|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: UPANJE PO SPLAVU
20.7.2007 14:16:37   
tinaaja
sayuri, ma se te spremljala ze prej, pa sem bila zalostna, ko sem prebrala, da te caka podobna usoda, kot smo jo me dale skoz. res sem vesela za vsako z IVF teme, ki ji rata, ker sploh po vseh teh krizih, si vsaka zasluzi user posted image . zal se zadeve vedno ne razvijajo po nasih zeljah. in si to na svoji kozi spoznala. kot so napisale punce, cas prinese olajsanje, pozabis pa zal ne. lazje pa je sele takrat, ko k sebi stisnes otrocka.  me veseli, da najdes pozitivizem v sebi, upam pa, da si das tudi dusa, ko si zalostna in se razjokas, skricis, skratka, da si dovolis, da zalujes. Ker to je potrebno, da gres naprej. Dovoliti, da pikica gre. Sploh po vsem prestanem, si sigurno morna oseba in se ne bos vdala in prav je tako. Ker edino z bojem in konstantnim upanje lahko pridemo do cilja, do nasih tako zelenih pikcev. Definitivno pa nam napisi, ko ti bo tezko, ko bos rabila tolazno, spodbudo, pa seveda, ko bos zelala z nami deliti kaj lepega. Tukaj smo ena za drugo, v dobrem in slabem user posted image  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
20.7.2007 14:16:58   
Shani
sayuriuser posted image user posted image user posted image mal sem te spremljala in mi je hudo ko preberem, da komu ne uspe. Ampak vidim, da si pozitivna punca in že načrtuješ nov boj in seveda ja tako najbolje, uživaj poletje potem pa pogumno naprej. In super, da si svojo bolečino takoj izjokala, čas ti bo pa prinesel novo voljo.

Mene tudi zadnje dni grabi user posted image  , ker če bi mi uspelo bi imela čez par dni PDP, ampak očitno je tako moralo bit in delamo na tem, da nam uspe naslednjič do konca.

Joj kok je vroče, zdej moram pa še v avto, ki je že cel dan na samem soncuuser posted image , pozdrav vsem!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
20.7.2007 14:17:41   
micla
Sayuri.......user posted image user posted image user posted image . Drži se in kar izjoči bolečino. Le tako je počasi počasi bolje.

Andreja.....BRAVO BRAVO BRAVO.  user posted image user posted image user posted image  
user posted image      jupi jupi jupi  Sem tko vesela. Letos pa kar punčke user posted image  padajo kot za stavo. Bodo te naše princeske kar vse skup prijatlce. Brina bo pa vodja, k je najstareša.

Moj je tko navdušen, da bomo meli punčko, še bolj kot jst.

Še enkrat čestitke!

Lana, zdej pa vse pesti zate.user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (tudi na nogi poskušam stiskat, čeprav jih imam ob tej vročini tako otečene, da komaj hodim).

micla

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
20.7.2007 14:21:21   
andreja2000
Drage moje punce,hvala ker se veselite z mano in z mano delite to zares veliko srečo-res ste zlate!user posted image user posted image user posted image

Sayuri prav je,da tukaj izliješ svojo žalostno zgodbo,saj te tukaj prav vse razumemo in poznamo praznino po izgubi user posted image ,vso bolečino in žalost.Poznamo vse te občutke in ko se ti zdi,kot da se je svet ustavil,da niti sonce več ne sije,takrat dostikrat pomag pogovor-vsaj meni je in tukaj sem našla vso podporo in tako mi je tudi končno uspelo ponovno zanosit.Za sabo imam več izgub user posted image  in po zadni izgbljeni punčki ,mi skoraj dve leti ni bilo dano zagledat user posted image ,potem pa se je zgodil čudež,in danes še končo dobri izvidi od AC in upam,da bo tako lepo šlo tudi naprej.
Tebi pa srčno želim,da si močna in vstrajna in verjamem,da bo tudi zate posijalo sonce!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
20.7.2007 14:36:45   
sayuri
andreja, tvojo zgodbo poznam in te še naprej spremlja. user posted image  Včasih celo med decemberčice pošpegam user posted image  Sem zelo vesela, da si dobila odlične rezultate amnio in čestitke za punčko user posted image .

Prav tako držim pesti za vse ostale, ki uživete nosečnost, da bo šlo še naprej tako, kot mora it. ZA tiste, ki se trudite iz meseca v mesec pa prav takouser posted image  
Pomoje bojo imeli tile vroči dnevi kako posebno moč, da nas nafilajo z energijo user posted image . Uf, vroče je za znort.user posted image Sem šala ta malega pogledat v sobo, kjer spi, pa je čist moker po glavci. Bova šla potem boge v bazen namakat user posted image .  Jutri pa potujemo na dopust user posted image . po moje nas bo scvrlo dol v Črni Gori user posted image  in bomo morali ful pazit. Jaz bom itak sam noge v morje namakala, ker se 14 dni ne smem kopat v morju/bazenu/banji . Pa končno bom lahko kaj prebrala user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
20.7.2007 14:37:55   
sayuri
user posted image Joj kok napak

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
20.7.2007 14:50:10   
pilotgirl
Andrej uau...super...sej smo vedle da bo vse ok. No zdaj se pa le sprosti in uživaj.Kako sem vesela zTE RES.Sayuri pozdravljena med nami,čepravi bi bilo lepše če bi se nam pridružila na kakšnem drugem forumu in ne na tem. Hja žalostno je to življenje.Drgač pr meni nič novega. Test danes zjutraj ponovila.....NIČ.Fešte ni. Ne vem kaj naj si mislim. Nej pride že enkrat pa bo mir. Uf je vroče danes.Nej bo zima že enkratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
20.7.2007 17:47:26   
lana38
Jaz pa nočem zime, sem raje v kopalkah, kot v debelih puloverjih.user posted image  Pa še vse me bo tiščalo letos pozimi, saj bom verjetno kot slon.

pilogirl, zdaj pa že meni ni nič več jasno, kaj so ti čudni znaki pri tebi.user posted image Pa počakaj še kak teden, nekaterim pa res test ne pokaže na začetku.
LP

lana38

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
20.7.2007 18:20:35   
HEL36
Andreja, user posted image user posted image user posted image  joj, sem vesela zate, bravo za user posted image , zdaj pa res uživat!!!!!user posted image user posted image user posted image

sayuri, žal mi je, da si tut ti dala to čez, prav je da nekje daš to bolečino ven. Tu smo vse s podobnimi izkušnjami. Kar pogumno naprej, enkrat za vsako posije sonce! user posted image user posted image user posted image

Tut jaz danes user posted image  user posted image  user posted image , danes bi bil namreč moj PDP.

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
21.7.2007 8:55:50   
Špela100
Živjo ženske...joj koliko ste napisale...koliko novic...mi smo nazaj z user posted image . Bilo je lepo, samo sem si tako zaželela doma...
Andreja2000 takoooooooooooo sem vesela zate, da bi te kar skozi monitor objela user posted image user posted image user posted image user posted image , super, zdaj pa začni uživat....
Lana38 držim pesti tudi zate in itak da bo vse ok.
Pilotgirl žal mi je...ampak saj veš...samo naprej....
No saj bi rada vsako posebej lepo pozdravila in ji namenila kakšno besedico, ampak vas je toliko...
tako, da samo vsem lepe pozdravčke.

Jaz imam tudi novičko...hi, hi, hi.....
na morju smo delali test in prvi dan izostanka sta se pojavili dve veliki, debeli, močni user posted image user posted image .
Potem pa še drugi dan  en velik + na clear bluju. Tako, da ni dvoma.
Mi smo user posted image .
Ja in tudi že slabo nam je ful.
Zdaj vas pa res potrebujem punce. Samo prvi pregled čakam in upam, da se nam ne ponovi spet mora, ki smo jo že dvakrat dali skozi.

Pa v senci bodite...

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
21.7.2007 8:59:24   
sayuri
Špela100, čestitke user posted image user posted image user posted image . To pa je moglo bit veselje na morju, a ?

Jaz se vam sam tok javljam, da vam povem, da tud danes odhajam na dopust, da odklopim vse skupaj in da si naberim novih moči. Uživajte v teh vročih dneh. user posted image  Se beremo čez 14 dni.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
21.7.2007 9:01:57   
Špela100
Sayuri uživaj in naberi si moči za september user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
21.7.2007 9:06:05   
pilotgirl
Ej špela......waw....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo punca. Ma itak da bo vse ok. Mora bit.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
21.7.2007 9:54:51   
Shani
Bravo, bravo Špela100 -ČESTITAM- zdaj pa mora bit vse ok, močno ti želim, da ti uspeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4914
21.7.2007 10:50:39   
Lusa
Sayuri-user posted image user posted image user posted image

Špela ,čestitke user posted image user posted image user posted image

Andreja -še tretjič od tu user posted image user posted image user posted image

Pilotgirluser posted image user posted image user posted image kAJ JE S TO TVOJO user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
21.7.2007 11:08:21   
tinaaja
spela marela user posted image ja cestitke user posted image user posted image user posted image ja, ves, da bomo tukaj zate :)) cas do prvega pregleda je res grozen, je pa veselje pol tok vecje user posted image bo vse ok!!! bravoooooooo

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
21.7.2007 11:37:07   
andreja2000
špela100user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako lepa novica in še na morju si delala test-kako lepo,tako sem vesla zate.Na,pa imam spet solzne oči-od veselja in sreče zate.user posted image
Želim ti lepo in zdravo user posted image ,joj,kako sem vesela!

sayuri lepo uživaj na user posted image  in si naberi novih moči za naprej!

Punce,še enkrat vsem hvala za čestitke!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
21.7.2007 12:08:39   
pilotgirl
Lusa ne vem....user posted image  Še vedno je ni. Eh ne vem več kaj naj si mislim. Pomoje se mi bo spet pomešala in jo bom bolj pozno dobila....kaj pa vem.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
21.7.2007 13:54:09   
lana38
Špela 100, čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To pa je bilo pravo morsko presenečenje.user posted image

pilotgirl, morda pa boš drug teden zagledala user posted image . No, pa to sem ti že včeraj rekla, da je morda še premalo hormona.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4919
21.7.2007 14:00:07   
Špela100
Punce hvala za čestitke...ja tokrat mora it vse ok...

Pilotgirl ponovi test, ja koliko ti zdaj zaostaja???

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
21.7.2007 20:24:38   
HEL36
user posted image user posted image user posted image Špela100user posted image user posted image user posted image  čestitke za počitniško presenečenje user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo ok!!!!

pilotgirl, zate je še tut upanje, držim pesti  user posted image  user posted image  user posted image

lana, zate še zmerom veljajo pestke za dobro pošto user posted image user posted image user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
21.7.2007 21:22:00   
pilotgirl
Ene 4 dni mi zdej zamuja špela. Hja upanja pa nimam dosti.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
22.7.2007 9:26:22   
Špela100
Ma joj kaj te spet heca ta user posted image !!!! Grozno...ali naj izgine za 1 leto al pa naj se vlije...to čakanje je to much....
Jaz pa še vedno držim pesti...zdaj bi bila pa res že ti na vrsti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4923
22.7.2007 10:07:44   
lana38
pilotgirl, jaz sem vedno delala test, ko mi je zamujala že en teden, tako da nikar ne obupaj. Morda pa si bila res prehitra.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
22.7.2007 14:18:57   
pilotgirl
Ej punce jst ne vem kaj se dogaja z mano.Že od kar mi zamuja vsakič ko grem na wc opazim na papirju mačlek rdečo,ampak res malčke...kot je recimo dve kapljici krvi pomešani z pol deci vode. Tako vodeno rdeče. Sem mislna da bo prišla pa je še vedno ni.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?