|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  433 434 [435] 436 437   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
11.7.2007 21:40:09   
Ajvy
Pupi, srečno v petek... kar se lenobe tiče... kolkr je rekla Kapica, imamo vso pravico... treba jo je izkoristit... dokler jo še lahko...

Maja, carica, kako ti le uspeva... superca... user posted image  samo da ste doma...

Rumba, ti prav izzivaš tale porod... že kar komaj čakaš... neučakanka user posted image

Corfu, kar naj te zvija, tako je prav... hitro v Rim, nam pa lepo novičko poslat... user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10851
11.7.2007 21:41:32   
Ajvy
Rumba user posted image  za dopust...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10852
11.7.2007 21:42:01   
kapica
Rumba, nic slisale, nic videle za Gorazdovo. Bo ze javila, pa po mojem ze drzi dete v rokah.
Mas prav, men se res ne mudi. Ce se morja ne da prestavit, a mislis da te bojo res samo doma pustili? ne verjamem. mapak zdaj si me prepricala, da drzim pesti,da bo slo cimhitreje pri tebi. Pa lahko mal goljufas , pa nas prehitisuser posted image .
Ajvy, jaz sem ze tuuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10853
11.7.2007 21:43:12   
Ajvy
Kapica, razglašam te za najbolj pridno čveko... user posted image
Sem te kar pogrešala te dni .....user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10854
11.7.2007 21:43:54   
kapica
Ajvy, kako si pa ti? A mas kaj za likat danes?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10855
11.7.2007 21:44:57   
kapica
Kapica, razglašam te za najbolj pridno čveko...
Sem te kar pogrešala te dni .....

user posted image .

No, ceprav glede na to, da sem tukaj scvekala vec kot 1500 postov, tud nekaj pove, a neuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10856
11.7.2007 21:47:32   
rumba
Kapica, morajo me pustiti samo, saj bi bilo res škoda za Hano in Aneja, da ne bi šla na morje. Sem se sama tako odločila. Če bo poserči in če bom še pravočasno rodila, me bodo pa mogoče tast in tašča kak teden kasneje dostavila na Pašman. Če bom pa morala čakati do roka, pać ne bo nič.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10857
11.7.2007 21:48:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ajvy, kako si pa ti? A mas kaj za likat danes?

Ha, ha... niti ne, sicer imam en stroj suhih cunj, tak da bom počakala do jutri ko bo suh še ta drugi, da se mi bo splačalo sploh peglo prižgat...
Pozabila sem ti povedat, na pregledu so me tehtali, pa imam isto kil kot 14 dni nazaj... in sploh ne vem , kako je to mogoče, ker tolk več pojem.. edino trebušček je pa zrastel za 4 cm...

Sem pa posesala skoraj da bivšo bratovo sobo, ker se on počasi seli, pa ma precej prašno sobano, k ni glih talent za pospravljanje... pa sem raje jst preden se vse po stanovanju raznosi....

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10858
11.7.2007 21:49:30   
rumba
Kapica, si danes spet sama?
A Ajvy, pa ne da spet likaš?user posted image
Si me prehitela. Ne likaš.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10859
11.7.2007 21:49:42   
Ajvy

Kapica, razglašam te za najbolj pridno čveko...
Sem te kar pogrešala te dni .....

user posted image .

No, ceprav glede na to, da sem tukaj scvekala vec kot 1500 postov, tud nekaj pove, a neuser posted image .

Nič ne vem o tem user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10860
11.7.2007 21:50:09   
kapica
No, rumba, saj pravim, zato pa sedaj za tebe upam in stiskam pesti, da bo slo te dni, mogoce ze kr jutri. Daj se se malo pocartaj z svojim mozekom no, ce ne kaj za siht delauser posted image .
Kako pa to, da ste tako hitro planirali dopust?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10861
11.7.2007 21:51:17   
Ajvy
Ne, rumba, danes sem ekstra pridna in ne likam.. pozna se da bratu perejo tam, kamor se seli (pri punci), mam pol manj user posted image
Sem pa skuhala kosilo, sem mislila da bo moj dol padel, ko je prišel domov- jst antitalent v kuhinji, pa je celo nekaj dišalo iz nje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10862
11.7.2007 21:52:09   
Ajvy
Ja, Rumba, crkljajte se, da boš lahko šla tudi tu na morje!!!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10863
11.7.2007 21:53:07   
kapica
Ne rumba, danes pa nisem samauser posted image . A mislis da bi mogla to izkoristit in se k njemu stisnit, alkakouser posted image ?
Ajvy, pridna si, da tako pospravljas za bratomuser posted image .Tvoj brat dobi dvojcka, a ne? ce sem si prav zapomnila.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10864
11.7.2007 21:53:58   
rumba

No, rumba, saj pravim, zato pa sedaj za tebe upam in stiskam pesti, da bo slo te dni, mogoce ze kr jutri. Daj se se malo pocartaj z svojim mozekom no, ce ne kaj za siht delauser posted image .
Kako pa to, da ste tako hitro planirali dopust?

Se orng caratava že celi tedenuser posted image , vsak danuser posted image , pa nič ne pomaga. Le kdo si je to izmislil.user posted image
Morje imamo že dve leti vneprej rezervirano, ker hodimo v en privat pension, ki je nabiti poln s stalnimi gosti. Pred dvema letoma še nismo načtrovali tega črvička.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10865
11.7.2007 21:54:38   
kapica
Ajvy, a ti si tudi antitalent za v kuhinjo? Jaz tud cisto, dve levi roki, pol pa kuhaj vsak danuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10866
11.7.2007 21:56:14   
kapica
Se orng caratava že celi teden , vsak dan , pa nič ne pomaga. Le kdo si je to izmislil.
Morje imamo že dve leti vneprej rezervirano, ker hodimo v en privat pension, ki je nabiti poln s stalnimi gosti. Pred dvema letoma še nismo načtrovali tega črvička.

Ja, ti se kr hvali nouser posted image user posted image user posted image .
A tako, no potem je pa res razumljivo ja, kaj ces. Ampak glede na to da ti vse ves, bi tud mogla vedet da bos letos nosecauser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10867
11.7.2007 21:57:16   
rumba
Ma, sigurno nista taki antitalenti za kuhinjo, no! Jaz tudi nisem nek talent... Se mi zdi, da sem se največ naučila, ko smo začeli Aneju uvajati gosto hrano, pa je bilo treba kaj dobrega skuhati. Pol si prisiljen začeti, prej pa jaz praktično nisem znala kuhati.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10868
11.7.2007 21:57:28   
Ajvy
Kapica, ja to je ta isti... bomo videli kako bo... mislim, da še ni dojel kaj ga čaka... ne zaveda se , da igric ne moreš igrat 24 ur na dan, če imaš dva majčkena otročička...samo upam,da ne bo doživel prevelikega šoka.... 
Veš, naša mami je rada kr malo preveč naredila za nas, zato smo kar malce razvajeni, on pa je zadnji, pa je potem še malo bolj... sej bo... smo se vsi morali marsikaj naučiti...

Rumba, sej bo, boš vidla, če ne boš pa šla na morje z majhno zakasnitvijo... user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10869
11.7.2007 21:58:52   
rumba
Ja, ti se kr hvali nouser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10870
11.7.2007 22:00:14   
kapica
Ajvy, potem pa upam, da ga bo njegova punca tud mal na noge spavila no, da ne bo vec tak lenuscekuser posted image . pri dveh otrockih to verjetno res ne bo vec slouser posted image .
Rumba, ja , saj se trudimo no, pocasi bo, ce en prej, ko bojo otroci zaceli jesti gosto hrano, kot pravisuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10871
11.7.2007 22:00:26   
Ajvy
OBe čveki, če že tekmujemo kdo je največji antitalent v kuhinji, sem to definitivno jst, človek ki zna komaj jajce na oko speči ali pa gres narest... pa že to je zame specialiteta... sej ne rečem, sej se počasi učim, zelo počasi. samo če vama priznam: meni je v kuhinji blazno dolgčas , in n morem se sprijaznit z dejstvom da kuham uro in pol , da lahko v 10 minutah pojem- moj poje v petih...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10872
11.7.2007 22:01:19   
kapica
Rumba, saj ti ne rabi bit nerodnouser posted image user posted image , raje ploskajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10873
11.7.2007 22:01:56   
Ajvy

Rumba, ja , saj se trudimo no, pocasi bo, ce en prej, ko bojo otroci zaceli jesti gosto hrano, kot pravisuser posted image .

Jst se tudi s tem tolažim.. da se bomo počasi z otrokovo hrano učili kaj več narediti...

Pa sej vaju berem, kaj vse skuhata... take lepe in dobre stvari...sem vam kar malo folš..

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10874
11.7.2007 22:02:32   
kapica
Ajvy, okej, si zmagala, ker jaz znam spect jajce na okouser posted image . A potem tvoj kuha, al kdo?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  433 434 [435] 436 437   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  433 434 [435] 436 437   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ali ste praznovali otrokov 1.rojstni dan na veliko ali samo bliznji?
kokos4 RR

Praznovanje

Na veliko (9%)

Samo bliznji (91%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!