eva1
|
danes sem že 2x spisala cele litanije in 2x me je vn vrglo Ajja-hvala, sem poklicala in naročila, drugi teden dobim...hvala še 1x, ful si prijazna Kar se tiče uspavanja Alje...eh sej dečva ne zaspi kr sama v psoli, jo z dojenjem uspavam, pol pa včasih še napol v transu položim v postlo, pol pa včasih mal jamra in zaspi, včas se pa tut jokat začne..kakor kdaj...Luka mi je sam od sebe začel tako spat(da sem ga samo v psolo dala) okoli 8 meseca..bomo vidli kako bo pri Alji! LUNA..ja nam je rekla da lahko po 6 mesecu dajemo mlečne izdelke, le kravjega melak ne do 1 leta...lahko pa jogurte, pudinge....skutke...samo postopama...in meso po 6 mesecu..rumenjak po 7. mesecu...tja do 9 meseca uvedeno vsa živila(razen svinjine, rib,medu, kranje mleko, agrume, jagodičevje, beljak...) in okoli 9 meseca naj bi začeli tudi z nami jest...se pravi da ni več treba kuhat posebaj zanje...no ja jaz sem tako delala pri Lukcu pa je blo čist fajn! Glede breskev-jaz sem ji 1x dala mlečno kašico z okusom breskve, pa je dobila izpuščaje po njej, zadnjič sem ji pa dala surovo in je blo vse ok-baje da najbolj problematičen je olupek od breskve! Drugače mi je pa Alja nekaj zbolela -ima vročino malo čez 38..prej je mela 38.3, pa sem ji kr svečko dala, da nebi kej preveč zakuhala ponoči...upam,da so samo zobki in da ni kaj hujšega...čeprav nič ne kaže, da bi šel kakšen ven edino slini se spet ful..bomo videli, drugače pa jutri spet k zdravniku , prov sem žalostna, ker se nas kr naprej nekaj drži...upam,da bo morje kaj pomagal, da ne bosta več tok bolna(pravijo da morska klima dobro deluje na dihala)...upam,da bomo sploh šli, da bosta ok!!! Eh, ja..tale M prav lije že 3 dni iz mene...prav popadke čutim ko dojim...joj komaj čakam da si vstavim mireno...sem že k cota, pomoje sem dobre pol litre krvi že izgubila če ne kaj več...ko sem šla iz porodnišnice sem imela hemoglobina 85, boog vedi kok ga mam sedaj ...ma bo že...zdej pa srčno upam, da bom spet lahko tole objavila...da me ne bo spet skenslalo...nočko
|