Anonimen
|
srček..vidim, da niso samo pri vas na dopustih, sem enako naletela na Ptuju ampak je druga sprejela papirje pa še vse dala za očetvski dopust in je tolko papirjev, da se sploh ne znajdem ven. Jaz bi rada, da moj nastopi ta dopust z dnem, ko prideva domov iz porodnišnice, samo je ful nekaj čudno napisano, se moram še pozanimat pri kateri kolegici, ki je že imela izkušnje s tem, da ne bom pol sama zraven tamale prvih 14 dni. Pikica pokica..ja teh 11 kg se ti pa res nikjer ne pozna. Ja..jaz pa Celjanka ...sem čista Ptujčanka, da čuješ moj naglas . Ja moj je Celjan in ko sem prvič prišla v Ce sem se mogla skoraj učit lepe slovenščine, drgač me tak ne bi nič razumeli. Tisti, ki so se me navadili me zdaj že čist razumejo za druge pa se še vedno trudim, da govorim lepo slovensko. Če bi začela sekat po prleško..ufa to bi blo veselje. Ja jaz ne vem kdaj bom v Ce, ker živim v Mb, bom pa verjetno drugo leto živela v Ce, če bo vse po sreči. Ve se kar zmenite. A že ima katera torbo zase in za pripravljeno mogoče? Katere cotike mislite dat v torbo za ...meni ni glih najbolj jasno, ko je res vprašanje kakšno vreme bo takrat. Sama imam že obe torbi pripravljeni..sicer še ni vse not ampak čakata pa že..saj človek ne kdaj ga kaj preseneti, sicer upam, da še to ne bo mesec pa pol samo vseeno. Poznam kar nekaj kolegic, ki so rodile do mesec dni prej. S temi bučkami pa delate samo lušte, ob prvi priložnosti ko jih dobim si bom nardila nekaj po enem teh receptov. Uživajte v senčki in na hladnem, še do petka oz. sobote bo vroče, ko , pol bo pa "samo" 29-30°C ..eh bomo že. Samo za info - tu je ena spletna stran z vremenom, meni osebno fajna, saj je gor 8-dnevna napoved, najdete jo pa tu (South, Slovenija).
|