pot
|
Pozdravljene . Kako ste se razpisale!!! Šola za starše v Domžalah je zaključena, vseh pet predavanj. Edino kar sem razočarana je, da nam niso povedali približnega števila oblačilc, planic in kaj sploh vse rabiš od oblačilc za otroka. Meni nič ne pove, če rečejo, ne pretiravat in preveč kupovat, če niti ne vem kaj sploh kupit in koliko je normalno. Očitno bo treba po internetu pobrskat za seznami, če nam tam niso tega zmožni povedat. Trebušček se je v zadnjih dveh tednih kar lepo povečal, pa tudi otrok se mi zdi, da je pridobil na moči. Več se vrti po trebuhu in veliko močneje brca. Jaz sem se do sedaj zredila za slabih 5 kg. Tako, da me zdaj, ko naj bi bilo obdobje največjega pridobivanja teže še čaka preostanek kil, vse do zadnjega meseca, ko se naj bi ustavilo. Koliko pa ste ve pridobile do 26. tedna? Pa tiste z dvojčki ne veljate. Se pa kile lepo poznajo na zadnji plati in prsih. Sem včeraj kupovala kopalke, pa sem na koncu ugotovila, da morem še eno večjo številko sprobat, če hočem kaj pokrit z njimi. Sem mislila, da bo ena številka več kot običajno dovolj, pa sta kar dve večji šele dovolj. Se pa splača kupovat zdaj, ko so razprodaje, ker sem tako prišparala 20€. Edino časa sem porabila več, ker sem iskala bikinke na štrikce, da lahko prilagodim trebuhu in bokom ter zadnji plati. Tako, zdaj imam kopalke za preoblečt in se lahko grem hladit kak dan v vodo. Tudi Boraks sem si kupila v lekarni, da bom zvečer spravila vse morebitne bakterije po kopanju ven. Kar se tiče vročine, jaz trebuha na sonce ne smem pokazat za več kot 5 minut, ker me kar stisne in me taka čudna slabost obide, omotica mogoče. Sploh če stojim pri miru. A vam je tudi v noge-podplate kaj vroče? Jaz kar nevem več kaj naj doma za ene copate obujem. Ponoči pa tudi jaz obiskujem stranišče, ker drugače me kar krči dajejo v maternici, samo zaspim pa težje nazaj. Tako, da spim sedaj manj, ker se potem čez par ur spet zbudim. Očitno imam dovolj 6-7ur spanja. Lepo bodite, pa hladilnik odprite.
|