|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevarana
4.7.2007 10:25:07   
trojči
Ne mislim te pljuvati in se obešati na besede. Jaz pač po sebi sodim. Če ljubiš, pa tudi če imaš samo rad, pomeni, da spoštuješ človeka in mu boš povedal resnico, do katere ima pravico. Samo osebi, ki me ima rada, me ljubi, lahko zaupam, ker vem, da mi želi dobro.

Če je nekdo zlorabil moje zaupanje, mi to pomeni, da me nima rad. Nimam kaj delat z njim. Vem, da je lažje sam sebi lagati, a resnica pride za tabo. Če takoj ne, pa čez pol leta, leto, leto in pol.....traja, a resnica pride vedno na dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.7.2007 10:50:40   
Anonimen
Trojči, resnično upam, da imaš okrog sebe ljudi, ki še nikoli niso zlorabili tvojega zaupanja. Jaz jih namreč nimam. Se mi zdi to velika utopija. Sama bolj živim po načelu- živi in odpuščaj... tudi sam sem že naredila napake, majhne in velike, pa so mi nekateri odpustili, nekateri pač ne... life goes on.

ČE ŽELIŠ BITI SREČEN, SE MORAŠ NAUČITI ODPUŠČATI! To je vse. Vsi smo pa krvavi pod kožo.

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
4.7.2007 11:22:19   
loredana
jaz sem razmišljala da ne bom nikoli ne pozabila, ne oprostila. ko je do tega dejansko prišlo res nisem mogla ne enega ne drugega.

imaš pa prav v tem, da je vsak človek oseba zase, in nihče nikogaršnja last, kar pa še ne pomeni, da me ima lahko za bedaka.  če si se ti sprijaznila s tem kar imaš, še ne pomeni da bi se morale vse. meni to oproščanje ni neka posebej velika vrlina. prej kaže na neko vdanost v usodo, oziroma osebo brez hrbtenice.  (moje mnenje)

samo tako poglej: ko se je on dobival z njo, kaj si je mislil, "saj moja tako ne bo nikoli izvedela". kar pomeni, če bi izvedela, bi bila prizadeta. koliko je takemu čkloveku do tebe? seveda so pa vsi sladki ko zadeva pride na dan......

v končni fazi smo vsi dost stari da vemo kaj počnemo, in se zavedamo morebitnih posledic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.7.2007 11:45:27   
Anonimen
Moj partner ni človek, ki bi me varal na vsakem vogalu. Bilo je to le z eno osebo in vsekakor NE Z RAZLOGOM da bi naredil bedaka iz mene. V življenju se pač zgodijo take stvari. Glede vdanosti v usodo- kaj naj ga zapustim, razderem družino, ki se ima sedaj, ko sva dala to čez, prav super ko je skupaj. Verjemi, veliko se trudiva  in gradiva najin odnos, najbrž zaradi vsega skupaj mnogo bolj kot drugi. In verjamem, da se imamo sedaj mnogo bolje kot marsikdo. In vse to, kar se mi dogaja sedaj, je daleč od vdanosti v usodo. To je šele ŽIVLJENJE. Mogoče te pa bolj moti to, da sem jaz sposobna oprostiti, iti naprej, sama pa ne?  

Oseba, ki se nekaj nauči iz spodrsljajev, postaja močnejša, bogatejša in z oproščanjem se ogne vsej negativnosti, ki jo je polno vsepovsod. Tako da o tem, kdo je oseba brez hrbtenice, bi lahko tudi jaz kaj rekla. Pa ne bi zdaj o tem, ane?

(odgovor članu loredana)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
4.7.2007 11:49:33   
Anonimen
če mu boš lahko še zaupala, veš to sama in noben drug, nap. če bi mene moj prevaral, in bi mi reku da m nebo več bi vedela da nebo več, ker mu zaupam, in ker vem, da on ve da bi ugotovila če bi spet, ker mislim, da se takšno stvar da zelo težko skriti, če nekoga dobro poznaš...

...lahko pa pogledaš tako on vzame frej dan v službi tebi ne pove in gresta z njo k njej domou in se imasta super, ali pa kliče v službo in reče da je bolan...

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
4.7.2007 11:51:19   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Trojči, resnično upam, da imaš okrog sebe ljudi, ki še nikoli niso zlorabili tvojega zaupanja. Jaz jih namreč nimam. Se mi zdi to velika utopija. Sama bolj živim po načelu- živi in odpuščaj... tudi sam sem že naredila napake, majhne in velike, pa so mi nekateri odpustili, nekateri pač ne... life goes on.

ČE ŽELIŠ BITI SREČEN, SE MORAŠ NAUČITI ODPUŠČATI! To je vse. Vsi smo pa krvavi pod kožo.

bravo za tole...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.7.2007 11:52:07   
daddy

...lahko pa pogledaš tako on vzame frej dan v službi tebi ne pove in gresta z njo k njej domou in se imasta super, ali pa kliče v službo in reče da je bolan...

Paranoja tu vsekakor nič ne pomaga. Če zaupaš, zaupaš. Če ne moreš preko, je pa bolje, da greš narazen. Da ne mučiš sebe in še vseh okrog sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.7.2007 12:00:04   
jest123

Ja vse to lahko naredi, ampak, če sem izvedela prvič, bi opazila tudi naslednjič.

Ker je ni človek, ki bi se kar dol dajal na okrog, mi takrat tudi ni bil sposoben pogledati v oči, če sem se ga dotaknila, pa je odskočil kot bi ga pičila kača. Zdaj tega ni, ali pa se je naučil biti freh. Ne verjamem, konec koncev ga poznam že 11 let.
Vem da je v njegovih očeh spoštovanje do mene močno zraslo, ravno zato ker sem mu bila pripravljena oprostiti in mu povedati, da ga še vedno ljubim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.7.2007 12:14:44   
loredana

Moj partner ni človek, ki bi me varal na vsakem vogalu. Bilo je to le z eno osebo in vsekakor NE Z RAZLOGOM da bi naredil bedaka iz mene. V življenju se pač zgodijo take stvari. Glede vdanosti v usodo- kaj naj ga zapustim, razderem družino, ki se ima sedaj, ko sva dala to čez, prav super ko je skupaj. Verjemi, veliko se trudiva  in gradiva najin odnos, najbrž zaradi vsega skupaj mnogo bolj kot drugi. In verjamem, da se imamo sedaj mnogo bolje kot marsikdo. In vse to, kar se mi dogaja sedaj, je daleč od vdanosti v usodo. To je šele ŽIVLJENJE. Mogoče te pa bolj moti to, da sem jaz sposobna oprostiti, iti naprej, sama pa ne?  

Oseba, ki se nekaj nauči iz spodrsljajev, postaja močnejša, bogatejša in z oproščanjem se ogne vsej negativnosti, ki jo je polno vsepovsod. Tako da o tem, kdo je oseba brez hrbtenice, bi lahko tudi jaz kaj rekla. Pa ne bi zdaj o tem, ane?

kaj pa naj bi oprostila? madona...saj mi ni po nesreči na nogo stopil. 

če tebe to oprošanje bogati, lepo zate. boš mogoče lahko koristno uporabila takrat, ko bo tvoj še enkrat naredil isto, oziroma ko bo padla prva klofuta. saj ne bo nalašč, pa še tako lepo se bo opravičil....

joj ženske, pa saj nismo v srednjem veku.

življenje je pa zame vse kaj drugega kot biti v prilimana na nekega človeka in požirat vse sranje ki mi ga ponuja. samo zato da ne bom slučajno sama. oh kako smo si različni.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.7.2007 12:17:44   
dvojcek33
user posted image user posted image user posted image bravo zate, da si zmogla mu oprostit.  Te čist razumem kako ti je bilo in kako se zdaj počutiš. Sam sem bil v isti situaciji in sva zdaj na valovih ljubezni.  Vsaka stvar je za neki dobra in vsaka stvar se zgodi z nekim razlogom in če iz tega znata potegnit najboljše, pol je veza vsekakor trdna. Ne se pa spraševat zakaj je do tega prišlo , ker odgovora mogoče sploh ni. Na koncu spoznamo , da smo vsi ljudje in vsakomur se lahko zgodi marsikaj pa tega sploh ne planiramo.  Življenje je nepredvidljivo, če ga ne vzamemo v svoje roke.user posted image vso srečo vama želim.

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.7.2007 12:20:04   
Anonimen
.
Vem da je v njegovih očeh spoštovanje do mene močno zraslo, ravno zato ker sem mu bila pripravljena oprostiti in mu povedati, da ga še vedno ljubim.
IZVIRNO SPOROČILO: jest123

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
BRAVO!! to je najbolj pomembno. Zaveda se, da je naredil veliko napako. in sta se pogovorila. In kar naj te spoštuje, saj si presneto zaslužiš, ker si dober, razumen, ljubeč človek. Tudi sama si lahko ponosna nase, da si preživela tako preizkušnjo.

in gremo dalje v nove zmage... 

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
4.7.2007 12:28:04   
Anonimen
Jest123 sem v podobni situaciji kot jo ti preživljaš. Morda si lahko prebereš moj post, ki je objavljen z naslovom Varanje? (http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1640003), pod Anonimen uporabnik (ob 30.6.2007 1:55:42 ).
Strinjam se z Anonimno 1, bom jaz ostala kar Anonimna II, ko je rekla, da lahko zaupaš samo sebi in nikomur drugemu. Človek tako začne razmišljati, ko do tega dejanja pride, ko je prizadet in ko išče sam pri sebi izhode. Veliko berem forume in poste različnih tem, a le te so izredno boleči.

Lahko rečem, da je sedaj pri meni točno 1 mesec odkar je resnica prišla na dan. Partner se resnično trudi, bori za skupno življenje. Tukaj več ni problem On, kajti v meni je nastal točno ta črv kot si ga ti poimenovala in mi ne da miru.
Veliko sem ponovno začela brati in si poskušam pomagati. Ljudje imamo vzpone in padce v življenju in ko smo na dnu ter se počasi po krivulji dvigujemo, naša moč, ego raste in osebe takrat postanejo močnejše, bolj samozavestne. Lahko rečem, da sem trenutno v situaciji, ko je moj partner uničil mojo samozavest in jo poskušam ponovno dvigniti. Kljub temu, da se ljudje celo življenje iščemo in iz sebe gradimo najboljšo osebo, nas včasih nepričakovano doleti val neurja, ki nam poruši vse tisto, kar gradimo skozi življenje.

Verjemi, zaupanje pride, gre tako v osebnem kot poslovnem življenju. Trenutno ga nimava ne jaz ne ti in morda še katero/i dekle/fant, a sem toliko zavestna, da bo tudi to 1x za mano. Vprašanje je kako živeti dalje, se prepirati, brskati po preteklosti, ali se posvetiti otročičku in mu nuditi srečo. Srečo bom lahko nudila takrat, ko bom jaz srečna. Pomembno je, da oseba zna Ljubiti in skozi to pridobimo tudi Ljubezen, postaneš biti Ljubljen. Jaz vem, da imam sebe najraje, potem otroka in ostalo, kolikor je le ljubezni za druge.  Ljudje ne želimo trpeti in če ti podam morda en nasvet, gledaj na danes, ne na včeraj in ne na jutri, kajti danes živiš.

Dale C. je lepo predstavil čudežno formulo v svoji knjigi Kako premagaš zaskrbljenost in začneš živeti, katera ti bo verjetno tudi pomagala. Postavi si vedno vprašanja:
  1. Vprašaj se: "Kaj je najhujše, kar te more doleteti?"
  2. Pripravi se, da boš to tudi sprejela, če bo potrebno
  3. Potem se mirno in zbrano loti blaženja najhujšega. ( Dale C., 1985, str. 32.)
Mislim, da je v naši situaciji tisto kar je najhujše to, da gresta/greva narazen in da otrok ne raste ob starših skupaj. Poskušaj si odgovoriti na 2. in 3. vprašanje in boš videla da pomaga pri najinih trenutnih odločitvah.

Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
4.7.2007 12:28:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: loredana

življenje je pa zame vse kaj drugega kot biti v prilimana na nekega človeka in požirat vse sranje ki mi ga ponuja. samo zato da ne bom slučajno sama. oh kako smo si različni.....

ja, loredana, tako je to. In ne da me je enkrat prevaral, sedaj me že pretepa in živim v srednjem veku. user posted image  user posted image
Ti samo uživaj v svoji odprtosti!!  user posted image

(odgovor članu loredana)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
4.7.2007 13:34:04   
purple
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Paranoja tu vsekakor nič ne pomaga. Če zaupaš, zaupaš. Če ne moreš preko, je pa bolje, da greš narazen. Da ne mučiš sebe in še vseh okrog sebe.

Ja maš popolnoma prav, sam za to rabiš veliko volje, energije in pa razumevanja, saj to ne more priti čez noč.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.7.2007 15:37:01   
plenicka
Jest123, če lahko mirno živiš s tem črvom...potem živi.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.7.2007 17:10:56   
Balonchy
NIKOLI!!!

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 41
4.7.2007 23:05:23   
Anonimen
Jest123, le vidva sama vesta zakaj je do tega prišlo in ali bosta lahko to rešila. Ne muči se s tem kaj si mislijo ostali, ker največkrat je tako, da vsi pametujejo, dokler se tudi njim ne zgodi kaj takega kot se je tebi. Res je tako kot je napisala Anonimna, da se je to lahko zgodilo še marsikateri drugi, ki tega niti ne ve, ampak dokler ne veš, ne boli. Drugače bi bilo, če bi te fant stalno varal, tega najbrž ne bi prenašala, ker s tem bi se res delal norca iz tebe, ampak spodrsnilo mu je le enkrat, pa še to najbrž ne brez vzroka ( s tem nisem na njegovi strani), ampak pri takih stvareh je potrebno dobiti vzrok in se o tem pogovoriti.
Verjamem, da imata zdaj boljši odnos kot marsikdo tukaj in ga le vzdržujta in se iz napake nekaj naučita.Potegnita iz nje nekaj dobrega in ne negativnega kot smo ljudje vse preveč vajeni.
Nekatere so napisale, da bi takoj odšle stran, če bi zvedele za varanje...Ja, kje pa imamo garancijo, da bo naslednji partner boljši?Lahko bo še slabše.Najbrž ne prva leta, lahko pa kasneje.Če bomo pred vsako oviro bežali...Ja, kam pa gre domišljijauser posted image Se mal hecamuser posted image
Ovire so nam v življenju postavljene, da jih premagamo in nas naredijo močnejše.Čeprav se včasih zdi to Misija nemogoče.
Če se ljubita in imata rada, potem po mojem lahko to rešita. Pomembno je koliko se imata rada, saj je najbrž to bila tudi njemu ena velika šola in se bo gotovo potrudil za svojo družino.
Če veš, da je on tisti s katerim bi rada preživela življenje, potem se le potrudita. Čas pa tudi prinese svoje in vsak dan ti bo lažje in tudi zaupala mu boš, če ti bo le stal ob strani in te razumel in si tako spet zgradil zaupanje.
Jaz mislim, da tudi če nismo ali smo prevarani, nas kdaj pa kdaj grize črv v notranjosti. Mislim, da ti zato ni potrebno biti prevaran.

Upam,da me zdaj ne boste z vseh strani napadleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
5.7.2007 7:11:02   
Anonimen
Jaz lahko samo to rečem, da ni čudno koliko tega se dogaja, če vse oproščate kot Matere Tereze.

Če prevara enkrat , bodite ziher da ni zadnjič, le bolj previden bo postal. Pa saj nismo živali, ki bi nas naprej teral le nagon, imamo tudi glavo s katero znamo razmišljati. In ni opravičljivega razloga, zakaj bi nekdo varal, ga ni. Smo vsi normalni ljudje, ki se znamo pogovorit med seboj še preden do tega pride. Zakaj se začnete pogovarjati šele ko do varanja pride? Normalno da bi prevarant takrat naredil vse da vas dobi nazaj, kot je ena prej omenila - postanejo sladki kot med.

Mislim...koliko ste pa stare?

Res žalostno. O samospoštovanju pa ne duha ne sluha.

Če ste se odločile oprostit in nadaljevat vezo , u redu, ampak nikar ne mislite da je to dejanje vredno kakih posebih časti in odlik. Samo eno stvar pove o vas -  nesamostojnost.

Pa lep dan vsem, na enem ali drugem bregu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
5.7.2007 7:30:30   
srki

Ene 18, ene 20, ene 35, ene 50... Starost zame ne igra nobene vloge. In če se je ona odločila tako, prav, a mislite da je res tako, da če enkrat prevara, da prevara še 1000 krat? Eni ja, eni ne. Vsak človek je zase nekaj posebnega.

Tudi tisti, ki enkrat poskusi drogo, ne postane nujno drogeraš. Mogoče butasta primerjava?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
5.7.2007 7:57:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Ene 18, ene 20, ene 35, ene 50... Starost zame ne igra nobene vloge. In če se je ona odločila tako, prav, a mislite da je res tako, da če enkrat prevara, da prevara še 1000 krat? Eni ja, eni ne. Vsak človek je zase nekaj posebnega.

Tudi tisti, ki enkrat poskusi drogo, ne postane nujno drogeraš. Mogoče butasta primerjava?

Je kr dobra primerjava.. ker v tem primeru, da ce gre enkrat.. in takoj ze isces drugo.. in tretjo.. ni cetrto.. je varanje droga in pri teh zihr drzi, da ce enkrat bo se 100x.. ce se ne zave svojga vzorca in ga vsaj poiskusa odpravit..
So pa tudi drugacno primeri.. ko se najdeta dva.. in postaneta kot partnerja..

Potem je to skor mal hecno.. ker varata.. ampak jima je zlo pomembno..da se ne varata.. user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
5.7.2007 8:00:58   
Anonimen
Tako kot je vsak človek edinstven, je tudi vsak par. Tako da, upam da se ne oziraš na naša mnenja, ampak samo na svoj srček. Poslušaj ga, on je edini, ki je tvoje vodilo v tej situaciji.

Tudi sama sem bila prevarana. Na srečo brez otrok. Bila sva pa pol leta narazen zaradi tega, ko sva oba spoznala, da si ne predstavljava življenja drug brez drugega. Za oba je bila to velika šola, s katero je najin odnos zdaj samo še trdnejši.

Prebolela pa boš, samo času pusti čas. Pa seveda njemu tudi, ki naj se zavestno trudi, da povrne zaupanje. (prvo kar lahko naredi je, da se preneha družiti z "bivšo" - tega jst ne bi prenesla).

U glavnem, jst mislim, da si sposobna tudi tistega črvička zakopati. Če si lahko oprostila, boš tudi odmislila. Pozabila pa ne boš nikoli - sicer pa prav pride, da mu lahko kdaj kako kajlo spustiš user posted image user posted image  Hecam se! Pri nama se danes res že smejiva na ta račun. Pač sva bila mlada, ko sva se spoznala, vsi smo samo krvavi pod kožo,... in vse to, kar so že predhodnice napisale.

Srečno!!!

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
5.7.2007 8:26:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

če poskusiš drogo, pa ti ni všeč je ena stvar, ker ne boš poskušal več če te k temu, da je to slabo zate silijo ( večino starši) pa vsi vemo koliko je učinkovito. velja za varanje isto. koliko od njih misliš da s tem preneha ker jim ni všeč, in koliko "preneha" zato ker jih partner najde?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
5.7.2007 8:39:18   
srki
Pojma nimam, koliko je takih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
5.7.2007 10:11:05   
trojči
Vsak lahko odpušča, samo meje imamo različne. Ker sem tu gori prebrala, kaj pomeni, če nekdo vara, kake so statistike, kako odreagirajo, ko jih odkriješ, vem, zakaj se odpušča in zakaj se v večini primerov varanje nadaljuje.

Vsaka žena, ljubica, misli, da je njen prvič varal. Vsaka žena zaupa (veruje) v svojega moža, ker imata skupne otroke in misli, da če njen ljubi otroke, ljubi tudi njo. Tu je preteklost, tu je navezanost, enostavno ženi ne gre v račun, da je njen ne ljubi. Ljubice mislijo, da je njihov životaril ob ženi zmaju brez seksa zavoljo otrok, dokler ni spoznal njih, svojih rešiteljic. Nobene, ne ljubice, ne žene, ne vejo, da po vsej verjetnosti ni varal prvič. Žene so ga samo prvič odkrile, večina prevar se namreč ne odkrije. Ljubice pa zase tudi ne morejo verjeti, da bi njihovo zlato bilo lahko hudobno in egoistično in bi se lahko dajalo dol z vsako, ker se mu ni za iti iz zveze. Lažje je seksati z nekimi plemenitimi čustvi, romantiko se je lažje iti, če je za plemenit namen, če prevaro zamaskiraš s sočutjem do ubogega človeka (prevaranta), ehhh ne bi več.

Skratka, statistika, dejstva so taka, verjetnost, da zlato le ni tako zlato je previsoka, da bi se lahko slepila. Torej: noga. Priznam pa, da sem tudi sama bila v preteklosti mojstrica v farbanju sama sebe, prekosila bi vsako od vas user posted image , tudi jaz bi najbrž ob prevari iskala izgovore zanj, čeprav vem zdaj in bi vedela takrat, da so izgovori. No, pravzaprav ne vem, kaj bi naredila. In sem žalostna zaradi tega.

Aha, že vem, detektor laži, pa naj pove, če me ljubi in me ne bo nikoli več prizadel. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 49
5.7.2007 11:53:35   
vista
Jaz NIKOLI več ne bi zaupala. Ampak to sem jaz... ene/ eni to prebavijo.

Jaz pa sem to doživela in sem neprestano razmišljala o tem.....in sumila vse, vsako itd.

Težko je iti čez to, žal...

Držim pesti, da ti uspe - tako kot si želiš.

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?