|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prevarana
3.7.2007 21:58:25   
jest123
Imava nekaj več kot leto dni staro punčko. Ko se je rodila je moj svet postal lepši in dragega sem ljubila še bolj kot prej ker sva skupaj ustvarila tako lepo bitjece. Skupaj sva že 11 let.
Potem pa sem lani poleti ugotovila, da nekaj ni ok. Brskala in vrtala sem dokler nism ugotovila, da ima ljubico. Najprej je vse zanikal, potem priznal, se nekaj časa delal, da je frajer, ko pa sem ga postavila pred dejstvo, da lahko spoka kufre in odide, je nenadoma postalo spet vse ok.
Pa je? Stalno sem na preži. Vem, da se z uno občasno sliši, pošilja mu sms-je, maile, mogoče se celo kdaj dobita za pol ure. Prepričana sem da ne več. Ker je zadnje mesece vedno doma takoj po službi, drugam ne hodi, če gre naju vzame s sabo. Seks je spet fantastičen, ves čas razpravljava o prihodnosti: dopust skupaj z malo, jesensko jadranje samo midva (beri veliko seksa in nekaj jadranja - vsaj do sedaj je bilo tako), nakup novega stanovanja...
Ampak črv pa še kar vrta, ali mu bom sploh še kdaj lahko popolnoma zaupala?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prevarana
3.7.2007 22:00:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jest123

Nikoli!!!!

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2007 22:03:34   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Nikoli!!!!

Se podpišem pod tole.  Mene bi ta črv tako glodal,da ne bi mogla ostati s človekom,ki je izdal mojo zaupanje in ljubezen. Lepo,da se trudita in želim,da vama uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 22:03:38   
Marogica
Ne vem, če mu boš šle lahko zaupala. Tu boš morala sama razčistiti, kar pa ni enostavno. Upam, za vaju oba, da boš zmogla in da boste ostali srečna družina.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2007 22:06:15   
Anonimen

Najprej je vse zanikal, potem priznal, se nekaj časa delal, da je frajer, ko pa sem ga postavila pred dejstvo, da lahko spoka kufre in odide, je nenadoma postalo spet vse ok.

Z instant načinom sta dobila instant odgovor. Nič več. Črv je pa ostal. Tvoj in njegov.

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 22:09:35   
Anonimen
Vrtalo bo večno.Ker je to postalo del tebe.In ker ti je porušil zaupanje.In to je eden izmed razlogov,da bivših več ne vzamem nazaj.Ker pol nikol več nisi ziher.In miren.Ker vedno obstaja tisti "kaj pa če",ki žre,dokler ne pride vse do konca.

Punca,lahko ti le rečem-uživaj,dokler še traja!user posted image

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2007 22:13:25   
mamsi
Vsak dan, ko bo malo kasneje doma, pa čeprav z izgovorom, boš verjetno pomislila, če morda ni z drugo, ker imaš take izkušnje. Te ostanejo.

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2007 22:14:24   
mamsi
... Vprašanje je, če si pripravljena živeti s takim črvom, ne če izgine.

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2007 22:16:32   
beba76
Jaz NIKOLI!! Zato ga pa nisem vzela nazaj.user posted image

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2007 22:17:46   
beba76
Pa še to: en njegov kiks (prepozen prihod domov npr.) in iz črva bo nastala kača velikanka...

(odgovor članu mamsi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2007 22:25:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mamsi

Lahko tudi izgine. Če si odkrit do sebe in svojih čustev in odkrit do partnerja. In če si pripravljen poiskati vzroke in rešitve brez apriornega obsojanja partnerja, da je hotel s svojim dejanj nekoga prizadeti (nezaupanje kot posledica prizadetosti).

Ampak za to je potrebno precej energije. In zvrhana mera iskrenosti in odsotnosti obsodb.

(odgovor članu mamsi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2007 22:26:23   
jest123
Ja, ja vem, sej zato se pa razmišljam o tem da zadevi naredim konec. Če ne bi imela otroka, tudi poizkusila ne bi, tako pa... Nisem verjela sama sebi kako so ženski spremenijo prioritete v življenju ko postane mati.

Sem tole napisala, ker sem mislila, da bo lažje, pa sem samo še bolj konfuzna.
Četudi se 100% zavedam, da je zaupanje izgubljeno, črv bo vrtal naprej in da bo moral narediti, še veliko, veliko, da bo to popravil...

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2007 22:31:25   
purple
Težko je pozabiti, ampak se da. Samo veliko pogovora in pozitivne energije.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.7.2007 22:32:34   
jest123
Lahko tudi izgine. Če si odkrit do sebe in svojih čustev in odkrit do partnerja. In če si pripravljen poiskati vzroke in rešitve brez apriornega obsojanja partnerja, da je hotel s svojim dejanj nekoga prizadeti (nezaupanje kot posledica prizadetosti).

Ampak za to je potrebno precej energije. In zvrhana mera iskrenosti in odsotnosti obsodb.

Se strinjam!

Ko sva se ob "razkritju" vsedla in pogovorila, sem priznala tudi svoje napake, ki so verjetno vodile v celo zadevo, ampak sem mu tudi dala vedeti, da nobena moja napaka ne opravičuje dejanja.
Očital mi je namreč, da sem se prevč posvetila otroku, ja verjetno res - ampak kater mati se pa ne
On je bil odrinjen - priznam napaka.

Njegov velik problem je da tisto kar ga teži vedno tako dolgo drži v sebi, da je potem nezadovoljstvo že tako veliko, da ga ni mogoče popraviti. Ne morem pa ga "naučiti", da takoj pove kaj ga tišči. čeprav so zadnje čase tudi v tej smeri premiki na bolje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.7.2007 22:56:04   
Anonimen
Ne verjamem, da mu boš lahko kdaj začela ponovno zaupat.. Kadar koli ko bo pozno prišel domov, se boš spraševala, če je bil kje zunaj, z njo, .... Če si dovolj močna, ti bo mogoče uspelo, da mu začneš zaupati, ne da bi se ozrla na preteklost.. Vso srečo user posted image

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
3.7.2007 23:03:24   
spelaz
Jaz upam, da vama bo uspelo z veliko truda in energije ter ljubezni.

Samo poraja se mi vprašanje pri vseh teh zadevah - tudi pri nas doma sem stavek: nimaš časa zame že nekajkrat slišala - kaj za vraga smo me ženske: matere, gospodinje, žene, zabavljačice naših moških, delavke, kuharice ... In glej ga zlomka, ko se ne posevetimo tem našim moškim, imajo nos do tal in preveč cajta, da jim gredo neumnosti po glavi!

Sem prepričana, da če bi oni imeli toliko vlog, da se jim sploh ne bi dalo razmišljati o čem drugem kot o postelji in spanju, ko pride večer...user posted image  zdaj pa grem spat, moj pa se najbrž sam sebi smili, ker danes ne bo nič akcije; žal ni energijeuser posted image

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.7.2007 0:16:38   
Anonimen
Črv bo vedno prisoten, to itak. Če ne drugače podzavestno te bo nekaj metralo, za vsak njegov majhni kiks.
Vso srečo naprej, živi za danes, ne za jutri.

(odgovor članu spelaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
4.7.2007 6:44:16   
srki
Jaz vem, da mu ne bi. Verjetno pa to ni zdravo za neko vezo, če so vedno neki dvomi.

Vama po napisanem sodeč kar uspeva in se mi zdi, da se oba trudita dobit nazaj tisto, kar je nekoč izginilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.7.2007 6:47:20   
srki
Priznam pa, da bi me to njegovo "občasno" videvanje z njo in pisarjenje motilo. Saj ona mu ni prijateljica, ampak mu je bila ljubicauser posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.7.2007 7:48:38   
puncica

Po moje ne sploh pa glede na to da ima še vedno stike z uno. user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.7.2007 7:59:23   
trojči
Najbolj srečni in najbolj ljubeči so, ko imajo dve baje.  Ne moreš verjet, a tako je.

V tiste "pol" ure se lahko tudi dol data. Ene čakajo po sedem let, da se njihov ljubimec odloči za njih. Ker po sebi sodim, vem, da ne bi verjela, da me ljubi, če bi me prevaral in nato še dalje prizadeval dan za dnem s temi stiki. Sori.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.7.2007 8:09:27   
Mina1
Najbolj srečni in najbolj ljubeči so, ko imajo dve baje. Ne moreš verjet, a tako je.

jap.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.7.2007 8:41:28   
BLAŽIKA

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.7.2007 10:17:42   
Anonimen
Vse, kar ti bi rada povedala je, da se ne oziraj na to, kaj drugi mislijo. pač, te je prevaral. Se zgodi in takih je več kot si sploh lahko predstavljaš. Tudi mogoče katera tukaj gor, ki misli da ima perfekt lajf...

Sama sem celo življenje bila mnenja, da če me bo moj kdaj prevaral, greva takoj narazen. A ko se to zgodi tebi, stvari niso več črno bele.  Ja, tudi mene je prevaral in tudi midva imava majhnega otročka. in?? Stanje enako kot pri tebi - sedaj je vedno doma takoj po službi,  povsod hodimo skupaj, veliko se pogovarjava, veliko sexava, skratka imamo se super. In ja, nikoli več mu ne bom popolnoma zaupala. in?? Itak je tako, da lahko popolnoma zaupaš samo sebi in nikomur drugemu. Saj je on še vedno rama, na ketero se lahko naslonim, lahko mu potožim o vseh problemih, ki jih imam... Itak je pa vedno z mano, tako da me ne skrbi dosti glede ponovnega varanja. Pa tudi če, kdo pa je rekel, da je on moja lastnina? Saj imava kljub družini, ki sva jo ustvarila, tudi vsak svoje življenje. Vse, kar lahko jaz storim je, da sem taka, da mu bom še vedno všeč, zanimiva, privlačna in zaupanja vredna. To je vse. Zato pa nima smisla, da se sekiram in obupujem, obsojam in zamerim...
A če izberem drugo pot, greva lahko narazen, in bom iskala novega partnerja, in preden bom zgradila zaupanja vreden odnosz novo osebo bodo minila leta, pa vprašanje sploh, kdaj -če sploh -ga bom našla, takega ki mi bo všeč -vizualano in karakterno. Ker moj partner vse to je, kljub njegovemu spodrsljaju.
Vse kar hočem povedati, da se mi je s tem njegovim varanjem totalno spremenil pogled na svet in odnose. Postala sem bolj samostojna, samozavestna. Zavedam se, da sva vsak svoje bitje, s svojimi mislimi, čeprav sva sedaj po eni strani še bolj povezana. Tista, ki se ji to ni zgodilo, me najbrž niti pod razno ne bo razumela. Saj tudi jaz ne bi, če ne bi tega dala skozi. V glavnem, ko stvari okusiš na svoji koži, popolnoma drugače gledaš nanje.

Tako da črv žal ostane za vedno, previdnost nikoli ni odveč. To pa še ne pomeni, da se ne moreš imeti lepo z njim. OPROSTITI, A NE POZABITI !! To je vse. Upam, da sem ti kaj pomagala...

Vse, ki se mislite sedaj obesiti na vsako napisano besedo ali besedno zvezo posebej oz. me spljuvati, se malo zadržite... ko okusiš to na svoji koži, razmišljaš drugače kot pa, ko si teoretično pameten za druge! Hvala! In ja, sem rajši anonimna.

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
4.7.2007 10:22:18   
jest123
Hvala Anonimna user posted image .

Ja sem se popolnoma našla v tem kar si napisala.

Je pomagalo, mislim, da sem morala slišati prav nekaj takega!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?