|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  395 396 [397] 398 399   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
5.7.2007 15:57:34   
madejka
Gabi jaz tudi mislim, da proti tvoji volji nic ne morjo naredit. Ti pa lahko povejo, kake so moznosti ce to delajo al pa ce ne...

Ajvy ne, moja G je cisto vredu. Je pa od mojega dragega teta zdravnica in me je strasla, da ce sem dobila na morju kako vnetje pa ce sem odprta, imava lahko jas pa mali full sranje. Ampak jas ne vem, ce sem ze odprta in tud moja G ni nic rekla, da bi bil to problem, pa sem ji povedala da sem bla na morju pa v vodi. Peekola samo da se panika dela... jas sem pa taki miroljuben clovek user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9901
5.7.2007 16:01:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

je baje bolece, pa lahko se zgodi da s tem povzrocis porod. Kaj bi jaz naredila ne vem.

no baje da če si sproščen in če zdravnik ve kaj dela, nič bolj ne boli, kot če se otroček sam od sebe obrneuser posted image in tudi če se sproži porod...je tak že po 37t, ne vem zakaj bi blo to problematično, po tem času itak lahko rodiš kadarkoliuser posted image
vse one informacije o možnih zaplet ti morjo povedat, isto kot pri vsakem drugem posegu ki opravljajo na tebiuser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9902
5.7.2007 16:03:18   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

joj gabi, pa zakaj mate vse tolko proti obratuuser posted image

Na začetku sem bila prepričana da bom šla na obrat, zato sem se tudi naročila, zdaj pa bolj se bliža, bolj sem trdno prepričana da ne bom šla. Zakaj?! Ker sem prebrala, kakšen so moćne komplikacije. In ker poznam 2, ki sta šle, pa so na koncu vseeno po dolgem mučenju jim naredili CR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9903
5.7.2007 16:06:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

Na začetku sem bila prepričana da bom šla na obrat, zato sem se tudi naročila, zdaj pa bolj se bliža, bolj sem trdno prepričana da ne bom šla. Zakaj?! Ker sem prebrala, kakšen so moćne komplikacije. In ker poznam 2, ki sta šle, pa so na koncu vseeno po dolgem mučenju jim naredili CR.

no saj, še vedno se lahko samo obrneuser posted image naj se ti dobro izteče, kakorkoli žeuser posted image

da ne boš mislila da te prepričujem v kajuser posted image samo moje razmišljanje pač...

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 9904
5.7.2007 16:40:56   
Anonimen
Gabi, jaz bi v tem primeru raje šla na samoplačniški UZ, mi je pa čudno, da ti glede na stanje ne pripada več noben UZ.
Jaz tudi skoraj sigurno ne bi šla na ZO, če bi bil otroček v medenični vstavi. Preveč sem brala o poškodbah otročka pri teh obratih. Sej mogoče se ti pa še obrne. Moji sodelavki se je na porodni mizi obrnil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9905
5.7.2007 16:41:00   
madejka
Babe kak to da vsem lepo dela ticker, meni se pa samo naslov izpise, tickerja mi pa ne pokaze?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9906
5.7.2007 16:42:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Babe kak to da vsem lepo dela ticker, meni se pa samo naslov izpise, tickerja mi pa ne pokaze?

Verjetno nimaš prave kode skopirane.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9907
5.7.2007 16:43:44   
madejka
Tasonka ce mi pa na namizju dela ista koda...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9908
5.7.2007 17:25:02   
Ajvy

Ajvy, a jaz ponavljam za tabo? Se mi zdi da ti za mano, papigauser posted image user posted image user posted image user posted image .Pa z knjigo tud z amano ponavljasuser posted image .

Za knjigo priznam, za ostalo si pa ti user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9909
5.7.2007 17:31:17   
madejka
Peekola se hecam s temi tickerji... user posted image Mislim ko da nimam bolj pametnega dela... recimo 500 tetra plenic pa cotic za likat user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 9910
5.7.2007 17:32:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Tasonka ce mi pa na namizju dela ista koda...

Na katerem namizju? Desktop na računalniku?
Drugače vsak forum sprejema svojo kodo. No, to sem mal čudno mogoče napisala, ampak ne delajo vse kode povsod. Tu na RR se mora z neki "<a href..." začet, potem šele http in dalje.

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9911
5.7.2007 18:26:49   
pupi
Kaj zdaj ženske bo 400tka al ne bo!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9912
5.7.2007 18:28:11   
pupi
Tani33 ČESTITKE za pupiko!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9913
5.7.2007 18:29:53   
pupi
Gabi ja kaj tebi ne dela tedensko UZja user posted image  Meni ga naredi vsakič, ko sem naročena, da vidi če ese je že obrnila in če se do drugega tedna ne bo boma user posted image  zaključle 

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9914
5.7.2007 18:46:20   
majrim
še prejšnji teden se je šlo za 300.tko,zdaj pa je tu že 400-tka---norouser posted image user posted image user posted image ...prav pogrešam to klepetanje...zato punce-izkoristite dokler lahkouser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9915
5.7.2007 18:54:32   
ikonca
Tani33 ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 9916
5.7.2007 19:34:14   
GabiW
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Gabi ja kaj tebi ne dela tedensko UZja user posted image  Meni ga naredi vsakič, ko sem naročena, da vidi če ese je že obrnila in če se do drugega tedna ne bo boma user posted image  zaključle 

Ne mi ne dela vsakič UZ. user posted image  Nazadnje sem ji morala sama rečt naj vsaj pogleda kako je obrnjen. Njej se ne zdi tak problem da je v medenični vstavi. Menda sploh ni problem rodit z ritko naprej (to pravi moja G). Naslednji teden ko imam pregled, je itak na dopustu in bom čist pri eni drugi, tako da SPLOH ne vem kaj naj od ta druge pričakujem.
Tolažim se s tem, da še noben user posted image  ni ostal v trebuhu in nočem galame delat. Najbolj mi je grozno to, k nekatere k mate že popadke pošiljajo domov iz P. Tako da mene še povohal ne bodo tam.

< Sporočilo je popravil GabiW -- 5.7.2007 19:35:55 >

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9917
5.7.2007 19:45:36   
kapica
Evo, punce, je ze prisel nas cas. a bomo kaj cvekale? Se bomo potrudel za 400-tko?
Jaz imam cas kaksno urco, tako dolgo kot vceraj pa danes ne bo slo.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 9918
5.7.2007 19:59:56   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW

Ne mi ne dela vsakič UZ. user posted image  Nazadnje sem ji morala sama rečt naj vsaj pogleda kako je obrnjen. Njej se ne zdi tak problem da je v medenični vstavi. Menda sploh ni problem rodit z ritko naprej (to pravi moja G). Naslednji teden ko imam pregled, je itak na dopustu in bom čist pri eni drugi, tako da SPLOH ne vem kaj naj od ta druge pričakujem.

Jaz sem rekla moji G, da mi ne bi odgovarjalo, da mi otroka z ritko ven vlečejo, pa je rekla da nimam straha da prvorodkam vedno, definitivno naredijo CR!! Zdaj pa kolko je res na temuser posted image  Moji G se pa ta medenična vstava kar zdi problem!!

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 9919
5.7.2007 20:08:05   
kapica
Jao, vsak G ima svoje mnenje, ki se razlikuje od drugega. Potem pa naj se nosecka odloci, ko je ze tako zmedena in ne ve, kako pa kaj. Me vcaih kr dvigne. Za vsako stvar ima vsak svoje mnenje. Niti v medicini si ne znajo biti enotni. To je enako kot z EA,ko pravite, tu ni sans da jo dobim, tam pa ni problem, jo dobis ce hoces. Kje je tu logikauser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9920
5.7.2007 20:08:12   
pupi

Eh kapica, ko nisi za akcijo user posted image user posted image !!
Jaz sem šla včerja oz. danes spat ob treh, ker sem še kopalnico do konca ščistla, pol pa sem sapla do enih popoldan user posted image ! Kak je pasalao!!
Bom še izkoritla dokler ni otrok!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9921
5.7.2007 20:09:56   
pupi
Glede EA, vsaj za MB porodnišnico vem da je tak, da ni dovolj anastezistov! Je pa res da so zdravniki ful za EA, babice pa proti ker se baje pol porod zavleče

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9922
5.7.2007 20:15:24   
kapica
Pupi a ti si sla vceraj raje kopalnico cistit, namesto da bi z nami naprej cvekala? Packauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9923
5.7.2007 20:20:56   
kapica

Eh kapica, ko nisi za akcijo

No dobro, saj ni cisto za izkljucit, da ne bo tako kot vcerajuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 9924
5.7.2007 20:29:09   
baja*
Hojla julijkeuser posted image
Samo na hitrco sem vas prišla pozdravit. user posted image
Vidim, da kar pridno hodite rojevat. Čestitke vsem, ki že zibate!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tistim, ki na otročka še čakate, pa želim vso srečo ter čim hitrejši in čim lažji poroduser posted image user posted image user posted image .

Lp, baja :)

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 9925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  395 396 [397] 398 399   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  395 396 [397] 398 399   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?