valči
|
Toliko ste napisale v kratkem času,da sem pozabila,katera je spraševala za kratke hlače.Kupi jih lahko v Mani.Sedaj pa naj napišem eno foro o hlačah.Pride k nam danes ena teta,tam čez 60 jih ima,pa mi reče,da naj neham nosit kratke hlače,ker so mi pretesne,pa spodnje hlačke pod trbuhum,ker drugače se mi bo otrok zavezal z popkovino.Ker je ena pred kratkim rodila,pa je imela punčka 2x zavito popkovino okrog glave in ta mamica je vedno nosila hlače Jaz pa sem imela ravno danes oblečene kratke hlače,seveda pod trebuhom in majčko brez rokavov,občasno se mi je buši videl in ona to opazi In moralizira,kako so one včasih nosile oblekce,čim širše in pol še naša stara mama zraven,ja res je in obe proti meni Res sem bila jezna,pa jipovem,da nisem prvič noseča in da sta bila oba otroka ovita s popkovino in je bilo vse vredu.Babe tečne!Še se kateri to dogaja? Pa vsi,ki me vidijo:Že odštevaš dneve?Jaz pa,ne,čez tri mesece,pol pa se tako čudijo,da oči ne zgubijo na mojem trebuhu Včeraj sem še ugotovila,da mi je trebuh zrastel na en meter,prejšnji teden 95 cm,tako da se lahko čudijo ljudje. Pa še ena stvar.Popolni neznanci me vprašajo,kaj nosim,ko povem,da ne vem,da bo presenečenje,jim je tak čudno,da pa ja vsaka vpraša.Ja pa kaj,jaz pač nisem in ne bom,pa kako bo otroku ime Saj me ne moti,samo neverjetno,kako so radovedni ljudje. O papirjih za paket,pa ponavadi dobiš denar kake tri tedne po vložitvi.Jaz jih imam doma,samo mi je sestra rekla,da pred začetkom avgusta naj ne hodim urejat. Vročino pa notri prenašam zaprta okna in polkna od 9. zjutraj do 9. zvečer,pol pa odprem,da se preluftam.Ven gremo po peti uri z otroci,da se skopata v bazenu,pol pa ob 6. not,pa večerja pol pa je že pol 8,ko ju dam spat.Edino s sinom grem po osmi ven,če ne more spat,da zalijeva rože,pol pa nazaj na hlad.Meni je šele po deveti zvečer fajn za dihat,kar je prej,je prevroče.