Anonimen
|
Vse, kar ti bi rada povedala je, da se ne oziraj na to, kaj drugi mislijo. pač, te je prevaral. Se zgodi in takih je več kot si sploh lahko predstavljaš. Tudi mogoče katera tukaj gor, ki misli da ima perfekt lajf... Sama sem celo življenje bila mnenja, da če me bo moj kdaj prevaral, greva takoj narazen. A ko se to zgodi tebi, stvari niso več črno bele. Ja, tudi mene je prevaral in tudi midva imava majhnega otročka. in?? Stanje enako kot pri tebi - sedaj je vedno doma takoj po službi, povsod hodimo skupaj, veliko se pogovarjava, veliko sexava, skratka imamo se super. In ja, nikoli več mu ne bom popolnoma zaupala. in?? Itak je tako, da lahko popolnoma zaupaš samo sebi in nikomur drugemu. Saj je on še vedno rama, na ketero se lahko naslonim, lahko mu potožim o vseh problemih, ki jih imam... Itak je pa vedno z mano, tako da me ne skrbi dosti glede ponovnega varanja. Pa tudi če, kdo pa je rekel, da je on moja lastnina? Saj imava kljub družini, ki sva jo ustvarila, tudi vsak svoje življenje. Vse, kar lahko jaz storim je, da sem taka, da mu bom še vedno všeč, zanimiva, privlačna in zaupanja vredna. To je vse. Zato pa nima smisla, da se sekiram in obupujem, obsojam in zamerim... A če izberem drugo pot, greva lahko narazen, in bom iskala novega partnerja, in preden bom zgradila zaupanja vreden odnosz novo osebo bodo minila leta, pa vprašanje sploh, kdaj -če sploh -ga bom našla, takega ki mi bo všeč -vizualano in karakterno. Ker moj partner vse to je, kljub njegovemu spodrsljaju. Vse kar hočem povedati, da se mi je s tem njegovim varanjem totalno spremenil pogled na svet in odnose. Postala sem bolj samostojna, samozavestna. Zavedam se, da sva vsak svoje bitje, s svojimi mislimi, čeprav sva sedaj po eni strani še bolj povezana. Tista, ki se ji to ni zgodilo, me najbrž niti pod razno ne bo razumela. Saj tudi jaz ne bi, če ne bi tega dala skozi. V glavnem, ko stvari okusiš na svoji koži, popolnoma drugače gledaš nanje. Tako da črv žal ostane za vedno, previdnost nikoli ni odveč. To pa še ne pomeni, da se ne moreš imeti lepo z njim. OPROSTITI, A NE POZABITI !! To je vse. Upam, da sem ti kaj pomagala... Vse, ki se mislite sedaj obesiti na vsako napisano besedo ali besedno zvezo posebej oz. me spljuvati, se malo zadržite... ko okusiš to na svoji koži, razmišljaš drugače kot pa, ko si teoretično pameten za druge! Hvala! In ja, sem rajši anonimna.
|