Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 9:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje pa si v postopku? V Mb ali Lj?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 9:29:19
|
|
|
|
ija
|
gold fish, Darja, samo pogumno naprej, če smo se kaj naučile me stare borke, je, da je treba vztrajati Darja, ja, še enkrat vse ... saj vem, zdaj se ti zdi nemogoče, da bi lahko preživela vse to še enkrat, ampak boš videla, da gre - jaz sem šla že petkrat sayuri, držim pesti zate - sporoči!!! zalazoya, hvala za info. pozdravček, ija
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 9:37:24
|
|
|
|
Darja*
|
Roda, v MB sem v postopku. Ija, hvala ti,... samo naprej je treba gledat, sicer pravim tako,....sem že pod triglavom,..še nekaj stopničk in bom na vrhu, ker pa nimam kondicije bo vse skupaj trajalo malo dlje, ampak zagotovo pridem na cilj. Darja
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 9:50:27
|
|
|
|
gold fish
|
Punce - nekaj me zanima.... Kaj je normalno, da mi sedaj teče kot da bi me zakl....? Kaj tudi če ne rata moram poklicati v LJ in javiti - kam pa sploh kličem? Kaj tudi če je krvni test negativen dobiš kako obvestilo za os. zdravnika? V bistvu nimam namena obupat, imam pa problem, da se lahko zgodi, da bo/je že zmanjkalo materiala in mi še 3 postopki, če zamrznjenček ne rata nič ne pomagajo..... Pozdrav.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 9:58:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Darja, jutri ko greš na krvni test boš morala na rezultate počakati približno do 12 ure. Potem pa te bodo itak poklicali v pisarno in se boste dogovorili za naprej. Dvema, ki sta bili z mano in jima ni uspelo so najprej vprašali če želita ostati v Mb v postopku, potem pa so jima rekli približno čez koliko časa bosta prišli na vrsto. Ne bi ti rada vzela volje, ampak njima so rekli, da čez približno eno leto, mogoče kaj prej.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 10:14:30
|
|
|
|
Darja*
|
Roda - uf, to pa je res dolgo,....bomo videli kaj bodo jutri rekli. Vam javim. Gold fish - mislim, da je normalno da tako fejst krvaviš. Moja prijateljica ki je bila skupaj z mano v skupini je tudi zelo fejst krvavela in včeraj je bil 7 dan menstruacije in je še krvavitev vedno bila močna. Tako da mislim, da ne bi smelo to bit nič narobe. In da ti gredo istrdki ven,..praktično gre ven tvoj plod,ki je bil star že nekaj dni . Žal je to tako. lp Darja
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 10:19:18
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
jutro, spet sem med vami! Novica glede Neže me je tako potrla,da sem se raje malce distancirala od rr! Se mi zdi,da kot bi se meni dogajalo! Vsak dan mislim nanjo in njena dva in marsikatero molitev sem namenila njej! Bi pa rada čestitala novima , midici in rodi!Bravo punce, iskrene čestitke! Gold fish in Darja, žal mi je,da vama ni ratalo! Koala, draga so NS je bilo mene tudi strah,pa se je kasneje izkazalo,da je vse v najlepšem redu! Le verjemi,da je z vse v redu, to je edino kar lahko storiš zase in za njo! Sayuri, sem prebrala kaj se ti dogaja! Upam,da se bo slisal srcek in da bo z tvojo vse v redu! Mi smo v 16 tednu, bušek se že počasi kaže, oblačila....določene stvari sploh niso uporabne, hlače in krilca z elastiko mi največkrat pridejo prav! Na zadnjem pregledu pred 14 dnevi sta se slisala oba , tako da tudi z vse štima!Jaz jima pravim kar "moja bihorjata"! Še malo pa bo morfologija na vrsti, nekje 20-22 teden! Lep pozdrav vsem!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 10:25:04
|
|
|
|
macka27
|
oj oj oj punce... Kako ste? Meni je doma računalnik crknil, tko da nisem mogla vam nič napisat kaj se dogaja. Skratka, v petek 13 sem dobila to preklemano hudičevo M! Tako da žal postopek ni uspel. Groza!! No, sicer sem se že malo potolažila, ampak sem še vseeno žalostna.. Mi je pa ful dobro naredilo, ker me je moj predragi peljal na morje čez vikend in sem vsaj malo pozabila. No, v nove boje greva avgusta ali septembra. In kako ste kaj ve? Saruyi, držim pesti da bo vse ok! gold fish, žal mi je darja, žal mi je , no jest sem pa dobila izcedek 15 dan, 16 dan pa M
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 10:47:36
|
|
|
|
gold fish
|
... sem klicala v LJ in ko dobim avgustovsko M, lahko pokličem in grem po zamrznjenčka. Sem pa pozabila vprašati na katero tel.št. moram poklicati... A mi lahko katera prosim napiše št.? Macka27 - - nadaljujeva jeseni..... Kako kaže Konini? Če se ne motim je na dopustu, upam, da je vsaj njej uspelo..... Pozdrav
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 11:05:38
|
|
|
|
BEBI08
|
Darja-Moje izkušnje. Vzačetku leta 2003 sem imela postopek. Nato pavza 6 mes, nato pa dva postopka en za drugim, vmes je bila le ena , pa nam je ratalo (punčka 3 leta) pa zdaj enako-aprila -neuspešno, maja , junija v postopek in . 23.07 imam UZ. Jaz na tvojem mestu nebi prav nič čakala. Ne vem sicer kakšne so vrste v Lj in MB, ampak pri Rešu ti ni potrebnio delati nič pavze.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 12:40:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič ti ni treba čakati, če si sama plačaš ali se mogoče motim
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 13:07:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam, da nam bo Sayuri kmalu sporočila dobro novico
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 13:27:10
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Nič ti ni treba čakati, če si sama plačaš ali se mogoče motim tako je!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 13:43:31
|
|
|
|
šemalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: roda17 Upam, da nam bo Sayuri kmalu sporočila dobro novico DRŽIMO PESTI
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 14:46:56
|
|
|
|
alia
|
Drage sotrpinke; Čestitke izrekam novima ; Pazita nase, na svoje rastoče trebuščke; Žal mi je za tiste, ki Vam ni uspelo, naberita si moči, v jeseni pa skupajštartamo na novo (to bo že moj 5. poskus)... Pazite nase tudi vse ostale - uživajte v poletju!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 16:17:08
|
|
|
|
gold fish
|
kje je naša sayuri ..... še vedno držim pesti za njen fižolček....
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 19:10:45
|
|
|
|
*medica*
|
mačka mi je žal da ni ratalo ..vendar bo pa jeseni...to pa bo tudi kmalu... sayuri še vedno ni nič sporočila upam, da je vse ok in da bo danes vidila srček svoje ki jo toplo greje... vsem puncam katerim ni uspelo v tem krogu pa veliko sreče v jesenskem...držim pestke za vas
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 19:41:56
|
|
|
|
koala
|
Darja, gold fish in macka27 vsaki en topel in velikanski objem. Mislim na vas, samo punce lepo prosim ne se vdat. Jaz vem, da bo posijal sonček tudi za vas. Mislim na vas. soncek.djukelica tebe sem pa res že pogrešala, lepo da ste ti in tvoji fajn. Jaz pa že živčno odštevam dni do NS. Trebušček pa se že pozna, od starih oblačil lahko oblečem le še redke stvari.
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 20:31:36
|
|
|
|
sayuri
|
Drage moje TAko sem vesela, da vas imam in da ste mislile name. Vaše misli so mi zelo pomagale in mi dajale moč, ko sem čakala pred tisto operacijsko sobo v kliničnem centru..... ŽAl smo morali nosečnost prekiniti. Jutranji Uz pri dr. Rešu je pokazal, da gre vse narobe. Videla sem mojo malo pikico, veliko komajda 4mm, ki pa se ni razvijala. Ampak videla sem jo! ZAto mi je tako hudo. Če bi bila vrečka prazna, bi mogoče bilo drugače....tako pa.... Enako stanje je potrdila zelo prijazna ginekologinja na urgenci, katera mi je pokazala, da se vidijo še ostanki druge vrečke (torej sta se oba vgnezdila, pa je eden takoj odmrl). Potem je šlo vse z brzino...sprejeta v bolnišnico gor na gin. oddelek, ob pol 12 so me peljali v operacisjko, jokala sem kot dež, sploh se nisem mogla pomirit....že zjutraj pri Rešu, pa kasneje na urgenci...Še nikoli se mi ni zgodilo, da se nisem mogla kontrolirat. Solze so kar šle iz mene in pred očmi sem imela non stop mojo malo piko. Ko so me prebudile sestrine besede: Gospa, konec je, sem se počutila tako prazno. Popoldne me je prišel iskat mož in sedaj sem še čist zafiksana od narkoze. Ampak je že malo bolje. Čeprav sem se v sebi pripravljala, da je velika možnost, da se bo danes to zgodilo, mi je vseeno zelo težko. Jok pomaga, vaše misli in skrb tudi. RAda vas imam in pazite se me....oktobra bom zopet začela napadat . Do takrat pa vas bom brala, spremljala, navijala in bila z vami vsemi.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 21:09:39
|
|
|
|
macka27
|
o sayuri žal mi je , pošiljam ti veliko , da ti bo lažje pri srčku!!!!! Jest grem tudi jeseni v nove boje, ker se žal ta postopek sfižil , na žalost sem dobila M v petek, tako da se žal moji nista ugnezdili
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 21:14:24
|
|
|
|
blanč
|
Sayuri sploh ne vem kaj naj ti napišem... Žal mi je, da se je tako končalo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 22:08:03
|
|
|
|
koala
|
sayuri, sploh ne vem kaj naj rečem, razen tega da sedim tu ob računalniku in mi solze neustavljivo lijejo . Pa te v bistvu sploh ne poznam. Tako sem se veselila z tabo in tako zelo sem si želea, da bodo danes spodbudne novičke! Draga prijateljica si v mojih mislih in pošiljam ti ogroooomen objem. Pa tudi svečka v spomin tvojemu angelčku gori. Drži se. Joj kako je svet krut, le zakaj????????
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 22:11:07
|
|
|
|
dajamaja
|
Draga Sayuri, zelo mi je žal, da se je tako žalostno končalo. Že negativen test je žalost, takole po pozitivnem rezultatu pa je stvar še toliko težja. Srce je tako polno veselja, človek kar prekipeva od življenske energije ... potem pa se ti svet podre v trenutku. Tvoj jok je razumljiv in dobro je, da daš vso to žalost ven iz sebe. Pa čeprav pred zdravniki - saj razumejo našo stisko. Kljub vsej žalosti v sporočilu me pa srčno veseli, kako si zaključila svoj post! Pozitivno, borbeno, kot smo te vajene. Upam, da se ne bomo več dolgo kalile v bojih in da nam bo kmalu dano uživati v svojih . Vsem nam, ki si tega tako želimo. Naj ti poletje mine od zdaj naprej ob samih lepih trenutkih!!!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 22:20:53
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
o, moja draga sayuri! sej ne morem verjeti, tudi jaz sem žalostna! upam,da še greš na dopust, kjer se boš malce spočila in si nabrala novih svežih moči! koala, sem te našla med januarčicami!si cca mesec dni za menoj! glede dabrostona, jaz sem nehala jemati nekje 13 teden, ker sem G vprašala, če ga jemljem čisto do 16 tedna,pa je rekel da to sploh ni potrebno in da je lahko komot neham! pa tudi stanje po prenehanju se ni nič poslabšalo! blanč, kako si pa ti?a ti tudi čakaš jesen? mačka, tudi meni je žal,da ni ratalo! le pogumno naprej v nove boje! pa lepe sanje!
|
|
RE: IVF-ICSI, majčice, junijčice 17.7.2007 23:05:00
|
|
|
|
gold fish
|
Sayuri - tako sem žalostna..... Sem močno upala, da bo vsaj tvoj F. dobil bratca ali sestrico, če že nam v tej rundi ni uspelo.... Ampak kot si napisala, jeseni gremo naprej in tudi najina sinčka bosta dočakala to, kar si vsi močno želimo..... Samo zate . Drži se. Pozdrav.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?