|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 14:18:20   
madejka
Ajvy a te je ded razjezil vceraj?
Jaz sem bila tudi tak malo cudna, dokler ni prisel domov iz vaj pa je bil spet celi sladki. Vedno ima tako slabo vest, ko gre spilat na vaje, ker morm jas doma bit ko se ma on fajn. user posted image In potem me je cartal in jaz sem lahko zbirala film, da sma gledala user posted image

Kaj ces, take so nase male zabe tu v trebuhu... jaz imam zvecer tudi vedno full trd trebuh, ceprav mali fejst miga. Zjutraj se pa pocutim, ko da nisem vec noseca, tak je vse mehko!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11351
13.7.2007 14:20:40   
madejka
Dans smo pa kar nekam pridne in delamo celo nekaj. A vse zelimo opraviti do ta hude vrocine? Kaj bote delale zdaj ko bo vrocinski val? Na bazen ne smem, zunaj ni za bit, v gore ali kam visje se raje ne bi vozila, da me ne zruka prevec user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11352
13.7.2007 14:23:05   
Anonimen
Bačko, čestitke za veliko punco!

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 11353
13.7.2007 14:36:59   
Ronči
Ravnokar sem od gin.
Odprta 1 cm, otekla in s povišanim pritiskom, na srečo so beljakovine ok.
Danes si moram popoldne še zmerit pritisk, najkasneje jutri pa pokam v porodnišnico se pokazat, razen, če bo voda prej odtekla... potem gremo že danes... je pa res, da ne bi rada šla prehitro, saj je verjetno najhuje čakat porod v porodnišnici user posted image
Zdaj, če mam popadke...ne vem, me tišči spodaj in v križu, ampak bolečine niso niti približno tako močne, kot sem imela krče user posted image  (no, se hvala boguuser posted image , upam, da bodo take do konca user posted image  user posted image  ). 
Trebuh je pa še vedno trd ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11354
13.7.2007 15:42:30   
pupi
Tak mi smo tudi pri koncu!
Po obisku v P, so se oz. po njihovem sem se odločla za CR, ki mi ga bojo naredli 18.7. se pravi v sredo. V torek grem na sprejem v sredo pa bo kaj še ni blo. Razočarana pa sem bla danes, ko user posted image . Prvo mi posnamejo CTG, pridem do G, neke začetnice in očitno izkušenim G, mi rečeta naj šetejem gibe in to je to. Pa jim povem, da sem zato prišla, ker je otrok v medenični vstavi in ima mali obseg trebuščka, pa pogleda na napotnico na kateri piše medenično, pa reče ja pa res, te pa bomo naredli UZ. To zrihtamo in me vpraša , če ne bi poskusila normalno rodit, pa sem rekla da za rit pa mi otroka ne bojo ven vlekli. Vete kak zgledajo ko knjigica, ko se z rito rodijo, pa ne bi jaz glih tega!! Pa G narekuje administratorki češ da ne želim vaginalnega poroda, jezna sem bla ko pes in mu na to odgovorila , da CR tudi nočem ampaka da ga mam že raje ko pa rojstvo z rito naprejuser posted image . Razočarana sem bla tak nad vso toto doktarijo kot da sploh ne vejo zakaj se gre, če bi bla tiho bi me lepo poslali domov z navodilom naj štejem gibe in na konc koncev jaz želim CR user posted image  Saj pa mi je te moja G sama rekla, da se pri prvorodkah delajo CR user posted image  Zdaj pa res ne vem več kdo je nor tu!!user posted image   V glavnem v torek gremo v P, če nas Naja ne preseneti prej. Saj ne bom kaj dosti prehitevala, 3dniuser posted image ! Aja, pišek pa je baje težki samo 2700g, se pravi se vseeno nekja obrestuje moj mali trebuh!!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 11355
13.7.2007 15:55:20   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Cimre so bile kar OK edino ena je bila tako gobčna da mi je na momente šla že tako na živce user posted image   .

Joj maja te bi se tebi zmešalo poleg meneuser posted image

Dobrodošle novopečene mamike!!! Kake asice ste, kaj vam re vsem gre tak fajn vse od rok?

Bačko ČESTITKE!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Sem bla danes v Baby centru, ker sem mela neke okraske še rezervirane, pa sem  se seveda morala ustavit pri cotikah!! Joj majo lepe samo je tak noro, ko je vse samo v plavi pa roza barvi in si res ne upam, kupit nič opredeljenega!! Pa še poceni je vse tak zdaj ko so akcije, sem vseeno morala vzet en zeleni kompletek to je blo edino kaj je blo ne roza oz, ne plavouser posted image !

Dajte se javite katera, jaz bo še čvekala zdaj teh par dni user posted image

Kaj pa kapica, da res ni skliznila v Puser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11356
13.7.2007 17:13:58   
Ajvy
Madejka, ni me razjezil včeraj, zakaj pa bi me??

Ronči, srečno danes, oz. jutri, kakor se bo pač izteklo...

Pupi, ne morem verjet, da se takšne stvari dogajajo, še dobro da nisi bila tiho... madonca... pol smo pa me panične ,sej kako pa ne bi bile, če imaš včasih kar občutek da se norc delajo z nas.... bomo bolj proti večeru klepetale... če boš še vedno za seveda...

Kapica, a si ti še tu.. a si že pobegnila v Rim...

dečve, jst sem pospravila omaro, moj je naredil kosilo, sem pojedla tako fejst plesko... njami...
tak da zdej bomo pa mau počival... se beremo zvečer..

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11357
13.7.2007 17:42:52   
poldy
Jaz tudi še vedno čakam, da se kaj začne pa ni nič. Dons sem bla pridna, sem polikala perilo(sicer v sede), skuhala kosilo, pa za jutri filane paprike naredila, pa še tiramisu iz baby piškotov mi je uspel narest!
Meni so ful začele zatekat noge, pa prsti na rokah, upam da je to že en ornk začetek, ker ni fanj občutek. Pritisk imam sicer pod 100 kar je zame čist normalno. Se mi je pa pred kako dobro uro začel ful vrtet, tko da nisem upala vstat. A se še kateri to dogaja' Aja pa hrbet me boli že od včeraj zvečer, a je to lohk kakšen znak. Men je vse tko čudno, imam skoz občutek, da ne bom vedla, ko se bo začelo!!!!!!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11358
13.7.2007 18:53:29   
Anonimen
Moja porodna zgodba (skopirana iz mojega bloga):

No, je naprej nisem nameravala napisati, ker sem jo želela pozabiti in čimprej potisniti globoko v možgane, v predel nezavednega. Ampak me vse preveč ljudi sprašuje in vsakemu posebej razlagati... Neee... Prevečkrat podoživljat pa sploh ni fajn...

Kakorkoli...

Kot veste so me 19. 6. sprejeli v porodnišnico zaradi nenadnega visokega pritiska in suma zastoja rasti pri plodu. Pritisk je bil res nekoliko visok, a nam ga je v parih dneh s pomočjo tablet uspelo uravnavati. V porodnišnici sem bolj ali manj samo ležala, brala knjige, telefonirala in sprejemala obiske. Ni mi bilo hudega. Če odmislim grozne, ponavljajoče se jedilnike, da je bila večerja večkrat oblnejša kot kosilo, in da so bile porcije sumljivo male (pa spadam med ljudi, ki količinsko veliko ne pojejo).

No, po parih dneh mi je uspelo od sobne zdravnice izvedeti, kaj me čaka. Čist flegma je rekla: "Kaj, ja prej boste rodili, sprožli bomo, takoj po praznikih." Šok, naval hormonov, jok... No, po praznikih pa naenkrat ni bilo več take sile, je zdravnica rekla, da bomo počakali na polnih 38 tednov, torej je bil pred nama še en teden v enem kosu. V četrtek, 28.6., mi je zdravnica naredila UZ, kjer je bilo videti vse v redu, celo rekla je, da se ji otrok ne zdi premajhen. In da mi bo naslednji dan razložila, kaj me v prihodnjem tednu čaka. Ampak v petek ni bilo iz tega nič. Ni prišla do mene, mirno je spokala na dopust, mene pa prepustila v dvomih kaj in kdaj me čaka. Zvečer sem se po telefonu pogovarjala z Gregorjem, kjer sem mu med jokom priznala, da me najbolj skrbi, da se zdaj prislika kak ginekolog in reče, da gremo kar rodit.

In ker meni gre vse narobe, je v soboto zjutraj prišla vizita. Doktor je vprašal v katerem tednu sem in na moj odgovor vprašal, če bi šla zdaj kar rodit. Jaz sme seveda rekla, da ne. Da bi rada počakala na julij. No, na moje besede se je nasmehnil in rekel, da naj pridem na UZ, da bo izmeril pretoke. Pa sem šla. Pretoki so bili v redu, se mu je pa zazdelo, da je premalo plodovnice in da je plod strašno premajhen. "Gospa, to bomo pa kar sprožli. Kar v porodno sobo."

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

Po ginekološkem pregledu sem izvedela, da sem odprta že za prst. Tako so mi ob 10h dopoldne predrli mehur in mi je odtekla plodovnica. Nastavili so mi infuzijo (dvakrat) in preko nje dovajali umetne popadke. Strah me je bilo za znoret... Popadki so se začeli kar hitro in bili so katastrofalno boleči (pa imam visok prag bolečine). Ampak dokler so bili poredki, je bilo vse za zdržat. Ob 13h sme poklicala Gregorja, če bi mi prišel delat družbo, češ da mi je dolgčas. No, do dveh, ko je prispel, pa so popadki začeli šopat že eden za drugim in sem lahko še samo predihavala v bolečini in dremala tiste pol minute vmes, ko je bolečina popustila. Od 14h naprej pa vse do poroda so se popadki vrstili eden za drugim brez premora. In to je bilo najhujše. Da se med enim in drugim nisi mogel spočiti, mirno zadihati. Samo čakal si lahko, kako hitro bo vsekal naslednji. No, ob 14h sme bila odprta 2 cm in ob tem podatku so se mi obrnile oči, saj sem pričakovala, da smo v odpiranju napredovali več. In v tisti agoniji nenehnih popadkov sem lahko mislila samo na to, da se povprečna ženska odpira 1 cm na uro, in da se moram odpreti na 10 cm. Še 8 ur... Ne bom zmogla.

Nekje ob 14.30 sem ugotovila, da mi je lažje, če med popadki spuščam zvočne signale. Tako sem se pričela dreti in kričati, ko je bolečina postajala prehuda. To je bilo posebej takrat, ko so mi med popadkov delali preglede in tiščali vame roke in instrumente. Kričanje mi je olajšalo popadke toliko, da nisem zategovala mišic. Namreč, če sem poskušala biti tiho, potem sem zakrčila vsako do slednjo mišico na telesu, kar pa je bolečino samo okrepilo in popadek podaljšalo. Krik pa je mišice sprostil. Vsak moje. Gregor je vsakokrat kar otrpnil. Še dobro, da so bile porodne sobe vse prazne (sumim, da so me zaradi tega tudi poslali rodit, jim je bilo dolgčas).

No, ob 15h sem bila odprta že 6-7 cm. Aleluja! To pa gre hitro. Ampak zame je bilo še zmeraj prepočasi. Boli... Utrujena... Od 14h naprej mi niso pustili piti, jaz pa izsušena. Jaz sem bila že čisto obupana. In izmozgana. Gregor pa mi je bil v oporo. Res v oporo.

Ob 16h sem bila odprta 9 cm oz. samo nek rob ustja se je še držal. Zato so me ročno pomagali odpirati. Drla sem se kot žival. Boli.

Kolikor sem imela moči, sem ves čas spraševala, če je vse v redu. Ja, gospa, vse je dobro. A vedela sem, da ni tako, da ni dobro. Namreč pri normalnem porodu je zraven babica, če je kaj težavnejšega pride še porodničar. Zraven mene so ves čas bile 3 babice, 2 porodničarja, 2 sestri, pediatrinja s kolegi pa je ves čas čakala za vrati v njihovih prostorih.

Ob 16h smo prvič poskušali poroditi otroka. Potiskala sem kolikor se je dalo. A ni šlo. Ni šlo. In počutila sem se nesposobno. Med 16. in 18. uro so plodu 4x vzeli kri iz glavice, da so preverjali nivo kisika v krvi. Vsakokrat med posegom je moral Gregor ven iz porodne sobe. Ko bi ga najbolj potrebovala, ko so bile bolečine najhujše. O otrokovem stanju me nihče ni obveščal (obveščali so Gregorja), le v tisti CTG so ves čas buljili. Ob šestih smo ponovno poskušali poroditi otroka. Dve babici sta se mi vrgli na trebuh, ostali so me držali za noge, porodničara sta pomagala spodaj. Ne gre in ne gre.
Hitro so poklicali Gregorja, mu razložili, da mi bodo naredili vakuum, če ta ne bo uspešen pa greva takoj v operacijo in na carski rez. Meni so vmes s tremi inekcijami omrtvili spodnji del, otroku namestili kapico za vakuum, babice spet na moj trebuh. Gužva v porodni je bila taka, da je Gregor stal med mojimi nogami za obema porodničarjema, saj bliže k meni ni mogel. Ob prvem popadku in tiščanju so me prerezali. Čutila nisem ničesar. Slišala sem, da je glavica zunaj, da je trup zunaj. Slišala sem tudi, da ima ovito popkovino okrog vratu. Čutila ničesar razen neznosne bolečine popadkov in utrujenosti. V zadnjih bolečinah sem vprašala po spolu. Gregor se je že prebil do mene in vse kar sme lahko, sem rekla: "Fantek je, sem vedela da bo fantek." Ura poroda: 18.13.

Izak ni zajokal. Samo mimo mene so ga odnesli na povijalno mizico, ga zavili v tiste zelene ponjave in ga odnesli na pregled k pediatru. Jaz pa sem si tako želela videti ga. Ga pobožati. Pa ga nisem.

Porodničarka je hitro po porodu prišla, da mi zašije notranje raztrganine in posledice prereza presredka. Gregor je moral spet ven. Jaz pa sem tako želela, da bi vsaj on bil ob meni. Nekje vmes so mi pripeljali Izaka v topli posteljici, mi razložili, da je utrujen od poroda, in da je zanj najbolje, da bi šel na intenizvno počivat. Za pol minutke so mi ga zavitega v pleničko položili na prsi. Pobožala sem ga po glavici, ga prijela za ritko in podplatke. Potem so ga odpeljali.

Po končanem šivanju je k meni spet prišel Gregor. Tolažil me je, mi pomagal pojesti večerjo, mi nosil vodo... Jaz sme bila izčrpana, Gregor prav tako. Vmes je šel pogledat Izaka, ga poslikal in mi povedal, da je z njim vse v redu. Do 21.30 sva bila skupaj v porodni, nato so pa mene odpeljali na oddelek, Gregor je pa šel domov. Izaka sem k sebi dobila naslednji dan ob 13h.

Izkušnja poroda? Nič kaj lepa. Želela sem si naravnega, spontanega začetka. A žal so se zdravniki odločili drugače. Še danes v meni zvenijo besede, ki sem jih kakšno uro po porodu rekla Gregorju: "Saj en otrok je dovolj, ne? Jaz ne grem več skozi to." Gregor pa je naslednji dan rekel, da ga je občutek nemoči, da bi mi lahko pomagal, tako prevzel, da če bova še imela kdaj kakšnega otroka, da bo razmislil, če bo pri porodu zraven.

Upam, da nisem koga prestrašila.... ;)

Aha, še tole... Šele po odpustu iz porodnišnice sme izvedela, da je bil za vse neuspešne poskuse poroda kriv naš Izak, saj je imel ves čas patološki CTG in se ni gibal. Enostavno ni pomagal pri porodu, ni se spuščal niže. Jaz sem se pa cel teden obtoževala, da sem kriva jaz, ker nisem čisto ubogala babic. Ker nisem znala potiskati s pravo močjo. Ker sem se samo drla, drla in drla...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 13.7.2007 18:54:14 >

(odgovor članu poldy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11359
13.7.2007 18:54:22   
siskamiska
Maja jaz sem bila tudi na B oddelku, sem bila ful zadovoljna s sestrami in bratom user posted image user posted image .
Lahko se kaj dobimo, samo se moramo res fajn fajn zmenit kdaj, da se jaz organiziram - mal me j*** čas user posted image user posted image . Da samo tamaledva nafutram in podrem vse kupčke pa da se odpravimo  - to je projekt dneva user posted image user posted image . Pol so pa že kaml 3 ure naokrog in ponovi postopek.

Rumba tudi jaz komaj čakam da vas vidim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 11360
13.7.2007 19:19:31   
*maja
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Maja jaz sem bila tudi na B oddelku, sem bila ful zadovoljna s sestrami in bratom user posted image user posted image .

Uf tale brat je res zakon ja mi smo se mu nasmejale do solz, je znal res vzdušje poestrit, je imel mojo tamalo v 2 minutah tako popedenano, da sem jaz samo gledala user posted image . Mi je razlagal da žica svojo ženo za 5 otrok pa se mu baje nič kaj ne pusti user posted image .

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 11361
13.7.2007 20:53:33   
madejka
Zvesta o ti groza grozasta! user posted image Ni cudno, da zelis potlacit to! A na zalost so nekateri porodi tudi taksni. Mene nisi zastrasila, saj vem, da ne bo lahko niti fajn.
Mojemu bi se tak spipalo, ce bi z mano tako delali. Je tak zascitniski, da bi se se stepel. user posted image Poleg tega meni niti pod razno ne bojo smeli vakuma delat, ker je od dragega bratranc od rojstva prizadet, ker so mu z vakumom glavo poskodovali. Tak da hvala Bogu, da je z Izakom vse vredu!user posted image Ti bos pa tudi nekako prebolela to! Se hujse porode so imele, pa se po parih letih se odlocijo za otroke! Navijamo za tebe, da bo zdaj vse OK! user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11362
13.7.2007 21:20:56   
madejka
A dans pa spet nobene ni? Pa glih ko je meni dolgcas...

Pa vas ja ni zvesta vseh prestrasila? user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11363
13.7.2007 21:25:24   
kapica
Najprej s evam oglasim, potem vas pa se breberem.
Sem imela obisk popoldan, je bilo v redu. In ker je moj moz nepricakovano prisel domov iz sluzbe, je vzel fraj, sva se odpeljala se v mesto, ker imajo tu tudi znizanja.
Tako da sva malo hodla po trgovinah, kupla par stvari, nic posebnega. Potem sva sla pa se na koscek tortice in sokec, sedaj na koncu pa se v Mcdonalds. Pa se mi ni kaj lustalo, tud ni imelo nekega okusa danes, ne vem, mogoce sem prevec zivcna. Cel cas me nekaj spika doli, gledam na uro, najkrajse je bilo na 15 min., ampak drugace nic kaj resnega.
In res ne bi rada sedaj zadnje dni skoz v nekem strahu prezivela, kaj ce je to to. Tako da bi mi pasalo , da se sploh nic ne bi dogajalo. Pa te sluzi imam tud kr velik danes ze skoz cel dan.

In kako drugace punce, a bomo kaj cvekale?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11364
13.7.2007 21:28:29   
Ajvy
Poldy, ti si danes tudi čisto aktivna, po mojem te zaradi tega vsega vse boli....

Zvesta, hvala ker si delila porodno izkušnjo.... pa ti je bilo res grozno.... bogica... upam , da boš lahko to premlela in pozabila... važno da je konec dober, vse dobro... pa da imaš svojega angelčka ob sebi sedaj...

Tako babnice, jst sem bila danes tudi pridna, sem pospravila kuhinjo generalno, potem sem vsa okna pomila, potem sem pa mogla nehat, ker me je že vse bolelo... me vse tak zateguje...
smo šli na sprehod s kužkom, se mi je ves čas vrtelo, smo šli po kratki poti... tale otroček naš po moje nima kej  preveč prostora.... k me tak pod rebra suva...  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11365
13.7.2007 21:29:54   
Ajvy
Kapica, sem mislila, da si nam že pobegnila ,sumljiva si ti s tem izcedkom... tebe bo hitro pohopsalo v rim... kako lepo od tvojega da te je tako pocrkljal.... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11366
13.7.2007 21:33:50   
Anonimen
Punce, se javljam, da so me poslali domov. Njim se mali še ne zdi tako grozno velik, da bi bilo treba na silo nekaj sprožat, ker še ni čisto zrelo spodaj. Odprta sem 1cm, MV je sicer čisto lepo razmehčan, ampak še vedno malo nazaj zavit, tako da so rekli, da naj pridem v ponedeljek nazaj se pokazat. In tudi takrat še ni nujno, da mi bojo sprožli.
Sem pa razmišljala, da me mogoče tokrat res ne bo tako bolelo, glede na to, da čakajo, da še malo dozori, ker prvič so mi na čisto nezrelo šli sprožit in tudi to se spomnim, da me je prvič grozno bolelo, ko so pregledovali odprtost, zdaj me pa to čisto nič ne boli.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11367
13.7.2007 21:35:42   
Ajvy
Ja Tašonka, pol nič ne bo s tvojim javljanjem user posted image  Boš pač mogla še malo z nami klepetat user posted image

NO, samo da  je vse v redu... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11368
13.7.2007 21:39:16   
kapica
Zvesta, pa res huda porodna zgodba, pa brez skrbi, nic nas ne strasis. Saj vemo da nas ne caka dopust v P.
Zal mi je da te je tako doletelo, pa da je bilo tako hudo.
Poldy, ti si pa velik nakuhala danesuser posted image .
Ajvy, spet delavna, pa res skoraj ne najdes dneva, da ne bi nic pocelauser posted image .
Pupi, saj nimas besed ob taki medicincki strokovnosti, ko vsak drugace rece in sploh ne ves sam na koncu kako in kaj.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11369
13.7.2007 21:41:37   
Ajvy
Kapica, če me pa potem, če nič ne naredim kar ena depresija zagrabi, pol sem pa kr neki žalostna... pol pa raje kaj naredim, sej gre vse počasi... ampak gre...
Pa še cel vikend, mam poln- jutri gremo na en piknik, v nedeljo pa gremo k bratu pogledat kako naprduje njegovo mansardno stanovanje...
Kako se držiš? Te še špika?

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11370
13.7.2007 21:41:38   
madejka
Kapica, ajvy tasonka user posted image Kak fajn da ste se tu user posted image

Bomo cvekale jaaaa user posted image

Ajvy kak se te mas tolko energije? Jaz likam 1 uro pol sem pa cel dan hin! user posted image

Kapica kak te fajn razvaja tvoj! Moj me je dans pelal v Baby center po plenice, ko pa sem rekla ce grema v Mca na sladoled je pa rekel: sej ga mama doma user posted image Tolko o romantiki. Zdaj ga pa tak ni doma...user posted image

Tasonka no vsaj ne bos v vrocini v P!user posted image Pa drzimo pesti, da ti ne bojo sprozili potem!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11371
13.7.2007 21:47:00   
Ajvy
Madejka, user posted image , seveda ,da bomo, moj  itak že spi..spet mora zjutraj vstatuser posted image
Sej nimam tolk energije, jst tudi veliko počivam vmes... sam sem pa tudi mal tegotna.. pa gre, sam k se pa enkrat umirim , pol šele vidm da sem pretiravala user posted image
a si potem jedla sladoled, al ja??

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11372
13.7.2007 21:48:22   
kapica
Tasonka, prav, da bojo se pocakali, pa da te ne bojo mucli takoj.
Ajvy, res si pridna, pa da si se okne pucalauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11373
13.7.2007 21:49:00   
rumba
Čer!

Danes sem pa jaz brez možeka. Je šel ven na pijačo, otroka spita, jaz pa tu za računalnikom smrkam. Pa še vročino sem dobila in glava me boli.user posted image  Sem bila pa tudi jaz danes pridna in generalno popucala wc in kopalnico, tako da je vse razkuženo in se sveti. Še banjo mi je uspelo popucati.user posted image user posted image
No, tako, sedaj se mi pa čveka.user posted image  Nič novega, kaj?  

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11374
13.7.2007 21:49:12   
Anonimen
Zvesta, so mi kar solze stopile v oči, ko sem prebrala tvojo zgodbo user posted image , sploh ker me je tako zelo spomnilo na moj prvi porod. Jaz sem se edino temu hudemu finišu izognila, drugače pa točno vem, kako ti je bilo. user posted image user posted image

Madejka, glih v ta hudi vročini bom očitno rojevala.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?