|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
18.7.2007 12:41:02   
kjava
Oj!
Zdej pa res ne vem več, kaj je z Eriko, da ji teža tako počasi narašča. V 4 tednih se je zredila samo 300g, danes po enem tednu, jo je spet vagala in spet samo 90 g plusa. Sedaj mi je pustila tehtnico za dva dni, da jo bom po dojenju tehtala in bi morala kao spit za cca. 120g, ona pa je spila samo 40g. Čeprav je ta vaga mav čudna- jo dam 3- krat gor pa vsakič drugač pokaže.

Sedaj, pri 2,5 mesecih tehta 4730g.user posted image

Upam, da mi ne bo treba dodajat. Saj mala je sicer čist ok, živahna, tud prevrača se že, tako kot tvoja Katja, Putka.

Petrinja, kaj pa, če bi mu ti dala vmes malo čaja al pa vode, da se ne bi skoz dojil, pa bi se mleko lahko obnovilo?

Erika se tudi že ful slini, tako da ji dam že kar slinček, samo to ni nujno, da bodo kmalu zobje, ker se je Andrej tud, pa je dobil prvi zobek šele v 10. mesecu.

Se pa takoj pozna, da je Putka z dopusta in je več postov tuki gor user posted image .

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.7.2007 13:28:34   
tejč
Ej, punce, emn je pa tud sling al ruta al kva je že to lepo za videt. Sam kok pa kej švica v teh dneh otroček not???

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.7.2007 13:46:55   
rožica81
Oj punce!

Nace se zdele zvira v svojem igralnem centru, mal pojčka in je svoje roke... Po moje, da tole še ne bodo zobki, ampak se samo s svojimi ročicami igra. Kolk je luštkan user posted image  A ve dajete svoje sončke kaj kravce past? Jaz Naceta dajem vsak dan, sploh kadar ne more kupčka podret, ga potem v tem položaju le podre. Pa zadnjič se je že obrnil na trebuh user posted image  A ni to malo zgodaj?

Putka, a si ti Katjo kaj mazala z zaščitnim faktorjem na morju?

Petrinja, a je bilo takrat v Bohinju tudi tako vroče? Kam ste se pa skrili pred soncem? Jaz ne bi bila pod kakšnim drevesom v času pripeke...

Pa še to! A jemljete kakšne dodatke k prehrani? Doječe mamice mislim. Matr, jaz se tako slabo počutim ves čas, da sem res že sita tega. Pa ni zaradi vročine ali pa da bi premalo tekočine popila, ker se nalivam z vodo čez cel dan. Bom danes zdravnico prosila, naj mi kri pregleda, ker moram po napotnico k njej...

Bom dodala v album še eno fotko... ta lepo user posted image

LP, pa čimveč senčke user posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 553
18.7.2007 14:32:04   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Ej, punce, emn je pa tud sling al ruta al kva je že to lepo za videt. Sam kok pa kej švica v teh dneh otroček not???

Sem tudi na to pomislila, ampak v naročju tudi švica. Imam pleničko na roki, pa je vseeno mokra.
Šoping je uspel, zapravila ful €, pa od tega nobene cunjeuser posted image . Eno igračo za Vesno, lesen memory od Sevija pregrešno drag. Pa sebi par romanov za brat (da ne bo samo rruser posted image ), itak za plenice in ostalo v Mullerju takoj gre denar.

Pa v Nami me je Kahnetka ujela, mi je prodala maže, da bom mlada in lepauser posted image . Hrano za mojo kožo polno flekcev (pa seveda, če še hormoni + sonce pege delauser posted image ) in nek C vitamin v spreju (ima mami in je ful zadovoljna). Ko je pa moj špehec zagledala, mi je pa še bon za nek 1/2 urni tretma dala - sem se ji zasmilila zgleda, revca jazuser posted image .

Je bilo kar luštno, pa ne prevroče, saj so itak štacune in lokali klimatizirani. Pa ta fajn nizke buse sem ujela in se lepo domov pripeljala. Čist fajn brez avta.

Rožica81, dojenčka ne mažem ampak skrivam. Pa dolge srajčke in pleničko čez voz po ta hudem soncu (do plaže in nazaj). Smo bili na morju do nekje 8h zvečer, takrat sem jo pa mal v vodo odnesla in tudi nogice posončilauser posted image . Na fotkah zgleda, kot da je ful sonce, pa je bilo že precej pozno. Tudi Vesno skrivam in mažem, če ne pa oblečem. Smo bili najdlje do 12h na plaži, pa še to pod drevesi. Smo lani samo eno znamenje pridelali, sem jo pridno šparala.

Nace pa zgleda na fotki za dokumente vsaj pol leta star! Kakšna je Katja, smešna za crklnit. Vesna ima tudi novo osebno, si je vsaj podobna!

kjava, imaš prav glede postovuser posted image . Sem kar pogrešala RR, zraven je bil internet cafe, samo ni bilo časa.

< Sporočilo je popravil Putka -- 18.7.2007 14:33:20 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.7.2007 16:00:04   
rogljicek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pri nas imamo take probleme dat Reyo zvečer spat; jo dam spat okrog 9. ure. Potem spi kake pol ure, se zbudi in nikakor noče nazaj zaspat do 11ih, 12ih. Seveda ni tiho, ampak jamra, se joka- je to trma?! Groza, ne vem kako naj ukrepam. Jo vržem iz postelje zjutraj, da bo zvečer prej zaspala, bi to pomagalo? Zjutraj rada potegne in se zbudi šele okrog 10., 11. ure. Čez dan pa tudi zaspi le v avto sedežu user posted image  Vsaj to sem pogruntala.user posted image

Vidim, da imate v Mariboru cepljenje full urejeno. A je pri vseh Kranjčankah tako kot pri meni? Radke posvetovalnice, cepljenja noben niti omenil ni. Naslednja posvetovalnica šele, ko bo stara 4 mesece!!! Ultrazvok kolkov pri 5 mesecih. Ali ima katera dr. Bartoničkovo? Meni pri prvem pregledu ni bila preveč všeč, se mi je zdela malo površna-vse na hitro. S tem, da so me naročili takrat, ko sploh ni imela posvetovalnice. Ko sem prišla tja, so mi rekli, da so me klicali (kar ni res), da bi mi dali nov datum. No, potem sem čakala 15 min in je prišla dr., na hir pregledala in to je to. Razočarana!!!

Rožica- jaz dajem Reyo na trebuh vsak dan, menda je dobro za hrbtenico. Se mi je pa tudi že parkrat zgodilo, da se je- ko je ležala na hrbtu -prekotalila na trebuh. Zgodaj, ampak mislim, da je bila le sreča. Ampak jo bo pa treba itak vedno bolj pazit kaj dela. Sem full vesela, ko pogrunta kaj novega, ampak me pa tudi malo bolj skrbi. Kaj češ, naši sončki ne bodo vedno nebogljeni novorojenčki. No, saj nas počasi navajajo user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.7.2007 18:27:38   
s u g a r
Sam javim se, malo smo počitnikovali.
Kar tako z danes na jutri - kako je luštno k ni treba prost za dopuste, ampak sam greš k ti paše.

Punce Vall je super v zadnjem mesecu se je zredil za 1 kilo in 100  se vidi mami dobr papa, mali dobr papa. Jeee ful sem hepi.

Drugače pa moram vse za nazaj prebrat in videti kako in kaj se vam je godilo in ne godilo.

Kdaj se spet kaj vidimo?

Ko mine vročinski val ali se mu bomo uprle????
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravček za enkrat in nekgo je laččččččččččččen.

papa
cmoka

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.7.2007 20:50:52   
Eca
Samo javljam, da so sveže fotke v albumu.user posted image IL divoti pa so tudi že pripravljeni za albumček.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.7.2007 8:00:22   
Putka
Dobr jutro!

Kolk smo danes fajn spali! Vesna pa še spiuser posted image . Ima namreč tisto Ikeino posteljo, ki je lahko dvignjena in jo je tako pričakala, ko smo se z morja vrnili. Tako da tudi ponoči okoli ne hodi. No, vsaj tale dva dneva ne.

Grem na sprehod s prijateljico in njenim 10-dnevnim novorjenčkomuser posted image .

Sugar, jaz sem za sprehod, ampak v kakšen mostec, kjer je hladovina. Že v petek grem tja, tako sem lahko vsaj zunaj dopoldne. Drugače se hodimo popoldne k staršem hladit, imata letos klimo namontirano, pomoje jo bomo mi tudi nabavli.

Eca, a ima Mark Dorianovo dudo v ustih? Jaz imam stalno te težave, samo obrnm se pa ima Vesna že dudo ali flaško od Katjeuser posted image . Pa naša Vesna je bila tudi tako pikasta, ko je imela norice - kot iz učbenikauser posted image , revčki ubogi. Ampak zgleda čist zadovoljen, tale Mark.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 558
19.7.2007 8:17:51   
ajdaN
Dobro jutro!

Še tukaj se poštempljam, pa mam RR podelano za dans. Kar se javljanja tičeuser posted image .

Pri nas vse po starem, Anči pridna, Lovro tudi, mami naspana... V glavnem vse b.p.user posted image

Putka kakšno posteljo ima Vesna? Lahko prilepiš kakšen link? Iščem nekaj za Lovra za na vikend in gremo čez en mesec v Ikeo gledat pa nekaj nabavt!

No Lovro se mi je zbudil, tko da še par slikic pripopam pa šibam.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

No takole, LP vsem skupaj!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
19.7.2007 9:45:05   
Eca
Hej!

Spet moram biti kratka...pakiram, ker gremo v Ikeo danes. Čakam samo mamo, da pride na Marka pazit. Dorian pa gre danes prvič v tujinouser posted image , me prav zanima kako zgledalo tole z Ikeo in malo štruco.

Putka - ne Mark ima svojo dudo, malo se je pootročil odkar imamo Doriana. Jaz sem težavo z dudo rešila tako, da ima Mark Nukovo dudo, Dorian pa Aventovo. Marku Aventova "ne ustreza", pa sem zato mirna. Koze ga tudi niso zdelale, vedno je bil dobrovoljček, edino fleki kjer so bile kraste pa so ostaliuser posted image Pri Dorianu pa se sploh nič ne vidi, ker je bila blažja oblikauser posted image .

Letim , moram z Dorianom še kupčka podret.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 560
19.7.2007 9:51:44   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: ajdaN
Putka kakšno posteljo ima Vesna? Lahko prilepiš kakšen link?

Luštne fotke, otročka prav zadovoljna zgledata, zato sta tudi tolk pridnauser posted image user posted image .

Tale postelja se je kar obrestovala, več kot leto je bila obrnjena na dol, zdaj smo ji pa spodaj blazine in eno lučko naštimali, tako da ima svoj kotiček za "mir"user posted image .

Kura user posted image postelja, za 119€:
user posted image user posted image

Pa sploh ni tolk visoka kot zgleda.

Zunaj vroče za popi... Sem bila že nazaj ob 9.30.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 561
19.7.2007 10:46:23   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

Ali ima katera dr. Bartoničkovo?

Ja, mi jo imamo, pa se mi je zdela čisto ok. Prijazna, Naceta je lepo pregledala, mi svetovala... tko da zaenkrat res nimam pripomb.

Za UZ kolkov je pa v Kranju tako, da greš lahko tudi samoplačniško (33 EUR), pokličeš in si na vrsti lahko že naslednji dan. Tako da, če nočeš čakati tako dolgo, kot praviš, se naroči. Jaz bom tko naredila, ker mi na Jesenicah niso dali datuma, imeli so pa frej šele septembra...

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 562
19.7.2007 10:48:18   
tejč
AjdaN in Eca, lepi otroci!user posted image
Jaz moram tud mal iz kamere dol fotk potegnit. Vam javim, ko bom...

Me smo td že not, toook vroče. S koelgico sva prebrodli vse od ribarnice naprej in nazaj. Jaz danes pričenjam (poskušam!) se držat ločevalne diete. Bomo vidli kako in kaj...

Likalnik mi je crknu. A ma katera kej merkatorjevih pik za šenkat ali za menjat s šparovimi? Hvala in sorite, ekr težim, bi rada kupila nov likalnik...

LP

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
19.7.2007 10:49:28   
rožica81
Še to: rogljiček in majchi, kakšne vozičke imata? Jaz imam Quinny-ja, pa me sprednje kolo isto zajeb... Predvsem takrat, če grem prehitro, pa se kolo ne oprijema cestišča.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 564
19.7.2007 10:50:33   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: tejč
Likalnik mi je crknu. A ma katera kej merkatorjevih pik za šenkat ali za menjat s šparovimi? Hvala in sorite, ekr težim, bi rada kupila nov likalnik...

He, he! Si preveč vneto likala?

Imam ene 5 točk odveč, sem že brisače nabavila. Pošlji mi naslov na ZS, pa dobiš po pošti. Razen če se ti kaj v Lj hodi.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 565
19.7.2007 11:50:59   
rogljicek
rozica, imava peg perego. včeraj je user posted image  poskušal laufat z njim, pa nikakor ni šlo, ker je prednje kolo tako divje vibriralo. full sem razočarana. mar niso 3kolesniki narejeni zato, da lahko športamo z njimi!!! potem pa tole.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 566
19.7.2007 12:40:45   
tejč

He, he! Si preveč vneto likala?

Dej, nehi Putka, mi je skor srce v hlače padlo.
Jaz se spravim ob 12.00 na balkon peglat, češ boljš zdej ko je vroče, da ne bom švicala (sam) od likalnika. In peglam, peglaM, POL PA kar naenkrat useka ko 300user posted image  in jaz kar odskočim od likalne mize. Nek kratek stik, najbrž od vode kej... In je šel v maloro...
Hvala za ponujene pike, sem ti pisala na zs.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 567
19.7.2007 16:38:59   
juniorka
Hojla!
tejč, mi tudi mamo teh pik, sem jih kolegici že enih trideset dala, ker je kupila sesalec, pa še jih imamo- namreč posteljne pode oz. letvice smo v merkatorju nabavli, pošlji zs!

Take lušne slikce- bom jaz sestro angažirala, da naloži album...
Naš Nel je včeri podnevi končno spal 2,5h v kosu, ampak pol je pa veselo žvrgolel do polnočiuser posted image  Zjutraj pa ob petih budnica... Pa spet malo dremanja, krči in je bla ura deset, zdaj mi je pa ob 4ih zadremal, ampak dudo še zmeri vleče!
Če bo kakšen miting, pol jaz pridem, če bo deževalouser posted image ! Ja, v tej vročini se vozit- meni se zdi, da klima nič ne pomaga...

Pridno se hladite, pa kakšen sladoled pojejte!

11.11.09 ob 9.09 Leila 4065g in 58cm
1m: 5110g 60cm
2m: 6035g 62cm
3m: 6560g 65cm
4m: 7150g 70cm
6m: 8000g 74 cm
8m: 9000g 77 cm
11m: 10kg 80cm

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 568
19.7.2007 18:06:11   
felicia
oj

danes pa je ta pravi dan cel dan je uroš  že pokonci, zaspi za 15 minut pa konec in potem jok pa nosit se po rokah grozauser posted image .

Mene pa tok hrbet že matra od nošenja. Sem nujno potrebna masaže! Zdi se mi da takoj ko ga malo pohvalim kako je priden se mi drug dan obrne na hujše!

No zdej grem mal počivat hvala bogu za babice!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
19.7.2007 22:51:38   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Mene pa tok hrbet že matra od nošenja. Sem nujno potrebna masaže!

Je bil moj včeraj priden in me zmasiraluser posted image

Sem šla pa zadnjič prav k maserki, sem se res sprostila tisto uro. Samo kaj ko me je naslednji dan spet enako bolelo. Med rameni vse zategnjen. Bo treba spetuser posted image .

Če bo drug teden kaj bolj hladno, se lahko za Tivoli zmenimo. Sicer je pa v Mostecu čez dan luštno, ker je senca. Tiste ki ste za, se javite.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 570
20.7.2007 7:15:40   
Eca
Hej!

Tejč - jaz tudi imam nekaj teh Merkatorjevih pik. Pošlji mi ZS z naslovom, pa ti jih pošljem, če se že s katero od prej nisi zmenla. Koliko pik oz. nalepk sploh rabiš za likalnik? Po moje če vse skup stopimo bo menda ja dovoljuser posted image

Če katero zanima, moji IL Divoti so v albumu - samo ene par fotk za pokušino, ker vseh fotk imam prek 200 pa je preveč za en RR album.

Včeraj smo se v tej vročini po Avstriji voziliuser posted image user posted image , Dorian je gledal celi čas, nič ni jamral, mene pa je kljub klimi  v avtu oblivalo, pa skozi sem bila brez zrakauser posted image . Danes že čutim posledice - boli me grlouser posted image . Obiskali smo Toysa in kupili Marku skirouser posted image , saj imajo znižanje za vse te sezonske igrače - tobogane, avtke, kolesa....se kar splača pogledat. V Ikei smo pa pustili tudi celo premoženje za vso kramouser posted image , komaj smo v avto nabasali, nekaj pa smo naložli na streho. Še dobro da sem možu rekla, da naj vzame strešne nosilceuser posted image . Domov smo prišli ob 21h. Čez kake 14 dni gremo spet, ker nismo vsega pokupliuser posted image , še skoraj cela Ikea je ostalauser posted image (šala).

Sosedi so včeraj zvečer pri našem oknu klimo montirali in je user posted image ropotal celo nočuser posted image , zgleda da se moramo res seliti, ker če ne ne bomo mogli spat, ko bo to ropotalouser posted image .

Se še javim kaj....danes grem otroka v nov vrtec na čakalno listo vpisatuser posted image , kar zdaj zjutraj, ko še ni vroče. Pa 4 stroji za speglat user posted image user posted image user posted image user posted image me čakajo. Razmišljam, da bi v soboto šli k mojim staršem, pa da vzamem ta paket cot s seboj in tam likam, ker je pri njih v hiši bolj hladnouser posted image

Se še javim kaj. Uživajte kolikor lahko v tej vročini!

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 571
20.7.2007 12:57:02   
BAMBINA_
Evo nas, mi smo včeraj prišli domov user posted image user posted image user posted image .
Punce, hvala, da ste držale pesti za Grišo. Po tistem, ko sem vam zadnjič pisala, je sledila še en podoben grozljiv dogodek. V nedeljo, ko smo še vedno bili na začasnem odpustu iz bolnice, se je Griši med spanjem 2x oglasil Angelcare - tisto 1. opozorilo, ki zapiska po 15 sekundah. Pravijo, da moraš dojenčka v tem primeru nežno zdramiti, da začne nazaj dihati, ker "pozabi". No, to sem storila in je bilo vse ok. Kakšni 2 uri po tem, pa mi ga je kar iz totalno budnega stanja začelo zmanjkovati. Klicala sem ga, trepljala, ga nesla ven na zrak, mucek pa nič. Kar izgubljal se mi je, pa čisto plav je postal okoli ust. Z mojim sva klicala 112, pa je rekla, naj greva takoj do zdravnika. No, do Celja smo hvala bogu srečno prispeli, od tam pa so nas ponovno urgentno z rešilcem prepeljali v Ljubljano. Tam so ga dali na monitor, ki meri dihanje in Griša je skoraj pol ure dihal s petimi vdihi na minuto, normalno pa je okoli 30 vdihov. Dali so mu teofilin, ki mu ga bom morala dajati 3x/dan kakšno leto. Dihanje je še vedno neenakomerno, vendar ne več tako redko. U glavnim... v teh dveh slabih tednih, ki sta za menoj, sem shujšala za 5 kg zaradi živciranja, strahu... in zdaj imam ful problem, ker imam tako malo mleka. Revček pa zdaj tudi samo pančka ves čas od vseh prestanih pregledov in šokov. Konec avgusta imamo kontrolo za dihanje in jetra. Molim, da bi bilo vse ok.
No, kljub temu, da so naju včeraj odpustili, pa ni bil nič vesel dan. V sosednji sobi (ločevala nas je steklena stena) je namreč bil en 4 - mesečni fantek zaradi epileptičnih napadov. Že v sredo so ves čas pri njemu bili zdravniki in imeli skrajno zaskrbljene obraze, tudi čez noč so ves čas dežurali pri njem, včeraj pa so ga odpeljali na neke preiskave in potem ful dolgo časa ni bilo nikogar, potem pa je čez čas ena sestra prišla pospraviti kapalno, monitor na posteljci... in nikogar nikjer ni bilo. Po vsem hodniku je vladala grobna tišina... user posted image user posted image user posted image user posted image Oh Žigec, naj te čuvajo angelčki user posted image user posted image

Lep vikend in tisoč problemov vam želim. Pravijo namreč, da, če imaš zdravje, imaš tisoč problemov, če zdravja nimaš, imaš en sam problem.
Čau!!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 572
20.7.2007 13:37:51   
felicia
oj

Bambina tako ko sem brala tvoj post sem se čist zamislila kako sem včasih prav tečna ker mali ne spi in zdaj se zavedam kako male skrbi so to in da si jih delam za brez veze, ker to kar doživljate vi je grozno in upam da se bo stvar ustalila in bo mali začel brezskrbo svoje otroštvo.

Srečno!user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.7.2007 16:47:16   
s u g a r
haj

bambina sem s teboj.user posted image user posted image user posted image user posted image  držite se.

Punce - pasje vroče je. jaz pa moram ven - kam - na urgenco - zakaj - ker smo user posted image user posted image  in nama je kondom počil - kaj zdaj - ne me prašat, morm it po ene tabletke v roku 72 ur, dojila bom po nasvetu dr. Tulove lahko, to sta baje dve tabletki ki preprečita zanositev - kriza, ne bom se več zaj.... s to oblekco in pokličem G v ponedeljek in da se zmenim z njo kaj in kako - upam da ne zaključim z dojenjem in da ne dobim mensesa - čist sm živčna, vse mi gre na k...., pa še mami ne dobim da bi pršla Valla počekirat adijo res, moj pa je mogu nujno v Mb, pol ponoč pa glih ne bi hodila sama ukol.
Ve ste neki od Mirele govorile ane? Kako se odnese?
Sorite čist sem user posted image .

Se še tipkamo.

Jaz za sprehod v Mostecu sem ampak z pondelkom en dan, sam da tole poštimam in da vem kako in kaj.

No grem mal se skulirat pod tuš, mali pa lepo aja.

by

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 574
22.7.2007 9:22:50   
Putka
Kaj vas je vse vročina pobrala? Se hladite v severnem morju??

Mi smo bili včeraj pri tašči pod krimom, samo smo bili cela dan notri, ker je žgalo, žgalo. Pa klimo imajo, v zgornjem nadstropju in je bilo spodaj prav prijetno. Danes gremo spet, so vsakoletne kasaške dirke. Ubogi konji..

Drugače vse po starem. No, razen da sem bila v Pikapolonici trgovini in sem cel kup igrač nabavila, od Vesne je bolj malo ostalo. Ker Katja že ful igračke gleda, pa sem ji tisti lok in blazino kupila.

Sugar, kdaj gremo potem v mostec, v torek? Jaz imam ta teden dedca doma, si je nekaj šihte menjal, pa je zdaj štiri dni prost. Ampak bo malo po stanovanju naredil, tako da bomo v Lj ostali.

Se tipkamo zvečer, ko pridemo nazaj z vonjem po konjskem švicu...

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?