atena777
|
Hojla. Oooo punce, tole je pa kot v starih cajtih: ZoyaB, petraz, lassie se vrača ,... IZVIRNO SPOROČILO: eva1 Oj! Evo mi smo še vedno bolni...vročino ima tudi do 40, res je revca...komej jo zbijem, pa čez par ur spet in spet...nimam pojma, danes je 3 dan, če bi bila 6 otroška bi mogla danes tem. padt, pa nč ne kaže...prejle je spet mela 39.3..greva jutri k zdravniku če ne bo bolje! Eva1 drzim pesti za tvojo soncico. To mora biti res hudo. Vem kako mi je srce razbijalo, ko je imel David visoko vročino. Sedaj naju bodo poslali na kliniko na cepljenje pod nadzorom, ker je imel prehudo reakcijo zadnjič. IZVIRNO SPOROČILO: petraz Hvala, da se spomnite tudi na nas, ki imamo sedaj bolj malo časa... Bo kmalu bolje in upam, da se nam uspe dogovoriti, da se enkrat KONČNO dobimo v CE... Evo ravno to sem hotela vprašati, koliko vas je sploh kaj štajerk januark ? Zadnjič se vas je kar trlo štajerk za meeting v Celju, sedaj presahnile kot voda v sahari. Jaz sem M dobila 6 tednov po porodu. Kot po šolskem učbeniku (kjer piše v pomni o izjemah :). Mende sem med 5% žensk, ker je to redek pojav. Dojenje pa nič ne pomaga proti zanositvi to trobijo vsi ginekologi, a zanimivo je, da so stari ljudje prisegali na to. Čisto odvisno od posameznika. Tri babnice v vasi niso zanosile, pa so hitro zaključili, de pomaga. Kar se klime tiče: tukaj v Lj. je obup. Pa dokler ne skuham še gre, potem pa je vroče kot v peklu. Imamo sicer neko klima napravo v katero nasuješ ledu in je prilično ok, samo pri 40 C ne vem če kaj pomaga? Midva bova pobegnila v sredo k prijateljici na Vrhniko v senco, potem pa planiram Bled, če se bo dalo. KEr tukaj ne vem, če sem že omenila, zagrabil me je križ, zato sem manj mobilna. Danes je peti dan, ko prestajam okrnjeno gibanje. Samo gre na bolje. Najhuje mi je to, da ne moreva pobegnt recimo za cel dan v Iški Vintgar, ker Davida ne smem dvigovat (prideta babici pomagat v turnusu, dokler očka ne pride iz službe). Nč to je to. Uživajte na meetingu. Aja pa še to, glede lekadola. Meni je farmacevt razložil da do 3.meseca otroka, če dojim,jemanje odsvetuje. Po tem času pa ok, samo ni da bi to dolgo počel (ampak 1 teden pomojem skoraj zagotovo ni panike) Šibam, dragi me čaka z ohlajeno lubenico.
|