|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
19.7.2007 22:32:39   
Anonimen
Dobila user posted image user posted image fejst bejba.user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
   [Brisano sporočilo]
19.7.2007 22:32:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3802
19.7.2007 22:36:23   
Miss Piggy
Nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
20.7.2007 8:18:27   
kapesanta
Dobro jutro!

jaz bom tole bratrancu rekla - ne morš verjet kaj tip dela. Glihkar eno bodočo gostilno v Trbovljah poslikava

a bomo mel novo gostilno? kje-kdaj-kdo?

Biba12 - jst bi mela tvojo knjigo....

Danaja - pa še ene čestitke z zamudo... a še vela da je boljš pozno kot nikoli?

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3804
20.7.2007 8:24:58   
KBM
a bomo mel novo gostilno? kje-kdaj-kdo?

Mene tud zanimauser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
20.7.2007 8:41:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta
Biba12 - jst bi mela tvojo knjigo....

n mičken si se zmotla..user posted image user posted image Lunca ti bo pomagala s temle..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3806
20.7.2007 10:14:56   
Anonimen
men se bo zmešal... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobenga dela nimam...user posted image user posted image user posted image Sedim tle že od 7, pa ni nič... user posted image user posted image user posted image user posted image Mar bi bila doma, pa gledala u luft... user posted image user posted image user posted image user posted image   Al pa na morju....user posted image

Nej se kjra pogovarja z mano...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
20.7.2007 10:19:26   
KBM
Sedim tle že od 7, pa ni nič...

Ojoj, to je pa res noro, jaz sem glih s Karin uživala na balkonu , Karin je bila v bazenčku, jaz pa zraven , mal sem se namakala in smo uživala, sedaj smo pa še mal sadja pojedle, zdaj pa mal počivamo, no sicer jaz mal gledam po netu!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
20.7.2007 10:34:27   
Anonimen
o KBM, js bi tud bla doma, pa bi mal zabušavala... user posted image Al pa če bi mogla kej delat.. mi je čist usejn..

Sam tle mi je pa tok butast sedet, delat nič.. vse forume sem že predelala, vse maile prečekirala.. Zdele jem grozdje in skor dremam zraven..user posted image

Pa tok sem si želela dons na morje, pa ni nič ratal..user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3809
20.7.2007 10:55:32   
KBM
Saj je vedno tko, ko imaš čas je vedno dolgčas na forumih!user posted image
No, upam, da ti kmalu mine čas in, da ti ne bo preveč dolgčas, čeprav se tak dan ko je dolgčas vedno vleče v nedogled!user posted image
Bo pa kmal bolje , ko bo dopustuser posted image (kdaj ga pa imaš?)
Pa boš potem full izkoristila, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
20.7.2007 12:38:30   
Capyka
Zdravo!

KBM, te ne poznam... Mogoče sva se kje srečali, pa se ne spomnim.... user posted image user posted image

Biba, jaz bi tudi šla na morje... Namesto da se s Saro skrivamo v bajti pred vročino.user posted image  Sva šle že pred osmo ven na zrak, pa je bilo kmalu spet prevroče. Pa bogici še jest ne paše. Za razliko od mene.user posted image  

Kje pa bo gostilna? Mene tudi zanima...

Nesreča: sem včeraj po mailu slikce dobila, pa so razbitine res grozljive...user posted image user posted image  To je bilo po moje že nizko letenje...

Nč. Grem nevemkaj počet. Peglat bi mogla, pa zdajle res ni pravo ozračje...user posted image

Lp

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
20.7.2007 12:40:00   
Anonimen
Dopust je bil planiran 27.7... ampak mislm, da ga bo treba za par dni prestavit, ker nama bojo ravno zidal tiste dni.. user posted image Sicer upam da bojo v petek končali, da lahk v soboto zjutraj šibama. user posted image Eh, bomo vidl..

No, sej zdele sem šla na eno user posted image , zdej bom pa menda že zdržala še 2 uri..user posted image user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
20.7.2007 12:43:22   
KBM
KBM, te ne poznam... Mogoče sva se kje srečali, pa se ne spomnim....

No, se bomo pa kdaj srečale mogoče!user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
20.7.2007 12:48:06   
Anonimen
jaz pa še vedno ne vem, katere so bile te punce v nesreči.. pa bi jih najbrž mogla poznat, k so bolj mojih let..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3814
20.7.2007 12:52:36   
KBM
No, se bomo pa kdaj srečale mogoče!

No, smo ugotovile, da se poznamo, a ne?

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
20.7.2007 13:19:41   
Miss Piggy
Neka gostilna bo gor pr Špančevem ovinku - nekoč je že tam bla baje, pa jo je poplavilo. Vam ob priliki nalimam sliko, kok je moj bratranec posliku steneuser posted image .

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
20.7.2007 13:28:31   
KBM
Elis@, luštn domek imate,user posted image pa tudi družinica je superuser posted image !Skratka super slikce!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3817
20.7.2007 18:37:47   
kapesanta
uuuuuups, kaj sem falila - no sori Biba, Lunca bo prava, ja - kva pa berem zraven ko pišem, prou mi je...

Elisa, dej še meni pošlji oba gesla na ZS, prosim.....

Biba - a si nebi ti kak boljš šiht najda? Jaz bi verjetno umrla, če bi morala 8 ur čakat, da bom šla dam.... Jst mam glih obratn - ko pogledam na uro, če je že čas da grem na malico, vidim da je že čas, da grem domov...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
20.7.2007 19:26:43   
makla2
Elis@ jst bi tud geslo za tadrug album user posted image .

A pol pravš da starga 100klasa rihtajo, kdo pa?  Kolk so kej vložil dnarja, ker ko ga je zalil, je blo kr hudo, voda skor do stropa.

Biba pa kje ti to delaš, da ti je skoz dolgcajt user posted image  Upam, da je vsaj plača dobra user posted image  Sicer pa jst bi tako službo, ker se mam za učit, pa diplomo bi lepo napisala, pa bi šlo. Kr 8 ur na dan, u luft gledat, bi pa umrla, sej ne vem, kaj bi počela. Jst mam namreč oba škrata doma in nimam do večera niti minute samo zase.

Joj, še mal pa na MORJEEEEEEE user posted image user posted image . Jutri še mal operem, pa spokam, proti jutru pa odrinemo.

Otrok je največ, kar ti življenje lahko da.

1.2.2004 sva dobila Matevža.
22.9.2006 pa se nam je pridružila še Klara.

Neposredna povezava do sporočila: 3819
20.7.2007 19:35:58   
KBM
Glede prometne nesreče!Ali katera ve, ali je res, da je umrla tista, ki je vozilauser posted image Jaz sem nekaj slišala, samo ne vem ali je res, katera kaj ve?

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
20.7.2007 20:54:32   
Miss Piggy
Čer špunce!

Moj mali škratek je pa zdele ful bruhal - in to samo tekočino. Sej zdej je že dobre vole, sam zgleda, da je preveč spil, pa ga je tišal.

Gesla dobite na ZS.

Kdo rihta tisto gostilno ne vem, vem da je ženska, pa k sem šla gledat bratranca kako slika, sem vidla, da je treba še ogromno vložit tja not.

O prometni pa jaz ne vem nič novega.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
20.7.2007 21:00:34   
KBM
Moj mali škratek je pa zdele ful bruhal - in to samo tekočino. Sej zdej je že dobre vole, sam zgleda, da je preveč spil, pa ga je tišal.

Samo da je bolje!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3822
20.7.2007 22:03:07   
mtina
HALO?! PA KAJ OD VAS NI NOBEMA NA MORJU???

MA SAM TEGA PA RES NE MOREM PREBRAT.  user posted image

ČVEKE! 

Se vidimo čez 14 dni, ko pridemo spet nazaj domov.

user posted image   VSEM.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
20.7.2007 22:06:46   
makla2
O, bogi, no sej sam da je boljš. Tud naša škratka dost pijeta, temu primerno pa skor nič ne jesta. Kaki jogurti, pa sadje jima gre dol, druga hrana pa bolj slabo user posted image

To pa tale vročina dela, nimaš kej.

Elis@ luštno, a ste zdej v zelenih blokih doma? Mamo znance tam, pa mi je postavitev znana...

Sam o tej nesreč pa ni blo nč pr dnevniku, ane? Jst upam, da bo s puncam vse uredu. Vsekakor pa je žalostno, kaj se mora nardit, da začneš cenit življenje, pa mal z glavo mislt.

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
20.7.2007 22:09:59   
makla2
mtina, mi gremo v nedeljo zjutraj user posted image user posted image . Naš user posted image  žal ne more vsakih 14 dni dopusta dobit user posted image . Sicer me brat vabi, naj pridem k njemu v Koper, sam tam ni neke fajne plaže, vsak dan sama se z obema škratoma vozt do česa pametnega se mi pa res ne da.

Vi se pa fajn mejte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makla2)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.