|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.7.2007 13:12:55   
nana 27
Če bo takole vroče, bo ob 13h malo huda za srečanje user posted image  razen če gremo bušije še v Atlantisa namočit user posted image  Duc, ja saj vemo za forum, ampak fajn je pa še takole med septembrkami poklepetat glede hrane. Tudi jaz bom danes delala polpetke in krompir user posted image  Cuma, sem se kar nasmehnila ob tvojem vprašanju...moj user posted image  najbolj brca, če v bližini cvili Miha in to je velikokrat. Kakšne travme samo za to, ker se prikolica ne poklopi s tovornjakom. Včasih ne vem, ali naj skupaj z njim cvilim, ali počim od smeha.     

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5626
18.7.2007 13:14:03   
dorotea
mene nič ne moti, če si še kej drugega tu povemo, tud me ni motlo če si ti kej druzga pravu...sam kreganja pa res ne maram in ne paše sem, kajne?
joj cuma, kar strese me ko pomislim , da bi mi zob izdirali. Aaaaaa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5627
18.7.2007 13:17:21   
Anonimen
dorotea, tko ko kuhanje ne paše sem, ne?
men je fajn če si še kej poveste, sej ne morte sam o nosečnosti. sam mi je pa zlo zanimivo da se ene tolk razkurjo ko js kej druzga napišem, če pa vi je pa okuser posted image  nisem mogu bit tih zato sem pa napisal. ni pa to kreganje zame. dorotea to si zj men napisala, ko se je pa kera name spravla če sem kej druzga napisal ste ble pa tiste ki vas ne motim lepo tiho.
aha, sem paše kar marate, razumem.

sej bzdj bom dal mir sam povedal sem.

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5628
18.7.2007 13:48:21   
guppy
Ljubljančanke - ponedeljek, Pod vodo (City Park)?
Potencialne kandidatke: misska, nora, nana 27, lumpa6

Meni je tokrat res vseeno za uro. Če bo vroče, si bomo pa še večji sladoled privoščile user posted image . Samo zmenite se, pa se dobimo. Tokrat bi se mogoče res lahko prilagodile lumpi, ki zadnjič ni mogla priti zaradi lokacije in domačih obveznosti. Kaj mislite?

user posted image user posted image user posted image

Duc... dej skuliri se, človek. Vsak tvoj post je samo jamranje v smislu "a smem to napisat" in "malo bom zašel s teme" in "zakaj pa ona to piše, jaz pa ne smem". Če boš ves čas obremenjen s tem, da je drugače na forumu, če si ženska, potem raje res nehaj pisat, ker je nadležno. Grow up.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5629
18.7.2007 13:53:11   
Anonimen
guppy, točno sem vedu kako boš pokomentirala. to pa zato napišem zraven da ne bi težile.
napišem kar se mi ne zdi korektno do mene, s takimi izjavami pa samo potrdiš da je res tako.
forum je za vse, za otroka nardit mislim da ni sam ženska dost, tko da mam pravico bit tle.
js vsaj priznam če se motim, nekatere pa ne počnete tega, raje se naprej do nekaterih grdo vedete, lažje je obsojat, težje je pa priznati zmoto.

želim ti lep dan še naprej, vem da ga ti men neuser posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5630
18.7.2007 14:33:55   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Jaz sem super...vročino pa tud kr prenašam. Pač se držim v senci, drgnem fovšijo ko gledan kako tamala lepo uživa v svojem bazenu ( bo treba tavelik bazen kupit, da se  bomo vsi lahko namakali) ...
Drugač sta se pa moja "podnajemnika" kr malo umirila...očitno jima že zmanjkuje prostora v mojem kitovskem trebuhu.

Na srečanje pa ne bom prišla. RAzlog: ker se zadnje čase res raje bolj doma držim, zarad vročine in vsega. PA še nerada vozim zdaj avto....drugega prevoza si pa ne morem zrihtat, ker je mož trenutno sam v službi, ker je njegov sodelavec na dopustu. Tako da se bomo lahko spet videle kasneje že z malčki v vozičkih.

lpuser posted image user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5631
18.7.2007 14:53:08   
dorotea
duc, ne razumem, kako ti ni logično , da se nočem vpletat v prepire drugih...smo si pač različni.
Mimogrede...pravkar delam bučkine polpeteuser posted image in so preveč tekoče...aaaaa....meni bo vse razpadlo!...moram dat več olja, če ne se prime na dno.user posted image
Ufa je vroče zunaj!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5632
18.7.2007 15:08:56   
Anonimen
Oprosti Duc... ja je bilo off the topic, ampak je....

če smo prav natančni se tale forum imenuje ČVEKANJE

čvekanje pa je:

prosto po SSKJ prazno govorjenje, govorjenje v tri dni - se pravi nedefinirano govorjenje, brez ene osrednje teme. No tu pri nas je seveda osrednja tema nosečnost, ampak vse ostalo pa pomoje tudi spada v čvek, ne? Od avtov do bučk, od seksa (kaj je že to? še veste?) do tašč in mam......

tako da se ne bi smeli jeziti eni da druge za take stvari... sploh je pa prevroče za jezo!

Ura sestanka v ponedeljek - meni je vseeno, al ob enih (šibnem iz službe) al potem, važno da se vidimo! Cukrček, žal, s tabo pa potem!

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5633
18.7.2007 15:10:43   
Anonimen
dorotea

upam da ti res ni vse razpadlo, to testo se dela kar bolj po občutku, tako da, če je pretekoče pa dodaj še malo moke - je pa res fino da jih buče pustiš da spustijo vodo in jih potem fejst OŽMEŠ - eh, tega pa nisem napisala prej, ne? Trola pozabljiva...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5634
18.7.2007 15:21:55   
dorotea
Ja, sej sem si mislila, da bi dodala drobtine, pa so mi zmaaaaaaaaaaaaaanjkale! Jaz štor! Ma so kar uspele, sam bolj majhne sem delala. Okus pa je mmmmmmmmmmm odličen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5635
18.7.2007 15:38:42   
Pikica pokica
Pozdravček!

Tudi jaz delam večkrat podobne bučine polpete, vendar vedno dodam še nariban sir in malenkost drobtin, da bolje drži skupaj. Včasih dodam še nariban korenček. Ha, pa imam spet idejo za jutrišnje kosilo user posted image user posted image user posted image .

Mala, hvala za kompliment user posted image . Ampak sem se zredila za 11 kg. Trebuh se mi je v zadnjih dneh kar povečal, čeprav je pa res, da ni ogromen.

Aljab, Mala in ostale Celjanke - to je super ideja, da bi se dobile za Savinjo.  Da se še me malo spoznamo user posted image . Nekaj ljubljanskih user posted image sem že spoznala, ampak njih verjetno ne bom srečevala z vozički, saj so predaleč. Me se pa gotovo bomo user posted image . Torej, naslednji teden ?

Guppy, veš da sem v ponedeljek ravno v Lj. Kakšno naključje. Ve se kar zmenite za uro, pa če ne bo prepozno, se vam tudi jaz pridružim. Če me seveda sprejmete medse, ker nisem Ljubljančanka user posted image . Drugače pa bi mi ob 13h odgovarjalo, saj imam opravke dopoldne, potem pa me čaka še shoping user posted image .

Cuma, moja user posted image najbolj razgraja, kadar sem kaj vznemirjena - bodisi zaradi kakšne vesele in dobre novice ali pa zaradi slabe.. Zdaj me je začela ful močno v rebra brcat. Očitno bo imela dolge nogice user posted image .

Upam, da se hladite v senčki. Jaz sem ravno popapcala ogromno porcijo sladoleda user posted image .

PA PA

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5636
18.7.2007 16:05:49   
Anonimen
Kakšne lušte ste mi sedaj naredila s temi bučkami....sedaj imam tipično nisečniški izpad, da me bo kar pobralo, če ne bom jedla bučk, pa jih sploh doma nimam, niti vrta nimam.......HOČEM BUUUUČKEEEEEuser posted image .
Guppy in Misska, super recepta, jaz sem ji do sedaj samo pohala ali delala v omaki.

Cuma, meni se tudi Žan odzove na moje počutje. Sedaj ko sem vsak dan barvala polkne in okna, mu zadeva očitno ni bila prav nič všeč, ker je brcal kot nor in mi cel trebuh premikal. Pa  vedno je enih 10-15 minut po jedi cela veselica, zgleda bo to velik jedec po tatiju in mamiuser posted image .

Sandra, ali si ti že nesla papirje na csd za starševski dodatek? Ker je ženska, ki to ureja na dopustu di 26.7. in sprejema vloge ena namesto nje, ampak naprej pa bo šlo šele ko pride taprava iz dopusta. In če bo prišla najina vloga skozi do konca meseca, potem dobiva denar 15.8. Če pa ne, pa dobiva denar od paketa šele 15.9. Jaz sem čisto znorela, ker mi denar nujno rabi naslednji mesec, pa namenjen naj bi bil EA in mi po pdp prav malo koristi. Vsaj v ta namenuser posted image .

Ali ste bile danes zjutraj na kavi?

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5637
18.7.2007 16:28:13   
Anonimen
srček..vidim, da niso samo pri vas na dopustih, sem enako naletela na Ptuju ampak je druga sprejela papirje pa še vse dala za očetvski dopust in je tolko papirjev, da se sploh ne znajdem ven. Jaz bi rada, da moj nastopi ta dopust z dnem, ko prideva domov iz porodnišnice, samo je ful nekaj čudno napisano, se moram še pozanimat pri kateri kolegici, ki je že imela izkušnje s tem, da ne bom pol sama zraven tamale prvih 14 dni.

Pikica pokica..ja teh 11 kg se ti pa res nikjer ne pozna. Ja..jaz pa Celjankauser posted image ...sem čista Ptujčanka, da čuješ moj naglasuser posted image . Ja moj je Celjan in ko sem prvič prišla v Ce sem se mogla skoraj učit lepe slovenščine, drgač me tak ne bi nič razumeli. Tisti, ki so se me navadili me zdaj že čist razumejo za druge pa se še vedno trudim, da govorim lepo slovensko. Če bi začela sekat po prleško..ufa to bi blo veselje. Ja jaz ne vem kdaj bom v Ce, ker živim v Mb, bom pa verjetno drugo leto živela v Ce, če bo vse po sreči. Ve se kar zmenite.

A že ima katera torbo zase in za user posted image  pripravljeno mogoče? Katere cotike mislite dat v torbo za user posted image ...meni ni glih najbolj jasno, ko je res vprašanje kakšno vreme bo takrat. Sama imam že obe torbi pripravljeni..sicer še ni vse not ampak čakata pa že..saj človek ne kdaj ga kaj preseneti, sicer upam, da še to ne bo mesec pa pol samo vseeno. Poznam kar nekaj kolegic, ki so rodile do mesec dni prej.

S temi bučkami pa delate samo lušte, ob prvi priložnosti ko jih dobim si bom nardila nekaj po enem teh receptov.

Uživajte v senčki in na hladnem, še do petka oz. sobote bo vroče, ko user posted image , pol bo pa "samo" 29-30°Cuser posted image ..eh bomo že. Samo za info - tu je ena spletna stran z vremenom, meni osebno fajna, saj je gor 8-dnevna napoved, najdete jo pa tu (South, Slovenija).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5638
18.7.2007 17:04:17   
LINA31
Daaan pikica!
Tole je pa pravi vročinski val...uf je vroče. Odštevam dneve, ko preneham delat - v torek. user posted image  Čakam paprije od naše kadrovske, da grem drug teden rihtat papirje na CDS.

Jaz sploh še ne razmišljam o pripravljanju torbe za porodnišnico. Res je vprašanje kakšno vreme bo konec septembra. Danes grem z mojo mami bo lupinco. Ju hu....jo imajo v Baby Centru še znižano.

user posted image  Jaz jemljem ELEVITAL vitamine. Ali jih je še katera? V zadnji dneh sem ugotovila, da imam precej temno blato....kaj bi to lahko bilo....mogoče zaradi teh vitaminov oz. floravitala, ki ga pijem zaradi pomanjkanja železa?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5639
18.7.2007 17:38:50   
Rožica*
Živjo!

Gupy jaz se pa kar zelo veselim dopusta in upam da se bom počutila tako dobro kot prejšnjič.
Vročina mi ni delala težav, ker sem se v najhujši ici odmaknila nekam v senčko na obalo, kjer je prijetno pihljalo in me je super hladilo.
Drugače pa imamo tudi klimo, da se lahko normalno spočijem (npr. po kosilu,...).

Tudi jaz bom morala med knjige, pa mi nič ne dišijo. nekako bolj pripravljam za user posted image , izbiram oblekice, pišem seznamček za kozmetiko in nego matere, ker grem jutri v šoping.

Cukerček ti pa privoščim tak bazenček, mi ga imamo za hišo, vendar tudi jaz kuham favšijo in gledam kako ostali uživajo, ker se ne upam namakati zaradi okužbe, čeprav dodajamo v vodo vse potrebno imam občutek, da ni najbolj varno, ker je pač ne menjavamo.

Tudi jaz še nimam pripravljene torbe za porodnišnico imam pa v mislih vse spakirano in tudi sestavljen seznamček, kaj naj mi prinesejo (spakirajo), če nas kaj preseneti. Se lahko popolnoma zanesem na svojega user posted image , da bo s pomočjo domačih vse to uredil, če bi seveda bilo potrebno. Drugače pa še sploh nimam kupljenega kompletka za iz porodnišnice.  Pa bo že.

LINA31 ja temno blato pa je zaradi železa.
Tudi pri meni je tako.

user posted image Povejte kateri pralni prašek ste uporabile za pranje oblačilca za user posted image ?
In katero hladilno mazilo ste kupile za ritko?

LP. Rožica.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5640
18.7.2007 17:41:24   
guppy
LINA, blato lahko postane temnejše, ko jemlješ dodatke železa, tako da čisto nič ne skrbi!!

Rožica, od praška uporabljam Ariel (samo za belo perilo, ki ga kuham na 95, za predpranje), drugače pa tekoči Ariel. Mislim, da je vseeno, kaj uporabiš, le dvakrat spiraj, če je možno.

Tudi jaz čakam papirje iz kadrovske... upam, da pridejo do konca tedna, ker bi potem lahko šla v ponedeljek po našem sladoledu še to uredit. Torbo imam pa že nekaj časa pripravljeno, oblekice za malčka pa itak lahko kdo "prilagodi" vremenu, preden pride po vaju v porodnišnico.

user posted image  SREČANJE - ponedeljek, 13h, Pod vodo (City Park) user posted image
Prijavljene: misska, Pikica Pokica, lumpa6, nana 27?, nora?, guppy

nana, a bo potem OK ob 13h? Če ne v Atlantis, bomo šle pa akvarij noge namočit tja user posted image  nora, je tebi ura ustrezna?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 5641
18.7.2007 17:57:58   
nora
Ojla!
guppy, jaz ponavadi sem v sluzbi do 14h. V ponedeljek bom sla prej v sluzbo, da prej končam. Če bom malo zamudila, ne bo nič hudega. A je Pod vodo slaščičarna? Kje se natančno nahaja, da se ne bom okrog vrtela?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 5642
18.7.2007 19:19:26   
sandra85
srček, nisem še šla do CSD, ker imam pregled v torek, 24.7. in bom šele takrat dobila potrdilo o pdp...in bom verjetno isti dan šla na csd...
pa reci, da rabiš nujno dnar za EA in naj ti ga nakažejo pred pdp! logično bi bilo, da bi dobile pred porodom, saj je ta dnar namenjen, da kupiš user posted image  bodisi voziček, pojstlco,.....to pa moraš imeti doma pred prihodom user posted image !
meni se sicer ne mudi-mi je vseeno kdaj dobim, zato se tudi ne sekiram (bi pa bilo logično dobit prej user posted image )
ja, smo se dobileuser posted image user posted image user posted image  
sem že ob 7h ustalauser posted image  
cuma,vedve z emico sta pa še lepo ninaleuser posted image user posted image

danes je pa bilo tako zanimivo v ŠS-tema:porod
sam meni je kr mal slabo ratalo, ko sem na sliki uno pojstlco vidla-ko en ogromen surov biftekuser posted image
helena, kaj ste pol končali, ko sva z mojim šla?
js sem imela vožnjo ob 10h, pa sem inštruktorju ob 10h poslala sms, da bom 15minut zamudila-zato se nama je mudilo
pa sem prišla v avtošolo  ob 10:23 user posted image
eh....sm vozla sam pol ure-sem peljala hčerko od lastnika avtošole do kopra pa nazaj...
jutri vozim že ob 8h user posted image

najin user posted image  brca čez cel dan-tut ko vozimuser posted image
najbolj pa brca, ko sem nervozna-se že vidim, kako me bo po avtu metalo na glavni vožnjiuser posted image

joj pridne ljubljančankeuser posted image  se že menite za 2. srečanje!
me se pa sploh še nismo vse dobile...za enkrat se sam js z vsako posebej dobivamuser posted image

še zadnja možnost-pol pa obupamuser posted image :
SREČANJE PRIMORK user posted image   v petek, 20.07. ob 10h 30, v Royalu (lokalček zraven ZD)
če katero karkoli zanima, naj mi piše na ZS, da ji dam magari tel. št. da bo lažje

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 18.7.2007 19:20:25 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5643
18.7.2007 21:03:57   
sandra85
to sem zasledila...
http://bp0.blogger.com/_sgZuF98JW14/Rp4ZijzqgdI/AAAAAAAAABc/VsJtPG_ftRs/s1600-h/domaca+oprema.jpg
to so pač najbolj nujne potrebščine

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5644
18.7.2007 21:59:50   
aljab
Živijo....tud jaz probala polpetke. Ful fine. Sm pa tud jaz se drobtine dodala, ker se mi je zdelo prevec tekoce...sm jih delala pred opombouser posted image user posted image .
Vidiš, Duc kolk je blo tisto čvekanje k ne spada sem uspesno!user posted image

Pikica Pokica jaz sm za...sm pa itak skoz doma drug teden, tko da se bomo že zmenle. Mala, če boš prišla, se ti bomo prilagodile. Kaj pa Nefretiti?
No mejte se fajn!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 5645
19.7.2007 0:02:54   
nana 27
No, da javim...recept super! user posted image user posted image user posted image  Polpetki so bili njami. Zdaj se bom lotila še rižote a la Guppy user posted image  Guppy, jaz hodim na dekompresijo v babiško šolo in se bom poskusila zmenit za ponedeljek ob taki uri, da ujamem sladoled. Ti bom še javila. V petek, ko jo imam, se bom zmenila za naprej. Upam, da tisti termin ne bo zaseden. Lina, verjetno bo res krivo železo v tabletah. Več železa - temnejše blato. Nič se sekirat. Rožica, jaz uporabljam tekoči pralni prašek pa malo dodam mehčalca, da lepo diši (pa še to, če se spomnim). Nekateri predlagajo jabolčni kis.  Hladilno mazilo: mi bomo kupili Bebival mazilo za nego otroka od Mariborskih lekarn (se najbolje obnese tudi pri Mihu). Prej so mu rekli Lamprehtovo mazilo in so jih že naše mame uporabljale za naše ritke. V glavnem pravemu Lamprehtovemu mazilu so nekaj odvzeli (se mi zdi, da nekaj v zvezi z borom) in je nastal Bebival. Kupi se ga lahko v lekarnah pa še to ne v vseh. Aja pa ne vzet Bebival hladilne kreme, ki je namenjena za nego obraza, ampak je pa res, da zelo lepo diši kremica za obraz (po vaniliji). Meni se zdi, da ima itak vsaka ritka svoj faktor in kremo. Našemu recimo sploh ne ustreza hladilno mazilo od Buebchna, drugi pa ga pohvalijo. Ritka se navadi na eno kremo in to je to.  http://www.mb-lekarne.si/index.php3?p=izdelki_bebival_mazilo_za_nego_otroka http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1376528&mpage=1&key= Jaz nimam še nič pripravljeno za v porodnišnico in imam tudi seznam v glavi user posted image       

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 5646
19.7.2007 7:33:25   
dorotea
Dobro jutro!
Me je zbudila bolečina v želodcu, pa bi še tako rada spalauser posted image ...Donata nimam doma, trgovina pa je še zaprta. Bom mogla mal potrpet, upam da bo hitro bolje. Najbrž ni dobro če jem preveč zvečer...no, upam da je samo to in se ni lotlo spet kaj podobnega kot v začetku nosečnosti. user posted image
Pa še to...tako veselo sem se hvalila, da meni nič trebuh ne otrdeva, pa sem včeraj opazila, da mi je tako pogosto otrdeval, da sploh nisem mogla verjet...včasih tudi na 10 minut. Sicer čisto nič ne boli ampak je pa vse tako trdo...kaj že treniramo za porod? Kaj ni še malo zgodaj, al se vam zdi da je normalno tako pogosto? Bom kar mal magnesola še pila.
Bodte pridne!

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 5647
19.7.2007 7:57:38   
Pikica pokica
Doroteja, to, da ti otrdeva trebuh je normalno. Meni kar pogosto, ampak pomembno je, da te ob tem ne boli. Ko bo začelo boleti, boš vedela, da gre zares user posted image .

Tudi jaz že kar nekaj časa bedim - zbudila sem se ob 5h in okoli 5.30 začela pisati diplomsko. Potem sta se zbudila   mož in sinko, ki sem ga hitro zrihtala za v vrtec in že sta se odpeljala. Spet je jokal, da noče v vrtec ( kar se nam dogaja od kar smo prišli z  morja), zato sem mu obljubila, da ga pridem po kosilu iskat. Popoldne bova šla na bazen, saj bo spet ful vroče.

PA PA

Pa še to - danes sem po dolgem času spala user posted image user posted image . Le 2 x sem se morala sprehoditi do WC ja. Še več takšnih noči!!!

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 5648
19.7.2007 8:33:19   
dorotea
ja, ja, ga čisto razumem tvojega sineka...tud jaz bi še na morju bla in pohajčkala...se hitro navadiš na uživancijouser posted image
kaj čmo...eni med knjige in k diplomski, drugi pa v vrtec!user posted image Enako stresno bi jaz rekla.
No, pol pa kar naj trenira ta moja maternica, da bo v formi, ko bo šlo zares, če je ok , da je to tko pogosto.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 5649
19.7.2007 8:58:18   
Anonimen
Jutro user posted image !

Midva sva včeraj kupila prenosno klimo - prej sva imela že zjutraj čez 30 v stanovanju. Meni se je kar bledlo. Sedaj je pa prijetnih 27user posted image . Tale vročina je res morilska. Še dobro, da sva večino nakupov za našo princesko že opravila, ker bi se meni kar zmešalo po tej vročini okoli letat...

Dorotea: da se vrnem malo na kuhanje - jaz namesto drobtin uporabljam prepečenec, ki ga zmeljem v multipraktiku... Take drobtine so vedno sveže pa še bolj okusne, ker so malce sladkasteuser posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 5650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?