trojči
|
Vsak lahko odpušča, samo meje imamo različne. Ker sem tu gori prebrala, kaj pomeni, če nekdo vara, kake so statistike, kako odreagirajo, ko jih odkriješ, vem, zakaj se odpušča in zakaj se v večini primerov varanje nadaljuje. Vsaka žena, ljubica, misli, da je njen prvič varal. Vsaka žena zaupa (veruje) v svojega moža, ker imata skupne otroke in misli, da če njen ljubi otroke, ljubi tudi njo. Tu je preteklost, tu je navezanost, enostavno ženi ne gre v račun, da je njen ne ljubi. Ljubice mislijo, da je njihov životaril ob ženi zmaju brez seksa zavoljo otrok, dokler ni spoznal njih, svojih rešiteljic. Nobene, ne ljubice, ne žene, ne vejo, da po vsej verjetnosti ni varal prvič. Žene so ga samo prvič odkrile, večina prevar se namreč ne odkrije. Ljubice pa zase tudi ne morejo verjeti, da bi njihovo zlato bilo lahko hudobno in egoistično in bi se lahko dajalo dol z vsako, ker se mu ni za iti iz zveze. Lažje je seksati z nekimi plemenitimi čustvi, romantiko se je lažje iti, če je za plemenit namen, če prevaro zamaskiraš s sočutjem do ubogega človeka (prevaranta), ehhh ne bi več. Skratka, statistika, dejstva so taka, verjetnost, da zlato le ni tako zlato je previsoka, da bi se lahko slepila. Torej: noga. Priznam pa, da sem tudi sama bila v preteklosti mojstrica v farbanju sama sebe, prekosila bi vsako od vas , tudi jaz bi najbrž ob prevari iskala izgovore zanj, čeprav vem zdaj in bi vedela takrat, da so izgovori. No, pravzaprav ne vem, kaj bi naredila. In sem žalostna zaradi tega. Aha, že vem, detektor laži, pa naj pove, če me ljubi in me ne bo nikoli več prizadel.
|