Muca83
|
Jaz že 2 dni vsa živčna okoli hodim, ker hočem, da pride čimprej, saj mi bo drugače pokvarila začetek dopusta. Pričakovala sem jo včeraj, pa nič. In ker se je prejšnje mesece dogajalo, da se mi je prikazala hitro po tem, ko sem naredila test, sem rekla bom pa šla po test, da čimprej pride. Sem pa bila 1000% da pride, ker imam vse znake (še moj dragi mi je nekaj dni nazaj rekel, če jo bom kmalu dobila, ker on baje to okusi tam spodaj ). No in sem naredila zdele test First Sign in mi je pokazal . In NE MOREM VERJET! Ker sem bla res v dno duše prepričana, da ni nič. Res, da je ena črtica slabše vidna, ampak je očitno vidna in hitro se je pokazala. Saj je normalno, da je slabše vidna, ker je bila komaj ena ura kar sem šla prejšnjič lulat. U glavnem, ker sem tako skeptična, bom pomoje še danes tekla v lekarno po Clear Blue, da vidim na čem sem. Mal me je zdaj tud strah zarad tega kar je Majci23 napisala, da je bil + zdej pa nekaj krvavi. No, če sem res je to suuuuuper novica, ko sem gledala test sem imela solzne oči, pa ravno v čet. je bil moj PDP (po izračunu na internetu) za nosečnost, ki se je izkazala za molo. Če sem res ne bom mirna do prvega pregleda in potem verjetno še do nuhalne zaradi slabe izkušnje iz preteklosti. Joj kok sem se razgovorila, se vidi, da sem v šoku. Komaj čakam da pride čez dobro uro dragi domov, da skupaj pogledava v črtici. He he. Neki me pa res zanima. Kok časa moraš bit noseč, da jajčniki nehajo bolet. Skoz me desni špika, sem tud zato mislila, da prihaja . Tudi vam vsem želim, da čimprej ugledate veliko črtic!!!
|