|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  400 401 [402] 403 404   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.7.2007 21:58:46   
kapica
IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Berem pa knjigo Kratko in brez bolecin, nekaj takega je prevod.

A to opisuje porod? Kriminalka pa taka.

user posted image user posted image user posted image Skoraj, a ne? Opisuje umore, to pa ja.

Ronja, na dve minutiuser posted image . Potem pa res sibaj. Drzi se in cimboljse ureditauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10026
5.7.2007 21:59:22   
rumba
Ronja, bravo!!! DRŽI SE! Mi bomo pa držale pesti!!!!user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10027
5.7.2007 22:00:05   
kapica
Jao, me je kr stisnilo, sedaj ko sem prebrala da Ronja odhaja. Se vedno se en zavedam, d aje vse ze tako blizu.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10028
5.7.2007 22:03:40   
rumba
Ronja bo prišibala v P 10cm odprta, ker je bila tako dolgo doma. Kako fajn. Bo samo potisnila in bo. Upam!

Ja kapica, sej tudi ti nisi več tako daleč. Sej bo.user posted image
Mene pa spet neki špika v križu in utrdeva trebuh, tako da bom izgleda morala v horizontalo.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10029
5.7.2007 22:04:01   
kapica
Nic punce, jaz zaenkrat zakljucujem, mogoce pa se pozneje kaj sem pokukam. Grem malo vodoravno, res nisem najboljse volje danesuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10030
5.7.2007 22:05:26   
kapica
Rumba, ja , saj je dolgo cakala doma. Jaz ne bi upala, kot sme ze rekla. Sicer pa, ze vse vemo da je Ronja izjemauser posted image .
A se spet kaj zacenja, a?Upam, d abo pocitek pomagal.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10031
5.7.2007 22:06:02   
rumba
Kapica, lepo se naspi, mirno noč ti želim!user posted image  Pa ne biti žalostna! Pobožaj trebušček in malo pokepetaj z Dinotom.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10032
5.7.2007 22:07:05   
kapica
Rumba, tebi tudi lahko noc in upam, da bo zjutraj boljse, da bos lahko RD praznovalauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 10033
5.7.2007 22:13:51   
ikonca
Ronja držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10034
5.7.2007 22:14:16   
poldy
Samo da se na hitro javim. Danes sem imela pregled, dogaja se sicer nič, ampak verjetno bo torek dan D.(če ne prej...user posted image ). Včeraj je bil tak naval v Jeseniški porodnišnici, da jih je ob 8h zjutraj čez 20 čakalo na CTG!!!!???!!! V glavnem komaj čakam, ker se že par dni zeloooo težko premikam, križ boli za znoret. Se "beremo".
Pa še čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10035
5.7.2007 22:22:50   
Ajvy
Ronja srečno.... kako to ona z lahkoto pove, jst sem ji kar malo folš te lahkotnosti user posted image

Poldy. zakaj pa že v torek??

Dečve lep večer drugače vsem, pa lahko nočko tisitm ki ste že popadale...

ČESTITKE ZA 400!!!

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 10036
5.7.2007 22:27:25   
Ajvy
Kapica, ne bit slabe volje, jst sem bila danes tudi kar nekaj žalostna, k se mojemu nič ni dalo, pa ga že toliko časa prosim, pol pa kr neki iz ihte dela, pa vse na pol naredi... pa sem bila kar mau užaljena.... ampak pol sem pa pojedla mal , no, velik. pa je bilo kar v redu..... ampak zdej sem pa spet lačna...
a ti pa spet knjigo... jst berem uno, k je ena zadnjič napisala ... spanje brez joka... nekaj takega, sej je kar zanimiva, lahko se bere...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10037
5.7.2007 22:56:24   
pupi
Čer!
Glej ti ronjo asico! Ona pa to kar tako!! 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10038
5.7.2007 22:58:13   
pupi
user posted image user posted image user posted image  za porod pa da čim prej mine, pa saj pri njeje bo to ko šus, če pa je do zadnjega skoraj čakala user posted image user posted image .

Vidim da ste vse že v horizontali al pa se odpravljate rodit, pa grem jaz tudi ležat da ne bom tak pozna ko včeraj!!

LN

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10039
5.7.2007 23:00:13   
pupi
Jutri pa bom tak mela spet za prebrat 10 strani, ker ve RR odvisnice pa že ne bote zdržale brez čvekanja user posted image user posted image !!

Zdaj pa res user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10040
5.7.2007 23:10:12   
Ajvy
Pa sej nobene nikjer ni.... zgleda so vse popadale, sicer so pa danes že nabile precej strani, mogoče je pa zmanjkal repertuarja user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10041
5.7.2007 23:18:44   
Ajvy
Nič potemtakem pa bom tudi jaz odpeketala, upam vsaj da je na tv-ju kaj zanimivega...

NOčko vsem ljudkom user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10042
6.7.2007 7:33:36   
bačko
Rumba vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image
Ne morem spati in sem vse lepo prebrala kaj ste napisale.Ronja odšla rodit.Upam da je hitro rodila ker je imela popadke na 2 minuti.
Mene pa nekaj čudno špika tam doli.Upam da bo nehalo.Tak en čuden občutek je.Včasih se vprašan če bom sploh vedela da imam popadke in kdaj neki bom vedela da je cajt da gremo v P.Kakšen čep se odlušči?To mi ni ravno jasno!Zgleda sem malo blond.user posted image
Grem še malo nazaj v ležeči položaj.Sem v album še najino poročno sliko dala.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 10043
6.7.2007 7:56:28   
GabiW
RUMBA, VSE NAJBOLJŠEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 10044
6.7.2007 8:30:37   
pupi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  saj ne vem več kaj naj napokam gor. V glavne RUMBA vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Danes pa sem svoj osebni rekord potavla sem že od 7ih pokonci in vidim da ve ostale pa še kar lepo drnjohate user posted image ! Včeraj pa niste ble tak pridne, no pa saj res ste se čaz dan načvekale user posted image !

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 10045
6.7.2007 9:02:33   
corfu
Rumba, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Se je Ronja že kaj javila?

Uživaj življenje...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 10046
6.7.2007 9:36:14   
siskamiska
RUMBA VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!

Pošiljamo ti še user posted image  za srečo, user posted image  za v vazico in user posted image  v katerem je točno tisto kar si sama najbolj želiš.

Naša družinica

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10047
6.7.2007 9:54:53   
Anonimen
user posted image tolk sm napisala, pa me je dol vrglo.....AAAAAAAAAuser posted image
ne da se mi še enkrat, tak da sam RUMBA, VSE NAJ NAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 10048
6.7.2007 9:54:54   
poldy
ayvy tako je moj G rekel, pa baje se redko zmoti. Itak pa jaz že od začetka vem, da so se mi zmotili pri izračunu pdp, ker gledajo po zadnji menstruaciji, jaz pa sem imela ful neredne, tudi na 5 ali 6 tednov. Po zadnji M pa sem imela samo dan kasneje odnos pol pa nič več, ker mi ni pasalo, in če grem gledat po ovulaciji oz. po vgnezditvi pa pride pdp skoraj 14 dni prej. Tako da mislim, da bo kar drug teden za pričakovat, razen če se ji ne bo dalo venuser posted image . Saj pa itak že komaj čakam, naštimano mam vse, samo še torbo dam v avto pa grem, ko me prime.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 10049
6.7.2007 9:55:56   
poldy
Rumba vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 10050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  400 401 [402] 403 404   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  400 401 [402] 403 404   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?