Barbid
|
Živjo Evo mene, ....... sem se sprvila k računalniku. Že včeraj sem začela pisati, potem pa dež in grmenje, sem misila da bo Lana kaj spala, pa je bila totalna katastrofa. Ob 17 sem ji dala marelice skupaj z banano - ni bilo prvič - pa ji očitno ni pasalo, ker je jo ful napenjal in zvijal. Skratka jok in stok, celo noč - sva jo prenosila po rokah in ji kuhala čajčka..... Zjutraj je imela 37,6 vročine, zdajle pa je že dobra. Sedi v stolčku in se igra. Ni šans da bi se Lana igrala tako kot Mark, leže na trebuhu, ker jo ne spravim pasti kravic. 5 minut, pa konec. Se bojim da bova mogle hodit na kakšno telovadbo, ker se noče nič kobacat. Iz hrbta na bok še, za kravice ji moram pomagat, vse kar naredi izvleče rokico, da se postavi, nazaj pa ne zna. Ne vem, če je to glih uredu za njeno starost. Vse kar ji dobr gre , je hrana. Poje vse ji dam. Me prav zanima, kako bo na pregledu, imava ga 10.7, ko ji bodo vzeli kri, vodo in verjetno naredijo kakšen večji pregled. Luna: hvala za objavo slikic. Atena: je David tolk blizu, da bi lahko prišel kaj pogledat Lano - saj če je pravi Romeo ima lahko več oboževalk. Ti pa lahko povem, da je tudi Žiga od ajje, prav lepo ravnal z mojo princesko. Se zvečer še javim, ker ne vem kako bo jutri. Imamo plan, da gremo na gorenjsko, se bomo pa še zmenili in če ostaneva v Ljubljani, potem se vam pridruživa jutri na srečanju. Pozdravček Barbi
|