|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  442 443 [444] 445 446   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
12.7.2007 10:58:50   
kapica
Ne, rumba, jaz tud nic ne cutim, niti da bi rekla, da je trebuh posebej trd al pa kajuser posted image .Saj zato me skrbi,da bom preozno videla, da gre zares.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11076
12.7.2007 11:01:07   
rumba
Kako je to čudno, kaj?user posted image  Ah, sej ko bodo ta pravi popadki, bomo pa že čutile.user posted image  Me pa zanima (čeprav bi lahko že vedela, nouser posted image ), kako izgledajo na CTG-ju potlej tisti ta pravi popadki. Saj lestvica ni tako visokauser posted image .

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11077
12.7.2007 11:04:00   
kapica
Men se tud zdi, da je ze sedaj nekje pri zg. meji, ko gre zares, pa ne vem, mogoce so isto visoki, sam da so takoj en za drugim. One crtice, da se kr risejo ena za drugo, nobenih presledkov. Nimam pojma, ce sem odkritauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11078
12.7.2007 11:04:05   
rumba
Kapica, si videla, da so naš že avgustovke začele prehitevati? user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11079
12.7.2007 11:04:48   
kapica
Rumba a je mozek ze poklical?user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11080
12.7.2007 11:05:44   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Men se tud zdi, da je ze sedaj nekje pri zg. meji, ko gre zares, pa ne vem, mogoce so isto visoki, sam da so takoj en za drugim. One crtice, da se kr risejo ena za drugo, nobenih presledkov. Nimam pojma, ce sem odkritauser posted image .

Moram jaz mojega vpraša. On je CTG premljal, jaz se s tem nisem ubada, je bilo preveč drugega dela. Bi verjela, kaj?user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11081
12.7.2007 11:06:03   
kapica
Ja, sem videla, ena al dve sta ze rodile, se mi zdi, sem zadnjic pogledala. Ja, saj smo me tud junijke prehitevaleuser posted image . Vse se vraca, vse se placauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11082
12.7.2007 11:06:47   
ikonca
Se javljam. Spočita in v enem kosu!user posted image user posted image user posted image

Ulla želim ti da bi se to kar najhitreje končalo in da bi dobro opravila v P.

Rumba super za dober pregled user posted image user posted image user posted image . Res ti želim da bi čim prej rodila in da ti nebi šel še morje po gobe, po drugi strani pa mi je prav lepo s tabo in ostalimi, sploh v takih večerih kot je bil včeraj. Tukaj si res lahko veliko poveš in zaupaš. Se razumemo, ker smo vse na istem. Jaz ful uživam!user posted image

Kapica user posted image user posted image user posted image  za super noč. Tudi jaz sem se fajn naspal in sem kot nova.
Pa ne preveč zdaj delat, da bo še za zvečer kaj energije ostalo!user posted image user posted image user posted image

Opozorilo user posted image user posted image user posted image
Prihaja luna - Mlaj = 15. junij 2007
Pomeni, da lahko marsikatero nosečko na ta dan zmeče, ker ima luna ful velik vpliv.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11083
12.7.2007 11:07:11   
kapica
Rumba, bi verjela, da si imela drugo delo. Ampak bi tud verjela, da c ej tvoj v ctg gledal, ni vedel, kaj sploh gledauser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11084
12.7.2007 11:07:29   
rumba

Rumba a je mozek ze poklical?user posted image

Ne še. Zdaj pa ne vem, ali naj jaz pokličem, samo pol če čisto trd, da kličem, ker je treba v P. user posted image user posted image user posted image  Sva se zmenila, da raje kličem samo, če je nujno, da ne bo revež nonstop pod stresom.user posted image user posted image user posted image  Samo, če bom preveč lačna, bo pač že moral preživeti.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11085
12.7.2007 11:08:47   
kapica
Ikonca, fajn da si se naspala. Brez skrbi, ne bom prevec delala, kosilo je vse, kar bom danes utegnila narediti, sem prevec zaposlena z pocitkomuser posted image . Za ono opozorilo sem si mislila da to pomeni, ampak a ne bi moglo potem bit 15.julij in ne junij?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11086
12.7.2007 11:09:31   
rumba

Rumba, bi verjela, da si imela drugo delo. Ampak bi tud verjela, da c ej tvoj v ctg gledal, ni vedel, kaj sploh gledauser posted image user posted image user posted image .

Verjemi. Njega je v porodni najbolj zanimala mašinerija, pa kako deluje...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11087
12.7.2007 11:10:14   
kapica
Ja, rumba, moj se je vceraj tud takoj oglasil, ko sem ga v sluzbo poklicala, je rekel, da kr caka, da ga poklicem, da more prit. Res so ubogi, tako pod stresom no.
A ves, dokler bos ti videla, al je treba kuhat al ne, bom jaz ze skuhala in se najedlauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11088
12.7.2007 11:10:29   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ikonca

Opozorilo user posted image user posted image user posted image
Prihaja luna - Mlaj = 15. junij 2007
Pomeni, da lahko marsikatero nosečko na ta dan zmeče, ker ima luna ful velik vpliv.

A mlaj tudi kaj vpliva? Jaz sem mislila da samo polna luna.

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 11089
12.7.2007 11:11:14   
kapica
Rumba, a mislis da ga je zanimala masinerija, kot ctg, al kot ti tam spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image ? Saj ti si tud nekaj proizvajala, a ne?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11090
12.7.2007 11:12:07   
kapica
Tako, sedaj pa morem sibat naprej, kosilo koncatuser posted image .

Si pisemo pozneje, a prav?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11091
12.7.2007 11:12:58   
rumba

Rumba, a mislis da ga je zanimala masinerija, kot ctg, al kot ti tam spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image ? Saj ti si tud nekaj proizvajala, a ne?

user posted image user posted image user posted image
Prve minute una druga mašinerija, pol pa moj spodnji štuk. Do podrobnosti. Toliko, da ni babice odrinil. Jao!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 11092
12.7.2007 11:14:19   
rumba
Kapica, lepo kuhaj in dober tek. Se beremo kasneje!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11093
12.7.2007 11:20:46   
Freycha
Še ena od naših je pobegnila v Rim, in sicer Corfu: Danes ob 7.06 smo dokačali Manco, težko 3040 in veliko 52 cm.

Corfu čestitke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11094
12.7.2007 11:22:58   
rumba
Iiiiiiiiiiiii, Corfu je zadela svoj datum!!! Bravo in četitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 11095
12.7.2007 11:24:13   
ikonca
Hvala za opozorilo za napako!

Prihaja luna - Mlaj = 14. julij 2007
Ves čas spreminjajo na internetu, ta datum bo verjetno pravi!

Luna se zadržuje v istem znaku kot Sonce. Ta združena energija nam daje veliko nove moči. To je dobro obdobje za začetek cesarkoli novega (tudi Luna začenja svoj nov ciklus po nebu), saj se nam poti kar same odpirajo in vse peljejo le naprej.

Jaz ne bom nič kuhala danes, ker dobim po pošiljki ričet, grem pa zdaj v trgovino po sveže žemljice in kaj za notri dat.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 11096
12.7.2007 11:25:53   
baja*
Corfu čestitke za Manco!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu ikonca)
Neposredna povezava do sporočila: 11097
12.7.2007 11:36:22   
Anonimen
Ma saj jaz tudi  ne vem, a je bolje it v to gužvo ali v vročinski val, čeprav ni rečeno, da ne bo drug teden oboje, kar bo pa sploh nevzdržno potem. Ma vseeno bi šla raje zdaj, pa se dva dni gužvam in izprosim, da me domov spustijo, če bo z obema vse ok, ker itak sovražim kakršnekoli bolnice.

Vse mate že neke popadke, jaz pa NIČ.user posted image Kot da se je mali odločil, da sploh ne namerava ven. Vedno bolj me je strah, da bo res treba sprožit.user posted image

Jaz sem pa mislila, da je 14.7. mlaj. Aja, saj vidim, da je ikonca že popravila.user posted image Tudi mlaj ima baje velik vpliv, rumba.

Corfu, pišuka, pa ti je uspelo in si me našišala! ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image Upam, da je šlo gladko in čim manj boleče!

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11098
12.7.2007 11:41:14   
rumba
Joj, Tašonka, bogica, zdaj pa si res že ti na vrsti! Žal, ti ne znam nič svetovat, ker sicer tudi mene ne bi bilo več tu.user posted image  Popadke pa menda že imam, ampak me nič ne šraufa. Me je kak teden nazaj, sedaj pa se je čisto ustavilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11099
12.7.2007 11:46:39   
madejka
Corfu cestitke za Manco!!!user posted image user posted image user posted image
Peekola kak kapate s tega foruma!user posted image

Jaz sem dans ponoci tudi mislila, da bom malega kar zgubila. Tako mi je delal notri, da mi je bilo ze kar fejst slabo. Pa cisto nekje doli sem ga ze cutila, da se je zdelo, da bo kar sam ven skocil, brez moje pomoci. user posted image Kak lahko taki mali otrok 7 ur miga tak fejst da ne morem ne stat ne lezat ne sedet?!
Sem pa sla tu sem na forum vas brat in sem se ob tem tak smejala, da bi res skoraj popadke dobila. user posted image Babe ponoci vam pa tak dogajauser posted image Sem bila kar zalostna da sem vas zamudila! In ti sment ob dveh pa nobene ni blo vec tu user posted image
Tasonka tolko o tem, kak sem se hvalila za prejsnjo nocuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  442 443 [444] 445 446   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  442 443 [444] 445 446   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?