|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
6.7.2007 12:52:06   
*Naja
tudi jaz sem se v teh dneh malo odpravila po trgovinah in hvalabogu je moda letos zelo naklonjena nosečnicam...sploh kar se tiče majčk, oblekc....škoda, da še nimamo tako velikih trebuščkov. V ponedeljek, 09.07. se začnejo razprodaje in jst si bom takrat privoščila kak kos oblačil. Mi pa sedaj po 2 tednih celodnevnih slabosti končno, že 2 dni ni več slabo....kok je fajn. Danes zj. sem se naročila za nuhalno. Sem hotela it k Strahovi v Domžale, pa je od 11.08. na dopustu...No, pa sem se naročila k Pušenjaku, ki je tudi ful hvaljen in datum sem dobila 14.08. pop..
Uživajte

Lara76, 7t

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 476
6.7.2007 13:40:13   
Anonimen
mlavla, kovinski okus poznam iz prve nosečnosti. Uf, bogica si user posted image . Če se samo spomnim tega me zmrazi po celem telesu. Jaz sem imela občutek, da imam skoz kri v ustih. ZAto sem non stop neki žvečila.

Lanchy tudi tebi čist nč nezavida, kar se izostrenega vonja in okusa tiče. Tudi to sem pobrala v prvi user posted image . Pri ans so šli takrat vsi tepihi iz stanovanja, čevlji, ki so bili v predsobi so morali ven pred vhod user posted image , praški, mehčalci, milo, parfumi....sem mislila, da bom user posted image . Vohala sem jih čez zaprta vrata kopalnice. Obupno mi je smredela čebula in tisto obdobje nisem čisto nič kuhala-smo hodili k mami na kosilo. Želim ti, da čimprej mine.

Mogoče bi povedala še to, da sem se prve (tudi zdaj drug) nosečnosti zelo zelo veselila. Komaj sem čakala, da začne rasti trebušček, da bom začutila prve gibe itd. Ko so se začele slabosti, sem si rekla: ah bo že. Nato se je začelo bruhanje, celodnevne in celonočne slabosti, zaspanost, brez energije, kot cunja sem bila, kovinski okus v ustih, izrazito mi je vse smrdelo....psa smo morali dati na počitnice, tako neznosno mi je smrdel....BILA SEM ZELO RAZOČARANA nad nosečnostjo. Res. Priznam, da sem veolikokrat jokala možu, da so zgodbe o super nosečnicah in najlepšem obdobju ženske, ko je noseča iz trte izvite, da vsi samo nakladajo, lažejo....uf, koliko dni sem prejokala. Vendar to obdobje mine. Resnično sem okrog 16t začela uživat v nosečnosti in kasneje mi je bilo žal, da sem v začetku tako razmišljala.

Punce, ko se pogovarjamo o nakupih:
JAz si bom zihr kako takšno majčko nabavila user posted image

http://www.trgovinapopek.com/kolekcija/01.htm 

Sevwda z napisom : Pridem februarja

PA tale kombinacija mi je tud zelo všeč:
http://www.trgovinapopek.com/kolekcija/20.htm 

(odgovor članu *Naja)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
6.7.2007 14:26:21   
itata
Mani se tudi zdi, da je letošnja moda bolj "nosečniška" že sama po sebi. Tako da predvidevam, da težav z nakupi primernih in tudi lepih oblek ne bo. Vsaj nazadnje k sem v Zari in HM gledala sem imela tak vtis.

Vprašanje vsem so-nosečkam: A imate že kaj trebuha ? in Kdaj planirate v službi povedati za nosečnost?

Jaz sem 10t in nimam nič trebuha. Sicer zaradi službe super, da nihče nič ne opazi, ker sem nameravala povedat šele po NS, ko potrdijo, da je vse ok in minejo "rizični" meseci.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
6.7.2007 14:36:22   
amaya
joj...tu že obleke gledate user posted image user posted image user posted image . jaz sem vedno za šopinguser posted image . ...čeprav se mi zdi še precej zgodaj da bi gledala....glede na to, da je poletje ne bom nič kupovala širšega, saj se absolutno ne mislim ZREDITuser posted image in pa trebuh ne bo po mojem viden tja do oktobra. če pa že bo, bo pa malo...malo smešno je, če si brez trebuha v nosečniški oblekiuser posted image ...Bo pa zima verjetno ful udarila po žepu, saj so tudi zimske obleke dražje, pa še o kakšni bundi ali plašču bo potrebno razmišljati...imam pa že kar nekaj ponudb od kolegic, ki bi to z veseljem posodile.user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.7.2007 9:40:48   
torcica
IZVIRNO SPOROČILO: itata

Vprašanje vsem so-nosečkam: A imate že kaj trebuha ? in Kdaj planirate v službi povedati za nosečnost?

Jaz sem 10t in nimam nič trebuha. Sicer zaradi službe super, da nihče nič ne opazi, ker sem nameravala povedat šele po NS, ko potrdijo, da je vse ok in minejo "rizični" meseci.  

Jaz sem 7t noseča, pa se trebušček kar lepo vidi, nikakor ga ne morem več skrit. Sem nekje brala, da je pri drugi nosečnosti to prej opazno, ker so mišice že bolj raztegnjene od prve nosečnosti.... Nekaj takega. Sicer pa so se mi ful povečale prsi, do sedaj sem imela košarico D, ki pa mi je iz dneva v dan bolj majhna, tako da bom počasi kar prešaltala na E.

Ja, ljudje me že sprašujejo, če sem noseča. Jaz bi rada nosečnost skrivala vsaj do 1 pregleda (šele 1.8) oz. do nuhalne svetline, pa ne vem, če mi bo ratalouser posted image .

Pa ostale, se tudi vam že tako vidi trebušček?

Lep vikend,
Torčica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.7.2007 21:23:39   
amaya
ma meni prav nič...no morda zelo zelo malo, kot da bi me lulat tiščalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 481
9.7.2007 6:05:19   
Mbee
jst mam že kar lep trebušček tko da nekaterih hlač ne morem več zapet, al pa se mi odpenajouser posted image ko pridem iz morja bom pa najprej šla v shopping da bom imela kaj za v službo za oblečtuser posted image  

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 482
9.7.2007 10:22:02   
nuka
No danes  bom pa tud jaz dočakala svoj UZ. Še 2 urci pa bom vidla svojga user posted image . Jupiiiiiii!

Drugače pa trebuščka ni še nikjer, kilce ostajajo na istem. Očitno bom poletje preživela kar v svojih strih cunjah.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 483
9.7.2007 10:59:07   
Mbee
kok časa čakaš na odgovor iz ZD Dravlje na potrditev za NS? Koliko stane v Dravljah pregled? Sicer ga imam pri svojem G brezplačno samo ni filmčkauser posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
9.7.2007 11:45:41   
polonca78
uuuuu enkratno nuka! držim pesti!user posted image user posted image

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 485
9.7.2007 12:55:09   
listek1
Mbee, jest sem klicala v Dravlje in me je prvo vprašala koliko sem stara in da NS stane 50 EUR.

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 486
9.7.2007 13:21:46   
nuka
Pa sem sva  vidla najinga user posted image . Srček mu zlo hitr bije. Vidla se je sicer sam glavca, ampak je bil prov lušten user posted image .
Po UZ bom jutri noseča 7 tednov. Naslednji UZ imam 20.8., posvetovalnico pa 22.8.
Zraven imam tudi 4 cm veliko cisto, samo je G reku da jo bomo spremlal in da ni nevarna ne zame ne za otročka in da ne bo ovirala rasti.

Lep dan še naprej.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
9.7.2007 13:34:15   
Janey
Joj jaz tudi že komaj čakam da vidim kak raste moje sončece. To je nekaj najlepšega zdaj..ko vidiš vse.
Kak ste kaj punce? Ste šle na razprodaje??

Kaj ima katera probleme s seksom? Jaz imam vedno po seksu ful močan rjav izcedek, ki se dugače ne pojavlja. Prav ne upam seksat. Kak ste ve s tem??

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 488
9.7.2007 20:03:21   
tamala_82
evo me punce, spet se oglašam ... Suzi in Pina-1 hvala za podporo in skrbi user posted image

danes sem bla spet na UZ in sem vidla najino pikico. Presrečna sporočam, da je vse ok!! Najin rižek je velik točno 6 mm, tut srček je veselo tiktakal user posted image user posted image user posted image . To pomeni, da nisem v 9. tednu, ampak sem user posted image 6,5 tednov, tako da se mi je tut PDP potegnu in bom mogoče celo marčevka!

Drugače  pa počutje bolj tako tako ... slabo slabo slabo in to ves dan! Sem pa pogruntala, da pomagajo slani krekerji (še preden zjutrej ustanem hitro 3,4 krekerje in je bolš), pa na 2 uri jem (po malem) in mi fuuuul pomaga!!!

Ena je spraševala, če se nam že pozna trebušček - meni se, in to kar ornk, glede na mojih skor 7 tednov, je to fuuuul. Hlače me vse tiščijo, tako da kupujem že večje številke ... pa upam, da bojo te zdržale kašn mesc, dva! Dobro, da so zdej razprodaje user posted image user posted image da ne bo denarnca preveč trpela user posted image

punce, fajn bodite pa pazite na svoje pikice!!! user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 489
10.7.2007 7:41:29   
Lanchy
Tamala_82, to je pa resdobra novica! Super! Zdaj si pa zares lahko pomirjena...samo slabosti naj se minejo pa bo.

Jaz spet veselo bruham, vedno samo zvecer, slabo mi je pa ze 3 dni ves dan...pa sem mislila, da so se slabosti ze poslovile od mene. Danes tedn bom ponovno videla svojo pikico in res ze komaj cakam, potem pa gasa na morje. Nuhalno svetlino so mi prestvili na 24.7., tako da bom prisibala z morja na pregled in potem nazaj cofacofa in se malo plavat. JUHUHUuser posted image user posted image user posted image ....res ze komi cakam.

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 490
10.7.2007 7:42:10   
Suzi*
Jutro!!!

Kako kaj? Danes nas je pa ponoči kar močno zalil dež, je treskalo in bliskalo, z možem sva se oba zbudila, najino dete je pa čist hladnokrvno spalo naprej. user posted image

Tamala, res super slišat, da ste uredu!!!  user posted image  Kdaj imaš pa zdaj določen PDP??  Le daj, da boš rodila na 2.3. (takrat je rojen naš dečko)  user posted image  Jaz bom pa šele naslednji petek videla našo pikico.....  kdaj imaš pa naslednji pregled?? A je res da Kostanjškova dela tudi NS??? Sem nekje zasledila da ima certifikat za to delat.....

Glede trebuščka....mož pravi da se mu ne zdi, da bi se mi poznalo. Ampak včeraj sem šla na razprodaje, pa me je ena trgovka kot iz topa vpračala, če sem noseča. user posted image user posted image   ...no, torej se mi ziher pozna! No, mogoče malo je že trebuha, čeprav zapnem še vse hlače.

Tista majčka je pa tudi meni všeč, ampak je čist preveč draga. user posted image user posted image  Jaz si bom kupila eno čist navadno majčko, pa si bom sama gor napisala "pridem februarja" ....ceneje, pa še unikat bo! user posted image

Janey, glede sexa.......v prvi user posted image  sem imela tudi jaz probleme. Rjav izcedek po sexu, pa bolelo me je....tako da sva se kar izogibala sexu. user posted image    Na srečo je tokrat vse ok! user posted image user posted image

Itata, jaz mislim, da bom v službi povedala po prvem pregledu, če se mi bo poznalo, drugače bom pa počakala do NS, pa pol povedala. Čeprav mislim, da bo treba že kar prej povedat.user posted image

Mlavla, Lanchy, držim pesti, še kar..... da čimprej začneta uživat!user posted image user posted image

No meni je tudi še vedno občasno slabo, predvsem če se preveč najem user posted image , al pa ko grem v hladilnik si kaj iskat mi včasih tako zasmrdi, da ga moram takoj zapret ker mi kar želodec dvigne. user posted image  Ampak ni tako hudo da ne bi blo za preživet.

Lep dan! Jaz se danes selim v svojo pisarno. user posted image user posted image user posted image

lp, Suzi 7t5d

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 491
10.7.2007 9:51:23   
tamala_82
Suzi* PDP-ja mi ni določila na novo, po mojih izračunih bo tam okrog 29.2. oz. v začetku marca. Verjetno mi ga bo določila na naslednjem pregledu 23.7.

Vidim, da se na veliko pogovarjate, da boste šle NS delat k dr. Pušenjaku. A katera ve, če ima on 3D UZ? Ful bi šla rada na 3D NS pa me zanima, pri katerih G v LJ bi imela to možnost?

Aja pa še to - v New Yorkerju sem vidla fuuul tunik (tud sama kupla eno ful lepo za čist mejhen dnar user posted image ), tako da pejte pogledat. Vsaj prejšn teden je bla ornk izbira ...

Lepo se imejte pa pazite na svoje pikice! user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 492
10.7.2007 10:37:08   
Anonimen
Drage moje februarke, zelo sem žalostna user posted image user posted image user posted image .

Včerajšnji in današnji Uz nista pokazala nič dobrega user posted image . Gestacijska vrečka je sicer v 10 dneh zrasla za 5 mm,ampak je za to starost (skoraj 8 tednov) zelo majhna (12mm)user posted image user posted image user posted image . Dr. Reš je sicer kar optimističen in me je na ponoven UZ naročil čez en teden. Če naslendji teden ne bo ok, bom morala na čiščenje.user posted image user posted image user posted image . Že dva dni samo jokam.user posted image user posted image user posted image  Tako sem bila vesela, ker nama je po skoraj 3 letih uspelo, pa čeprav na umetni oploditvi. Tiste, katere ste dali postopek čez, veste, koliko živčne vojne človek prestane. Najprej čakaš v vrsti in na koncu plačaš, ker vidiš, da dnevi in meseci bežijo, potem trepetaš, če boš dobro  odreagirala na zdravila. Tisto zbadanje z iglo in drogiranje ti postane vsakdanje opravilo. Vsak drug dan prevoziš kilometre, da se res spremlja rast foliklov. Potem te čaka boleča punkcija, ko ti z 20cm iglo iz jajčnikov spunktirajo pridelek. Če pridelek sploh je. Nekaterim se že tukaj ustavi. No, nama se na srečo ni. Potem trepetaš, če bojo našli toliko plavalčkov v spermi, kot je bilo jajčec. Potem doma trepetaš 3 dni, če se bo kakšno jajčece oplodilo. Ko prieš na transfer ves opupan čakaš, kaj ti bo zdravnik rekel - ali se je kaj oplodilo ali ne in če se je, si najbolj srečen človek na svetu. Misliš, da je že vse narejeno, pa pride še huje...ko ti zarodek vstavijo čakaš 14 dni na to, ali bo prišla ta rdeča ali bo pozitiven test. In ko je bil test pozitiven čakaš zopet 14 dni,da ti dr. z UZjem potrdi nosečnost. Takrat plavaš, takrat bi objel ves svet in takrat si milsliš: Jeeee, zmagali smo!!!! Pa žal ni vedno tako. Če prideš do te stopnje, da se na UZju pokaže, da je vse ok, potem res zmagaš. In ko ti dr. pove, da bi moralo biti drugače....se ti podere vse pod nogami. Ne prostnae mi drugega, kot da čakam do naslednjega torka. Do takrat vas bom le v ozadju brala.
Punce, želim vam, da uživate vsak dan nosečnosti, pa če vam je še tako slabo.

Neposredna povezava do sporočila: 493
10.7.2007 10:43:43   
Janey
St.Ina žal mi je, da moraš prestajati te stvari vendar ti ne bom govorila kako si boga in to, ker si to dovoljkrat že slišala. Pomiri se, to je prvo kar moraš nardit. Zaradi sončka ki raste v tebi in potem se prepusti toku. Vedi, da nisi edina, ki trpi in čaka in čaka, toda vedi, da jih je veliko, ki jim je uspelo in ni razloga, da nebi tudi tebi. Imej voljo in pogum. Četudi zdaj "bog ne daj" ne uspe, ne obupaj. Vrjemi, da ti bo dano biti mama. Jaz upam na najboljše. Čakam na torek!! Držim pesti. Bodi močna!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 494
10.7.2007 10:49:04   
itata
Žal mi je za vse slabe novice, ki jih takole napišete... Še posebej pa za tiste, ki ste se ekstra trudile, da zanosite. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 495
10.7.2007 10:58:47   
tamala_82
St. Ina - iz lastnih izkušenj povem - POZITIVIZEM je zakon user posted image user posted image Ne takoj obupat, bodi optimistična, pozitivno razmišljaj in boš videla, da se bo vse izteklo, kot se mora!!! Čeprav je težko ... sploh pa po toliko postopkih, kot si napisala! Vendar poskusi - za svojo pikico!!! Držim pesti in verjamem, da bo vse ok!!user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 496
10.7.2007 13:16:07   
polonca78
Joj Ina, sploh si ne morem predstavljati kaj moraš prestajati! grozno! moja kolegica je prav tako imela umetno oploditev in me je že takrat kar treslo, ko je pripovedovala kaj vse mora počet in kaj njej počnejo! Ona je rabila 7 let, da je dobila svojga otročička, ampak ji je uspelo! drži se, sej bo!user posted image user posted image

Sama tudi čakam, da bo konec službe oz. nevarnosti, da me kdo vidi in se bom v miru zjokala. user posted image Danes zjutraj sem spet opazila rjav izcedek na hlačkah, s tem da je bil dosti močnejši kot zadnjič, sem poklicala ginekologinjo in šla na pregled. Najprej dobro novico: videla sem svojega otročička, ki mu lepo dela srce in ful se je premikal in brcal, velik je 3,01 cm in je celo za en dan večji oz. starejši kot sem pričakovala, tako da imam prestavljen datum na 06.02.. slaba novica: rjav izcedek se mi pojavlja, ker se posteljica oz. ta tvorba celic, ki bo posteljica, še ni popolnoma prirasla na steno maternice. tako da mi grozi splav, če se po popolnoma odluščila oz. se ne bo dokončno pritrdila. en mesec bolniške z počivanjem, dabroston in pregled čez 14 dni. ona sicer pravi, da to ni tako redko in da ni nujno, da se vedno slabo konča, samo vseeno mi je hudo, ko vidiš tisto luškano, živo pikico in veš, da ni rečeno, da se bo dobro končalo.

tok stvari sem imela danes na programu, da prav rabim malo časa, da se umirim, premislim in spet začnem pozitivno misliti. zdej pa krneki trobezljam in počnem 100 stvari hkrati, pa nobene v redu, zraven mi gre pa skoz na jok.

Neposredna povezava do sporočila: 497
10.7.2007 13:19:14   
nuka
St.Ina tako kot je napisala tamala_82, imej pozitivne misli in ne obupaj. Držimo pesti.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 498
10.7.2007 13:27:58   
Suzi*
St.Ina in Polonca78, pozitivno razmišljajta, počivajta, razvajajta se in pustita drugim, da vaju cartajo............držim pesti, da bo vse uredu!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pobožajta bušije!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
10.7.2007 13:53:52   
Mbee
februarčice smo močne punce...gremo preko vseh ovir, držim pesti za vaju, ne obupat!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?