|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
16.7.2007 16:23:30   
Aja32
MANCA12 - spali smo celo noč... In to pri dveh otrocih... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
16.7.2007 18:18:20   
petraz
Lep pozdrav še enkrat....

Adelina- Mirena je od tega meseca 100% na recept. Moja teta jo je dobila. Sem pa vedela, da naj bi bila Mirena od septembra zastojn, ker sem si jo prejšnji mesec želela vstaviti in ko sem šla po (takrat) še beli recept, mi je sestra rekla, da moram počakat na prvo M. po porodu. Potem pa mi je še povedala, da se bo kmalu dobila na zeleni recept.

Luna06- neke statstike ni kako hitro lahko zanosiš po porodu, če dojiš. Jaz sem po 11. mesecih, nikoli nisva imela zaščite. Tudi sedaj je nimava, zato pa z ene strani komaj čakam na M., da si potem lahko vstavim Mireno. Kajti sedaj si ne želim  še enega user posted image , moram prvo malo priti k sebi... Drugače pa je tudi meni bolje, da je še ni... Sem pa prvo M. dobila 7. mesecev po porodu, ko smo začeli z uvajanjem GH in se nisva več dojila na 4 h. Tko mislim, da bo tudi sedaj...user posted image

Lep preostanek dneva... in upam, da se čimprej pozdravite vse ki ste bolne..user posted image

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
16.7.2007 19:20:26   
Manca12
Luna06, ste potem mahnili na morje za vikend? Čimprej se pozdrav user posted image user posted image user posted image

Petraz, mi smo zaenkrat še brez, kako dolgo še bomo pa videli. Prav luštn je user posted image  user posted image  user posted image

Ajja, tudi meni še kar zelo izpadajo lasje. Pri meni se je v prvo ustavilo takoj, ko sem nehala polno dojiti oz. popolnoma, ko sem čisto nehala dojiti.

Adelina, vse NAJ,... Lani za polovični RD user posted image user posted image

Aja32, kam si jima kruh pomočila???!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Torej meeting jutri ob 10h v Mostecu?

Hvala bogu, da mamo klimo user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
16.7.2007 19:53:54   
ajja
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

Hvala bogu, da mamo klimo user posted image

Točno tako! user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
16.7.2007 20:36:14   
LUNA06

Dejmo rajš u sredo!!!PLIZ

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
16.7.2007 20:39:29   
LUNA06
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Menstruacije tudi jaz še nimam-petraz kje si pa slišala, da naj bi bila Mirena zdaj na recept?
Luna06 a nisi ti mela menstruacije takoj po porodu oz. čišči. A pol je pa ni blo več? A to nisi bla ti? Pa čimprej se pozdravi!

Ja mirena je zdej zastojn.

Sva z G misnle ja da je M, ker je blo neki u maternici, pa tud krvavela sem ful doug.Sam pol pa ni blo več, pa tud spucalo se je use vn.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
16.7.2007 21:36:21   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Meni je vseeno - imam čas tudi v sredo...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
16.7.2007 22:00:53   
Manca12
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Meni je vseeno - imam čas tudi v sredo...

Men je useen, lohk tud u sredo. Kaj pa Barbi, ostale itak niso potrdile?

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
16.7.2007 22:02:17   
LUNA06
Joj zlate ste!!user posted image user posted image user posted image
Ker sem jutri brez avta, pa še nism čist OK.Upam, da bo Sinupret pomagu in se vidmo u sredo.

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
16.7.2007 22:23:29   
atena777
Hojla.
Oooo punce, tole je pa kot v starih cajtih: ZoyaB, petraz, lassie se vračauser posted image user posted image ,...
IZVIRNO SPOROČILO: eva1
Oj!
Evo mi smo še vedno bolni...vročino ima tudi do 40, res je revca...komej jo zbijem, pa čez par ur spet in spet...nimam pojma, danes je 3 dan, če bi bila 6 otroška bi mogla danes tem. padt, pa nč ne kaže...prejle je spet mela 39.3..greva jutri k zdravniku če ne bo bolje!
Eva1 drzim pesti za tvojo soncico.user posted image user posted image To mora biti res hudo. Vem kako mi je srce razbijalo, ko je imel David visoko vročino. Sedaj naju bodo poslali na kliniko na cepljenje pod nadzorom, ker je imel prehudo reakcijo zadnjič.
IZVIRNO SPOROČILO: petraz
Hvala, da se spomnite tudi na nas, ki imamo sedaj bolj malo časa... Bo kmalu bolje in upam, da se nam uspe dogovoriti, da se enkrat KONČNO dobimo v CE...

Evo ravno to sem hotela vprašati, koliko vas je sploh kaj štajerk januark ? Zadnjič se vas je kar trlo štajerk za meeting v Celju, sedaj presahnile kot voda v sahari.

Jaz sem M dobila 6 tednov po porodu. Kot po šolskem učbeniku (kjer piše v pomni o izjemah :). Mende sem med 5% žensk, ker je to redek pojav. Dojenje pa nič ne pomaga proti zanositvi to trobijo vsi ginekologi, a zanimivo je, da so stari ljudje prisegali na to. Čisto odvisno od posameznika. Tri babnice v vasi niso zanosile, pa so hitro zaključili, de pomaga. user posted image user posted image user posted image

Kar se klime tiče: tukaj v Lj. je obup. Pa dokler ne skuham še gre, potem pa je vroče kot v peklu. Imamo sicer neko klima napravo v katero nasuješ ledu in je prilično ok, samo pri 40 C ne vem če kaj pomaga? Midva bova pobegnila v sredo k prijateljici na Vrhniko v senco, potem pa planiram Bled, če se bo dalo.
KEr tukaj ne vem, če sem že omenila, zagrabil me je križ, zato sem manj mobilna. Danes je peti dan, ko prestajam okrnjeno gibanje. Samo gre na bolje.
Najhuje mi je to, da ne moreva pobegnt recimo za cel dan v Iški Vintgar, ker Davida ne smem dvigovat (prideta babici pomagat v turnusu, dokler očka ne pride iz službe).
Nč to je to. Uživajte na meetingu.
Aja pa še to, glede lekadola. Meni je farmacevt razložil da do 3.meseca otroka, če dojim,jemanje odsvetuje. Po tem času pa ok, samo ni da bi to dolgo počel (ampak 1 teden pomojem skoraj zagotovo ni panike)

Šibam, dragi me čaka z ohlajeno lubenico.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
16.7.2007 22:24:31   
Barbid
Živjo

potrjujem..... se dobimo v SREDO ¸8.7.2007 OB 10.00 V MOSTECU.....

Lp

Barbi

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
16.7.2007 22:28:10   
Barbid
 je enka zginila.......TOREJ SREDA 18.7.2007

mi tipkovnica ful "šteka", kar črke spušča, to pa zato, ker je Lana ene dvakrat podrla kupčka po tipkovnici, pa slina ji teče, pa take fore ma.....

to bi jo moge videti, kolk cepeta, k mene vidi da tipkam, potem pa jo moram vzeti v naročj in začne še ona s polno paro udarjati po tipkovnici, ......
se ji nasmejiš do solz

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
16.7.2007 23:01:33   
zima07
Živjo

potrjujem..... se dobimo v SREDO ¸8.7.2007 OB 10.00 V MOSTECU.....

...Se vidimo...user posted image

LP!

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
17.7.2007 8:15:34   
Aja32
Dobro jutro...

Naja je spet celo noč prespala - do pol sedmih... Sploh ne morem verjeti. Luka se je sicer dvakrat zbudil, malo pogodrnjal in zaspal nazaj. Upam, da bo tole kar en čas trajalo, da se malo naspimo. Samo nikoli ne veš...

Ej, ni panike - se potem vidimo jutri.

Koliko imate stopinj v stanovanju, recimo, popoldne - tiste, katere ste brez klime?
Se mi zdi, da je pri nas kar za zdražat - včeraj se temperatura ni dvignila nad 26 stopinj - je pa res, da imamo ponoči vse odprto, potem pa zjutraj ob devetih vse zapremo in ne odpremo do večera...

Lp A

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
17.7.2007 8:38:37   
Aja32

Aja32, kam si jima kruh pomočila???!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nisi edina s takim vprašanjem...user posted image user posted image user posted image Popolnoma nobenih sprememb... izgleda, da je prišlo samo po sebi... no, itak vemo, da se ne smemo preveč veseliti, ker se tole lahko v trenutku spremeni...user posted image

Sem rekla danes zjutraj mojemu, da že preveč dober izgleda, ker toliko spi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
17.7.2007 10:22:14   
eva1
Aja32-mi smo tut brez klime...naredimo tako kot vi..ponoči vse odprto okoli 9h rolete dol in vse zapremo, pa je čist ok...sploh ni vroče...če ležim se morm celo mal z dekco čez noge pokrituser posted image ...drugače pa user posted image user posted image user posted image za spanje...mi imamo sedajle bolj neprespane noči, ampak upam,da pridemo nazaj na stari ritem, ko bomo zdravi...itak jo pa jst vsako noč zbudim, ko ji dajem svečke, potem pa je čist zmešana revca...drugače bi kr spala, če bi jo pustila, pa je ne upam, da nebi čez 40 vročina narasla...eh ja...res upam,da bomo čimprej zdravi...čeprav danes mi 1000x bolje deluje kot včeraj, čeprav je imela zjutraj spet čez 39...kr neki...gremo pop. k zdravniku, pa bom bidla kaj bo povedal..lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
17.7.2007 14:15:49   
Aja32
Luna06 - sem te klicala iz Leclerca - spet nisem našla tvojih jugurtkov...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
17.7.2007 14:26:55   
LUNA06

Luna06 - sem te klicala iz Leclerca - spet nisem našla tvojih jugurtkov...user posted image user posted image user posted image

O šit no, lih sm si en mrzu tuš prvošla.Zdej vidm en klic ja na GSM-u.Ma kako nisi najdla?????
Še vedno so jih mel k sm bla jst tam.A si gledala tm bolj na koncu na levi strani.A Fruchtzwerge in te reči si našla?Tam zravn bi mogl bit.Ti jih jst jutr prnesm, a prou?

A ne, zdej sm vidla, to je blo že zdavni, takrat sm bla pa zuni, sori!

< Sporočilo je popravil LUNA06 -- 17.7.2007 14:27:00 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
17.7.2007 14:28:20   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Aja32-mi smo tut brez klime...naredimo tako kot vi..ponoči vse odprto okoli 9h rolete dol in vse zapremo, pa je čist ok...sploh ni vroče...če ležim se morm celo mal z dekco čez noge pokrituser posted image ...drugače pa user posted image user posted image user posted image za spanje...mi imamo sedajle bolj neprespane noči, ampak upam,da pridemo nazaj na stari ritem, ko bomo zdravi...itak jo pa jst vsako noč zbudim, ko ji dajem svečke, potem pa je čist zmešana revca...drugače bi kr spala, če bi jo pustila, pa je ne upam, da nebi čez 40 vročina narasla...eh ja...res upam,da bomo čimprej zdravi...čeprav danes mi 1000x bolje deluje kot včeraj, čeprav je imela zjutraj spet čez 39...kr neki...gremo pop. k zdravniku, pa bom bidla kaj bo povedal..lep dan vsemuser posted image

Ej, tale vročina pa nekam dolgo traja user posted image user posted image user posted image Če bi bila 6, bi morala dobiti včeraj izpuščaje?! Upam, da ti jo pošteno pregledajo in da ne bo nič hudega...

Lp A

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
17.7.2007 14:29:31   
Aja32

O šit no, lih sm si en mrzu tuš prvošla.Zdej vidm en klic ja na GSM-u.Ma kako nisi najdla?????
Še vedno so jih mel k sm bla jst tam.A si gledala tm bolj na koncu na levi strani.A Fruchtzwerge in te reči si našla?Tam zravn bi mogl bit.Ti jih jst jutr prnesm, a prou?

A ne, zdej sm vidla, to je blo že zdavni, takrat sm bla pa zuni, sori!

Pa ni panike...user posted image Točno tam se gledala in jih nisem našla... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
17.7.2007 21:44:10   
eva1
Evo mi smo bili danes pri zdravniku-kao naj bi bila viroza, ima pa hul zabasan nos)samo zgoraj, vn skoraj nič ne priteče) in nekaj ji hrope v pljučih(baje kzaradi nosa)..ne vem v petek naj prideva nazaj če ne bo bolje, kerdanes ni več delala lab. in nismo mogle dat urina in krvi za pregled...jst sem čistuser posted image user posted image user posted image cel dan je blo ok, skoraj nič vročine okol17h pa spet zakuhala...ne vem več no-vse bi dala, da bi ble že 1x zdrave...
Evo zdej pa eno vprašanje-bolj kot pucam nosek, manj vn dobim...pa res ulivam fiziološko not...pa nč...samo tako"zadaj " slišim, da je zabit...upam,d a bomo s tistim aspiratorjem kej vn dobili...vsak predlog je dobrodošel...

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
17.7.2007 22:27:31   
zima07
Aja!

Pozabila vprasat: KJE se pa dobimo?

Upam, da vas cim vec pride, vas ze mocno pogresava user posted image ..

Lahko noc!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
17.7.2007 22:46:03   
LUNA06
Ja Zima07 vaju pa res že lep čas nismo vidli.
Dobimo se pa v Mostecu.Za podrobnejša navodila bi blo pa najbolš Ajo32 poklicat.Jaz vem da jo bom. user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
17.7.2007 23:45:08   
zojaB
Čaw,

Najprej želim vsem, ki v tej neznosni vročini še dodatno kuhajo, kihajo in kašljajo da se hitro pozdravijo.

pišuka, zdele že v tretje pišem , vsakič, ko začnem pisat se tamali začne ful dret in laufam gor v spalnico in ko pridem nazaj do rač. mi noče več posta objavit, ker je predolgo trajalo, tko, da sem že čist blesava.

Blagor vam, katere še nimate M. Jaz sem jo že dobila prejšnji mesec. Dojiti smo se prenehali pred štirinajstimi dnevi, ker tamal tud pod razno noče več mleka pri meni pit. Sicer sva že prej kombinirala dojenje z flaško, ampak mojega mleka ne mara več. Razen zjutraj se rad pocrkla pr men, ker ga k sebi v postlo vzamem in pol se afna pa mal gricka,  potegnt noče pa več user posted image  ... ful čuden filing.

No v glavnem gin. sem prosila zdej za ene tabletke, ki imajo majhno dozo hormonov in predpisala mi je Yasminele. Bile naj bi full dobre in oh in sploh. Seveda jest šibam v lekarno in nabavim tabletke in pol preberem da sem podpisala pogodbo z matildo. Mislm katastrofa, kakšne grozne stranske učinke imajo te tabletke. Sem tko besna, ko user posted image .  Ne razumem, kako to, da ginekologi malo bolj ne opozorijo prej na to.
Nasploh jaz ne maram teh hormonskih zadev, ampak trenutno si še enega otročička ne morem privoščit. Kkšna mirena mi pa tud ne diši preveč.

Leon sem danes danes zmiksala jabolko in piškotek, mislm tamal je čist norel tko mu je blo dobr, kar tresu se je, če mu nisem dost hitro žlico v usta dajala in pol, ko je zmanjkalo je ful jokal. Tamal je čist nor na sadje pa tud zelenjavo ma ful rad, ne mara edino bučke, drugače ma pa vse rad. Jutri sem se odločila, da mu ponudim malo mesa.  Bom kar skupaj skuhala malo piščančka, krompirčka in korenčka. A ste jim ve ponudle že kakšen mesni obrok?

Nč, grem postlo gret

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
18.7.2007 8:09:22   
Manca12
Dobro jutro.

Aja32 smo spali celo noč (sam umes smo se ob 1h in 5h dojili) user posted image  user posted image  user posted image

Eva1 respirator kar popuca nosek, sploh je fajn če ga spucaš zvečer pred spanjem, da lahko ponoči diha, da se ne zbuja zaradi tega.

ZojaB poznam ta občutek... jaz sem bila v prvo kar malo "ožaljena", ko smo se nehali dojiti. Prvič se je zgodilo zvečer, me je gledala in se smejala kot da se nebi še nikol dojila in ni šans, da bi prijela. Sem si rekla, da ji mogoče ne paše, sem probala še naslednje jutro in spet isto. Ampak se mi zdi vseeno boljše kot da bi jo mogla jaz odstaviti enkrat. U taprvo sva se pol leta polno dojile (+ preizkušanje okusov) in do 8. meseca le še zjutraj in zvečer.
Mesa mi še nismo probali. Itak smo komaj komaj začeli z GH. Zdaj vsaj malo bolj odpira usta in mu kaj odgovarja. Sem že mislila, da bo kar na mojmu mleku ostal. user posted image

Včeraj sem se matrala izkoščičiti slive in peštati.... potem se je pa tako zmrdoval kot bi bile kisle ali grenke. Joj, kakšne ksihte je delal!

V Mostecu ni kej zgrešiti... glej dokler ne vidiš znanih obrazov od parkinga user posted image  user posted image

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......