|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
22.7.2007 12:19:51   
ancka1
Dan!

Juniorka, medve pa vse v tandemu počneva-rojevava, dobiva user posted image ,... user posted image
Putka, jaz sem si pa štorkljo sposodila, pa je bil mali čist živčen v njej. Razmišljam pa o kengurujčku. So pa te zadeve res fine, imaš obe roki frej, da lahko sploh kaj narediš.
Mi se hladimo v dnevni, kjer imamo k sreči klimo. Malega pa pred hranjenjem (cca 13h) ohladim še v banjici. Potem pa ves izmučen zaspi za 2-3ure. user posted image  
Imamo sedaj kar utečen ritem (upam, da se nisem prezgodaj pohvalila). Nočno spanje od 23-5h, nato od 5.30-9h. Sledi jutranja zabava, nato beri zgoraj, potem seveda popoldanska in večerna norija. user posted image  Je pa napredek sedaj pri 3 mesecih res že zelo viden. Naš mulček je čisto divji; včeraj se je hotel kar iz lupinice dvignit. Se je upiral z rokami in dvigoval glavo, kot bi hotel vstat. Danes je to poskusil tudi v vozičku. A ni to malo prezgodaj? user posted image  Da pa ne razlagam o akrobacijah na previjalni, ko mu dam pleničko dol... user posted image  To pa je enega smeha!!!!

Nadaljujem s pisanjem popoldne. Tevž protestira. user posted image

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 576
22.7.2007 14:38:23   
ancka1
EJ, zmešal se mi bo!!!!!!!!!!!!!!! Celo večnost sem pisala sporočilo. Vsaki posebej sem kaj napisala, pokomentirala... user posted image  user posted image  user posted image  Pa je bil nek net error! Za pop....
Nimam volje še enkrat začet. user posted image

P.S. Gorenjke, a se me kaj v Kranju oz. bližini kaj dobimo, ko popust tale vročina?

LP, Ančka

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 577
22.7.2007 14:41:41   
ancka1
BAMBINA_ draga, držite se!!! user posted image za tvojega srčka!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 578
22.7.2007 22:19:44   
Putka
Ja, ančka, Katja v naročju glavo ves čas gor drži. Sploh se ne nasloni več nazaj, pa ramena dviguje, zgleda da hoče bit že čist pokonc in ta velkauser posted image . Će jo imam na naklonu in jo za rokce primem, se že čisto v sed potegneuser posted image

Pomoje je malo hitro, samo za te pol minutke ni panike. Je pa Vesna pri 4-ih mesecih glasno protestirala v vozičku, če ni bila vsaj za ene 30st dvignjena.

Je pa danes čist žlahto zašarmirala s smejanjem in čebljanjem.

Lahko noč in prijeten prihodnji teden. Petrinja, si jutri kaj zunaj?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 579
23.7.2007 10:18:50   
Eca
Hej!

Moram se malo javiti, spet bomo namreč padle na novo stran!

Vidim se vse hladite na tak ali drugačen način. Mi smo bili v soboto pri mojih starših, ki živijo v hiši, pa je tudi tam bilo vroče. No, boljše je že bilo kot pri nas v bloku. Z mojim user posted image sva speglala 7 strojev perila. Zraven sem mislila na vas, ki nimate likalne postaje. Še žulj sem dobil od peglerjauser posted image . Likalna postaja je res zakon. Sedaj ko gremo v hišo si bom omislila še odsesalno likalno desko (zasede precej prostora), tako da bo likanje še večji užitek. Moj user posted image je rekel, da ne bi nikoli več šel na klasični parni likalnik. To je prava muka likat.

Včeraj smo malo uživali - bila sva na hiši (najini) in sva merila prostore, da lahko sedaj izračunama koliko keramike in koliko parketa potrebujema. Danes še moram poklicat za strešna okna....Razmišljama tudi o kaminu, samo meni ni noben všeč - vsi so mi preveč "nakranclani" in je potem preveč za čistit.

Bambina - držim pesti za vas, pa user posted image user posted image za srečo.

Lepo se imejte in se beremo!

Eca

P.S.
Jaz sem imela sedaj ene 10 dni nek izcedek ali krvavitev user posted image , mislim, da od hormonske zaščite. Moje sožalje puncam, ki jih je user posted image že obiskal.
Pa skoraj čisto brez mleka sem že. Zjutraj in zvečer se z Dorianom malo "pocartama" potem pa dobi flaško. Meni dojenje res ni sojenouser posted image .

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 580
23.7.2007 10:54:50   
felicia
ojla

evo končno se je mmalo "ohladilo".

eca- meni tudi zmanjkuje mleka ker sem mu začela dodajat adaptirano mleko in zda se pri meni samo odžeja, ker čaja noče pit. Zdaj se pa mal krivo počutim, ker sem v bustvu imela dosti mleka ampak očitno ne toliko hranljivega, ker je mali non stop jokal in visel na joški in ko noče pri meni jest sem kar malo žalostna.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 581
23.7.2007 11:54:01   
felicia
oj

evo spet jaz

Zanima me ali svoje dojenčke že vozite v športnih vozičkih brez dodaatnih lupin oz. torb? Moj mali je star zdaj dva meseca in ker mu je v torbi ful vroče sem kar naštimala športni voziček in me zanima če je kej narobe, če ga že pri dveh mescih tako vozim? Sej dno v vozičku je skoraj da čisto ravno mogoče je čisto na vrhu glave malce privzdignjeno ampak tam niam nokoli glave.

Pa še to: zakaj dojenček ne sme imeti povštra zaradi možnosti zadušitve ali spet zaradi hrbtenice? Ker pri meni Uroš večkrat zaspi na moji roki tako kot da bi se dojila in nekaj časa tako spi in me je zdej strah d amu ne bom kej hrbtenice zajuser posted image .

Hvala za odgovore!

P.S.: KJE PA STE VSE MADONA?user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 582
23.7.2007 12:07:59   
Majchi
Oj punce!

Jaz sem že z morja. Smo prišli v soboto pop. in sem šla takoj vse prebrat, kar ste napisale, da bom na tekočem.
Zdele mam Lano na joški, ampak že kinka. Še uspavam jo, pol pa pridem mal počvekat. Z eno roko gre tipkanje toook počas. Aja, pa še kosilo grem pojest, ker moj pride domov na malco. Sem naredila Mongolsko meso (kot v kitajski rest.) z rižem. Sem končno kupila sojino omako, da sem še okus približno ujela.

pa pa zaenkrat

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 583
23.7.2007 12:21:48   
tejč
Putka, hvala hvala hvala za nalepke. Prikupno pisemce, ni kaj.user posted image

Ej, bejbe, men je tud vroče, ampak dons je bolje.

V sob smo bili pri mojih doma in je blo tok fino-terasa velika v senci, ajša v bazenčku, maša skoz spala...Izgledalo je, kot da doma nimam nič dela z njima. SAj je vedno tako, ko kam pridem...user posted image

Bambina,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj naj rečem? Držim pesti, res ste bogi, mislimo na vas...

Punce, jaz mam Mireno. NAjprej sem mal zakrvavela, čist mal, par pikic, pol je bilo pa od 11.7. do 21.7. čist mir, zdaj pa krvavitev. Tko kot prvi dan M. Zdaj pa res ne vem...Po moje je Muser posted image . Ne vem...KAj pravite??

Jaz sem kao na dieti, ločevalni. Včeraj je bil sadni dan. Polomija. Sem preveč sadja pojedla, dons pa Mašo napihuje. Boga.
Dons sem se že prekršila.user posted image  In to s kruhom. Eh!

V nedeljo smo bili skoraj cel dan zunaj, razen od 12.00 do 15.00. Takole ko imašp dva otroka ni nikoli nič počitka, če si sam z njima...

LP

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 584
23.7.2007 12:59:13   
Majchi
Evo mene nazaj. Mi je uspel Lano uspavat, ampak verjetno samo za enih 20 min. Čez dan čisto nič ne spi. Ful truda vložim v uspavanje, ker vidim, da je že čist na koncu in je tečna, ampak ko mi rata, je to samo za enih 10-20 min.
Ko pa kam gremo, tako kot si ti rekla Tejč, je pa tako pridna, da vse moje izjave na laž postavi. Ah, bebice maleuser posted image .

Najprej Bambina: tvojo zgodbo (1.del) sem prebrala tik preden smo šli na morje. Moj je že v avtu čakal, jaz pa s solzami v očeh za njim. Upam, da bo z malim pikcem vse ok. Tudi jaz držim pesti za vas user posted image user posted image user posted image ! Tisto o zdravju in problemih si pa zelo lepo napisala. Moram si zapomnit in v skladu s tem živet. V resnici se ljudje sploh ne zavedamo, kaj imamo samo s tem, ko smo zdravi.

Ravno zadnjič sva se prerekala glede tega Angelcare-a. Jaz sem ga hotla kupit, moj pa pravi, da se me vse da našponat in da mi bo že čez kakšen mesec pokazal stvari, ki sem jih kupila za Lano, pa jih nismo niti povohali. Pa to itak sploh ni res. Čist vse, kar kupim, kupim z glavo in potem uporabljam. V glavnem, po tvojem postu Bambina, sem prijokala v avto in ga nadrla, da ga grem kupit takoj, ko z morja prideva, pa če se na glavo postavi. Pa je bil čist tiho, ko sem mu tvojo zgodbo povedala. Potem sva pa na morju Lanino dihanje opazovala, ko je spala v vozičku na plaži pod borovčki. In res je vmes nehala dihat, ampak samo za nekaj sekund in potem spet lepo naprej. In to je naredila ziher vsako minuto. No, in smo zaključil debato o Angelcare-u. Danes ga grem kupit.

Drugače pa je mojih 5 min očitno že minilo, ker se iz sobe že sliši protest. Še malo počakam, ker včasih ji uspe nazaj zaspat.

Glede dojenja je pa pri nas takole: prvi dan na morju sem jo mogla dojit ziher 18x čez dan + 2x ponoči. Zgleda je bila tok žejna, pa sprememba,... Potem se je zadeva umirila na 8-10x na dan. Sedaj, ko smo doma, me pa spet molze vsako uro. Popije čisto malo, samo da se pocrklja in odžeja. Hvala bogu mi mleka še vedno ostaja ravno dovolj. Nikakor pa noče zagrabit stekleničke s čajem (za žejo) in pa dude (za crkljanje). Moj ji vsak dan skuha čaj, zato da ga vsak večer zlijeva stran. Uspelo je samo 1x na morju in takrat je popila celo flaško. Sploh je ne razumem. A katera ve kakšno finto, kako naj ji uturim čajčka? Men zmanjkuje idej.

Putka, jaz sem bla v četrtek in petek na obisku pri prijateljici v Koversadi pri Vrsarju (mi smo drugače na koncu pristali v enem apartmaju v Umagu) in smo v petek zvečer šli v Vrsar na ribjo fešto. Je blo tok folka, da sem komi z vozičkom mimo do željenega lokalčka prišla. Je pa Vrsar res lep in mene nanj veže en kup enkratnih spominov iz žurerskih časov. Smo kar nekaj let punce same (in samske) hodile v Koversado, pa vsak večer žurat do 6ih zjutraj v Vrsar, pa vse domačine smo spoznale, vse nočne pekarne,... V glavnem, noro dobri časi! Zdej sem pa vidla te iste domačine ful starejše, ko delajo na štantih, tiste diskotekice ni več, sama sem pa tud voziček furala, namesto štikel in minikeuser posted image . Kako hitro gre čas!

Kar se tiče Mosteca, sem jaz takoj za stvar. Saj smo zaradi tega ta voziček kupil, da bomo lahko po makadamu in po koreninah šibal.
No btw, dons sem ta super hud PP GT3 že ta drugič na servis peljala. Res so ful prijazni, nimam kaj za rečt. Pa tud sami ne morjo verjet, da to kolo spet vibrira, čeprov so ga že menjali, ampak je gospod probal in se prepričal na lastne oči. Spet je vse zamenjano in če bo še kaj, bomo pisali v Italijo in dobili nov voziček.
Tako da Rogljiček, ne oklevaj, ampak šibaj v Trzin, dokler ti velja garancija. Pa ne rečt, da je šel tvoj laufat z njim, ker ti bojo rekli, da ta voziček ni za rolanje in tek (kao da noben voziček ni). V glavnem, zamenjali bojo pa brez problema.

user posted image  He, he protest iz sosednje sobe postaja glasnejši in intenzivnejši. Grem jo polubčkat. Mogoče mi uspe še kasneje se javit.

čao

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 585
23.7.2007 13:39:41   
Putka
Evo, me je frendica v Mostec zvlekla, je bilo prijetno hladno v gozdu. Doma pa za crknit, zlikal mi ni nihče (Eca, lahk tebi prinesem?).

Grem gledat novo serijo, neke Tudorje, mi je sestra rekla da so fajn. Drugače imam kar velik napečenga, če kdo rabi. Ja, tole jaz počnem namesto magisterijauser posted image .

Dobila sling po pošti, sprobala in je luštno in simpl, ne kot pri Štorklji, sem se matrala. Zdej ga grem v stroj vreč, da bo jutri že v uporabi.

Če je pa kera za družbo naj se javi.

A je v HM še kaj znižano, rabim kratke hlače.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 586
23.7.2007 14:04:02   
ancka1
Felicia, jaz mojega že nekaj časa v športnem vozičku prevažam. Za kakšno stopinjo imam vse skupaj dvignjeno, ker je mali čisto živčen, če nič ne vidi. Pa pediater mi je dal "žegn", da ga dam lahko. Naš je sicer star že skoraj 3 mesece.

Putka, meni je ena posodila štorkljo in je Tevž čisto ponorel notri. Sva iskala in iskala ugoden položaj, pa ni šlo. Jaz razmišljam o kengurujčku, da bom čez dan lahko kaj z obema rokama na enkrat postorila. user posted image  
Se mi pa že meša od vsega kompliciranja, ki ga zasledim na vsakem vogalu...ne tako ležišče, ne tako prijemanje, ne to ne ono.... EJ, VSI SMO GOR ZRASLI! Jaz sem nehala komplicirat pri full stvareh pa je vse lažje. user posted image  Edina stvar na katero sem pa res "ponosna" je pa to, da smo ujeli en ritem in red.

Mirena...jaz sem že imela recept zanjo, pa sem se premislila in ponovno odločila za tabletke. Vendar predvsem zaradi kože. Se mi ponovno vrača v eno kilavo mozoljasto stanje. user posted image  Sem bila pa že preveč obremenjena s tem, Diane 35 pa resnično izboljšajo stanje za 100%.

Putka, si se nekaj ponujala, da moje kg vzameš....well??? user posted image  user posted image  user posted image  Kje si zdej? Jaz imam še vedno full apetit in sem se zataknila pri 6+. Res da ne gre ne gor ne dol. Ampak, se bom pa z današnjim dnem v roke vzela. V dar sem dobila konkreten tretma v nekem studiu, pa najbrž dobim zraven še kakšno dietko...se moram v red spravit do morja.  Se jim moram it danes pokazat, da mi sestavijo program. To je tako grozno, ker mi še nikoli ni bilo treba hujšat. V srednji šoli sem še trpela, ker sem bila vsa kumrna.
Juhu, danes je vreme malo bolj znosno in bom končno spet tekaške superge malo obula. user posted image  Šport tako pogrešam, pa mi zmanjkuje časa.

Midva sva včasih tudi full enih serij z neta potegnila, sedaj imava pa že 3 mesece za pogledat zadnjo epizodo neke serije. Mislim halo...zadnjo!!! Pa se kar ne spraviva.

Majchi, moja soseda je šla ravno na morje z družbo. Žuri pa to... mi je tudi kak skominček naredila, no bolj obudila spomine. user posted image  

Sedaj grem pa malo pospravit, pa lase umit. Moram optimalno izkoristit  Tevžev popoldanski počitek.

A bi šla katera na Zbilje, če bo takšno vreme (do max 30C)? Saj vem, da sem v zadnje tudi jaz predlagala, potem pa mene ni bilo. Samo me je res dež ustavil. user posted image

No grem, res!

LP, Ančka

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 587
23.7.2007 14:11:40   
felicia
No tokrat sem tudi jaz za sprehod in kavico. Samo povejte kdaj in kje se bova prilagodila!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 588
23.7.2007 14:51:00   
rogljicek
user posted image Bambina: mislim nate in držim pesti, da se vse uredi. user posted image user posted image user posted image user posted image naj ga čuvajo!

Majci sem se že spraševala, kje si; menda si povedala, da se odpravljate na dopust, pa sem pozabila user posted image  Joj, tale voziček me grozno mori, ker je situacija vedno slabša. Me zanima kakšne papirje si ti dobila zraven, ker jaz nimam nič, razen računa in navodil. Sem se že spraševala o garancijskem listu, iskala po škatli, pa ga ni!!!

Felicia: jaz mam Reyo že od začetka v športnem vozičku, ja pa res, da ima možnost skoraj ravnega položaja. Moj pameten user posted image  včasih že malce dvigne zadnji del, kar meni ni čisto všeč, ampak je pa res da je user posted image veliko bolj všeč, če malo vidi naokrog. Ne vem pa zakaj res tako kompliciramo glede sedečega položaja, ko pa je lupinica tako dvignjena, vsaj tista, ki jo mamo mi je sedeča, pa kao od 0 naprej. Ne vem, včasihse mi zdi, da je vse skupaj le marketing. Tolk stvari je na trgu, pa jih je treba nekako prodat. Kaj je pa res dobro in prav za naše sončke pa ne vemo. Itak pa tudi pediatri spreminjajo mneje. Enkrat je zdravo, drugič spet ne. Ancka 1, se strinjam s tabo glede kompliciranja; manj tem bolje.

Tudi Reya je že začela precej bolj telovadit user posted image , se tud kar neki poskuša iz lupinice dvigovat. Je prav smešna, ko nima ravno pogruntrano, kako naj bi šlo dvigovenje in potem naprej tišči glavo in se kao opira z rokami. Ji je pa sedaj jasno kako reagirat, ko jo jaz primem za roke. Se da v krč, naredi Elvis Presleyevo ustnico in me orng prime za prsta, potem jo seveda jaz dvignem. je pa zanimivo, da ne popusti in telo ostane trdo v krču. Tudi že precej dvigne glavo (cca 8cm), ko pase kravce. Ponosna mamauser posted image Ampak ni pa preveč glasna, ne bo ravno politik user posted image .

Tuki imate en link za zastonj filme in serije, če boste mele kej preveč časa.
http://www.tv-links.co.uk/

To je pa link za naše fotke
http://share.shutterfly.com/action/welcome?sid=1AZMmjVi3bsXJw

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 589
23.7.2007 15:05:24   
Putka
Ančka, ko naju bo s Katjo v slingu nekdo pofotkal, bom slikce gor prilepla. Z Vesno sem se s Štorkljo nekaj dni mučila, pa ni in ni šlo. Še na šolanje sem šla k eni, ki je imela dve - pa dvojčka not. No, tole vrečko sem pa mimgrede v Mostecu poštudirala, pa Katjo bp not stlačila, malo je mijavkala, potem je bila pa kar zadovoljna.

Jaz sem itak za vsako srečanje, kar zmente se in priletimouser posted image

Rogljiček, Reya je luštna za požret, meni so itak "mešani" otročki ful všeč. Me malo spominja na mladost, ko smo par let v tujini preživel in je bilo vse multirasno. Kje pa ste slikani, če smem vprašat. Ker Ljubljana ali Kranj tole niuser posted image Ali pač?

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 590
23.7.2007 15:07:07   
ancka1
Rogljiček, kakšen cukerček je tvoja Reya!!!
Jaz sem kar malo lena za tele fotke. Pa Že zdavnaj sem rekla, da bom šla po knjigo To sem jaz. Če ne prej, jo bom pa na dopustu urejala.

Punce, meni so tako grono začeli lasje izpadat... user posted image . Najbrž se bo vse nadoknadilo, ker so se mi pa med nosečnostjo precej okrepile in bom spet na tisti srednji žalosti od las. user posted image

LP, sedaj grem pa malo počivat. Sem vse postorila.

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 591
23.7.2007 15:32:06   
BAMBINA_
Punce še 1x hvala za vaše pozitivne misli. Gotovo privlačijo pozitivno in odganjajo negativno energijo.
Majchi kar se tiče Angelcare, ga bom jaz odslej vsekakor vsakemu z dojenčkom priporočila kot najboljšo naložbo. Saj, če pomisliš, zakaj vse damo denar, za življenja naših srčkov bi pa šparali. Čeprav priznam, da sem tudi sama do tega dogodka bila ful skeptična glede naprave. Mislila sem, da ne smem biti tako morbidna, da z mojim otročkom itaq nau nič narobe, zakaj bi potem zapravljala za to. user posted image Saj vem, čudna logika, ampak če pomisliš, dokler se sami ne soočamo s tem, nočemo niti pomisliti, da obstaja možnost, da se to pripeti tebi. Najbrž je tako nekako razmišljal tudi tvoj fant.

Drugače pa: Griša se že prevrača iz boka na hrbet in obratno. user posted image
Me zanima, če je tiščanje pesti v usta znak, da je lačen? Ali je to pač "igra"?

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 592
23.7.2007 15:40:46   
rožica81
Hej!

Mi smo nazaj iz Bohinja in nam je kar žal, da smo že doma, ker je tukaj takooooooooo vroče, v Bohinju je bilo pa ful luštno, se je vsaj dihat dalo. Je bilo pa res super, za vikend ful folka. Se pa nisem skorajžla, da bi šla v jezero, moj je pa veselo notri skakal in se namakal. Meni je bila pa voda tako mrzla, da so me noge bolele od mraza user posted image  Pa se je moj matral, da bi me spravil v jezero, ampak jaz trma... user posted image  Nace je bil ful priden, ponavadi je protestiral takrat, ko sva bila midva na kosilu ali večerji, ampak smo zrihtal user posted image

Bambina, držim pesti, da bo vse ok, sploh pa ne dvomim, da bo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - za srečo user posted image

Rogljiček, Reya je pa res sonček user posted image

Majchi, tudi jaz se zdaj spominjam tistih časov - žurerskih... Sploh zdej v Bohinju je bilo za vikend kar nekaj mladine in skoz akcija user posted image  Midva sva pa mimo voz porivala user posted image

Kar se pa kilogramov tiče, sem pa jaz ful razočarana user posted image  Sej sem jih zgubila, ampak se skoz tolk nažiram, da sem jih začela pridobivat nazaj user posted image  Pa samo špeh je ostal. Kako grdo!!! Še moj je rekel, da mi noge fajn vibrirajo, ko hodim user posted image  Maaaa, no comment. Bo treba počas mal telovadit začet. Kje, k se mi ne da. Pol si pa skoz govorim, da ne smem, da mi ne bo kaj mleka zmanjkalo user posted image

Tudi Nace se ves čas tako dviguje, kot da bi hotel sedet. Sicer se pa tut ful steguje in rata ves trd, ko protestira. Takrat ga pa komaj držim, kaj šele, da mora jest... Me prav zanima, kaj bo rekla pediatrinja v petek, ko imava posvetovalnico... Upam, da bo vse ok.

Eca, likalnica mora biti pa res zakon, po tvojih postih sodeč user posted image . Jaz bi ti tut kaj prinesla user posted image

No, zdej bo pa akcija. Mali je auf. Ta velik pa še spi user posted image

Lep dan punce user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 593
23.7.2007 15:42:48   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Me zanima, če je tiščanje pesti v usta znak, da je lačen? Ali je to pač "igra"?

Tudi naš mali ima skoz pesti v ustih, pa ponavadi takrat, ko je sit in se igra -  pa še prav glasen je user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 594
23.7.2007 16:42:47   
Majchi
Bambina, naša Lana tud rokice v usta tlači, vsakič ko rokica mimo pride user posted image . Po mojem je to igra.

Rogljiček, jaz debilko sem šla tja tud brez računa. Tud mal niso kompliciral, ga sploh ni hotel gledat. Dons sem pa spet račun pozabila doma, pa je bilo isto, brez problema. Drugače pa jaz tud nimam nič druzga. Ponavadi račun velja kot garancija.
Aja, pa najlažje jim je servisirat ob pon. dopoldne. Če pa ne moreš, se pa zmeniš za kak drug termin. Zamenja pa prej kot v pol urce. Vmes greš na kavico. Če boš šla, mi povej, pa te povabim na kavico. Je moj lokalček čisto blizu, pa prideva z Lano.
Aja, slike! Itak, da je cukr za pojest!user posted image  Jaz sem se že prej nad tvojim albumom navdušla.

Bambina, a ste že doma? Srčno upam, da ste in da je za malega konec preiskav in trpljenja.

Obračanje: Naša Lana se je pa v soboto (stara ravno 2 meseca) prvič obrnila iz hrbta na trebuh. Ne vem, verjetno začetniška sreča, ker te akrobacije sedaj v dveh dneh še ni ponovila.
Še vedno se pa ni naglas zasmejala, jaz pa vsak dan čakamuser posted image . Malo se že hoče pogovarjat, pa na morju se je fuuul smejat začela. Skoz in vsakmu se je smejala. Prej še ni tok talala teh svojih nebeških nasmeškov.

Rožica, Ančka, jaz mam tud še vedno +7 kg. Pa vsak dan si rečem, da od danes naprej pa res začnem vsaj mal doma telovadit  user posted image . Maš prov Rožica, kaj če mleka zmanjka user posted image .
Čeprov sem v resnici vesela, saj sem jih pridelala 19. V P jih je šlo 8, potem pa še 4 v dveh mesecih. To je cca. 1/2 kg na teden, kar je baje ravno v redu. Nekje sem prebrala, da če hitreje izgubljaš težo, da se ustvarja neka snov in prehaja v mleko. V glavnem, jaz tud mal razmišljam o ločevanju živil oz. o Montignacu.

Srečanje: jaz sem in za Zbilje in za Mostec, pa še kaj vmes. Vas res rada srečujem.

Putka, sling me pa res zanima. Po mojem bomo tud mi nabavli.

Uf, jok...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 595
23.7.2007 17:44:01   
raglja1
Kooooooooončnooooooo!!!!!!!!

Skoraj neverjetni, ko se je pri večini začel veliki štart popadkov, nam je strela sesula modem...In dva meseca in pol je kar dolga doba, ko se ravno navadiš večkrat na dan preverjati, koliko jih je že na poti v porodnišnico, kako je šlo, kako se crkljajo... Sploh, ker se je tudi pri nas dogajalo marsikaj in smo bili stalno v akciji.

Torej v soboto 19.maja me je že zjutraj začelo zvijati nekje v križu in vedela sem, da se resno bliža prava ura. Mož pa je bil skoraj na drugem koncu Slovenije na izobraževanju do večera. Na srečo so bili naši trije otročki zlati, dopoldne smo bili še malo zunaj, popadki so se razredčili, jakost tudi. Za kosilo enostavni tortelini s sirom, potem pa intenzivni počitek mame ob hkratnem užitku malih, ker so lahko pogledali tri dvd-je risank.
In smo dočakali atija še doma!! Pa zvečer še obiske (vsi so me z zanimanjem opazovali, kdaj bom začela kričati, hehe), ki so odrinili domov okoli 22ih. In ko se jaz ob 23ih spravim pod tuš se je začelo, uf, zelo zares. Vsaj 4irje popadki, predno sem se spravila izpod tuša, pa sploh ne vem, zakaj sem oblačila pižamo, saj sem se že čez uro s težavo preoblekla, mož je malim oblekel kar puloverje čez pižame in ob 0,20 smo speljali izpred garaže.
Da pot ne bi bila preveč dolgočasna, so nas ustavili še policaji! ob pregledu dokumentov je policaj hitro ugotovil kam gremo, pa nam je ponudil celo spremstvo. Ampak sem rekla, da še ni krize. Čeprav so bili popadki praktično na 3 minute...
Nekaj minut kasneje pri tašči odloživa otroke in čez 10 minut sva pred porodnišnico.
Med CTGjem mi je odtekla voda, po učinkih klistirja pa se mi je zdelo, da bom rodila kar na WCju...
Ampak je "mali" vseeno počakal še malo in ob 2.50 se je rodil naš URBAN!!! Vseh njegovih 4110gramov in 53 cm! Neverjetno, ampak od vseh otrok je on najtežji in največji, čeprav je bil deležen najmanj počitka.
Prvi obiski bratcev in sestrice so bili milo rečeno ganljivi, pa še sedaj jih kar naprej podim od vozička, bi imeli kar vsi hkrati glave notri, hehe.
Dogodivščih je že precej, potepanja, neprespanih in čudovito spočitih noči tudi, krstili smo ga že mesec dni nazaj, sedaj pa se veselimo njegovih nasmehov in vriskov pa navdušenega brcanja in ugodja v vodi... Skratka lepo nam je.

Kot berem , tudi vi večinoma uživate, bambina vi kar pogumno, kaj več pa še prihodnje dni, ko malo prečekiram stanje računalnika. Ma je lepo biti nazaj gor...

raglja

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 596
23.7.2007 21:39:37   
tejč
O, raglja, iskrene čestitke. Ko takole berem tvoj post, mi misli uspejo uteči dva meseca nazaj, in res...prav prijetno se je spominjati tistih dni...Pri vas je bilo pa res pestro. Kje pa so počakali starejši otročki??
Pa še policaji, pa saj ne moreš verjet...user posted image

Uživajte!
Joj, krst,saj res, to nas še čaka, moramo kaj mignit za to...skoraj sem pozabila...

Punce-za madeže čistit; vem eno rešitev, ki odstrani prisušene madeže čokoladnega sladoleda in drekcev naše tamale: Fleckensalz v DM, namočiš, pustiš čez noč in brez drgnjenja izginejo!user posted image

(odgovor članu raglja1)
Neposredna povezava do sporočila: 597
23.7.2007 21:49:28   
tejč
Majchi, a maš v Trzinu kafič?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 598
23.7.2007 22:04:16   
Putka
Ja, tele pesti v usta... To kar hitro pogruntajo, nekaj za sesat ki je vedno "pri roki"user posted image .

Naslednja faza je opazovanje ročic:"Glej, glej kaj imam. Pa premika se! Čakaj - to jaz delam! Spet se premika...Uau.." To jih lahko pol ure in več zabava.

Potem pa hočejo že kaj zagrabit. Naša Katja je že tukajuser posted image . Je prav smešna, ko mimo mojga nosu maha, pa ne zadaneuser posted image . Ko enkrat to obvladajo, pa gre vse v usta!

Aja, tudi meni ful lasje izpadajouser posted image . Me je ene 14 dni prijateljica spraševala kako in kaj, pa sem se pohvalila, da imam še kar grivo. No, čez dva dni se je začelouser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 599
23.7.2007 22:29:55   
ancka1
Raglja, najprej čestitke in welcome back!!! Jaz se pa prvega meseca sploh ne želim spominjat. Je bil pa precej travmatičen. Ampak vse pozabiš, ko se ti mali divjak pri treh mesecih zvira po previjalni, da mu komaj plenico gor dam. user posted image  Ravno jo naštimam, da je z vseh strani tako kot mora biti, mulo pa rit v luft in mi jo z nogami spodmakne, zraven se pa reži kot pohan maček. Kako zabavno. user posted image  user posted image
No, da se pohvalim, jaz sem pa naredila the move in sem šla danes laufat za 40 minut. user posted image  user posted image  user posted image  Sem prijetno utrujena, vendar prerojena. Rožica, teren sem preverila, le še pridružit se mi moraš.

Sedaj grem pa spat...do petih. user posted image

Nočko!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?