht in mi je prav pasal. Sem pa jedla večkrat po malo.
Amaya pri izračunu se šteje prvi dan zadnje menstruacije, da določijo PDP.

Ella79 čestitke za user posted image user posted image .
Midva v 3 nosečnosti ne bova vprašala za spol. V prvi sva zvedela šele v 37. tednu, ker se prej ni videlo. V drugi nosečnosti pa sva zvedela na nuhalni.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 669
20.7.2007 12:43:18   
Kuba
pina lahko da bova hodili skupaj kdaj kakšen giro po KP m mularijo, ker imava rok tam-tam, jaz ne zaupam preveč 3-kolesnikom zaradi stabilnosti, bom ostala kar pri klasičnem 4.kolesniku ...

pupe, a je kaj narobe če reče G da je pikica 1 teden manjša kot bi morala biti? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 670
20.7.2007 13:14:31   
polonca78
Suzi*, enkratna novička! user posted image user posted image user posted image jst sem (spet) lačna in se mi prav sline cedijo ob vsem napisanem.

dolenjka, si pa revca. za otročička te naj pa ne skrbi. kadar imam prebavne motnje ali zdej, ko mi je res slabo, jem plazma kekse, če nič drugega ne morem.

amaya, jaz sem ravno takrat bruhala, ko nisem imela nič v želodcu. zato je pa baje treba na nočni omarici oz. nekje v bližini kak keks, da mine. najhuje mi je bilo, ko sem se sredi noči zbudila, ker me je lulat in ker že nekaj časa nisem jedla, mi je tako slabo postalo, da nisem vedela kaj najprej lulat ali bruhat in zato sem ob 3h zjutraj jedla plazma kekse. hvala bogu je to mimo. prve tedne nosečnost (no vsaj moja) bolj zgleda kot neka viroza tik pred menstruacijo kot pa neko blaženo stanje.

kuba, ni ni narobe. lahko si imela kasneje ovulacijo. jst si to tko predstavljam: ti si noseča npr. 10 tednov, plod je pa star 8 tednov, ker predpostavljajo da je povprečna ovulacija nekje 14. dan po prvem dnevu zadnje menstruacije. samo nimajo vse ženske ovulacijo na 14. dan, ampak jo imaš lahko tudi kasneje in tako je plod mlajši oz. manjši kot 8 tednov. zato ti pa tudi določajo PDP po UZ, ko vidijo koliko je dejansko star. tko si jst to razlagam.

zdej pa grem počasi v trgovino in kuhat ;)

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 671
20.7.2007 13:22:41   
pina-1
kuba normalno, da se bova skupi sprehajali. mogoče bova celo skupaj na dopustu gor na hribu... he he he....

jaz imam doma chicco-tovo marelo ( 8 koles) ampak tak voziček ni za kamne in gozdne poti, zato iščem nekaj na tri kolesa kot dodaten voziček. Sem že uočila enega, ki ni drag. tam do 120€ dan več pa ne.

polonca ti kar pridno kuhaj... in fajn se najej....

Neposredna povezava do sporočila: 672
20.7.2007 13:36:24   
maja80
Sem čist nova tuki tko da sem mal pozna, ampak tudi jaz spadam sem. Moj PDP je 5.2.2008! Ful sem vesela, sam na čase me daje slabost, pa še ta vročina je čist zmešanauser posted image ! fajn bodite user posted image  in se beremo!!!

papa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 673
20.7.2007 13:39:21   
amaya
torej je 40tednov in ne 42 oz.43? ej res sem ebete

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 674
20.7.2007 13:44:54   
polonca78
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

polonca ti kar pridno kuhaj... in fajn se najej....

sej se mi zdi, da sploh nič drugega ne počnem!! user posted image user posted image user posted image user posted image

maja80, dobrodošla! user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?