|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  443 444 [445] 446 447   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.7.2007 11:51:24   
Freycha
tko, jaz sem dala v album nove fotke Dite, stare 10. dni, da vam malo lušte naredim in da pohitite s svojimi odhodi v Rim!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 11101
12.7.2007 11:52:36   
Freycha
Pa Corfu vas vse lepo pozdravlja in tudi ona upam, da vam čimprej mine in dočakate svoje zakladkeuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11102
12.7.2007 11:53:43   
Anonimen
he he evo mene nazajuser posted image popadki so se malo umirili, ni tak hudo, sam še zmeri na 10 minuser posted image , so me sicer hotli kar zadržat, samo ker se nič ne stopnjuje, smo se zmenli da grem še danes domov, jutri pa nazaj z vso opremo in verjetno ostanem.....če seveda ne bo prej ničuser posted image sam mam tak čuden občutek da bo zdaj ko sem domov prišla, začelo drmat spet pod polnouser posted image mi je pa vaginalni pregled nardila, o marija, kak to svinjsko boliuser posted image MV se lepo krajša in vse, u glavnem, nizki štart zgledauser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11103
12.7.2007 11:54:13   
Anonimen
bravo za corfuuser posted image user posted image user posted image je dočakala svojo mancouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11104
12.7.2007 12:38:37   
ikonca
Corfu čestitke tebi, Manci in očiju!user posted image user posted image user posted image

Ulla80 tudi tebi čestitam za spodbudne novičke. No pa bo kmalu!user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha res si mi lušte naredila. Pravi sonček je! Joj, ko bi vedela kako že komaj čakamo in  te dnevi pred koncem so res dolgočasni, posebej če se nič ne dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11105
12.7.2007 12:42:35   
Anonimen
Jaz imam pa občutek, da kar ne bom šla rodit.user posted image Saj vem, da to ni možno, samo vsem se vam nekaj dogaja, meni pa NIČ.

(odgovor članu ikonca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11106
12.7.2007 13:17:22   
kapica
Vauu, Corfu, pa je uspelo. Cestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da ni bilo prehudouser posted image .

Tasonka, mogoce si delas prevec pritiska in takrat ko nekaj na silo hoces in upas, se najmanj zgodi. Ne vem, poskusi se mal sprostit, pa naj kaj drugega mislit, pa enostavno pocakat. Saj ves da bo.
Ulla, a da so te se domov spustiliuser posted image . je bla verjento prevec guzvauser posted image . V glavnem, ko bo slo zares cimbolje uredi, pa nam javi ko bouser posted image .
Madejka, nam se res mesa zvecer ja, saj si videla kake mamo. Ob dveh smo pa res ze vse pokapale, tak dolgo ap nobene ne cakamouser posted image .
 Freycha, joooj, kaksne luste nam delas, packauser posted image . A ves da je kr nenavadno, da se tvoj trebuscek vec ne vrti na slikici. Se bomo pa na Dito navadileuser posted image . A bos njo tud mal zavrtelauser posted image ?

Takole, jaz sem ze gotova z kosilom, mozek v sluzbi, jaz imam pa cas cvekat, cel popoldan ce je treba. Ker danes zvecer ne vem, ce si ne bom mal za mozeka cas vzelauser posted image . Rumba, kaksno je stanje? A si kuhala al nisiuser posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11107
12.7.2007 13:18:38   
kapica
Prve minute una druga mašinerija, pol pa moj spodnji štuk. Do podrobnosti. Toliko, da ni babice odrinil. Jao!
`

Ja, se mi zdi da bo pr nas tud takuser posted image . On bi ga najraje ven potegniluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11108
12.7.2007 13:32:17   
Anonimen
Corfu... Čestitke za lepotičko!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 11109
12.7.2007 14:05:27   
ikonca
zvesta, joj kako lepi sliki imaš na svojem glogu. Z Freyco nam res lušte delata. Prav lepo ga je gledati kako spi. user posted image user posted image user posted image
Paše voziček je ful lep.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11110
12.7.2007 14:59:40   
majrim
corfu....čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej pa počivaj,ker pol sledi-------------->>>>>>>> akcijauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 11111
12.7.2007 15:59:31   
pupi
Tašonka nič se ne sekiraj tudi meni se nič ne dogaja še naša pupa se niče obrnit tak ko je treba, bodi brez skrbi bo že prišel naš čas. Očitno je še prelepo našim baucom pri nas!!

Joj Freycha pa zvesta mata pa prave CUKRE!! IIIIIIIIIIIIIIIIIII, jaz bi tudi, ampak vse ob svojem času, a ne?

Vidim da zvesta in rumba v eno čvekata , skoraj ne morem verjet, da nista trenutno prisotne na RRu user posted image user posted image user posted image

Ulla user posted image user posted image user posted image  za tebe, sem že včeraj mislila na tebe če bo kja al pa ne, očitno si si rezervirala petek 13.!!!
Corfu user posted image user posted image user posted image user posted image  za Manco user posted image user posted image user posted image !!

Madejka ti pa lepo na mene počakaj, da bom mela s kom čvekat v P in noge skupaj drži da mali ne poleti ven user posted image user posted image !!

Pri meni nič novega nimam še nobenga občutka, da bi mogla it rodit tak ko mate vse. Nocoj sem spala ko klada še na WC nisem rabla it, edino "zjutraj" (ob 11ih) ko sem se vstala sem bla spet zlamana ko user posted image . Hvala bogu da je prišla kolegica k meni na kafe, da sem malo k sebi prišla!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11112
12.7.2007 16:05:01   
pupi
Kristina hvala za informacijo!! Ona naj kar šarijo po meni, malo bom pa le takoj vidla!! Ti si pa prava asica kak i izpeljala te tvoje poadke pa porod, v šusu v glavnem. Dobre ste ene, kak ste pogumne!!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 11113
12.7.2007 16:05:56   
kapica
Haj babike, kam ste se zgubile no, nobene ni za cvekanjeuser posted image .
Zvesta, sedaj sem se tvoje slikice pogledala. Kkao lepo aja mali, pa vozicek je res lepuser posted image .
Pupi, saj se nima se kaj dogajat no, pa mores se pocakat malo, me smo skupaj pol na koncu na vrstiuser posted image .

Po tv-ju nic kaj ni, grem res knjigo brat, kaj pa naj drugegauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11114
12.7.2007 16:10:44   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Haj babike, kam ste se zgubile no, nobene ni za cvekanjeuser posted image .

Kaj jaz pa smrdim al kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11115
12.7.2007 16:11:12   
pupi
Tašonka komaj zdaj sem vidla, da si ti že 5 dni čez rok, zdaj pa te razumem zakaj bi že tak rada šla rodit.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11116
12.7.2007 16:16:41   
pupi
Eh te pa jaz tudi grem, če ni nisi ta akcijo!! user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11117
12.7.2007 16:32:06   
kapica
Jao, pupi, a sem te zamudla?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 11118
12.7.2007 16:32:59   
Anonimen

Tasonka, mogoce si delas prevec pritiska in takrat ko nekaj na silo hoces in upas, se najmanj zgodi. Ne vem, poskusi se mal sprostit, pa naj kaj drugega mislit, pa enostavno pocakat. Saj ves da bo.

Saj to imaš najbrž prav, samo mene najbolj in vedno bolj daje strah, da mi bojo res spet sprožli.user posted image Zato sem tako živčna.

IZVIRNO SPOROČILO: pupi
Tašonka komaj zdaj sem vidla, da si ti že 5 dni čez rok, zdaj pa te razumem zakaj bi že tak rada šla rodit.

Jap, točno zato.user posted image Bom šla v drugo skrajnost kot tiste, ki so pohitele in rodile junija.user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11119
12.7.2007 16:35:53   
rumba
Kapica, jaz sem tudi tukaj.user posted image
Ja, me je možek peljal na kosilouser posted image . Sva jedla brancina v soli. Njami! Tako lep na počasi. Pol pa po otroka v vrtec, sedaj pa smo pojedli malico in je akcija v stanovanju. Zunaj se pripravlja k dežju, tako da bomo kar not viseli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11120
12.7.2007 16:36:02   
kapica
Malo sem se potepala po forumih, sem mislila, da nobene ni. Seveda nisi luft, lej jouser posted image . Ce pa napises, pa zbezisuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11121
12.7.2007 16:37:37   
rumba
Bačko se ni nič javila. Zjutraj je imela pregled. Ne vem če ni kar v porodni ali pa že carta. user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11122
12.7.2007 16:39:19   
kapica

Saj to imaš najbrž prav, samo mene najbolj in vedno bolj daje strah, da mi bojo res spet sprožli. Zato sem tako živčna.

Saj vem, ampak zato, ker si zivcna, ker te je strah tocno tega, se vse se bolj vlece, tako da... Mogoce je boljse, ce mislis, ah, imam se cas, en teden se sigurno. Ne vem no.

Rumba, kak lepo da sta sla ven jestuser posted image . A sedaj ste pa doma? Ja, saj tu tud dezuje, tak da...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11123
12.7.2007 16:41:50   
madejka
babe jas sem tud tu! je moj dragi sel na vaje, tak da sem spet sama do vecera!user posted image user posted image Hmm... saj ne vem kakega smajlija naj narisem user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11124
12.7.2007 16:42:20   
kapica
Ja, pa res, backo se ni kaj oglasila, da ne bomo kaksnega sms-a dobila.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  443 444 [445] 446 447   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  443 444 [445] 446 447   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?