Aja32
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva1 IZVIRNO SPOROČILO: Aja32 IZVIRNO SPOROČILO: Manca12 Mi smo pa že nazaj od varuške, kakšno urco smo bili tam. Zdaj oba spita. Ampak jutri bo mogla iti Tjaša za cel dan, če gre mami rolat. Prava histerija jo daje, pa jo bo že minila. Najprej mi "zagrozi", da bo bruhala in potem tudi to naredi. Ima še katera podobne izkušnje (tiste, ki imate tudi starejše pamže)? No, jaz sem pa rekla, sama boš hodila spat od zdaj naprej in sem tudi pri tem vztrajala. Po operaciji je očitno začutila, da lahko tudi izsiljuje in izkorišča. Otroci pač. Zdaj je pa treba še kaj skuhati, ko "banda" spi. Za jutri se strinjam ob 10h, mi je pa vseeno kje se dobimo v Tivoliju ali BTC. Hmm, kje se bomo pa ustavile na kavico Luna06? Glede izsiljevanje je naš pravi doktor... Danes ponoči ob dveh sva mu sčistila nosek, da je lahko normalno dihal. In glej ga zlomka, valda je zameril sto na uro, potem pa tak jok, kot da bi ga iz kože dajal, če si ga hotel položiti nazaj v posteljo. In veste kaj bi on počel ob dveh ponoči - gledal Nodija. Čim sem ga nesla v dnevno sobo, takoj iz mojega norčja in proti DVD-ju. Ja pa kaj še... Sva ga dala nazaj v posteljo, moj je ležal zraven, da se bo ja umiril. No in smo lajno poslušali cca. eno uro... Res so pravi izsiljevalci tile naši otroci... Lp A O hudiča, pol se pa jst nad Lukcem pritožujem , naš tut iz postle ne upa, ko zaupijem, je pa res da me vrjetno na konc ulice slišjo,..amapk uboga pa takrat!!! Pa iz postle tut ne pride več kot 1x..ker samo rečem da bom vrata zaprla, pa je pol kr mir, kašno pesmico še zapoje in zaspi...je pa res, da vedno kadar kej obljubim(se pravi, če ne bo tako kot rečem, bom naredila pač nekaj(al gremo dam, al ne bo sladoleda, al ne bo risank)...sem spodobna sred trgovine vse pustit in it domov...pa je mali že skužil da ne bo lih dosegel, če mami neki reče! Seveda ima včasih tut kakšen preblik, ampak v povprečju pa kr uboga! Včeraj mi je nekaj nagajal, pa sem rekla, no rito nastav...pa mulc da hlače dol pa reče na mami, tukej je ita(rita)...točne ve, da samo obljubljam, pa nikol ne udarim..ampak ko se zaderem, pa kr rikverc gre... Ej, koliko je star tvoj Lukec? Naš sicer že razume kaj pomeni ne, pa tudi ko jaz zavpijem, da je zabave konec in da je treba spat, ostane notri cca. 10 minut, potem pa vseeno pride pogledat, če se kaj dogaja v dnevni sobi... Da bi mu pa rekla, recimo, če ne bo priden, da gremo domov, ali pa da ne bo sladoleda, še zaenkrat ne šteka...
|