|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
21.7.2007 12:50:20   
dorotea
Evo, točno tko se počutim tud jaz, srček, ko se spraviva  kuser posted image , tko da na koncu me sam še depresija daje. No, saj res si loh tud kako drugače pomagava, sam že prav pogrešam mal....no, pustmo podrobnosti, da ne bo kdo mislu da se je na erotik strani znašeluser posted image
Nefretiti, saj če bi bla gvišna da je to od candide, bi porabla tisti canesten, pr meni še deluje in pol sem dobra za nekaj časa, sam kaj ko nisem gvišna in je mogoče res sam občutljiva sluznica. No, hvala za vse nasvete...zdaj bom najprej probala s temi vaginaletami, pol kakšen teden pavze , da se sluznica sama mal poštima , pol pa veselo na delo..user posted image user posted image user posted image Tko, kocka je padla! Če pa bo še vedno čuden občutek, pa se bom pač mogla sprijaznit, da je moja "fufka"pač občutljiva in da pač v nosečnosti ni za drugo rabo.

Srček, jaz pa ne morem sodelovat pri seznamčku, ker se mi sanja ne kakšen obseg trebuha sem imela prej...sedaj je 96cm, nekoč je bil 70cm, sam kdo ve kdaj žeuser posted image (31t6d, +7-8kg, recimo +20cm?)

< Sporočilo je popravil dorotea -- 21.7.2007 12:52:43 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5726
21.7.2007 13:00:17   
Anonimen
Doroteja, uh sem vesela da nisem edina s tem problemom. Ker nam je vsem nerodno kaj takega načet in pol se v sebi sekiram da je kaj narobe z manouser posted image .
A so vam tudi kaj rekli v ŠS da naj nebi seksale 6 tednov pred pdp in 6 tednov po pdpuser posted image .

Cukerček pa nekje v senci sladoled papa ali pa se v kaki vodi hladiuser posted image .

To bo postalo luštno, ko bomo začele kar izginjevat in se bomo spraševale kje smo, ali smo rodit šle, ali kam na dopust.....Si bom prav morala najt nekoga iz RR ki ni med spetemberkami, da pošljem sms in da sporoči da sem rodilauser posted image

A se že kar zmenimo, da prva ki rodi odpre temo Septemberke na Novorojenček,dojenček in potem kar tam nadaljujemo? Pa četudi rodi prva že avgusta.....bi blo res fajn da se potem spet iste pogovarjamo tam dalje....

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5727
21.7.2007 13:27:32   
nana 27
Srček, jaz se te pa bojim user posted image  Se nič ne hecam. Sem brala o tvojih nadnaravnih sposobnostih (tema o črni magiji) in so mi šle kar kocine pokonci. Imaš tudi po internetu občutek ali moraš nekoga videti v živo, da lahko kaj napoveš? Obseg trebuha bom pomerila popoldne pa javim. Moram iti k mami po šiviljski meter. Nefretiti, že dve kili dol user posted image  še malo pa boš veliko lažje dihala.. Dorotea, tudi meni je G rekel, da naj uporabljam Borax. Meni Canesten pomaga pa že več kur z Diflucanom sem imela pred nosečnostjo, ampak te glivice kar naprej gnjavijo. Se mi zdi, d aje bolje, če ne jem sladkega in kruha, ampak kaj, ko mi vse to paše in to ZDAJ.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5728
21.7.2007 13:50:12   
Anonimen
Srček - moje mere: 34t, obseg pasu pred nosečnostjo 72 cm, obseg tamkjerjenekočbilpas 101 cm, kg + 10.
Jaz grem danes popoldan v Müllerja po pralni prašek - je dosti bolj kvaliteten, kot tisti, ki se ga dobi po nakupovanih centrih in v DM po plenice - Babylove in Fixies. Potem se bo pa itak naša princeska odočila kaj ji najbolj paše user posted image . Grem kar danes po nakupih preden spet vse pozabimuser posted image
Kar se mene tiče, se strinjam s predlogom, da prva, ki rodi, odpre temo na čvekanju pri dojenčkih - pa, da vidimo, katera bo zmagalauser posted image

Dorotea: jaz si pomagam z Lactacid tonikom, Floragyn svečkami in Canesten kremo. Sedaj, ko je tako vroče, imamo več ali manj vse težave z našimi "fufkami"... Hm, dobra si, da se ti v tej vročini sploh še lušta user posted image Jaz jo imam samo še za lulatuser posted image

Guppy: kaj pa če bi si enostavno izmenjale GSM številke na ZS in se lepo pokličemo?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5729
21.7.2007 13:53:38   
Anonimen
Nana, zdaj se pa smejimuser posted image . Ene tukaj ste mi prišle res do živega, se velikokrat na vas spomnim....tako izven RR. Zanimivo je zato, ker vas ne poznam, ne vem kako zgledate in je zato še bolj zanimivo. Zgodilo pa se ne bo nič slabega, samo ob nekaterih imam pač malo občutka kako bo nekaj šlo in mi je potem zlo luštno čakat če se bo res to zgodilo. Predvsem glede tistega spola. Saj obljubim da ko bo dotična oseba rodila bom povedala katera je to bila in se bom še vse smejalauser posted image . Drugače pa sem čisto običan čovjek, tako da nič batuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5730
21.7.2007 13:57:15   
Anonimen
pol bi mogu že js odpret temouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5731
21.7.2007 14:24:28   
Anonimen
Ne, Karin bi jo moralauser posted image . In pol bi vidva čakala par mesecev na nasuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5732
21.7.2007 14:25:32   
dorotea
Srček, nam na ŠS niso nič odsvetovali sexa 6 tednov pred PDP, ma itak mislim, da s tistim velikim trebuhom ne bo preveč enostavno opletat. Nekateri celo svetujejo, da pomaga sprožit porod, če si blizu PDP. Po porodu je pa itak 6 tednov čišče in to je rana, kužna, od posteljice in takrat pa res ne smeš...ampak mislim, da ti takrat sploh ni douser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5733
21.7.2007 14:25:53   
Anonimen
ja no, jo jaz odprem namesto nje.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5734
21.7.2007 14:28:32   
Anonimen
Srček user posted image 32t3d, +9kg, +11cm (130cm)
Žabonka user posted image  34t, +10kg, +29cm (101cm)
Lina31user posted image          , +9kg, +26cm (100cm)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5735
21.7.2007 14:44:21   
guppy
Srček, kakšna tema o črni magiji? Jaz bi linnnnkk user posted image
Za tvoj seznamček pa sporočam: 35t, +14 kg, +30 cm (130 cm)

Mogoče ne bi bilo slabo, če bi bil seznamček razvrščen glede na tedne nosečnosti. Tako potem vidiš na hitro kako napredujejo enako "stare" nosečke user posted image . Joj, kakšne izraze uporabljam zadnje čase... možgani se sploh nočejo ničesar normalnega spomnit...
Totalno se strinjam, da prva, ki rodi, odpre temo pri Novorojenčku user posted image

Žabonka, ni slaba ideja, samo ena se mora javit (in dat GSM), ki bo ob 13h zagotovo tam. Pri meni je še malo vprašljivo, ker imam ob 10.30 pregled v Leonišču (zna trajat), potem moram pa še nujno do svoje zdravnice oddat papirje za komisijo. Prevoz imam zrihtan, tako da pridem takoj za tem, če bo na pregledu vse OK. Sem pa z noro izmenjala GSM že kak dan nazaj in ji sporočim, če se slučajno ne bom uspela prikazati.

Midva sva namontirala previjalno na steno in krasno zgleda! Odprla sem tudi paketek teh babylove pleničk in so mi tok lepeeee! Eni zajčki so gor na pasu user posted image . Prav luštne so!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5736
21.7.2007 14:54:58   
Anonimen
Guppy, temo črna magija pa najdeš na družini in partnerski odnosi. Pa beri novejše poste, ker je začetek starejši. Smo nadaljevali na petek 13user posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5737
21.7.2007 15:00:37   
Anonimen
Guppy, user posted image 35t, +14kg, +30cm (130cm)
Žabonka, user posted image  34t, +10kg, +26cm (100cm)
Srček, user posted image 32t, +9kg, +11cm (130cm)
Lina31, user posted image       , +9kg, +30cm (100cm)

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5738
21.7.2007 15:07:25   
nana 27
Srček, user posted image  hmmm...mene te zadeve zelo zanimajo..mi lahko prosim poveš, če tudi pri moji malenkosti kaj "čutiš" oz, da oddajam kakšne vibracije (uf, kaj se to hecno sliši)?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5739
21.7.2007 15:18:06   
Anonimen
Nana, žal te ne morem razveselit. Razen da ima tvoj user posted image  zelo lepe velike in radovedne učke ne vem nič o tebi. To pa vidimo tudi ostaliuser posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 5740
21.7.2007 15:34:28   
LINA31
Hojla,
srček...na seznamu mi dopiši tedne, in sicer 30t 4d, obseg se mi je pa povečal za 26 cm.
Danes je spet full vroče, kajne? Grem malo knjigo brat, ker sem sama doma.
PA pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5741
21.7.2007 15:42:20   
Anonimen
Lina, vidim da sem te v 1 uri razširila za 6 cmuser posted image . Oprostiuser posted image .

Guppy, user posted image 35t, +14kg, +30cm (130cm)
Žabonka, user posted image 34t, +10kg, +29cm (101cm)
Srček, user posted image  32t3d, +9kg, +11cm (130cm)
Lina31, user posted image  30t4d, +9kg, +26cm (100cm)

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 5742
21.7.2007 16:06:35   
sandra85
pozdravljene user posted image

srček-vozniški izpituser posted image ...upam da še zdržim ta mesec...
ne govori, da si kot opica iz ZOO!user posted image , ker smo user posted image najlepše ženske pod soncem user posted image
jst86, dobra izbira vozička user posted image
mi2 imava : http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169876
bomo držale pesti za tvojo maturo user posted image
nefretiti držim pesti da se to kmalu umiri...user posted image
srček-za kero user posted image pa sumiš da so se spol zmotili user posted image ...
upam, da ne zame, ker imava že VSE modro domauser posted image
pa še zaj sem iz baby centra prišla-sem nakupla par mako majičk, 2 kapici, rokavičke in ene copatke-vse modrouser posted image

meni je pa bilo prej tako slabo, ko sem bila z sestro na kosilu, da sem sam čakala da skupi pademuser posted image groza...

razgled iz hiše pa imam res obupen user posted image sicer je drugače super-vidim celo slovensko in malo hrvaško pa italijansko morje...ampak zaj??? vidim ogrommmmmen požar ob hrvaški obali...groza res!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5743
21.7.2007 16:13:27   
sandra85
hmmm za seznamček...

ma se ne meri najožji del trebuha ne? ampak trebuh recimo okrog popka...?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5744
21.7.2007 16:22:03   
Anonimen
kje je požaruser posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5745
21.7.2007 16:29:41   
sandra85
na hr. blizu Kanegre
tak temen oblak je bil prej nad lucijo...grem zaj vn pogledat, da vidim, če jim je uspelo pogasit-bom slikala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5746
21.7.2007 17:26:29   
Anonimen
Sandra. Sem videla ja da je požar. Jaz cunj ne morem zunaj imet, ker vse smrdi in saje meče dol. A se spomniš da je lani v tem času bilo isto?
Trebuh pa valjda da meriš v najširšem delu, ker nas samo ta zanimauser posted image . Pasu pa itak že dolgo nimamo, včasih se vprašam če ga bomo še sploh kdaj imeleuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 5747
21.7.2007 18:22:15   
sandra85
user posted image ja sej...pol pa :
32t6d: +9kg, +25cm (100cm)user posted image
kile pa smo pridobile kar podobno-edino guppy, ki je dvojna nosečka-pa si vseeno malo dobilauser posted image

ja, vsako leto je na unem hribu požar-sej sem sam čakala kdaj bo letos...to kak turist vrže čik, pa je pol cel kaos! boge živalce user posted image
joj grejo tej tedni hitrouser posted image ...js bom tudi pogrešala to ko me user posted image tak boleče zbrca...
zaj me je oče klical, ki je v dalmaciji na dopustu in mi je rekel, da je tudi dol požar...
ma kaj dela ta sušauser posted image
lahko bi se malo ulilo!
najina psica je tak boga...jo imam not pod klimo, ker je zuni prehudo...kot mrtva leži pod mizouser posted image

user posted image punce koliko tekočine spijete na dan? in kaj pijete?
js spijem po navadi 3-4 l ode (ker je zala baje strupenauser posted image ) pa mi vedno reče G da premalo pijem, ko mi pregleda vodouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5748
21.7.2007 18:31:46   
Anonimen

Guppy,        user posted image 35t, +14kg, +30cm (130cm)
Žabonka,    user posted image 34t, +10kg, +29cm (101cm)
Sandra85,  user posted image  32t6d, +9kg, +25cm (100cm)
Srček,        user posted image  32t3d, +9kg, +11cm (130cm)
Lina31,      user posted image  30t4d, +9kg, +26cm (100cm)

Se resno sprašujem kako je to meni ratalo z +11cmuser posted image . Ker sem zelo okrogla, zgleda da sem imela že od prej tako velik trebuh, da ga je najprej napolnil in šele nato se je začel širit. Ker imam še vedno precej odvečne kože za se raztegnit in tudi popek imam še vedno usločen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5749
21.7.2007 18:40:59   
sandra85
srček, imaš pač manjši trebušček-nosiš user posted image bolj zadaj...boš zadnji mesec kipnilauser posted image ...meni je rekel moj, da sem v tem tednu kar kipnila (kot kvas), ki mi je kr nankrat trebušček zrastuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  228 229 [230] 231 232   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?