|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  452 453 [454] 455 456   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
13.7.2007 11:46:56   
madejka
Tasonka drzi se! Vse bo minilo! user posted image Bomo tu drzale pesti ze tebe in tvojega user posted image !

Maja kaka frajerka si, da ti vse tak laufa. Kak prepricas otroka da spi celo noc? user posted image

Joj Backo kaka baba! CESTITKE!!user posted image user posted image user posted image

Rumba user posted image za morje. Jaz sem se tudi jezila, ko so mi naracunali datumuser posted image Bomo ze nekak porihtale in zdrzale, a ne? user posted image

Kapica ti pa se kar doma? Jaz bi ze paniko delala menda... verjetno bi ze nazaj iz P bila v tem casuuser posted image A res se ni treba it v P, ce mas kaki cudn izcedek? Se mi pozna, da je to moj prvi otrokuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11326
13.7.2007 11:53:43   
rumba
*maja, da povej, kdaj si šla v P, si imela redne popadke (ne koliko) ali ti je odtekla voda...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11327
13.7.2007 11:55:53   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Kapica ti pa se kar doma? Jaz bi ze paniko delala menda... verjetno bi ze nazaj iz P bila v tem casuuser posted image A res se ni treba it v P, ce mas kaki cudn izcedek? Se mi pozna, da je to moj prvi otrokuser posted image

Joj, madejka, ne ni treba v P. Jaz sem šla samo zato, ker je bilo toliko prezgodaj in da bi mi, če bi bila potreba, ustavljali popadke. Upam, da nisem kapice prestrašila, ker je ni več tu! Lepo čakaš na popadke ali pa da ti voda odteče. Čep je samo znak, da se je začelo nekaj dogajati. Lakko pa traja tudi teden ali več!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11328
13.7.2007 11:58:54   
madejka
Rumba, moja sestricna je glih 12 dni pred rokom dobila taki neki izcedek, pa se je sla pokazat v P, pa so jo kar notri zadrzali, ker je bila odprta 4 cm in je naslednje jutro rodila. Jaz sem zdaj 11 dni pred rokom in po moje bi res raje zgasnila v P. Naj me domov posljejo, samo da vem kaj to je.
Hja ti pa imas ze izkusnje... kak ti velja!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11329
13.7.2007 12:01:49   
*maja
Rumba popadki so me začel matrat najprej na 7 minut, pol pa direktno na 4 minute, tko da je bila že malo panika, ampak nam je uspelo pridet do P user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11330
13.7.2007 12:02:03   
rumba
Res te lahko obdržijo v P, predrejo mehur in čakaš popadke. In če jih ni? Ti našopajo umetne. Jaz bi raje svoje počakal...user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11331
13.7.2007 12:03:58   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Rumba popadki so me začel matrat najprej na 7 minut, pol pa direktno na 4 minute, tko da je bila že malo panika, ampak nam je uspelo pridet do P user posted image .

Uau, dobra si, še dober, da ni bilo veliko prometa.user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11332
13.7.2007 12:05:16   
*maja
Ja sej še dobro da je bilo jutro user posted image  oz. skorej noč.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11333
13.7.2007 12:06:04   
madejka
Kaj pa ce je kar drugega ko cep? Kak pa ves, kaj je cep? Kaj pa ce z malim ni vse vredu?
Si pa res ne zelim umetnih popadkov user posted image , ne bi si pa rada ocitala, da nisem sla se pokazat ce bi bilo potrebno...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11334
13.7.2007 12:07:23   
rumba
*maja, a ti sedaj kaj sestrica pomaga?

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11335
13.7.2007 12:08:41   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Kaj pa ce je kar drugega ko cep? Kak pa ves, kaj je cep? Kaj pa ce z malim ni vse vredu?
Si pa res ne zelim umetnih popadkov user posted image , ne bi si pa rada ocitala, da nisem sla se pokazat ce bi bilo potrebno...

No ja, verjetno lahko še vedno rečeš, da bi raje na svoje popadke čakala.... Pol pa že vidijo, če je varno, da ta izpustijo domov.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11336
13.7.2007 12:09:32   
Freycha
zdej mam pa še jaz kako minutko časa. Dragi je šel v trgovino, patronažno še čakamo, mala pa spi čisto zadeta od hranjenja poleg mene.....user posted image

Čestitke bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej ne morem verjeti, da lahko samo po parih urah spanja tekom dneva dokaj normalno funkcioniraš. Če ne bi imela male, bi verjetno spala ko čep pol dneva...... tako pa kar nekako ni časa...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11337
13.7.2007 12:15:53   
madejka
Ojlala Freycha! user posted image Da ti laufa! Sicer pa za tebe tak nisem dvomila, da bos porihtala in obvladala zadeve! user posted image
Ti se dobro pocutis? Sivi so ze vredi?
Poljubckaj malo se za mene! Kaki cuker je!!! user posted image

Rumba hja sej ne morejo kar preko tebe delat, ce noces a ne? No, pa upam, da ne bo kake panike pri meni. Ker jas se tak nisem tak kriticna... moj bi me menda peljal ze zdaj, ko malo pojamram, da mi trebuh otrdi user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11338
13.7.2007 12:16:48   
*maja
Rumba sestrca je bila tukaj, ko sem bila jaz v P pa je učeraj šla domov, pa sej ni panike, mularija je v vrtcu, popoldan je pa itak moj doma tako da se porihtamo. Bo pa prišla še za kak dan naslednji teden.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11339
13.7.2007 12:17:07   
baja*
Bačko čestitke za Žano user posted image user posted image user posted image

*maja dobrodošla nazaj!user posted image

Tašonka držim pesti, da bo vse ok!! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11340
13.7.2007 12:18:27   
*maja
Freycha lepo da vam uspeva, še dobro da pri nas mala spi ponoči, ker drugače bi jaz po mojem hodila na okoli kot kak zombi user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11341
13.7.2007 12:26:34   
rumba
Grem sedaj kopalnico pa wc spucat. Lepo se rihtajte in dajte se še kaj oglasiti, če ne bom počasi tu res sama s seboj čvekala. Sploh če mi je še kapica kam ušla....
user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 11342
13.7.2007 12:30:08   
Freycha
Mah madejka, ni vedno lahko biti super mama user posted image user posted image user posted image user posted image

šivi so ok, edino boli me še vse. To je toliko prerezanega, da traja, preden pride nazaj na svoje... pa še nekega full časa za počivanje ni.

Joj, mislim, da je patronažna prišla... se kasneje še beremo!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11343
13.7.2007 12:32:54   
baja*
O Rumba si pridna:)

Naš Rene je tudi zaspančkal, tako da si lahko grem končno glavo oprat. Sem že kot strašilo.user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11344
13.7.2007 12:33:29   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Mah madejka, ni vedno lahko biti super mama user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe verjamem, da niuser posted image Samo me bomo itak vse super mame, ti nam bos samo tu pa tam kak nasvet podelilauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11345
13.7.2007 12:55:28   
kapica
Nisem se sla nikamor , brez skrbi.
Rumba, te ne bom pustila sameuser posted image . A tako je bilo to pri tebi? Jooj, jaz cakam da bo kaj resnega, ce ne pa ne. Nimam namena hodit prej v P no. Kaj pa vem. Me pa scemi doli kr na trenutke, ampak neredno. Se bo ze umirilo, ker danes je obisk na sporeduuser posted image .
Maja, pa ti si res super no, pet dni po porodu ti ze tako funkcjoniras, pa z ekr na sprehod in tako. Super, lepouser posted image .
Freycha, jaz tud upam da s evom navadila na samo par uric spanja in da mi bo to dovolj, ker spim pa ze od nekdaj najrajeuser posted image .
Tasonka, upam da cimbolje uredis in da le ne bo potrebno umetnih popadkov nouser posted image .
Madejka, ti si pa tako kot moj moz, me je tud ze kr hotu danes v P peljat, preden gre v sluzbouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11346
13.7.2007 13:29:43   
kapica
Hm, skoda, sem vas zamudilauser posted image .
Malo se pocakam, potem pa dobim obisk. Sem se ze cel teden veselila, sedaj pa mi nekako ni vecuser posted image . Saj bo, mal sem utrujena, bi raje sla kaksno rundo spat.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11347
13.7.2007 13:39:31   
madejka
Jaz sem ze tuuser posted image
Kake face so te nase mamice, kar gre jim... al se pa hvalijo samo...kdo veuser posted image

Kapica no saj hvala Bogu, da smo tak po parih, da je en bolj panicar, drugi pa ne... si predstavljas, da sta oba panicarja al pa oba flegme? user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11348
13.7.2007 14:10:16   
Ajvy
Zdravo bejbne, kako kej....

Bačko, čestitam za Žano user posted image user posted image

Rumba, orenk čajčka pit ,da te ne bo prehlad do konca zagrabil..

Ronči, sem imale celo noč trd trebuh ,zdej pa je spet ves migetajoč.....user posted image

GAbi, meni se pa ne zdiš čist nič preveč panična, pojdi in si plačaj prgled, boš vsaj pomirjena... pa kej več stvari boš vedela kot sedaj... ne vem, no kako si dovolijo, nas pustiti tak  v temi

Kapica, lepo da si tak fajn ajala, sem ti kar malo folš...ja, sem ugotovila da sva si kar precej podobni, sploh odkar   si rekla da rada spiš.. jst tudi user posted image  jst sem pravi zaspanko...
Nič hudega za RR, sem anvajena, da se vedno pojavim ob najbolj čudnih urah, sem bila itak neki žalostna...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11349
13.7.2007 14:16:38   
Ajvy
Kapica, a pri tebi pa to že orenk dogaja, madonca bravo, nas boš prehitela, a??'

Maja, kako lepo , da je tvoja pupa tak pridna, in da si ti tak fit... prav neverjetna si...

Tašonka, bravo... super, končno boš dočakala tole rojstvo, upam da bo šlo čimlepše skozi
user posted image user posted image
Freycha, kako lepo je slišat, datak uživaš v svoji novi vlogi...

Rumba, ne preveč pucat.... no, sej jst moram tudi... samo se tak lena, da kr nisem za nikamor...

Jst grem pa zdele malo belega perila namočit, da fleki izginejo, potem pa moram ene predale generalno spucat, me čakajo že dva dni... potem pa ne bom nič več... mojga bom prosila pa za wc, ker je v tak majhnem prostorčku, da jst niti zraven kej dost ne morem pridet, da bi ga lahko orenk spucala....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 11350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  452 453 [454] 455 456   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  452 453 [454] 455 456   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?