|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
6.7.2007 21:52:02   
madejka
Res bezijo hitro... se mi zdi, da mi je cela nosecnost taaaaak pocasi minevala, zdaj gre pa s svetlobno hitrostjo...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10176
6.7.2007 21:52:31   
kapica
Ja, ajvy, res, kako gre hitro. Pa jih veliko rece, da se zadnji tedni al dnevi vlecejo, jaz pa prav uzivam v tem brezdelju.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10177
6.7.2007 21:52:34   
Ajvy
Madejka, po mojem smo imeli srečo, da smo se uspele razlaufati, k tkolele gledam ,tiste ki se niso mogli, se še kr celo življenje trudijo, pa kar ni isto... user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10178
6.7.2007 21:52:36   
rumba
Corfu, valda da kapica vse prav ugotovi, a si pozabla, da smo jo že enkrat proglasile za čarovnico in jo bomo na našem pomladanskem pikniku zakurile?user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10179
6.7.2007 21:53:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

General Corfu user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 10180
6.7.2007 21:53:34   
kapica

Visoko nosim???

Ja, a nisi nekaj o stiklicah govorila, pa te stvariuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10181
6.7.2007 21:54:13   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Corfu, valda da kapica vse prav ugotovi, a si pozabla, da smo jo že enkrat proglasile za čarovnico in jo bomo na našem pomladanskem pikniku zakurile?user posted image user posted image user posted image  

Ne, tole sem očitno zamudila. Ampak ravnokar se mi je moj mož začel smilituser posted image  Le zakaj hudiča me je oženiluser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10182
6.7.2007 21:54:26   
madejka
Zgleda da res peekola. Jaz sicer nisem glih zgodaj zacela, ker sem imela kar strogo vzgojo glede tega. Ampak sem pa izkoristila vsako luknjo user posted image Me se vcasih vtrga, pa si mislim: peekola, a to je to - moz, druzina in konec?! Ampak v bistvu vidis pol, da se je vse res fajno sele zacelo! Se vedno lahko uzivamo kolko hocemo in nase prioritete se zamenjajo... hvala Bogu za to user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10183
6.7.2007 21:54:48   
kapica
Corfu, valda da kapica vse prav ugotovi, a si pozabla, da smo jo že enkrat proglasile za čarovnico in jo bomo na našem pomladanskem pikniku zakurile?

A to je tisti piknik na katerega jaz ne pridem?user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10184
6.7.2007 21:54:50   
Ajvy
Kapica, ti si mene čist okužila s temi knjigami, sploh ne vem kaj mi je.. danes sem šla še po eno knjigo  v BC, samo jo na žalost nimajo... baje pride naslednji teden... upam, da res, ker je tam cenejša za 5 jurjev od  tiste v knjigarni...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10185
6.7.2007 21:54:53   
Anonimen
No kapica, še mene probaj, da vidim, če si res čarovnica.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10186
6.7.2007 21:55:37   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Visoko nosim???

Ja, a nisi nekaj o stiklicah govorila, pa te stvariuser posted image .

Aha v tem smislu, sem ena preprosta deklica z slabimi izkušnjami iz otroštva, zato sem pa najbr tako zadrgnjenauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10187
6.7.2007 21:55:57   
kapica

Corfu, valda da kapica vse prav ugotovi, a si pozabla, da smo jo že enkrat proglasile za čarovnico in jo bomo na našem pomladanskem pikniku zakurile?

Ne, tole sem očitno zamudila. Ampak ravnokar se mi je moj mož začel smilit Le zakaj hudiča me je oženil

a to pomeni da nisi vec jezna na njega? Potem ga pa kr poklici in reci, kak ga mas rada, bos vidla kako hitro bo priseluser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10188
6.7.2007 21:56:06   
madejka
Pomladi mamo piknik? al je to kaka interna zadeva? PA carovnice bomo zgali? Se vam  zdi pametno peljat otroke to gledat? user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10189
6.7.2007 21:56:39   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Se mi pa zdi, da tak ne bom pogresala tega zdaj, vsaj ne v zacetnih mesecih. Kake imate pa izkusnje tiste, ki ste ze mamice??

Ja, prve mesece sem videla samo posteljo in si želela počitek. Proti koncu porodniške pa se mi je že rahlo mešalo biti cele dneve samo z otrokom, nisem imela nobene družbe, nisem poznala nobene mamice, da bi se malo tolažile.... Jao, to je bil zame najhujši čas in tudi moj je takrat zaradi mene zelo trpel.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10190
6.7.2007 21:57:32   
corfu

Ne, tole sem očitno zamudila. Ampak ravnokar se mi je moj mož začel smilit Le zakaj hudiča me je oženil

a to pomeni da nisi vec jezna na njega? Potem ga pa kr poklici in reci, kak ga mas rada, bos
vidla kako hitro bo priseluser posted image .

Ni šans, kličem ne!user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10191
6.7.2007 21:57:48   
madejka
To res najbolj pali, da mu poves, da ga pogresas pa da ga mas rada user posted image Vsaj pri mojem je tak. Ce pa bentim, pa ga ni se en cas ne, ker se mu ne da k tecni babi domu user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10192
6.7.2007 21:58:36   
kapica
Ajvy, kako to mislis, da sem te okuzila? Ker ko jaz grem po knjigo, tud prinesem domov kaksnouser posted image user posted image user posted image .
A ves corfu, da sva midve v bistvu cist enake, tako da... Pa kaj ces, tud taksne moramo bituser posted image .
Tasonka, a se tebe analiziram? Pa ja ne upam, me boste spet za carovnico razglasileuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10193
6.7.2007 21:58:42   
rumba

A to je tisti piknik na katerega jaz ne pridem?user posted image user posted image user posted image

Kako tej ne?????
Seveda prideš! To je ukaz, draga moja!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10194
6.7.2007 21:58:59   
corfu

To res najbolj pali, da mu poves, da ga pogresas pa da ga mas rada user posted image Vsaj pri mojem je tak. Ce pa bentim, pa ga ni se en cas ne, ker se mu ne da k tecni babi domu user posted image

Se strinjamuser posted image  Moj itak ve, da ga obožujemuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10195
6.7.2007 21:59:24   
kapica
Telefoniramuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10196
6.7.2007 22:00:18   
urla
Čer,

Kety99 je še kar v porodni in sicer že od 13 ure. Je reva naredila že en šiht. Zelooooo počasi se odpira (trenutno je na 7 cm), ker je bil porod sprožen (CTG ni bil najlepši). Smo pa po vezah zrihtali, da je dobila v LJ porodnišnici EA (pofočkana je bila za Postojno ravno zaradi epiduralne). Dobila klistir, predrli mehur, popadki močni na minuto, Kety pa razmišlja o tem, kako bi zdejle eno pizzo pojedla. Sva ravnokar govorili po telefonu.

Sam tolk, da ste up to date.

Nočko

PS Mogoče bo pa 07.07.07

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10197
6.7.2007 22:00:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Mi zdele pride mož pokazat, da si je nov pašček za uro kupil in v tistem se men ful zvrti v glavi. Pa me potolaži, da ni toliko stal, da bi se mi rolalo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10198
6.7.2007 22:00:58   
corfu
Ženske moja tamala ma v trebuhu disco night, trebuh mi premetava z ene strani na drugo...prav smešno, pa tud bolečeuser posted image ..Sploh ker je bilo nekaj časa zatišje z brcanjemuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10199
6.7.2007 22:01:27   
rumba

Pomladi mamo piknik? al je to kaka interna zadeva? PA carovnice bomo zgali? Se vam  zdi pametno peljat otroke to gledat? user posted image user posted image user posted image

Ja, smo rekle, da se moramo julijke enkrat dobiti na velepikniku.user posted image user posted image user posted image  Ah, bomo opustile tisto z zažiganjem, da bodo lahko prišli tudi naši cukri.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  406 407 [408] 409 410   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?