|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2007
11.7.2007 10:21:20   
Manca12
Luna, nisi mi poslala številke na ZS.

Kaj bomo sedaj s tem rolanjem (Luna, Atena, ..., Ajja,....)? Danes verjetno odpade. Po eni strani bi srčno rada šla spet rolat, po drugi strani nam pa tole ponovno uvajanje Tjaše v varstvo dela kar preglavice.

In kdo ve, kaj je potem s to akcijo plenic danes v Muellerju??

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
11.7.2007 10:49:08   
Aja32
Glede plenic... Moja prijateljica je bila tem danes - so ji rekli, da robo dobijo šele zvečer, pa še to ne vedo, ali bodo jumbo paketi zraven ali ne... Tako, da je najbolje, da se jutri zjutraj pokliče in vpraša, če so jih sploh dobili...

Lp A

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
11.7.2007 10:58:59   
Manca12
O, hvala ti Ajja, da nebi šla zaradi tega v LJ... no, ja bi itak še verjetno potem kam zavila, če bi bila že tam.

Punce, kaj počnete danes, ko je tak dan. Ha, vsaj vroče ni.

lp, R

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
11.7.2007 11:04:06   
Urša08
Kaj počnem - hm, mal zabušavam, sej paše. Nejc mi je spančku uro in pol. Drugač me pa mehur daje, pa vročina, prejle me je pa še spodi začel bolet kot da prihaja m na obisk.user posted image Ampak bo.

Nejcu sem pripravila bučko s krompirjem in je pridno jedel. Sedaj se pa igra. Zaenkrat je dons ful priden (kot da bi vedu da sem bolj user posted image .

Kmalu grem pa ven k mam precej opravkov za porihtat.

Pa ostale?

papauser posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
11.7.2007 11:13:35   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: bucka01

Urša08 tudi jaz mislim da se mormo met še naprej lepo.
Bucka01 ma vas radauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Absolutno se strinjam z vama....

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
11.7.2007 12:19:26   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: Manca12

O, hvala ti Ajja, da nebi šla zaradi tega v LJ... no, ja bi itak še verjetno potem kam zavila, če bi bila že tam.

Punce, kaj počnete danes, ko je tak dan. Ha, vsaj vroče ni.

lp, R

Ni pametnega... Že ene desetkrat sem nesla Luka nazaj v sobico, da bo šel spat, pa vedno pride na novo nekaj povedati. Drugače sem pa že skuhala kosilo - se je napokal kot en odrasel človek. Zdaj pa upam, da bo šla Naja tudi malo v mižale, da se mami malo spočije. Sem pošteno utrujena, ker že cel teden čudno spimo...

Lp A

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
11.7.2007 12:54:45   
LUNA06
Predlagam da se dobimo jutri okrog desete na parkingu v Tivoliju.Al pa predlagite kšno bolše zbirališče, jaz nimam idej.No lahko bi se dobile tud u BTC-ju, pa gremo še po plenice v milerja.
Tiste nerolarke pa pridte mal kasnej na eno kavico.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
11.7.2007 13:16:38   
Manca12
Mi smo pa že nazaj od varuške, kakšno urco smo bili tam. Zdaj oba spita. Ampak jutri bo mogla iti Tjaša za cel dan, če gre mami rolat. user posted image
Prava histerija jo daje, pa jo bo že minila. Najprej mi "zagrozi", da bo bruhala in potem tudi to naredi. Ima še katera podobne izkušnje (tiste, ki imate tudi starejše pamže)? No, jaz sem pa rekla, sama boš hodila spat od zdaj naprej in sem tudi pri tem vztrajala. Po operaciji je očitno začutila, da lahko tudi izsiljuje in izkorišča. Otroci pač. user posted image

Zdaj je pa treba še kaj skuhati, ko "banda" spi.

Za jutri se strinjam ob 10h, mi je pa vseeno kje se dobimo v Tivoliju ali BTC. Hmm, kje se bomo pa ustavile na kavico Luna06?

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
11.7.2007 13:45:00   
eva1
oj!

Manca-joj to mora biti grozno, da takole izsiljujeuser posted image ,mulci mali, kaj vse se ne spomnijo..pri nam hvala bogu tega ne dela, seveda če pa kaj ni po njegovo, pa ob tla, pa joka, kot bi ga na živo rezaluser posted image user posted image

Sedaj pa sem dala spat...pa Luka še veselo poje, Alja pa tut neki jamra v postli, upam, da ju bo kmalu zmankal, ker je danes pa res čist noro pri nam! Zjutraj je ati ko je šel v službo Aljo zbudil že ob pol sedmih in mala ni hotla nazaj zaspat, pa sem jo dala kr v ležalnik in k igračam, sama pa sem šla še mal na kavč..pa pogledam na uro, pa ura 9h, Alja pa je spala k top v ležalniku z eno igračko na glavi...Lukcu sem spet pozabla dat antobiotik ob 8h...no potem me že cel dan neki trebuh boli, pa driska, pa kot eni popadki in glej ga user posted image sem dobila prvo M po porodu-lije ko iz škafauser posted image ! No vsaj ni na morju,pa zdej vaj vem da nisemuser posted image (mal heca),...zdej morm pa h G poklicat, pa si dam mireno ustavit!

Ajja-hvala ti še 1x, pa sori k sem tok zmešano govorila k ena kura...sem šla lih izpod tuša, mulca sta se drla k jesihara, ...pa nisem mogla sploh normalno razmišljat kaj šele govortuser posted image user posted image ...hvala ti resuser posted image user posted image user posted image

O, kok je luštno...je tišina ratala...upam,da sedaj oba spita, pa da ju 3 ure ne slišimuser posted image Tole pa je ternauser posted image

Uživajte še ve, jaz si pa grem kavico skuhat, ker si jo namreč danes še nisem uspelauser posted image

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
11.7.2007 14:33:12   
Aja32

Mi smo pa že nazaj od varuške, kakšno urco smo bili tam. Zdaj oba spita. Ampak jutri bo mogla iti Tjaša za cel dan, če gre mami rolat. user posted image
Prava histerija jo daje, pa jo bo že minila. Najprej mi "zagrozi", da bo bruhala in potem tudi to naredi. Ima še katera podobne izkušnje (tiste, ki imate tudi starejše pamže)? No, jaz sem pa rekla, sama boš hodila spat od zdaj naprej in sem tudi pri tem vztrajala. Po operaciji je očitno začutila, da lahko tudi izsiljuje in izkorišča. Otroci pač. user posted image

Za jutri se strinjam ob 10h, mi je pa vseeno kje se dobimo v Tivoliju ali BTC. Hmm, kje se bomo pa ustavile na kavico Luna06?

Glede izsiljevanje je naš pravi doktor... Danes ponoči ob dveh sva mu sčistila nosek, da je lahko normalno dihal. In glej ga zlomka, valda je zameril sto na uro, potem pa tak jok, kot da bi ga iz kože dajal, če si ga hotel položiti nazaj v posteljo. In veste kaj bi on počel ob dveh ponoči user posted image user posted image user posted image - gledal Nodija. Čim sem ga nesla v dnevno sobo, takoj iz mojega norčja in proti DVD-ju. Ja pa kaj še... Sva ga dala nazaj v posteljo, moj je ležal zraven, da se bo ja umiril. No in smo lajno poslušali cca. eno uro... user posted image user posted image user posted image

Res so pravi izsiljevalci tile naši otroci...

Lp A

(odgovor članu Manca12)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
11.7.2007 14:35:16   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Predlagam da se dobimo jutri okrog desete na parkingu v Tivoliju.Al pa predlagite kšno bolše zbirališče, jaz nimam idej.No lahko bi se dobile tud u BTC-ju, pa gremo še po plenice v milerja.
Tiste nerolarke pa pridte mal kasnej na eno kavico.

Nerolarka pride kamor se boste ve odrolale...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
11.7.2007 14:47:35   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Glede izsiljevanje je naš pravi doktor... Danes ponoči ob dveh sva mu sčistila nosek, da je lahko normalno dihal. In glej ga zlomka, valda je zameril sto na uro, potem pa tak jok, kot da bi ga iz kože dajal, če si ga hotel položiti nazaj v posteljo. In veste kaj bi on počel ob dveh ponoči user posted image user posted image user posted image - gledal Nodija. Čim sem ga nesla v dnevno sobo, takoj iz mojega norčja in proti DVD-ju. Ja pa kaj še... Sva ga dala nazaj v posteljo, moj je ležal zraven, da se bo ja umiril. No in smo lajno poslušali cca. eno uro... user posted image user posted image user posted image

Lp A

O hudiča, pol se pa jst nad Lukcem pritožujemuser posted image , naš tut iz postle ne upa, ko zaupijem, je pa res da me vrjetno na konc ulice slišjo,..amapk uboga pa takrat!!! Pa iz postle tut ne pride več kot 1x..ker samo rečem da bom vrata zaprla, pa je pol kr mir, kašno pesmico še zapoje in zaspi...je pa res, da vedno kadar kej obljubim(se pravi, če ne bo tako kot rečem, bom naredila pač nekaj(al gremo dam, al ne bo sladoleda, al ne bo risank)...sem spodobna sred trgovine vse pustit in it domov...pa je mali že skužil da ne bo lih dosegel, če mami neki reče! Seveda ima včasih tut kakšen preblik, ampak v povprečju pa kr uboga!
Včeraj mi je nekaj nagajal, pa sem rekla, no rito nastav...pa mulc da hlače dol pa reče na mami, tukej je ita(rita)...točne ve, da samo obljubljam, pa nikol ne udarim..ampak ko se zaderem, pa kr rikverc gre...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
11.7.2007 14:49:10   
LUNA06
Ja super si!
No sej jst bi si kavico prvošla potem, ko srečno prispem na cilj in sm 'cu fuz'.Se pravi bo kavica tm nekje na štartu oz. cilju.Lahko bi šle tm u Zvezdo tm Merkurju.Sam ne vem če se da z vozički gor.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
11.7.2007 14:54:14   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: Aja32

Lp A

O hudiča, pol se pa jst nad Lukcem pritožujemuser posted image , naš tut iz postle ne upa, ko zaupijem, je pa res da me vrjetno na konc ulice slišjo,..amapk uboga pa takrat!!! Pa iz postle tut ne pride več kot 1x..ker samo rečem da bom vrata zaprla, pa je pol kr mir, kašno pesmico še zapoje in zaspi...je pa res, da vedno kadar kej obljubim(se pravi, če ne bo tako kot rečem, bom naredila pač nekaj(al gremo dam, al ne bo sladoleda, al ne bo risank)...sem spodobna sred trgovine vse pustit in it domov...pa je mali že skužil da ne bo lih dosegel, če mami neki reče! Seveda ima včasih tut kakšen preblik, ampak v povprečju pa kr uboga!
Včeraj mi je nekaj nagajal, pa sem rekla, no rito nastav...pa mulc da hlače dol pa reče na mami, tukej je ita(rita)...točne ve, da samo obljubljam, pa nikol ne udarim..ampak ko se zaderem, pa kr rikverc gre...user posted image user posted image user posted image

Ej, koliko je star tvoj Lukec? Naš sicer že razume kaj pomeni ne, pa tudi ko jaz zavpijem, da je zabave konec in da je treba spat, ostane notri cca. 10 minut, potem pa vseeno pride pogledat, če se kaj dogaja v dnevni sobi... Da bi mu pa rekla, recimo, če ne bo priden, da gremo domov, ali pa da ne bo sladoleda, še zaenkrat ne šteka... user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
11.7.2007 14:56:04   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA06

Ja super si!
No sej jst bi si kavico prvošla potem, ko srečno prispem na cilj in sm 'cu fuz'.Se pravi bo kavica tm nekje na štartu oz. cilju.Lahko bi šle tm u Zvezdo tm Merkurju.Sam ne vem če se da z vozički gor.

Tam imajo preveč dobre torte, gremo kam drugam...user posted image user posted image user posted image
Joke, tudi tam se lahko dobimo, nobene panike...

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
11.7.2007 14:58:42   
LUNA06
Sej sm ti dolžna eno a ne?Jo dobiš kar vnaprej.Sem dans iskala un gel pr nas u Litiji, itak da nimajo, pr nas nč nimajo, drago je pa za pop.....
No in pol sm za ta maučka dubla nek Calgel, baje je podobno.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
11.7.2007 15:05:40   
Aja32
Ti ga jaz jutri prinesem, pa ga boš sprobala... Calgel pri Luku ni nič zalegel... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
11.7.2007 15:15:11   
atena777
Hi,

midva sva ravno s plavanja, bilo je fantastično. Še bomo šli, čeprav je treba ful pazit kako se ga hendla (Natali07 kaj je vam dovolila plavanje dr.?), ker je zelo hiter in bi kar ušel po svoje...Bil pa je čist navdušen, še celo preveč.

Aja32 Muller je bankrotiral s plenicami odkar si ti okupirala njihove police user posted image . Že zjutraj sem poslala kolegico v izvidnico, pa je rekla da ni. Potem sva šla midva še ob 14h - pa tudi ni bilo. Fok je od razočaranja kar cele pakete baby love kupoval (no en moški pred mano). Se pa na forumih samo še od teh plenic menijo, ko da bi bila plenična revolucija.

IZVIRNO SPOROČILO: ajja

Atena, vas čakam v naših koncih pa pripelji februarčice zraven, ja.

Včeraj sem že povprašala letošnje februarke če so za eno unijo z januarkami in so bile takoj za. Tako, da je treba samo še datum določiti. Evo aja32 sedaj boš imela priliko spoznat februarke in bom imela jaz manj slabo vest, ker sem te zadnjič pozabla na žurko s seboj vzeti.

(odgovor članu ajja)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
11.7.2007 15:20:56   
Manca12
Eva1 pri nas je bilo tudi prbližn tak pred operacijo, po njej je pa očitno skužila, da je uboga in.... Če prav včasih reče, zdaj bo že skoraj 2 meseca po operaciji, da jo trebušček boli in prav resno faco naredi in se skremži. Ampak potem se pa jaz začnem režati in rečem.. ja, ja, pa kaj še, si zmišljuješ, saj te ne boli. In se začne še ona smejati.
Skoraj kot čez noč je šel ves trud "vzgoje" s tole operacijo. Po njej smo se pa bali, da bi šivi popokali, če bi se preveč napenjala itd. Če sem šla v bolnici ponoči samo na wc in če se je zbudila, je pokonc vrgla ves oddelk in takoj so sestre pridirkale.
Ah, kaj čmo, se bomo že počas spravl v red.

Luna06 sploh ne vem, kje si mislila za kofetek. V centru v Zvezdi??

Ajja, vse NAJ, NAJ za polovičen RD Žigu user posted image

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
11.7.2007 15:23:15   
eva1
Aja32-ja luka je star že 28 mesecev, pri tok starih pa se vsak mesec ful pozna...tako da ja, je razlika!!! Kdaj bo Luka star 2 leti?

No me zanima, tiste ki imate 2 otročka z majhno razliko...a bi mele še tretjega? No mene čist nč ne mika, da bi še kašnega imeli, pa sem vedno govorila da bom mela 3...sedaj pa mam 2 čist zadost, sploh kadar sta bolana, pol je pa sploh zajuser posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
11.7.2007 15:28:40   
eva1
Jas manca poznam to...ko sem mela Luka aprila v bolnici zaradi rota virusa, je potem še kar nekaj časa trajalo da smo ga nazaj na red navadili...kr naenkrat je nehal spat v svoji sobici, na rokah se je uspval, vse sem mu k riti prnesla...ja pol pa začno izkoriščati...sam da vidjo da lahko-pol pa gasuser posted image user posted image user posted image mulci mali! Eh ja sej bo bolj-sam ne vem kdajuser posted image user posted image user posted image !

Luka še zdej včasih reče da ga bušek aua...pa ga vprašam če bo čokolado, pa kadar reče je(kar je v 99% primerih) pol vem da blefira...pa mu rečem, če pa lohk čokolado ješ, pol pa že ne boli,pol se pa smejat začne...kaj vse se ne zmisljouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
11.7.2007 15:30:01   
eva1
Žiga-vse naj, naj za pol letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbid)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
11.7.2007 15:32:03   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Aja32-ja luka je star že 28 mesecev, pri tok starih pa se vsak mesec ful pozna...tako da ja, je razlika!!! Kdaj bo Luka star 2 leti?

No me zanima, tiste ki imate 2 otročka z majhno razliko...a bi mele še tretjega? No mene čist nč ne mika, da bi še kašnega imeli, pa sem vedno govorila da bom mela 3...sedaj pa mam 2 čist zadost, sploh kadar sta bolana, pol je pa sploh zajuser posted image

4. oktobra bo 2 leti. Se pozna pol leta razlike.

Če bi imela še enega?! Jaz sem skozi govorila, da sploh ne bom imela otrok...user posted image user posted image user posted image Ne, joke. Jaz mislim, da bomo ostali pri dveh. Sicer naš ati upa, da bo nekoč še en, ampak jaz ne verjamem. Se mi zdi, da sta dva dovolj, sploh pa pri moji starosti. Če bi bila zdajle 10 let mlajša, bi pa skoraj sigurno imeli še enega user posted image .

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
11.7.2007 16:24:43   
atena777
copy-paste z drugega foruma:
Včeraj sem šla prvič sama mal ven v šoping.Najprej v Bc sem kupila par dolgih hlač,trenerkic po 4eure,pa pižamce isto....Se kar splača.
potem grem pa mem Mullerja,pa so nosil Pamperske kot za izvoz. user posted image user posted image user posted image

aja32 ziher je tebe videla. Sem se ful smejala, ko sem to prebrala.

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
11.7.2007 16:38:06   
Aja32
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

copy-paste z drugega foruma:
Včeraj sem šla prvič sama mal ven v šoping.Najprej v Bc sem kupila par dolgih hlač,trenerkic po 4eure,pa pižamce isto....Se kar splača.
potem grem pa mem Mullerja,pa so nosil Pamperske kot za izvoz. user posted image user posted image user posted image

aja32 ziher je tebe videla. Sem se ful smejala, ko sem to prebrala.

Čisto možno....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......