Majchi
|
Evo mene nazaj. Mi je uspel Lano uspavat, ampak verjetno samo za enih 20 min. Čez dan čisto nič ne spi. Ful truda vložim v uspavanje, ker vidim, da je že čist na koncu in je tečna, ampak ko mi rata, je to samo za enih 10-20 min. Ko pa kam gremo, tako kot si ti rekla Tejč, je pa tako pridna, da vse moje izjave na laž postavi. Ah, bebice male . Najprej Bambina: tvojo zgodbo (1.del) sem prebrala tik preden smo šli na morje. Moj je že v avtu čakal, jaz pa s solzami v očeh za njim. Upam, da bo z malim pikcem vse ok. Tudi jaz držim pesti za vas ! Tisto o zdravju in problemih si pa zelo lepo napisala. Moram si zapomnit in v skladu s tem živet. V resnici se ljudje sploh ne zavedamo, kaj imamo samo s tem, ko smo zdravi. Ravno zadnjič sva se prerekala glede tega Angelcare-a. Jaz sem ga hotla kupit, moj pa pravi, da se me vse da našponat in da mi bo že čez kakšen mesec pokazal stvari, ki sem jih kupila za Lano, pa jih nismo niti povohali. Pa to itak sploh ni res. Čist vse, kar kupim, kupim z glavo in potem uporabljam. V glavnem, po tvojem postu Bambina, sem prijokala v avto in ga nadrla, da ga grem kupit takoj, ko z morja prideva, pa če se na glavo postavi. Pa je bil čist tiho, ko sem mu tvojo zgodbo povedala. Potem sva pa na morju Lanino dihanje opazovala, ko je spala v vozičku na plaži pod borovčki. In res je vmes nehala dihat, ampak samo za nekaj sekund in potem spet lepo naprej. In to je naredila ziher vsako minuto. No, in smo zaključil debato o Angelcare-u. Danes ga grem kupit. Drugače pa je mojih 5 min očitno že minilo, ker se iz sobe že sliši protest. Še malo počakam, ker včasih ji uspe nazaj zaspat. Glede dojenja je pa pri nas takole: prvi dan na morju sem jo mogla dojit ziher 18x čez dan + 2x ponoči. Zgleda je bila tok žejna, pa sprememba,... Potem se je zadeva umirila na 8-10x na dan. Sedaj, ko smo doma, me pa spet molze vsako uro. Popije čisto malo, samo da se pocrklja in odžeja. Hvala bogu mi mleka še vedno ostaja ravno dovolj. Nikakor pa noče zagrabit stekleničke s čajem (za žejo) in pa dude (za crkljanje). Moj ji vsak dan skuha čaj, zato da ga vsak večer zlijeva stran. Uspelo je samo 1x na morju in takrat je popila celo flaško. Sploh je ne razumem. A katera ve kakšno finto, kako naj ji uturim čajčka? Men zmanjkuje idej. Putka, jaz sem bla v četrtek in petek na obisku pri prijateljici v Koversadi pri Vrsarju (mi smo drugače na koncu pristali v enem apartmaju v Umagu) in smo v petek zvečer šli v Vrsar na ribjo fešto. Je blo tok folka, da sem komi z vozičkom mimo do željenega lokalčka prišla. Je pa Vrsar res lep in mene nanj veže en kup enkratnih spominov iz žurerskih časov. Smo kar nekaj let punce same (in samske) hodile v Koversado, pa vsak večer žurat do 6ih zjutraj v Vrsar, pa vse domačine smo spoznale, vse nočne pekarne,... V glavnem, noro dobri časi! Zdej sem pa vidla te iste domačine ful starejše, ko delajo na štantih, tiste diskotekice ni več, sama sem pa tud voziček furala, namesto štikel in minike . Kako hitro gre čas! Kar se tiče Mosteca, sem jaz takoj za stvar. Saj smo zaradi tega ta voziček kupil, da bomo lahko po makadamu in po koreninah šibal. No btw, dons sem ta super hud PP GT3 že ta drugič na servis peljala. Res so ful prijazni, nimam kaj za rečt. Pa tud sami ne morjo verjet, da to kolo spet vibrira, čeprov so ga že menjali, ampak je gospod probal in se prepričal na lastne oči. Spet je vse zamenjano in če bo še kaj, bomo pisali v Italijo in dobili nov voziček. Tako da Rogljiček, ne oklevaj, ampak šibaj v Trzin, dokler ti velja garancija. Pa ne rečt, da je šel tvoj laufat z njim, ker ti bojo rekli, da ta voziček ni za rolanje in tek (kao da noben voziček ni). V glavnem, zamenjali bojo pa brez problema. He, he protest iz sosednje sobe postaja glasnejši in intenzivnejši. Grem jo polubčkat. Mogoče mi uspe še kasneje se javit. čao
|